CoronaBinnenland

Opvallend veel ‘coronasterfte’ in Nederland, ondanks ruim 23 MILJOEN injecties

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

In de week van 24 tot en met 30 maart was de totale sterfte in Nederland sterk verhoogd, bericht het RIVM. In totaal zijn 3447 sterfgevallen gemeld. Gewoonlijk verwachten we in deze tijd van het jaar tussen de 2780 en 3109 sterfgevallen, aldus het RIVM. De sterfte was sterk verhoogd in de leeftijdsgroep 75 jaar en ouder en in alle gecombineerde regio’s.

Het afgelopen jaar waren er in Nederland bijna net zoveel ‘coronadoden’ als in 2020. In het eerste coronajaar werden echter geen injecties gegeven, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack. In de laatste drie maanden van 2021 vielen opvallend veel coronadoden volgens het CBS: 7114.

Eén van de dodelijkste periodes

“Dat is opmerkelijk, want in het najaar had de overheid al ruim 23 miljoen injecties uitgedeeld en vanaf november startte de boostercampagne,” schrijft Van der Tuin. “In november en december 2021 waren er volgens het CBS respectievelijk 3100 en 3400 coronadoden. Dit maakt de laatste maanden van 2021 één van de dodelijkste periodes sinds het begin van de epidemie.”

De data-analist wijst er verder op dat Nederland de afgelopen twee jaar te maken had met een forse oversterfte. “Vorig jaar werd zelfs de hoogste oversterfte genoteerd sinds de Tweede Wereldoorlog, ondanks de 25 miljoen injecties die werden verstrekt.”

Vrijwel niets

Volgens het CBS zijn vorig jaar 19.379 mensen overleden aan corona. In 2020, toen er nog geen vaccin was, registreerde het CBS 20.173 coronadoden. Als de cijfers van het CBS kloppen, doet het coronavaccin dus vrijwel niets tegen coronasterfte.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jopie
jopie
7 maanden geleden

Het is GEEN coronasterfte, MAAR VACCINATIESTERFTE. !!!

Marianna
Marianna
7 maanden geleden

ik ben van mening, dat een obductie het enige juiste middel is om zeker te weten, waaraan iemand is gestorven.

Rob
Rob
7 maanden geleden

Komt onderhand nou eens de waarheid uit massaal

Robert
Robert
7 maanden geleden

ach jaa… wij weten wel inmiddels al vele jaren dat deze hele vaccins net de doods veroorzakers zijn, en niet die hele NEP Pandemie…
en de komende jaren zullen er nog zeer veel mensen gaan sterven welke gevaccineerd zijn….. er komt nog een gigantische oversterfte aan buiten het feit dat er ook zeer veel mensen enge ziekte’s gaan krijgen!!
maar ze waren gewaarschuwd en wilden maar niet luisteren…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x