Homepagina » Straling » Als mensen eens zouden weten wat ik weet, dan zouden ze er echt iets tegen doen. De gevaren van 5G
Als mensen eens zouden weten wat ik weet, dan zouden ze er echt iets tegen doen. De gevaren van 5G

Als mensen eens zouden weten wat ik weet, dan zouden ze er echt iets tegen doen. De gevaren van 5G

De Brabantse Ankie Withagen heeft een elektromagnetische stralingsmeter. Volgens haar is de straling van gsm-masten ‘serieus niet goed voor je gezondheid’.

“Als mensen eens zouden weten wat ik weet, dan zouden ze er echt iets tegen doen,” zei ze tegen Omroep Brabant.

Volgens Ankie is er nu al veel te veel straling. En dan moet 5G nog komen.

15.000 keer meer

“5G geeft 15.000 keer meer straling dan 4G,” zei ze. “Dit moeten we echt niet willen hoor.”

De overheid stelt dat de nieuwe technologie veilig is, maar Ankie wijst erop dat diezelfde overheid er belang bij heeft om 5G zo snel mogelijk uit te rollen omdat zij er miljarden mee verdient.

Ondertussen blijkt uit studies van belangrijke universiteiten dat er gevaren kleven aan de technologie, klinkt het.

Hele generatie

Ankie waarschuwt voor een toename van onvruchtbaarheid, kanker en chronische vermoeidheid als 5G wordt uitgerold.

Ze voegt toe dat een hele generatie op deze manier stuk wordt gemaakt.

Festival

Tijdens een festival in Frankrijk werd onlangs geëxperimenteerd met 5G. Toen hadden mensen last van hoofdpijn en kregen ze een bloedneus, weet Ankie.

“Deze hoeveelheid straling kan het lichaam niet aan,” benadrukt ze.

[Omroep Brabant]


Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. En het erge is, er wordt nu ook al geëxperimenteerd met een opvolger die werkt met frequenties tussen de 400 en 800 teraherz! Dat dus is tussen de 400.000 en 800.000 (!) GHz. Kun je nagaan hoeveel straling het lichaam dan te verwerken krijgt? Het is toch godgeklaagd dat dit allemaal maar kan. Ik ga liever buiten in de natuur in de zon zitten.

  11 likes
  • Aanvulling op mijn bericht: Uit onderzoeken naar straling tussen de 400 en 800 teraherz blijkt dat het lichaam en geest enorm beïnvloedt. Mensen gaan zich aantoonbaar anders gedragen als ze bloot gesteld worden aan deze straling. Sommigen kunnen er zelfs aan verslaafd raken!
   Ook is aangetoond dat de huid de straling absorbeert en dat de huid hierdoor verandert. Deze onderzoeken worden echter stil gehouden, want de gevolgen kunnen het daglicht niet verdragen…
   Kom in actie!

   16 likes
   • hahaha geweldig al die likes!

    Niemand heeft door dat ik het heb over gewoon licht. Zonlicht, zichtbaar licht heeft een frequentie die duizend keer hoger is dan die van 4G of 5G

    6 likes
    • @pleiadian

     Grapjas, maar wel goed om zo de geesten scherp te houden.

     …..”De atmosfeer tempert het zonlicht en beschermt tegen schadelijke straling zoals ultraviolette straling”..

     Zou je verder als stralingsdeskundige grapjas kunnen uitleggen hoe onschadelijk 5G is en welke testen er zijn uitgevoerd waaruit blijkt dat deze straling geen enkele invloed heeft op het menselijke welzijn.

     1 likes
 2. Je moet bij jezelf beginnen. Ik heb nooit een mobieltje of smartphone gehad en zal zo iets nooit hebben. Ik heb een 30 jaar oude Peugeot, die gaat niet online, heeft geen navi en geen GPS. Ik heb geen smart home en zal zoiets altijd weigeren. Thuis is geen WLAN en geen DECT telefoon. Alles per kabel.

  Niet meedoen dus, daar gaat het om. Geen mobiele rotzooi meenemen en met echt geld betalen, dan ben je vrij en Big Brother heeft geen benul waar je bent en wat je doet.

  19 likes
  • Je hebt wel internet. Dan weten ze ook genoeg over jou.

