Homepagina » Buitenland » Nederlandse media blijven schaamteloos propaganda over Syrië verspreiden. Een haarscherpe analyse
Nederlandse media blijven schaamteloos propaganda over Syrië verspreiden. Een haarscherpe analyse

Nederlandse media blijven schaamteloos propaganda over Syrië verspreiden. Een haarscherpe analyse

In het oosten van Ghouta in Syrië zijn de afgelopen weken meerdere botsingen ontstaan tussen Syrische regeringstroepen en de verschillende terroristische organisaties die het gebied in handen hebben. Terwijl de slachtoffers van de Syrische en Russische bombardementen de volledige aandacht krijgen van Nederlandse journalisten, wordt er niet gepraat over de vele slachtoffers die gevallen zijn door het geweld van de verschillende terreurorganisaties. We zijn de eenzijdigheid van de media inmiddels wel gewend, maar hoe kunnen de Nederlandse journalisten zichzelf nog serieus nemen terwijl ze Amerikaanse propaganda kritiekloos verspreiden in Nederland?

We werden de afgelopen week opnieuw overspoeld met afschuwelijke beelden uit Syrië. In het oosten van Ghouta, een buitenwijk van Damascus, zijn hevige gevechten aan de gang. Het gebied is sinds 2013 in handen van verschillende terreurorganisaties, en als we de Nederlandse pers zouden moeten geloven, zijn de enige schuldigen in het conflict in Ghouta de Syrische president Assad en zijn bondgenoten. De Nederlandse berichten over de situatie in Ghouta geven de indruk dat Assad uit het niets – zonder enige reden – zijn eigen burgers aan het bombarderen is. Maar niemand vraagt zich af waarom hij zoiets zou doen, vooral nu hij aan de winnende kant van de oorlog staat. Ook de agressie van de terreurgroepen wordt nagenoeg genegeerd. Alle propagandatactieken die we zagen tijdens de bevrijding van Aleppo, zien we terug in de berichtgeving over de situatie in Ghouta:

  • De vechtende terroristen in het gebied, waaronder (ex-)IS- en Al-Qaida-militanten, worden ‘rebellen’ of ‘oppositiegroepen’ genoemd. Ook de agressie uitgevoerd door deze terreurorganisaties wordt compleet genegeerd.
  • Het Britse ‘Syrische Observatorium voor de Mensenrechten’ – dat uit één persoon bestaat en in Engeland gevestigd is – wordt als voornaamste bron gebruikt in de Nederlandse media. Informatie uit deze ‘bron’ is onmogelijk te verifiëren.
  • Leden van de omstreden Witte Helmen – die o.a. gefinancierd worden met Nederlands belastinggeld – leveren alle afbeeldingen en video’s die gebruikt worden door de Nederlandse kranten.

De situatie in Ghouta is het beste te vergelijken met de situatie in Aleppo. Beide steden hebben enorm geleden door dezelfde terreurgroepen. Assad heeft sinds begin 2016 de macht in Aleppo en volgens het UNHCR zijn er inmiddels honderdduizenden Syriërs teruggekeerd naar de stad. De strijd in Ghouta daarentegen is nog gaande en er vallen aan alle kanten vele slachtoffers. Toch krijgen de burgerslachtoffers van Syrische bombardementen als enige de aandacht in de westerse pers.

Terroristische organisaties

Elke ‘journalist’ die de afgelopen week een artikel heeft geschreven over Ghouta, waarin de terreurgroepen in het gebied ‘rebellen’ worden genoemd, moet zich kapot schamen. De groepen die de macht in Ghouta hebben zijn geen vredige ‘vrijheidsstrijders’ of ‘rebellen’. Verschillende splintergroeperingen van Al-Qaida en IS hebben sinds 2013 de macht in Ghouta, en de situatie in het gebied is sindsdien enorm verslechterd. Er is een dringend tekort aan voedsel en medicijnen ontstaan, en er gelden extreme wetten die ingevoerd zijn door de terreurorganisaties. Ook worden onschuldige burgers in Ghouta ingezet als een soort menselijk schild door ze letterlijk in enorme kooien te stoppen, en deze op strategische plekken neer te zetten, in de hoop dat ze niet gebombardeerd worden door Syrische en Russische gevechtsvliegtuigen.

