Homepagina » Binnenland » Biochemicus pakt RIVM aan: ‘Dit is buitengewoon misleidend en incorrect!’
biochemicus
Foto: Hay Kranen CC BY 4.0

Biochemicus pakt RIVM aan: ‘Dit is buitengewoon misleidend en incorrect!’

Minister De Jonge van Volksgezondheid heeft gezegd dat er extra maatregelen nodig zijn om het aantal besmettingen met het coronavirus een halt toe te roepen. “Het oplopende aantal besmettingen geeft reden tot zorg en we zullen een aantal stappen extra moeten zetten om te zorgen dat we dat virus eronder krijgen,” zei hij.

Vandaag maakt De Jonge in een persconferentie met premier Rutte bekend om welke maatregelen het gaat. Hij liet al doorschemeren dat er extra maatregelen komen voor de regio Amsterdam. Later deze week volgen waarschijnlijk ook extra maatregelen voor Rotterdam. Bij de vorige persconferentie zei Rutte dat het virus ‘aan een gevaarlijke opmars bezig is’.

Vooruitlopend op de ‘angst-persconferentie’ vanavond, deelt biochemicus Mario Ortiz Martinez op LinkedIn de meest actuele RIVM-grafieken. “Het land is nog nooit zo gezond geweest! Behalve een ernstig ziek kabinet weliswaar. Dit zieke kabinet gaat wederom maatregelen aankondigen! Maar op basis van wat?” schrijft hij.

Het is tijd om iedereen wakker te maken

Hij nodigt mensen uit zelf naar deze grafieken te kijken en de gegevens te controleren. “De fabeltjeskrant-tijd ligt echt achter ons mensen. Het is tijd om iedereen wakker te maken.”

De biochemicus noemt het opvallend en schandalig dat PCR-positief geteste mensen nu door het RIVM patiënten worden genoemd. “Dit is natuurlijk buitengewoon misleidend en incorrect!” Hij benadrukt dat ‘PCR-positief’ wat anders is dan een door een arts gediagnosticeerde Covid-patiënt.

De grafieken laten onder andere zien dat er al maanden nauwelijks ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn. Zo zijn er ten opzichte van gisteren in heel het land 5 patiënten opgenomen in het ziekenhuis en 0 patiënten overleden. Ortiz Martinez: “Zoals jullie kunnen zien is hier al maanden niets aan de hand.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
8 maanden geleden

Het is ook helemaal niet de bedoeling dat deze crisis gaat ophouden. Want dan zouden alle organisatoren en aandeelhouders, met Bill Gates als voorman, die miljarden smeergeld hebben betaald, al het werk voor niets hebben gedaan en in hun hemd gezet worden. Oftewel een complete afgang dus, dat ook nog eens het ego aantast. Dat past niet bij mensen die eigen belang voorop stellen.

Om lijfsbehoud te rechtvaardigen gaat men op de ingeslagen weg door. Dat onschuldige burgers daarvan de dupe zijn, zal hen worst wezen. M.a.w. wij hebben op dit moment met geesteszieke mensen in onze regering te maken en dus 1e klas psychopaten zijn. Zij hebben het dus helemaal niet goed met ons als mens voor. Ze zeggen natuurlijk van wel, maar dat is allemaal schijn en/of nep.

De dubbele agenda die zij er op na houden, wordt steeds duidelijker zichtbaar, maar neemt ook steeds meer onmenselijke vormen aan.

Hugo de Jonge zelf, is op dit moment de grootste besmetting voor onschuldige Nederlanders, oftewel een groot gevaar voor alle mensen in Nederland.

Ons zieke kabinet, dat zijn de eigenlijke patienten, neemt dus eigenlijk nog meer ziekmakende maatregelen. Het RIVM met al zijn clowns doet er aan mee alsof hun neus bloedt. De zogenaamde kennis bij al deze “mensen” zit in het luchtledige van de veel te grote clownsschoenen. Inhoudsloos dus!

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  Tony
8 maanden geleden

Hoi Tony

waar zijn onze artsen gebleven?

Je kan misschien nog wel leugens verkondigen aan de burgers. Maar toch niet meer aan de doorgewinterde medische experts door het gehele land met deze grafieken?