   4 likes
   • Ik weet. En i ben niet zo ver daarvan weg, daar ook nog het stopcontact te trekken. Want wat ik in het net aan energie binnen investeer staat in geen relatie van wat ik eruit trek.
    Maar ben ik buiten huis, ben ik anoniem. En dat is zeker meer als de meesten van zich kunnen zeggen.

    En hoe zit het met jij? Smartphone toch?

    5 likes
    • @Patricia

     Je bent buiten ook niet anoniem. Elk apparaat datwij gebruiken is verbonden met de supercomputer van de NSA. Dus ook alle smart phones etc. NSA en CIA hebben toegang tot elke telefoon en dus ook ook ot elke camera en microfoon. Dan ben je via telefoons om je heen nog steeds zichtbaar. De CIA of de NSA heeft volgens een bericht dat zelf ook aangegeven. Die organisaties schijnen Pokemon Go gecreëerd te hebben. Op plekken waar ze geen zicht hebben, zetten ze speciale karakters in de game zodat mensen daar naartoe gaan en die organisaties via de telefoons die omgevingen kunnen zien. De telefoons van vandaag de dag geven een beter beeld dan de camera’s die overal al geplaatst zijn. Mensen lopen domweg met een spionage apparaat rond en betalen er ook nog eens veel geld voor.

     4 likes
 3. Ze voegt toe dat een hele generatie op deze manier stuk wordt gemaakt.
  is ook de bedoelling.
  wakker worden allemaaaaal.

  14 likes
 4. Straling is zo en zo al niet best voor de mens, de aarde heeft een mooi afweer systeem om haar lichaam heen en het beschermt het leven tegen teveel straling, het heeft een veld om zich heen die stralen afbuigt, komt een beetje erdoor heen maar dat is genoeg voor het leven, nu is het zo [menselijke handelingen] Werkt nu veel met communicatie middelen onderin het veld van de Aarden,en niet er boven, men word dan onderhevig aan deze straling ,kan nooit echt goed zijn ,dus ziekte komt er ook dan uit voort met dankzij de mensen die er gebruik van maken,maakt de mens zichzelf ziek,en nu komt er nog meer straling erbij ,dus nog zieker, de ziekte die men zelf veroorzaakt door al deze middelen
  Iedereen doet eraan gewoon mee, gewoon maar alles accepteren of anders gewoon alle communicatie middelen weggooien.maar dat zal niet gouw lukken, men is er verslaaft Aan , en ja de nieuwe generatie is er toch enigszins blind voor , zij halen hun schouder op, Zal wel, zullen ze zeggen. De ervaring zal leren.

  6 likes
  • Ze zalen bitter ervoor moeten betalen, vroeger of later. Zoals de roker met de longkanker.

   4 likes
   • @Patricia Müller

    Denk je werkelijk dat je longkanker krijgt van roken? Ken veel mensen die roken tot aan hoge leeftijd, maar geen longkanker krijgen. Andersom ook het geval, nooit gerookt en toch longkanker. Ik pretendeer niet dat roken geen effect genereert, maar er zijn zoveel andere stoffen die (long)kanker kunnen veroorzaken en niet worden belicht. Denk aan radongas in huizen, bouwstoffen en materiaal in huis die continu gifstoffen uitwasemen, weekmakers en giftige stoffen in eten, drinken tot aan zogenaamde luchtverfrissers enz.

    4 likes
 5. Je roept alleen maar, maar ik zie geen enkel bewijs dan roepen in je verhaaltje

  1 likes
  • Haha, de wereld op zijn kop, als je het mij vraagt! Het is bij name de overheid die het volk dient aan te tonen dat 5G niet schadelijk zou zijn!

   Dat kunnen ze gewoon niet, vandaar dat er geen onderzoek naar gedaan wordt. En wat zeker geen verhaaltje is, beste; is dat meer en meer mensen(?) verslaafd geraken en zijn aan A.I. Al eens rondom jou gekeken? Welke strategie kan daar volgens jou achter zitten? Of zou dat zo toevallig zijn denk je?

