Homepagina » Buitenland » Mensen zijn het zat om continu uitgemaakt te worden voor racist. Hoe de politieke klasse en royals de massa demoniseren
royals
Foto: UK in Italy CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Mensen zijn het zat om continu uitgemaakt te worden voor racist. Hoe de politieke klasse en royals de massa demoniseren

Er was de afgelopen weken veel te doen rond de Britse royals, met name prins Charles, en prins Harry en Meghan Markle.

Charles doet vaak politieke uitspraken. Zo heeft hij het al heel vaak gehad over het milieu en het einde van de wereld.

“Het einde van de wereld komt uiteindelijk nooit,” reageerde Brendan O’Neill van internetmagazine Spiked.

Meest hypocriete royals

“Ze voorspellen het steeds weer opnieuw, maar het blijft uit,” zei hij.

Prins Charles werd 20 jaar geleden bekend omdat hij met planten praatte; nu is hij vooral bekend omdat hij met idioten praat in Davos om ze ervan te overtuigen de menselijke voetafdruk te beperken, aldus O’Neill.

Dan hebben we Harry en Meghan nog, de ‘meest hypocriete royals uit de moderne geschiedenis’.

Ze vlogen de wereld rond in een privéjet terwijl ze tegelijkertijd in tijdschrift Vogue orakelden dat we onze CO2-voetafdruk moeten verkleinen.

Helemaal zat

Ze veranderden in activisten die anderen de les willen lezen over dingen als feminisme en klimaatverandering.

“Dat is waarom de mensen zich tegen hen keerden,” zei O’Neill.

Mensen die kritiek hadden op het paar, werden ervan beschuldigd een racist te zijn.

“Mensen zijn het helemaal zat om uitgemaakt te worden voor racist,” vervolgde O’Neill.

Demoniseren

Als je voor Brexit hebt gestemd, dan ben je een racist. Heb je op Boris Johnson gestemd? Racist. Heb je kritiek op Meghan Markle? Racist. Als je vindt dat de politie Pakistaanse bendes moet aanpakken die jonge meisjes verkrachten, dan ben je een racist. Als je vindt dat blanke meisjes beschermd moeten worden tegen verkrachting, dan ben je een racist.

O’Neill zei dat de bevolking nu doorheeft dat de politieke klasse racisme gebruikt om de massa te demoniseren.

“Mensen zijn het helemaal zat,” zei hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sky News Australia]


Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Mensen zijn het al 30 jaar zat, in heel Europa.

  21 likes
 2. Met Rutte en Van Agt is het erg achteruitgegaan met Nederland. In de jaren tachtig al werd gezegd dat Van Agt eruit moest.

  12 likes
 3. De racisme kaart wordt steevast getrokken om mensen hun eigenheid en identiteit te ontnemen. Dat is het doel, de mensheid omvormen tot een zielloze eenheidsworst.

  12 likes
 4. de grootste rascisten zijn de negers. Toen in Z-Afrika de blanke regering verdween werden er elke dag meer mensen vermoord van tijdens het hele blanke regiem, Zullu’s, Hottentotten, ngels, Ndebele, Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana, Venda, Xhosa, en weet ik wat vlogen elkaar in de haren omdat de ene zich beter voelde dan de andere. En dat gaat nog steeds door.
  Dan de moslims, met die stemmetjes in hun hoofd, dat iedereen die geen moslim is een hoer en/of slaaf is en daarbij , ook weer van die stemmetjes, zich op geen enkele manier mogen aanpassen en verplicht zijn om te moorden of klap te lopen tot wij ook zo arm als Job zijn en terug in de 15de eeuw. Want Allah eist dat.

  9 likes
  • @Eelke:
   Nou de Aziaten kunnen er ook wat van hoor… En in Latijns Amerika.. Nu je het zegt, wat is racisme eigenlijk, en waarom prevaleert dit schijnbaar? Geloof is sterke factor, en wat je zegt over moslims is correct. Het is me ook een raadsel waarom die discriminatie kaart nooit wordt uitgespeeld in de politiek. Oh wacht, kartel, ik was het bijna vergeten, de stupiditeit en emotie regeert, niet de rede.
   De oplossing is bijna nabij. Gidsland (pffff) Zweden is bijna failliet, de gemeentekassen zijn leeg. En dan, tja, wie betaald al die uitkeringen. Die gelukszoekers blijven daar niet, draaien zich zonder emotie om en gaan, wel, dat weten we niet maar we moeten zorgen dat NL grenzen dicht, bewaakt zijn. Komt goed volgend jaar, de linkse idioten worden niet verkozen, en hopelijk zwaar gestraft voor hun landverraad.
   Dan opeens, is racisme ook uit beeld, want dan zal blijken dat kleur en afkomst niet meer bepalend is, maar wat is je levens strategie. Doe je mee, bouw je op, heb je een visie, dan is het akkoord. Vreet je uit de overheidsruif, breek je louter af, ben je maar een luchthapper zonder nuttige sociale bijdrage, dan ben je weg, basta.
   En zo zal het worden, en zo zal het goed zijn. De tijd van luieren, pappen en nathouden is voorbij.

