Homepagina » Buitenland » Let op: zo misleiden de media met schokkende beelden uit ziekenhuizen
media

Let op: zo misleiden de media met schokkende beelden uit ziekenhuizen

Volgens de Amerikaanse media heeft de coronacrisis ook toegeslagen in New York. CBS News liet afgelopen week beelden zien die in een ziekenhuis in New York zouden zijn gemaakt.

Het bleek te gaan om beelden die op 22 maart door Sky News waren uitgezonden en die afkomstig zouden zijn uit Italië.

De beelden die CBS woensdag liet zien:

Ze komen precies overeen met beelden uit Italië die Sky News op 22 maart liet zien:

ALX zette de fragmenten op Twitter naast elkaar.

“Tijdens een pandemie is het van essentieel belang dat de media ons nauwkeurige informatie geven,” schreef hij erbij. “Het is volstrekt onverantwoordelijk dat CBS News beelden uit een Italiaans ziekenhuis gebruikt bij een item over de uitbraak in New York. Dit is onacceptabel.”


[The Gateway Pundit]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
9 maanden geleden

We worden in de wereld belazert door de media en de overheden.

Natuurlijk is er iets.

Maar sommige personen verdienen net als bij de klimaat hysterie, bakken met geld aan dit IETS.

rop
rop
9 maanden geleden

De media ,
De grootste Wereld Misleider en Misbruiker op dit Moment..van Verleden en Toekomst, veel word als een waarheid van gezien,
maar het is niets anders dan vele verdraaiing en leugens of bedrog wat er een zoete koek word geslikt door de vele gelovige erin,
De mens mag graag geloven, in de leugen en het bedrog ervan, want als ze niets meer te geloven valt ,wat is de mens dan zonder dit?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
9 maanden geleden

Ja het zoveelste bewijs. Maar hoeveel bewijzen er ook komen, men wil het niet inzien. En als men het al wil inzien dat de media dit griepje tot een wereldwijde crisis heeft gehypt, dan nog zal men dat niet toegeven. Want de gevolgen gaan nu serieus merkbaar worden (massa ontslagen, armoede, criminaliteit, ontreddering) en het is natuurlijk moeilijk om toe te geven dat de arme van geest hier aan hebben bijgedragen door klakkeloos aan te nemen dat de mainstream altijd gelijk hebben. En in hun kielzog de verradelijke politici. Hopelijk kunnen we elkaar morgen nog berichten via dit forum als de lang verwachte/voorspelde 10 days of darkness gaat/zou beginnen. In dat laatste geval wens ik jullie veel sterkte, wijsheid bazaten jullie al door te twijfelen. Of zoals een bekende filosoof Rene Descartes. ” Twijfel aan alles. Want ik denk dus ik besta”

Willie
Willie
Reactie op  MdeFilosoof
9 maanden geleden

“Wat baten kaars en bril als den uil niet zien-en wil”.

salvar
salvar
9 maanden geleden

eigenlijk kijk en luister ik (wij) niet mee.
prettige kijk dagen verder.

DunJos
DunJos
9 maanden geleden

Dat ze de boel belazeren daar sta ik niet van te kijken. Dat doen ze al wie weet hoelang.

Bert
Bert
9 maanden geleden

De media belazeren de boel. Het herstel van Prins Charles na Corona werd door de NL media nauwelijks opgepakt. Een grote groep Corona patienten is al hersteld. Nauwelijks tot geen symptomen. Alleen ouderen, obese mensen en die net onderliggend lijden lopen risico op complicaties.

Intussen staat supermarkt personeel doodsangsten uit en duiken ze weg achter een windshield.

Ik krijg van meerdere kennissen berichten dat het winkelkarrenbeleid van het CBL niet werkt. Zo zou in sommige Albert Heijn filialen de kar na het inleveren niet schoon worden
gemaakt. De karren zouden onbeheerd buiten staan.

Etos, eerder al in het nieuws vanwege de 10 euro woekerpris voor handgel, dwingt mensen terwijl de winkel totaal leeg is voor 1 product een niet gereinigd mandje te nemen. Waarom niet gewoon een draagtas of een eigen tas gebruik
en.

Contant betalen is volgens het CBL opeens gevaarlijk. In 2009, tijdens de varkensgriep, blies de overheid nog rond dat de besmettingskans via contant geld nihil is. De WHO zegt dat nog steeds.

https://www.marketwatch.com/story/who-we-did-not-say-that-cash-was-transmitting-coronavirus-2020-03-06

Ik pin graag maar niet voor dingen van een paar euro. Bovendien wil ik bij de slijter helemaal niet pinnen. Voor je het weet stuurt dirty ING jouw info naar de zorgverzekeraar.