Niet alleen de burgers in Ghouta hebben sinds 2013 flink geleden door de terreurgroepen: vanuit Ghouta zijn alleen al de afgelopen drie weken meer dan duizend (!) raketten afgevuurd op Damascus, waarbij vele onschuldige doden en gewonden zijn gevallen. Geen enkele Nederlandse journalist heeft de moeite genomen om hierover te berichten. Dit laat ons duidelijk zien dat de Nederlandse media – bewust of onbewust – de belangen van de terroristische organisaties in Syrië behartigen. Er wordt een beeld geschetst alsof Assad de enige is die aanvallen uitvoert en de Syrische luchtmacht doelbewust onschuldige burgers aan het bombarderen is. Maar als de vraag gesteld wordt waarom dit niet (meer) in Aleppo of Damascus gebeurt, valt er een akelige stilte.

De bevolking in Ghouta heeft flink geleden door de terreurgroepen, terwijl er door onze media nog steeds verklaard wordt dat de ‘rebellen’ de burgers proberen te bevrijden van het ‘onderdrukkende’ regeringsleger. De oorlog in Syrië heeft tot nu toe meer dan 6,5 miljoen interne ontheemden veroorzaakt, waarvan de overgrote meerderheid zich op het grondgebied van de overheid heeft gevestigd. Simpelweg omdat in die steden de meeste stabiliteit te vinden is in Syrië. Onnodig om te herhalen, maar dit zal niet worden vermeld in de Nederlandse media omdat het niet past in het dominante verhaal dat ze gecreëerd hebben over Syriërs die voornamelijk voor hun regering vluchten. De strijd om Ghouta werd, net zoals in het geval van Aleppo, zeer eenzijdig uitgebeeld omdat de ‘officiële vijand’ in dit geval de bevrijder is. ‘Officiële vijanden’ – of het nu de Syriërs of de Russen zijn – kunnen in de media nooit gezien worden als ‘vechters tegen terrorisme’ of als bevrijders van steden/gebieden in hun land waar terroristische controle heerst. Wanneer zij handelen wordt dat altijd beschouwd als een ‘volksmoord’ of ‘holocaust’ en wordt gesteld dat ze doelbewust burgers en ziekenhuizen bombarderen, voor hun plezier ofzo.

Degenen die de situatie in Syrië de afgelopen zeven jaar goed hebben gevolgd, weten dat de regime change-agenda van de NAVO meer chaos dan stabiliteit heeft gebracht in Syrië. De situatie in Aleppo én Ghouta laat ons duidelijk zien dat ‘rebellen’ steunen niet het juiste antwoord is op het Syrische conflict. Ook de Nederlandse overheid financiert met ons belastinggeld diverse terreurgroeperingen in Syrië. Overal waar die zogenaamde ‘rebellen’ opduiken, ontstaat er chaos en terreur. Moord en bombardementen. Misleiding en propaganda. Verdriet en leed. Nee, de oplossing voor het conflict in Syrië én de vluchtelingenstroom ligt dichterbij huis: er moet direct een einde komen aan het steunen en financieren van de verschillende terreurgroepen in Syrië.

Daarnaast moeten er wetten komen die het ook in de toekomst onmogelijk maken om de verschillende huurlingen te bewapenen en/of te financieren. Die zijn er op dit moment niet. De verslaggeving over de Syrische oorlog zal onthouden worden als één van de meest schandelijke afleveringen in de geschiedenis van de Nederlandse en westerse pers. Daar moeten de journalisten maar mee leren leven. Maar hoelang gaat de Nederlandse bevolking nog wachten, voordat er ingegrepen wordt? Hoeveel chaos moet er nog volgen, voordat we inzien dat die ‘rebellen’ terroristen de grootste oorzaak zijn van zowel de chaos in Syrië als de vluchtelingenstroom richting Europa? Als we het onszelf of de Syriërs niet gunnen, laten we het dan doen voor de generaties na ons. Zodat zij in ieder geval wél in een veiligere wereld kunnen leven dan die van hun ouders. Daarnaast moeten we elkaar blijven waarschuwen voor dit soort propagandatechnieken in de Nederlandse media. Door dit artikel te delen maak jij je omgeving bewuster!

