CoronaBuitenland

Brisante onthulling: ‘De minister fluisterde in mijn oor: je bent gevaccineerd en zult snel sterven aan kanker’

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen zei in een gesprek met Liz Gunn over de ‘moeder aller onthullingen’ iets opmerkelijks.

Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party, bracht vorig jaar schokkende informatie naar buiten waaruit blijkt dat er in Nieuw-Zeeland tienduizenden mensen zijn overleden door de coronaprikken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Ze merkte daarbij op dat de data afkomstig zijn van slechts één site die dergelijke informatie opslaat. “We weten niet hoeveel databases er in het land zijn.” De beheerder van de database die de informatie naar buiten bracht, Barry Young, werd gearresteerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Brisante onthulling

Gunn beschikt ook over bewijs dat de overheid volledig op de hoogte was van elke afzonderlijke bijwerking voordat de vaccins werden uitgerold.

Bridgen deed een brisante onthulling. Hij is naar eigen zeggen bedreigd door de Britse regering. Een minister, waarmee hij ooit bevriend was en die hem in aanraking bracht met de politiek, stapte op een dag op hem af en fluisterde in zijn oor: ‘Je kunt je uitspreken zoveel je wilt, Andrew. Je bent gevaccineerd en zult snel sterven aan kanker’.

Alarm

Eerder schreef de Britse oncoloog Angus Dalgleish een brandbrief aan de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ over kanker bij mensen die een booster hebben gehaald.

Ook de Zweedse arts Ute Kruger sloeg alarm over de link tussen coronavaccinaties en snelgroeiende kankers. De arts zei in een interview dat ze zich grote zorgen maakt over het enorme aantal agressieve kankergevallen dat zij ziet.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kiekedief
Kiekedief
4 maanden geleden

Is toch vreselijk als dat ook echt waar is.
Heel mijn familie is gevaccineerd ,ik ga ze dat niet vertellen .
Ze verklaren mij voor gek ,ik hoop dat het de grootste kolder is.

Hans
Hans
4 maanden geleden

Tja, wanneer de mens aan de genetica gaat sleutelen gaat het mis en, in het geval van de Covid-injectie, goed mis. De natuur laat zich niet ongestraft manipuleren, dit moet fout gaan.
En waar de lieden die hierover beslist hebben de arrogantie en de hoogmoed vandaan hebben gehaald om dit de mensheid aan te doen is voor mij een raadsel. In ieder geval zegt het veel over de aard van deze mensen.

ralf
ralf
4 maanden geleden

ik verwacht op korte termijn een ommekeer in de nieuwsberichten van de staatsmedia over de klonterprikken. ze kunnen de waarheid niet veel langer meer van de schaapjes weghouden.
al die betrokken politici voelden de bui al hangen en zijn gevlucht.

Vvl
Vvl
4 maanden geleden

Dit klopt. Heb toevallig verhalen gehoord over plotselinge kanker epidemie in NL.
Wie gaat dat betalen?

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x