Dat gezegd en geconstateerd hebbende besloot ik vanochtend tbv mijn weblog het CBL om commentaar te vragen. Ik wil weten waarom ze het leven van de klant met die verplichte vieze ongereinigde winkelkarren in de waagschaal stellen.

De juf aande telefoon weigerde mij met persvoorlichting door te verbinden en gooide de hoorn op de haak. Ik heb maar niet opnieuw gebeld want in NL kunnen ze dit zomaar als agressie uitleggen.

Je bent gezegend in een land waar stomme kruideniers de dienst uitmaken.

Christgalactic
Christgalactic
9 maanden geleden

Ik heb 1 gevaarlijke zaak over proximus in België gelezen, met name dat zij morgen hier in België het 5G netwerk gaan uitrollen. De reguliere media doet dan ook alsof hier niks mee aan de hand is.
Er zijn geen veiligheidsanalyse van gemaakt noch gezondsheidrisico’s ingeschat! Bij deze telecom industrie is het enkel kapitaal dat telt.
Bepaalde steden blijven wel gevrijwaard.

De ziekenhuizen zullen dan wel schrijnende beelden vertonen als dit netwerk volledig in zijn werking treed.
Dit trekt alle fauna en flora uit balans en schept een nog grotere pandemie. Net zoals in 1918 inzake de Spaanse griep, met de introductie van de ‘radiowaves”. Pandemieën lopen synchroon met elektrificatie van de wereld en daar zijn nog vele andere voorbeelden van. Ik zei het al de ware ziekmakers zijn glyfosaat, draadloze netwerken, chemtrails (aluminium), fluoridecontaminatie; daarnaast heb je de toevoegingen zoals E621 en suikers zoals de witte suiker, aspartaam en nog vele andere.

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Christgalactic
9 maanden geleden

De elite weet dat de virus niet ziek maakt, dus rollen ze versneld 5G uit. Ze weten hun moment te kiezen.
Dezen zijn echt een plaag op deze planeet!

Heb me ingedekt tegen de 5G straling, een absolute must volgens mij.

Rob
Rob
Reactie op  Christgalactic
9 maanden geleden

@Christgalactic. Die hele corona toestand is alleen maar angstzaaierij, meer niet. Bedenk eens wat sociale afstand inhoudt. Niet gezien vanuit het volk maar vanuit het machtsbeleid. Het is een wapen (angstzaaierij) dat ze gebruiken om iedereen uit contact te halen met elkaar. Mensen die in angst zitten zijn niet in contact met de omgeving. Zet ze daarbij ook nog vast in eigen woning en de politiek en hun meesters hebben alle ruimte om door te drukken wat er op de agenda staat. Geen tegenwerking of protesten van groepen mensen die het sloopbeleid zat zijn en hun stem gezamelijk laten horen in het openbaar. Denk aan de gele hesjes, of de boeren in Nederland die het zat waren dat hun bedrijven kapot gemaakt worden. Het is de autoriteit dat totalitaire macht aan het bouwen is, voor iedereen zichtbaar die het kan zien. Helaas zijn er ook nog veel die er zelf om vragen omdat de heersende macht zelf het probleem creëert, op de reactie wacht en vervolgens maatregelen neemt waarmee vrijheden en rechten tot nul worden gereduceerd.

Philip
Philip
Reactie op  Christgalactic
9 maanden geleden

Zgn besmettingen, ze kijken naar je rode en witte bloedcellen en nemen een scanner van je longen, op basis daarvan concludeert men of je besmet bent al dan niet Staat in de Vlaamse kranten, dus de info is er) zegt meer dan genoeg,
Terwijl het volk is afgeleid door her Virus, gebeurd er veel meer!!

Tjeerd
Tjeerd
9 maanden geleden

Kijk even het artikel over Dr. Bodo Schiffmann bij transitieweb.nl . Deze Duitse arts maakt melding van actieve euthanasie van 8o jarigen die (actief) stervensbegeleiding krijgen. Dit verklaart wellicht mede het aantal doden onder coronapatienten ondanks het relatief onschuldige virus. Hoog bejaarden sterven nu in ICs terwijl stervende hoogbejaarde grieppatienten vrijwel altijd in huiselijke kring komen te overlijden.

x

Check Also

verpleegkundige

IC-verpleegkundige AMC: ‘Drukte valt heel erg mee’

Deze week plaatste Rutger Hempel een opmerkelijke ...

kroatische

Kroatische vrouw overlijdt dag na coronavaccin

Een oudere vrouw uit de Kroatische stad ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x