Great ResetMens en Dier

Sky News-presentator: Rutte voert agenda van de Great Reset uit door boeren van hun eigen erf te schoppen

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Mark Rutte, het slaafje van Klaus Schwab, voert de agenda van de Great Reset van het World Economic Forum uit door boeren van hun eigen erf te schoppen, zei Sky News-presentator Rowan Dean op de Australische tv.

Volgens bureaucraten zit er te veel stikstof in de bodem. Alhoewel: uit achtergehouden berekeningen van het ministerie van Financiën zou nu blijken dat er minder stikstof hoeft te worden gereduceerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Lijkt wel koehandel

Komende weken komt het ministerie met een bijgewerkt model om te berekenen hoe ‘zo efficiënt mogelijk de stikstofuitstoot verminderd kan worden’. Uit de berekeningen zou blijken dat boeren hun uitstoot veel minder hoeven te verlagen dan tot nu toe gedacht.

Mark van den Oever, voorzitter van boerenactiegroep Farmers Defence Force, is verbaasd dat dit nu pas naar buiten komt. “Waarom moet het eerst uit de hand lopen, het lijkt wel koehandel,” zei hij. De boeren zijn volgens hem niet van plan om te stoppen met actievoeren. Hij zei dat ‘het gas erop gaat’.

Great Reset in volle gang

“Dit is de Great Reset, waar ik al maanden, zo niet jaren voor waarschuw in deze show,” benadrukte Dean. Hij wees erop dat ook Italiaanse boeren opstaan en protesteren in Rome. “Wij zijn geen slaven, wij zijn boeren. Wij kunnen niet rondkomen,” zeggen ze. En ook Poolse, Duitse en Spaanse boeren demonstreren tegen de overheid.

“Dit gebeurt overal en is een rechtstreeks gevolg van de gestoorde globalistische klimaatplannen,” aldus Dean. “De Great Reset is in volle gang.”

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Wie in godsnaam houdt die verdomde Rutte in dat stoeltje, doet die vermaledijde Schwab dat dan?

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Boeren, burgers & buitenlui👨‍👩‍👧‍👦: STA OP😠

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Boeren, laat je niet misleiden door allerhande praatjes, het is enkel een poging om de lont uit hun zelfgecreëerde kruitvat te halen!

Twan
Twan
1 jaar geleden

Rutte = Landverrader

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x