Binnenland

Biochemicus pakt RIVM aan: ‘Dit is buitengewoon misleidend en incorrect!’

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister De Jonge van Volksgezondheid heeft gezegd dat er extra maatregelen nodig zijn om het aantal besmettingen met het coronavirus een halt toe te roepen. “Het oplopende aantal besmettingen geeft reden tot zorg en we zullen een aantal stappen extra moeten zetten om te zorgen dat we dat virus eronder krijgen,” zei hij.

Vandaag maakt De Jonge in een persconferentie met premier Rutte bekend om welke maatregelen het gaat. Hij liet al doorschemeren dat er extra maatregelen komen voor de regio Amsterdam. Later deze week volgen waarschijnlijk ook extra maatregelen voor Rotterdam. Bij de vorige persconferentie zei Rutte dat het virus ‘aan een gevaarlijke opmars bezig is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vooruitlopend op de ‘angst-persconferentie’ vanavond, deelt biochemicus Mario Ortiz Martinez op LinkedIn de meest actuele RIVM-grafieken. “Het land is nog nooit zo gezond geweest! Behalve een ernstig ziek kabinet weliswaar. Dit zieke kabinet gaat wederom maatregelen aankondigen! Maar op basis van wat?” schrijft hij.

Het is tijd om iedereen wakker te maken

Hij nodigt mensen uit zelf naar deze grafieken te kijken en de gegevens te controleren. “De fabeltjeskrant-tijd ligt echt achter ons mensen. Het is tijd om iedereen wakker te maken.”

De biochemicus noemt het opvallend en schandalig dat PCR-positief geteste mensen nu door het RIVM patiënten worden genoemd. “Dit is natuurlijk buitengewoon misleidend en incorrect!” Hij benadrukt dat ‘PCR-positief’ wat anders is dan een door een arts gediagnosticeerde Covid-patiënt.

De grafieken laten onder andere zien dat er al maanden nauwelijks ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn. Zo zijn er ten opzichte van gisteren in heel het land 5 patiënten opgenomen in het ziekenhuis en 0 patiënten overleden. Ortiz Martinez: “Zoals jullie kunnen zien is hier al maanden niets aan de hand.”

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

Het is ook helemaal niet de bedoeling dat deze crisis gaat ophouden. Want dan zouden alle organisatoren en aandeelhouders, met Bill Gates als voorman, die miljarden smeergeld hebben betaald, al het werk voor niets hebben gedaan en in hun hemd gezet worden. Oftewel een complete afgang dus, dat ook nog eens het ego aantast. Dat past niet bij mensen die eigen belang voorop stellen.

Om lijfsbehoud te rechtvaardigen gaat men op de ingeslagen weg door. Dat onschuldige burgers daarvan de dupe zijn, zal hen worst wezen. M.a.w. wij hebben op dit moment met geesteszieke mensen in onze regering te maken en dus 1e klas psychopaten zijn. Zij hebben het dus helemaal niet goed met ons als mens voor. Ze zeggen natuurlijk van wel, maar dat is allemaal schijn en/of nep.

De dubbele agenda die zij er op na houden, wordt steeds duidelijker zichtbaar, maar neemt ook steeds meer onmenselijke vormen aan.

Hugo de Jonge zelf, is op dit moment de grootste besmetting voor onschuldige Nederlanders, oftewel een groot gevaar voor alle mensen in Nederland.

Ons zieke kabinet, dat zijn de eigenlijke patienten, neemt dus eigenlijk nog meer ziekmakende maatregelen. Het RIVM met al zijn clowns doet er aan mee alsof hun neus bloedt. De zogenaamde kennis bij al deze “mensen” zit in het luchtledige van de veel te grote clownsschoenen. Inhoudsloos dus!

Hansz Pint
Hansz Pint
3 jaren geleden

Dank je wel Biochemicus… dank je wel alle andere mensen die de waanzin laten zien…
Maar… Rutte & Co gaan ijzerenheinig DOOR met HUN plan… of nu ja, hùn plan… hws een mondiaal plan waar zij gevolg aan geven.
(Coudenhove-Kalergi-plan)
Ook bezongen in de 60s door Blue Mink met; (The great big) Melting pot. zoek maar op you tube…
Coffee colored people is de bedoeling…
Een herder… geeft leiding aan een kudde, soms, bij echte herders, kan ie dat alleen af, soms gebruikt hij daarvoor Honden om de groep de juiste richting in e dwingen…
ONZE `herders`… gebruiken ALLES om die plannen… er maar doorheen te dwingen… inclusief die “honden“, inclusief de MSM, die MSM die aan alle kanten verzaakt… hoe – bestaat – het ?!?
Maar ja, het zijn altijd de sterken die het voor het zeggen hebben door hun Machtspositie.
HET RECHT VAN DE STERKSTE.

Lauren
Lauren
3 jaren geleden

De misleiding begint steeds meer gekkere vormen aan te nemen! Noem een willekeurig aantal cases in de google zoekfunctie, en zie daar: er worden automatisch artikelen gegenereerd met elk willekeurig getal die je maar invult. Ook duckduckgo vind ze dan automatisch. Check dit:

https://www.youtube.com/watch?v=XleEaX1czUI

salvar
salvar
3 jaren geleden

ik word misselijk niet van wat deze man verteld maar dat hij hoopt dat de burger nu wakker wordt.
nee dus ze zullen niet wakker worden maar hangen vanavond weer aan de lippen van de leugenaars.

hup rutte weer een paar zetels erbij.
het ergste is dat de slapende ons (die het begrijpen)naar de kl*te helpen.

de jeugd is helemaal van het padje af en geven geen moer om diegeen die boven de 40 zijn.
niet alle jeugd is zo natuurlijk maar de overgote meerderheid wel.

ze lopen in een val waar ze nooit meer uit zullen komen als het aan de machten ligt.

je kan nu merken dat het bij elkaar geraapte zootje en dat zijn ze allemaal ,de hele klerezooi in denhaag overal mee instemmen.

ze blijven maar pushen met dat corona gedoe.

laat de wetenschap opstaan en voor eens en altijd een einde maken aan dit horror cabinet en breng het rivm ten val.

god wat zal het heerlijk zijn om weer normaal te leven.

wat zal het fijn zijn als je het woord corona niet meer hoort , het is een soort cadans in je kop.

er moet echt iets gebeuren want de strop wordt heel langzaam aangehaald.

donderdag de noodwet.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x