Buitenland

VIDEO: “Inwoners Aleppo laten heel ander geluid horen dan westerse media”

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Syrische stad Aleppo werd een maand geleden bevrijd. Hoewel de inwoners niet langer worden geterroriseerd door militanten, komt er maar geen einde aan de humanitaire crisis.

Sinds de bevrijding wordt de situatie in de tweede stad van Syrië grotendeels genegeerd door de mainstream media.

De anglicaanse priester Andrew Ashdown was in Aleppo op het moment dat de stad werd bevrijd.

Heel ander geluid

“Het interessante was dat de inwoners van Oost-Aleppo een heel ander geluid lieten horen dan de westerse media,” zei hij.

“Op het moment dat de stad was bevrijd en 100.000 mensen eindelijk hun verhaal konden doen, bliezen de media de aftocht,” voegde hij toe.

Hulporganisaties

Het Russische ministerie van Defensie kwam daarnaast tot de conclusie dat de stad ook wordt genegeerd door internationale hulporganisaties.

“De meeste hulp die mensen in Aleppo ontvangen, is afkomstig van het Russische Verzoeningscentrum en het Rode Kruis,” aldus Moskou.

Koerswijziging

Rusland gaat de nieuwe regering-Trump uitnodigen om in Kazachstan deel te nemen aan vredesgesprekken over Syrië. Het overleg staat gepland voor 23 januari.

Het besluit is een koerswijziging van Moskou. Tot nu toe hield Rusland de VS buiten dit vredesinitiatief om de oorlog te beëindigen.

“Het is de eerste kans om te praten over een efficiëntere manier om terrorisme te bestrijden in Syrië,” zei minister van Buitenlandse Zaken Lavrov.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Syrië heeft geen dictator, maar heeft een man die noodzakelijk is daar het anders uiteenvalt in verschillende partijen die buitenlandse machten de kans zullen geven in Syrië de scepter te zwaaien en dit land met westerse GECONTROLEERDE democratie en financieel systeem te regeren, te plunderen en te dicteren. Net als Europese landen worden geregeerd, geplunderd en gedicteerd met een gecontroleerde democratie en met poppetjes die wij democratisch gekozen politici noemen die vanuit de VS door pseudo Jiddische krachten worden opgeleid (afgericht) en aangestuurd (gedwongen).

Pater frans van der Lugt….. http://deburchtsion.blogspot.nl/2012/01/wie-zit-achter-de-arabische-lente-deel_19.html

trackback
Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Rusland wil zijn olie en gas verkopen aan Europa!
En het westen wil aan de wensen van Saudi Arabië, Koeweit en Qatar voldoen door een oliepijpleiding direct naar Europa te maken!
Het probleem is Syrië en Assad………….honderdduizenden doden is geen enkel probleem voor hebzucht.
Al Qaida en Isis en Al Nushra en de Taliban zijn proxy-legers van het westen.
Dat Rusland heeft ingegrepen is genoeg redenen om WWIII te ontketenen met mensen als Hillary en Obama die betaald/gesponsord worden net als de totale “Linkse” westerse politiek (op Wilders, Trump, Farage en Le Pen na) en ook de westerse media door Qatar!
Dat is ook de redenen dat moslims geknuffeld worden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x