Wanneer alle medici nu geen stelling gaan nemen, zullen zij herrinert worden als de grootste collaborateurs uit de geschiedenis.

Wanneer zij nu niet opstaan met de getoonde feiten van de grafieken in handen die Emelio Cortiz Martinez toerijkt, zijn ze geen knip voor de neus waard.
Ze moeten zich dan wel realiseren dat hun vertrouwen als arts zodanig geschonden wordt, dat bij ieder bezoek terug gedacht zal worden aan het verraad van de doktoren ten opzichte van de mensen die ze volgens hun gezworen eed zouden moeten beschermen.
Dit zal tot een onrepareerbare vetrouwensbreuk lijden tussen arts en patient wanneer de artsen er voor kiezen om diep onder een steen te kruipen en het vertikken om hun afschuw over manipulatieve nep cijfertjes zwendel uit te spreken.

Vanmorgen nog bij een arts van het Jeroen Bosch ziekenhuis geinformeert over coronagevallen en de arts zij dat er twee coronagevallen in het Jeroen Bosch ziekenhuis lagen.

Hansz Pint
Hansz Pint
8 maanden geleden

Dank je wel Biochemicus… dank je wel alle andere mensen die de waanzin laten zien…
Maar… Rutte & Co gaan ijzerenheinig DOOR met HUN plan… of nu ja, hùn plan… hws een mondiaal plan waar zij gevolg aan geven.
(Coudenhove-Kalergi-plan)
Ook bezongen in de 60s door Blue Mink met; (The great big) Melting pot. zoek maar op you tube…
Coffee colored people is de bedoeling…
Een herder… geeft leiding aan een kudde, soms, bij echte herders, kan ie dat alleen af, soms gebruikt hij daarvoor Honden om de groep de juiste richting in e dwingen…
ONZE `herders`… gebruiken ALLES om die plannen… er maar doorheen te dwingen… inclusief die “honden“, inclusief de MSM, die MSM die aan alle kanten verzaakt… hoe – bestaat – het ?!?
Maar ja, het zijn altijd de sterken die het voor het zeggen hebben door hun Machtspositie.
HET RECHT VAN DE STERKSTE.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Hansz Pint
8 maanden geleden

@Hansz Pint,

Beste,
Tja, dat plan welk u noemt is natuurlijk een vaststaand feit, en dat zou dus al 1 van de zaken moeten zijn waar bijv. een Lange Frans het over zou moeten hebben maar dat ligt natuurlijk erg gevoelig.

Verder bijna helemaal met u eens (denk dat we gezien uw muziekkeuze van ongeveer dezelfde generatie zijn maar dat terzijde!!) muv het punt dat het altijd de sterken zijn enz…….

Daar zouden we iets aan kunnen doen en dat zullen we moeten daar de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen in direct en ernstig gevaar zijn en nog meer zullen komen!!

Wat ik me afvraag is het volgende…..

Deze persconferentie…..ik heb er nog nooit een gezien daar ik geen TV kán kijken ivm het k*tsen daarna…..

Maar is die eigenlijk zonder publiek of pers….!!!???

Zou eens graag een opmerking willen maken cq vraag willen stellen aan deze criminele stukken onbenul!!

Gegroet beste,

Gladiator
ps er komt niet alleen het door u genoemde plan over ons heen maar als het goed is ook nog een Hooton plan en waarschijnlijk nog wel Morgenthau…..dus we zullen echt aan de bak moeten en dit wordt met zekerheid erg heftig en zeker niet geweldloos!!!!

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Gladiator
8 maanden geleden

Gladiator.Het masterplan van de satanische globalistische elite is een communistische N.W.O. Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Ze willen 7 miljard mensen een vaccinazi/euthanasiespuit geven =90% van de wereldbevolking.Mocht dat niet lukken hebben ze nog altijd de miljoenen soldaten van allah achter de hand,of de barbaarse afrikanen.