   6 likes
  • Jorn Jakob Albert Boor

   https://www.academia.edu/39089075/Wireless_technologies_4G_5G_are_very_harmful_to_human_health_and_environment_A_Preliminary_Review?email_work_card=title

   Even ter info…
   Iedereen die aangeeft geen bewijs voor schade te vinden. Heeft simpelweg geen onderzoek gedaan naar de beschikbare informatie. En intuitief onderscheidings en ook holistisch vermogen is compromised… denk nou eens logisch na… onze chakras energie velden etc etc.. HET IS DE BEDOELING OM ONZE ENERGETISCHE ASCENTIE TE VERSTOREN BLOKKEREN.. EINDE TIJD IS DE STAP NAAR EEN HOGERE FREQUENTIE.. HET FEIT DAT JE DIT NIET MEEKRIJGT EN WEET IS AL DE “CODE ROOD” EN DE BASIS VOOR ALARMERING!!!
   EN ANDERS? …. HEY. VRIJE WIL IS EEN VIRTUE… 🙂

   4 likes
   • holistisch vermogen, chakra’s, energievelden, energetische ascentie, hogere frequentie

    Allemaal mooie woorden voor iets dat enkel in de fantasie bestaat, denk nou eens logisch na!

    0 likes
  • We zijn, als het goed is, verbonden met de natuur; onderdeel ervan. De wetenschap kan steeds meer aantonen maar weet nog lang niet alles. Dan kan je wel proberen eerst te bewijzen wat onnatuurlijke zaken met ons lichaam doen maar dat is de omgekeerde wereld. Dan zou je ook alle lichaamsfuncties van een grotere groep mensen, over een langere periode moeten meten. En dan nog aangenomen dat je alles zou kunnen meten. Zo is bijvoorbeeld hoofdpijn lastig te meten.

   1 likes
 6. Nog even en we zitten op microgolfnivo…kan de magetron de deur uit.

  5 likes
 7. U kunt wat doen ,er is een Nationale Bond tegen Overheidszaken.
  Deze Bond klaagt met succes de overheid aan ,tegen illegale praktijken ..zie Jordy Zwartz bij cafe Weltschmertz, Hij toonde bijv. aan dat de verplichte zorgverzekering illegaal is en is van deze verplichting af.5G is ook illegaal ,het ongevraagd blootstellen van de bevolking tegen een experiment ,waar dezelfde bevolking niet om heeft gevraagden interessante club.

  5 likes
 8. Een geroosterd mens telt voor kwart. Als we geroosterd zijn hoeven de Aliens (als ze bestaan) dit niet nog een keer te doen. Zee hoeven alleen ons in hun mondjes te stoppen.

  3 likes
 9. Richard van Bemmelen

  De frequentie van 5G is hoger, maar dat heeft niets te maken met het vermogen.
  “4G networks use frequencies below 6 GHz, but 5G uses extremely high frequencies in the 30 GHz to 300 GHz range.”

  Ik ben ook niet voor 5G, maar je kunt niet zeggen: “5G geeft 15.000 keer meer straling dan 4G”

  2 likes
 10. Als je kind ziek wordt door straling op school, en hij kan meer als de helft van wat hij eerst met veel plezier deed niet meer door zijn gevoeligheid.
  En telecom samen met de overheid ,gaan zo ver dat ze een melding doen naar het buitenland, zodat je kinderen daar met geweld door de gendarmes bij hun ouders worden weggesleurd, en hun ouders ze nu al 78 dagen niet meer gezien hebben , niet mogen weten waar ze geplaatst zijn en slechts gecensureerd een uurtje sinds 30 juli j.l. met ze hebben mogen praten over de telefoon. Terwijl je voor de gezondheid van je kinderen vertrokken bent.
  Heb ik slechts 1 verklaring, ze hebben veel te verbergen!
  Anders zouden ze nu gewoon lekker liggen te slapen in hun eigen bed,nadat ik ze had voorgelezen.
  Alles gooiden ze op psychisch, echte hulp kreeg mijn zoon niet,wij werden voor gek verklaart,alles voor Geld. Een school waar elk vak op de I pad op wi/fi gegeven wordt geeft 3X meer straling af als het wonen naast een U.M.T.zendmast, de tolorantie grenzen voor straling, liggen in Nederland hoger dan waar ook ter wereld, en kinderkanker is de eerste doodsoorzaak bij Nederlandse kinderen, waar zijn we mee bezig????Ik ben geen GEKKIE, maar dit is gewoon niks anders als SCHANDALIG!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

youtube

Dit is het explosieve corona-interview waarvan YouTube niet wil dat je het ziet

Eerder deze week was de Britse spreker ...

5G

‘Wow! Voormalig hoofd Microsoft Canada waarschuwt voor gevaren 5G. Overtuigend’

Robert Jensen heeft op Twitter een filmpje ...