   2 likes
 5. Het Coronavirus is het Karma van links…

  6 likes
  • Zucht. Je kunt het ook zien als rechts/midden/boven/onder/opzij enz. Hegeliaanse dialectiek.(zoek op wat dit inhoudt).
   In dit geval kun je het beter formuleren dat het uit het oosten komt. Maar ook dat weten we niet zeker. Sommige zeggen dat het uit Canada komt(het westen).
   Wij zitten in de sh*t, omdat het systeem zelf niet deugt. Het houdt ons gevangen. We kunnen niet meer op een menselijke/natuurlijke manier voortleven. Het systeem draait te technisch.(vooral alles wat met het geldsysteem heeft te maken). Het systeem ziet ons meer als product. Regelgeving is meer op het systeem geborduurd, dan op mensen levens. Het gevolg hiervan is, dat iedereen naar elkaar gaat wijzen. Das ook de bedoeling, want zo kan de elite/NWO hun plannetjes door blijven voeren.
   Als mensen nu eens beseffen dat ze alleen nog het systeem aan het omhoog houden zijn voor de elite, dan komt er misschien nog een goede/menselijke oplossing.
   En zoals tante Maart al zei: de begin jaren 80 waren nog leuk/menselijk uitvoerbaar/haalbaar.
   Zowel de privatisering als de invoering van de pc enz.(eind jaren 80) heeft ervoor gezorgd dat er een afvalrace ontstaan is onder de gewone mensen. Vooral de onderste laag zit nu hartstikke vast. Je kunt jezelf niet meer eens omhoog werken door allerlei regelgeving.(die houd je bewust arm). De middenklasse werd ook opgeruimd door het systeem. Banen werden bijbanen. Grote bedrijven vertrokken naar het goedkopere buitenland. enz. enz.
   Is dat de schuld van vluchtelingen/buitenlanders enz.? Nee, ook zij zijn slachtoffer van het systeem.(oorlogsvoering/handelsoorlog enz)
   Ik vind dat je daar gewoon over moet kunnen praten. Ik heb ooit tegen een gemeenteambtenaar gezegd dat het systeem zelf niet deugt. Zij zei tegen mij: ben jij een facist? Ik zei: Nee, ik zie mezelf meer als socialist. Maar ook dat boeit me niet. Het gaat bij mij meer om het probleem/systeem zelf. Ze liep weg, want ze wist het effe niet meer om mij onder druk te zetten.(het ging om de bijstand). Tja, als iedereen hun werk enz. als een kip zonder kop blijft uitvoeren, dan komen we nergens. Sterker nog de boel is nu in elkaar aan het storten, want vrijwel elke sector is in staking of gaat staken.
   Dus links(jouw schrijven) moet in mijn ogen zijn: het systeem zelf.(en diegene die aan de touwtjes trekken/top).

   10 likes
 6. Ik snap ook helemaal niet, waarom we elkaar allemaal moeten zien als gelijke. Neem nou bijvoorbeeld die superrijken …. die ruiken toch wel een beetje raar. Ook hebben ze een bepaald loopje … beetje gay lijkt wel. Nee, duidelijk een ander ras.

  6 likes
  • We zijn gelijkwaardig, zeker niet elkaars gelijke
   Stel je voor allemaal eenheidsworsten…al zitten sommigen daar niet ver vanaf. Gewoon jezelf zijn, een zeer waardig mens met meerwaarde…ieder op eigen vlak met diverse kwaliteiten geeft eenheid ipv dualiteit en strijd

   9 likes
   • Precies @Margie, er zijn mensen die deugen, er zijn mensen die een beetje deugen en er zijn mensen die helemaal niet deugen, niet voor zichzelf noch voor een ander. Die zijn absoluut niet elkaars gelijke, absoluut niet !
    Als niemand dat mag benoemen heeft het kwaad alle vrijheid die het zich maar wensen kan en zullen wij uiteindelijk dien ten gevolge allen het onderspit delven. Ook discriminatie heeft zo nu en dan een positief en onmisbaar effect.

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: ‘Je beschadigt je lichaam’

Verpleegster Danika Bueno plaatste onlangs een filmpje ...

co2

Media jubelen: CO2-uitstoot flink lager door lockdowns. Klopt dat wel?

Deze week kon u via de media ...