Great ResetMens en Dier

Sky News-presentator: Rutte voert agenda van de Great Reset uit door boeren van hun eigen erf te schoppen

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Mark Rutte, het slaafje van Klaus Schwab, voert de agenda van de Great Reset van het World Economic Forum uit door boeren van hun eigen erf te schoppen, zei Sky News-presentator Rowan Dean op de Australische tv.

Volgens bureaucraten zit er te veel stikstof in de bodem. Alhoewel: uit achtergehouden berekeningen van het ministerie van Financiën zou nu blijken dat er minder stikstof hoeft te worden gereduceerd.

Lijkt wel koehandel

Komende weken komt het ministerie met een bijgewerkt model om te berekenen hoe ‘zo efficiënt mogelijk de stikstofuitstoot verminderd kan worden’. Uit de berekeningen zou blijken dat boeren hun uitstoot veel minder hoeven te verlagen dan tot nu toe gedacht.

Mark van den Oever, voorzitter van boerenactiegroep Farmers Defence Force, is verbaasd dat dit nu pas naar buiten komt. “Waarom moet het eerst uit de hand lopen, het lijkt wel koehandel,” zei hij. De boeren zijn volgens hem niet van plan om te stoppen met actievoeren. Hij zei dat ‘het gas erop gaat’.

Great Reset in volle gang

“Dit is de Great Reset, waar ik al maanden, zo niet jaren voor waarschuw in deze show,” benadrukte Dean. Hij wees erop dat ook Italiaanse boeren opstaan en protesteren in Rome. “Wij zijn geen slaven, wij zijn boeren. Wij kunnen niet rondkomen,” zeggen ze. En ook Poolse, Duitse en Spaanse boeren demonstreren tegen de overheid.

“Dit gebeurt overal en is een rechtstreeks gevolg van de gestoorde globalistische klimaatplannen,” aldus Dean. “De Great Reset is in volle gang.”

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Wie in godsnaam houdt die verdomde Rutte in dat stoeltje, doet die vermaledijde Schwab dat dan?

Herman R
Herman R
8 maanden geleden

Boeren, burgers & buitenlui👨‍👩‍👧‍👦: STA OP😠

Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Boeren, laat je niet misleiden door allerhande praatjes, het is enkel een poging om de lont uit hun zelfgecreëerde kruitvat te halen!

Twan
Twan
8 maanden geleden

Rutte = Landverrader

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x