Dit artikel is een publicatie van De Stille Waarheid.

Foto: Applodion Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Diezelfde Nederlandse media is nu volop bezig, om Wilders weer onder de knieen af te zagen, omdat hij in Rusland op visite gaat met een speldje op.
Ik moet dan altijd maar aan Fortuyn denken.
Marten Fortuyn heeft toen aangifte gedaan tegen twee bewindslieden moord door schuld, nooit meer wat van gehoord.
Snapt U nu wat de Nederlandse media inhoud, nepnieuws maar dan omgedraaid.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  H.J.
3 jaren geleden

H.J.

Dat komt omdat de Nederlandse mainstream media en pers (NPO, ANP…) zich moesten conformeren aan de [agenda] van de Nieuwe Wereld Orde. Nederlandse politici die hier bij betrokken waren hebben de richtlijnen bepaalt voor Nederland al kwamen ze hier nooit rechtstreeks mee naar buiten.

Alle organisaties die door onderzoekers onderzocht werden en aangemerkt als onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde. Van denktanks, instituten, en tot en met conferenties als de Bilderberg. Voerden een beleid uit achter gesloten deuren waarbij ze aan buitenstaanders, inclusief de pers, geen enkele verantwoording hoefde af te leggen wat er besproken werd.

De afgelopen paar decennia heeft dit proces zich versneld mede doordat met de technologische ontwikkelingen ze bij machtige waren beelden makkelijker te manipuleren. Daarnaast werd duidelijk dat de westerse mainstream media in zoverre is geassimileerd dat ze binnen ‘no time’ het zelfde geluid kunnen produceren.

VOORBEELD: Met de oorlog tegen Irak en Libië schakelde het nieuws- en actualiteiten programma Nieuwsuur geregeld door naar haar Duitse en Engelse collega’s om te praten of bepaalde schrikbarende berichten van de dag over Saddam Hoessein, of Moammar al Qadhafi klopte. In bijna alle gevallen versterkte de Duitse en Engelse collega journalisten de geruchten vanuit hun studio. Hierdoor versterkte ze elkaars geluid met als doel dat de kijker sneller geneigd is om te denken dat het dan wel zal kloppen.

Echter achteraf klopten de beweringen van de mainstream media lang niet altijd maar werden betreffende landen geruïneerd en overgenomen. In die zin heeft de mainstream media puik werk afgeleverd met het uitvoeren van de PNAC agenda, de Project of the New American Century, als wel met andere conflicten zoals de kwestie Oekraïne, het demoniseren van Poetin, Noord Korea, en Iran. Onafhankelijke journalisten die op locatie een ander beeld zagen werden in de meeste gevallen genegeerd.

Voor de geassimileerde mainstream media is het de taak om de opmars van de Nieuwe Wereld Orde te bevorderen en dat is de totale onderwerping van landen aan de Trojka en zijn globalisten. Daarnaast dienen de burgers van landen opnieuw opgevoed te worden volgens de standaard die zij zien als normen en waarden.

Ik heb hier al vaker neergezet dat ik op zich niet tegen een Nieuwe Wereld Orde ben. Integendeel, want in vele opzichten juich ik deze toe maar in haar huidige vorm voorzie ik geen toekomst. Naast het feit dat er miljoenen meer onschuldige mensen tegen elkaar op zullen worden gezet en uitgespeeld, misleid worden en omkomen.

Het is ook duidelijk dat onder aanvoering van dit kabaal de één procent rijken inmiddels meer bezit dan de rest van de wereld. Hebzucht viert hoogtij. Binnen de gelederen van de Nieuwe Wereld Orde staat het dan ook bol van corruptie. Dat is niet alleen zeer kwalijk te noemen maar zal na mijn mening met de tijd de bottleneck aanvoeren die het einde zal inluidden van deze Nieuwe Wereld Orde.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  H.J.
3 jaren geleden

@H.J.