Rob
Rob
Reactie op  Hansz Pint
8 maanden geleden

Een klein puntje Hansz, maar wel van grote betekenis. Politici etc zijn net zo slap en zwak als het gros van de bevolking. Sterk sta je alleen in het leven zelf, als mens. Politici, politie agenten en meer staan niet sterk als mens in het leven. Die zijn alleen maar functies of rollen in een macht systeem. Ze zijn zelf net zo bang als de rest in dat systeem. Ze zijn bang om de macht kwijt te raken en daarom nemen ze draconische maatregelen. De enige reden waarom de elite de boel wil onderdrukken is ook angst, angst voor de bevolking dat die hun plannen gaan doorzien en dat ze straks nergens meer veilig zijn als het algemeen bekend zou worden. Macht hebben ze vooral over degenen die zich onmachtig voelen. Macht en onmacht zijn geen van beiden kracht en niemand die zo in elkaar steekt staat staat sterk in eigen leven.

Lauren
Lauren
8 maanden geleden

De misleiding begint steeds meer gekkere vormen aan te nemen! Noem een willekeurig aantal cases in de google zoekfunctie, en zie daar: er worden automatisch artikelen gegenereerd met elk willekeurig getal die je maar invult. Ook duckduckgo vind ze dan automatisch. Check dit:

https://www.youtube.com/watch?v=XleEaX1czUI

salvar
salvar
8 maanden geleden

ik word misselijk niet van wat deze man verteld maar dat hij hoopt dat de burger nu wakker wordt.
nee dus ze zullen niet wakker worden maar hangen vanavond weer aan de lippen van de leugenaars.

hup rutte weer een paar zetels erbij.
het ergste is dat de slapende ons (die het begrijpen)naar de kl*te helpen.

de jeugd is helemaal van het padje af en geven geen moer om diegeen die boven de 40 zijn.
niet alle jeugd is zo natuurlijk maar de overgote meerderheid wel.

ze lopen in een val waar ze nooit meer uit zullen komen als het aan de machten ligt.

je kan nu merken dat het bij elkaar geraapte zootje en dat zijn ze allemaal ,de hele klerezooi in denhaag overal mee instemmen.

ze blijven maar pushen met dat corona gedoe.

laat de wetenschap opstaan en voor eens en altijd een einde maken aan dit horror cabinet en breng het rivm ten val.

god wat zal het heerlijk zijn om weer normaal te leven.

wat zal het fijn zijn als je het woord corona niet meer hoort , het is een soort cadans in je kop.

er moet echt iets gebeuren want de strop wordt heel langzaam aangehaald.

donderdag de noodwet.

Ik
Ik
8 maanden geleden

Nou vanavond voorleggen bij het kabinet, kijken hoe ze reageren

Ome Jaap
Ome Jaap
8 maanden geleden

Jaren 30 tot 45 verbleken hiermee wat ze van plan zijn !!

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Ome Jaap
8 maanden geleden

Vandaar dan ook ome Jaap, we zitten in de laatste fase van WOII.

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Maar wat doet de reguliere media?

De angst er inhouden.

Voor het tribunaal ermee.

De reguliere media kan dit achterlijke beleid maken en breken. Tot nu toe maken zij het schaamteloos.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

DANK JE WEL Biochemicus !

Willem
Willem
8 maanden geleden

Tja mensen, ze weten dat ze liegen en allang betrapt zijn maar blijven toch door liegen, de ergste soort.

Willem
Willem
8 maanden geleden

Er zijn door viruswaarheid bijna 500.000 handtekeningen middels een petitie aangeboden aan kamerleden, live via een stream een week of 6 terug, niks mee gedaan gewoon de prullenbak in gegaan dus maak je geen illusies aangaande e-mail,s. Baudet was daar ook bij, die is trouwens nergens meer te bekennen valt jullie dat niet op? En Wilders lult ook met de meute mee.

Jets
Jets
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Beste Willem,

Ik ben het helemaal met u eens. De enige 2 personen in Den Haag voor wie ik respect heb, zijn Pieter Omzigt en Renske Leijten.
De rest is “controlled opposition”.

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  Jets
8 maanden geleden

Rens: https://www.youtube.com/watch?v=DQNC8Zyx5_c  (5 min.)
(Zie tevens de reacties.)

x

Check Also

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

patiënten

Professor komt met explosieve onthulling: 60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd

Veel mensen laten zich vaccineren tegen corona ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x