Homepagina » Buitenland » Heeft China het coronavirus gestolen van Canada en er een wapen van gemaakt?
coronavirus
Foto: China News Service/中国新闻网 CC BY 3.0 Wikimedia Commons

Heeft China het coronavirus gestolen van Canada en er een wapen van gemaakt?

Vorig jaar werd een verdachte lading onderschept die het coronavirus bleek te bevatten. De lading kon worden gelinkt aan Chinese wetenschappers die in een Canadees laboratorium werkten.

Onderzoek van GreatGameIndia suggereert dat het Chinese agenten waren die banden hebben met het Chinese biowapen-programma.

Op 13 juni 2012 werd een 60-jarige man uit Saudi-Arabië opgenomen in een ziekenhuis in de stad Djeddah.

Onbekende variant

De man had koorts, hoestte veel en was kortademig. De Egyptische viroloog Ali Mohamed Zaki ontdekte een onbekende variant van het coronavirus in zijn longen.

Zaki nam contact op met zijn collega Ron Fouchier van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en stuurde hem een monster.

Fouchier stuurde het monster door naar het National Microbiology Laboratory (NML) in Canada, waar het virus naar verluidt is gestolen door Chinese agenten.

Op 4 mei 2013 kwam het virus aan in het Canadese laboratorium, dat veel ervaring heeft met het testen van coronavirussen.

Mysterieuze lading

In maart 2019 kwam een mysterieuze lading met virussen van het NML terecht in China. De gebeurtenis veroorzaakte een groot schandaal.

Virologen vroegen zich af waarom Canada dodelijke virussen naar China stuurde.

Wetenschappers van het NML zeiden dat de dodelijke virussen potentiële biowapens waren.

Uit het laboratorium gezet

Vier maanden later, in juli 2019, werd een groep Chinese virologen uit het Canadese laboratorium gezet.

Eén van hen was Xiangguo Qiu, een Chinese wetenschapper die geboren is in Tianjin. Sinds 2006 deed ze onderzoek naar dodelijke virussen in het NML.

De monsters die waren meegenomen uit dit lab, bleken door haar te zijn bestudeerd.

Bekijk hieronder een filmpje van CBC News over het nieuwsbericht dat dr. Xiangguo Qiu, haar echtgenoot en een aantal andere Chinese onderzoekers uit het lab zijn verwijderd:

Bezorgd

Dr. Qiu reisde tussen 2017 en 2018 minstens vijf keer naar het Wuhan National Biosafety Laboratory van de Chinese Academie van Wetenschappen, dat sinds 2017 een zogeheten BSL4-lab (biosafety level-4) is.

Sommige wetenschappers waren toen al bezorgd dat virussen uit het lab zouden kunnen ontsnappen, schreef vakblad Nature destijds.

Het Wuhan National Biosafety Laboratory bevindt zich op een slordige 30 kilometer van het epicentrum van de uitbraak.

Dit laboratorium is onderdeel van het Wuhan Institute of Virology, dat in verband is gebracht met het Chinese biowapen-programma.

Het Wuhan-instituut heeft in het verleden al vaker coronavirussen bestudeerd, waaronder een variant die SARS en vogelgriep veroorzaakt.

[Zero Hedge via GreatGameIndia]


Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Alle problemen, ellende en gevaren zijn er niet ondanks overheden wereldwijd, doch dankzij overheden met hun geheime diensten.

  Enerzijds wekken zij heel slim met allerlei wetgeving, politiemachten en legers de indruk er te zijn voor veiligheid en welzijn van mensen doch in werkelijkheid zijn zij de kwaadaardige tumoren van de menselijkheid met hun ziekelijke en verdorven hang naar oorlog, wapens, geld en macht. Het is de sekte des doods en hun handlangers bij alle overheden wereldwijd waar de mensheid zich van zou moeten bevrijden door er niet meer aan mee te werken. Alles staat inmiddels in het teken om de mensheid in aantal in te dammen, uit hun kracht te halen en te decimeren naar een beheersbaar clubje totaal afhankelijk gemaakte slaven. Zo lang wij vrijwillig onze overheden braaf gehoorzamen en ze overladen met ons zuur verdiend belastinggeld zullen zij alle kans hebben ons uitvoerig en op zeer sluwe wijze in de val te lokken. Het is niet het zielig kleine clubje psychopaten dat er aan ten grondslag ligt, die het grote gevaar vormt doch de goedgelovige, in slaap gesuste meute die er blindelings aan meewerkt, die de mensheid te gronde zal richten en noodgedwongen zal onderwerpen aan een stelletje machtswellustige psychopaten. Het kan hen alleen lukken als we heel dom en stoïcijns mee blijven werken zoals dat heden ten dage nog steeds gebeurt.

  12 likes
 2. Is het wel China die dit virus heeft verspreid? Zou het ook kunnen dan de vrouw in kwestie een sloofje is van de Dark Cabal en gebruikt is om dit virus in China te verspreiden?

  Aanstaande vrijdag verloopt er weer een zoveelste deadline om het Dollar-systeem overeind te houden. Het virus is niet alleen een handig middel om de bevolkings aantallen te reduceren, maar het komt de Cabal ook erg goed uit om ons afgeleid te houden van het werkelijke probleem: de nwo.

  8 likes
  • Wel Mike, dat vroeg ik me ook af , alles is mogelijk…..Inderdaad een virus overdracht van dier naar mens,, maar die markt is er al heel lang en er is ..geen sprake van hygiëne , dus waarom nu? Kan een foutje zijn in de virussen fabriek zeg maar, maar volgens mij hebben ze dat zo onder controle , Chinezen zijn streng maar alert… Of er heeft iemand bewust met virussen lopen spelen(?) Zie de snelle verspreiding, we zullen er waarschijnlijk nooit achterkomen …Maar één ding is zeker een Chinees schiet niet bewust in eigen voet……Wordt vervolgd.

   3 likes
 3. Dat is precies hoe ik het bedoel @mike. De cabal beveelt en hun vazallen voeren uit. Alles wat et gebeurt waar het mensdom massaal onder gebukt gaat of hen massaal angst aanjaagt komt uit de koker van dat gespuis.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...

duitse

Duitse student maakt GEHAKT van corona-hype. Zijn docu wordt massaal bekeken

Op 28 juni plaatste de Duitse student ...