Dat van Wilders kan ook spel zijn, vergeet niet dat hij door Amerikaanse organisaties c.q. financiers niet zonder reden wordt gesteund of zelfs gestuurd. Of dat nog steeds joodse organisaties zijn weet ik zo even niet, maar Wilders is geen Pim Fortuyn, wel het demoniseren en wegzetten van Thierry Baudet komt gevaarlijk dicht in de buurt van Fortuyn. Ook is het heel verdacht hoe Fortuyn zijn broer aan zijn einde is gekomen, je zou er een film over kunnen maken, zoveel rammelt aan het verhaal rond Marten Fortuyn.

Vergeet niet dat Bilderberg ‘menschen’ en NWO ratatouille geen enkele obstakel meer dulden. Voor hen was Pim Fortuyn een wake up call dat het publiek wel eens meer macht kon hebben dan ze lief is.

Wie Pim uit de weg geruimd hebben mag duidelijk zijn, dat was dus echt geen milieugek, maar een koelbloedig uit de weg ruimen door de elitaire machthebbers die al over honderden jaren de macht op deze manier, met moord en list, hebben kunnen behouden en dit ook graag zo willen houden….Enhu, denk maar niet dat Prins Bernhards natte droom, een overduidelijke Nazi Eu, niet mag eindigen in een debacle, omdat een groep fanatiekelingen en dwarsliggers fanatiek dwars liggen, die worden dan ook ‘netjes’ opgeruimd. Thierry Baudet mag daarom wel oppassen, die Bilderberg lui of hoe je ze ook wilt noemen, hebben korte metten met dwarsliggers en zuivere mensen.

…”En god waar was je toen we je nodig hadden??”.. Zou ik bijna zeggen, maar god slaapt al duizenden jaren en laat moord en doodslag, bij wijze van het grote experiment (?), gewoon zijn gang gaan. Derhalve ondergaan we allen ons lot en zal ook het lot van de macht uiteindelijk eindigen zoals het moet komen. Dit zal, als je de voorspellingen mag geloven, ook voor de grote en stoere jongens en meisjes, de machtigen der aarde, eindigen in een totale ondergang. Vroeg of laat zal het glazen kaartenhuis der machtigen in scherven uiteenspatten en ook zij zullen het lot, wat al duizenden jaren op ze heeft gewacht, ondergaan. Dit keer zal het niet meer zijn als vroeger en zeker niet fijn eindigen, ook niet voor de macht. Dat is mijn grote overtuiging.

Ik denk persoonlijk dat het beste middel om de waanzin en de zieke geesten nog ergens te stoppen is door niet te vechten, maar je om te draaien en niet tegen te vechten, maar door juist niet meer deel te nemen of zo min mogelijk deelnemen aan dat wat de macht graag ziet, zeg maar het boycotten waar mogelijk. Nog mooier zou zijn dat NL zo eensgezind was dat we bijvoorbeeld beginnen een week lang de auto laten staan, of een week lang geen enkele rekening te betalen of iets dergelijks en dit uitbouwt naar steeds meer, totdat de NL’se staat weer van en voor de burger is, de nazi EU gedag zegt.

De weg om de NL staat te dwingen en te werken en te zijn voor de burger en niet andersom is een heel simpele weg, maar om iedereen zover te krijgen is een karwei die volgens mij niet gaat lukken, omdat de overheid en politiek (bewust) te veel verdeeldheid zaait. Dat is een tactische aanpak die zeer effectief is, omdat het slavenvolk en onderdanige grauw burgerlijk en poltiek correct denkt te moeten zijn of te moeten blijven doorzeikken zoals ze is aangepraat en nog steeds geloven dat de heilige staat, het gouden kalf, het voor ze zal opnemen en er werkelijk voor hen zou zijn. Echter, wanneer dat ooit zo is geweest weet ik niet, maar heden ten dage hoeven de nazi’s bij de overheid en politiek het al niet eens meer te verbloemen dat ze tegen het volk zijn, ze lachen je recht uit in je smoel en weten dat de slaven niet terug zullen bijten. Je mag ze zelfs de organen levend uit het lijf snijden en GELOVEN dat een overheid zelfs dat recht heeft.

