Buitenaards

Japans museum vindt topgeheim document waaruit blijkt dat ‘de FBI op vliegende schotels was gestuit’

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse federale recherche FBI was schijnbaar nogal bezorgd over de opening van het Hakui-centrum voor UFO-onderzoek in Japan, nadat medewerkers van het museum op een document waren gestuit dat erop zou wijzen dat de FBI drie vliegende schotels had gevonden.

Elk van deze objecten bevatte volgens de memo 90 centimeter lange bemanningsleden. De Amerikaanse overheid legde de documenten van het museum achter slot en grendel, wat koren op de molen was van complotdenkers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Drie lichamen per object

Volgens de Journal Telegraph las de memo als volgt: “Een onderzoeker van de luchtmacht zegt dat drie zogenoemde vliegende schotels zijn ontdekt in New Mexico. De objecten hebben een ronde vorm met een verhoogd centrum, met een diameter van ongeveer 15 meter. In ieder object lagen drie lichamen met een menselijke vorm, maar slechts 90 centimeter lang, gekleed in een metaalachtig doek met fijne textuur. Ieder lichaam was ingezwachteld in een…”

“Volgens informant [naam zwart gemaakt] waren de schotels in New Mexico gevonden omdat de overheid een zeer krachtige radar in het gebied heeft. Men denkt dat de radar het besturingssysteem van de schotels heeft verstoord.”

10.000 officiële documenten

Het Hakui-museum wilde zowel specialisten als burgers toegang bieden tot meer dan 10.000 officiële documenten over UFO-fenomenen. De documenten zijn inmiddels door de FBI op internet gezet.

Schrijver Nigel Watson merkte op: “De FBI onderzocht tussen 1947 en juli 1950 op verzoek van de Amerikaanse luchtmacht de echtheid van UFO-meldingen. Ze werden dusdanig overspoeld met waarnemingen dat ze geregeld werden vernietigd omdat de FBI te weinig ruimte had om ze op te slaan.”

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x