Buitenaards

Japans museum vindt topgeheim document waaruit blijkt dat ‘de FBI op vliegende schotels was gestuit’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse federale recherche FBI was schijnbaar nogal bezorgd over de opening van het Hakui-centrum voor UFO-onderzoek in Japan, nadat medewerkers van het museum op een document waren gestuit dat erop zou wijzen dat de FBI drie vliegende schotels had gevonden.

Elk van deze objecten bevatte volgens de memo 90 centimeter lange bemanningsleden. De Amerikaanse overheid legde de documenten van het museum achter slot en grendel, wat koren op de molen was van complotdenkers.

Drie lichamen per object

Volgens de Journal Telegraph las de memo als volgt: “Een onderzoeker van de luchtmacht zegt dat drie zogenoemde vliegende schotels zijn ontdekt in New Mexico. De objecten hebben een ronde vorm met een verhoogd centrum, met een diameter van ongeveer 15 meter. In ieder object lagen drie lichamen met een menselijke vorm, maar slechts 90 centimeter lang, gekleed in een metaalachtig doek met fijne textuur. Ieder lichaam was ingezwachteld in een…”

“Volgens informant [naam zwart gemaakt] waren de schotels in New Mexico gevonden omdat de overheid een zeer krachtige radar in het gebied heeft. Men denkt dat de radar het besturingssysteem van de schotels heeft verstoord.”

10.000 officiële documenten

Het Hakui-museum wilde zowel specialisten als burgers toegang bieden tot meer dan 10.000 officiële documenten over UFO-fenomenen. De documenten zijn inmiddels door de FBI op internet gezet.

Schrijver Nigel Watson merkte op: “De FBI onderzocht tussen 1947 en juli 1950 op verzoek van de Amerikaanse luchtmacht de echtheid van UFO-meldingen. Ze werden dusdanig overspoeld met waarnemingen dat ze geregeld werden vernietigd omdat de FBI te weinig ruimte had om ze op te slaan.”

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x