Alles is perceptie en de slaven denken niet zo heel diep na over wat hun eigen bezittingen, leven en lijf nu werkelijk behelst. Die geloven werkelijk dat een ander meer recht daarop heeft, dan zijzelf. Hoe gek en hoe ver kun je de slaven krijgen? Heel ver, zoals dagelijks door de politiek wordt bewezen en de slaven stemmen er ook nog eens voor!!…..”Ga hoofdschuddend een bak koffie inschenken”…

Nou goed, dan nog maar een keer……De Filosofie van de Vrijheid
https://www.youtube.com/watch?v=Ovl8ip3steM

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

As we speak, ze maken er al geen geheim meer van dat we allen onder de nazi’s zijn en ook de politiek onder controle is van de nazi’s…. https://tinyurl.com/y7c6wo6w

Bertelsmann was nazi’s? Eén maal nazi, altijd nazi. Denk daar goed om. An sich is een nazi EU niet eens zo heel raar, want je kunt het ook een Harry Potter EU, of Kabouter Plop EU, het gaat ook niet om de naam of het label, maar om de ideologie erachter en de macht. Bertelsmann groep is net als Goldman Sachs, IG Farben, Rockerfeller, Rothschild of net als de FED..enz..enz…. Het zijn allen vriendjes van elkaar en waren dat al voor de WOII. Wie anders heeft Hitler in het zadel geholpen en gefinancierd? Hitler himzself?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

weg met ons schreef,

”Vergeet niet dat Bilderberg ‘menschen’ en NWO ratatouille geen enkele obstakel meer dulden. Voor hen was Pim Fortuyn een wake up call dat het publiek wel eens meer macht kon hebben dan ze lief is.”

Dat is nou juist het punt. Vandaar dat iedere politieke nieuwkomer, outsider, die de [agenda] van de Nieuwe Wereld Orde in de weg zou kunnen gaan staan, al in een vroeg stadium word geëxcommuniceerd en of gedemoniseerd.

eksegese
eksegese
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Precies @weg met ons, niet meer meewerken is de beste, makkelijkste en geweldloze oplossing. Men wil het plebs weer richting stembus hebben bijv.

Er valt weer eens wat te kiezen voor de mensen. Men wil weer dat we onze stem gratis schenken aan een lokale politicus. Deze lokale politicus zal dan namens ons spreken. Vervolgens zal hij namens ons doen en laten wat hij wil. Omdat we onze stem hebben geschonken aan deze doorgaans wildvreemde lokale politicus, hebben we geen recht van spreken meer. We kunnen nergens over meepraten, want dat doet de lokale politicus voor ons. Als we wél zouden meepraten, is dat ronduit onfatsoenlijk. Je kunt niet iets wat je vrijwillig hebt weggegeven zomaar weer terug pakken als de ander dat niet wil. Dat is dus niet alleen onfatsoenlijk, maar ook nog eens diefstal. Er rest ons niet veel anders dan de 4 jaar uit te zitten en achteraf te zeggen wat we te zeggen hebben. Mosterd na de maaltijd, het kalf is dan allang weer verdronken. Je bent waarlijk een oerstom rund als je na die 4 jaar je stem wederom cadeau doet aan desnoods een (andere) wildvreemde lokale politicus.
Daarnaast mogen we voor de allerlaatste keer stemmen voor een referendum, het sleepwetreferendum. En laat je niets wijsmaken door lokale of landelijke wildvreemde politici, die de zaken standaard op de kop zetten:

Ten eerste als je niet stemt moet je 4 jaar je mond houden

Ten tweede een referendum zaait alleen verwarring onder de mensen.

In geval (1) willen politici dat degenen die hun stem niet hebben weggegeven ook hun mond houden. De mensen die wel hebben gestemd moeten in hun ogen ook niet zeuren, want ze hebben immers op hen gestemd? Men heeft mandaat, eigen schuld, kom over 4 jaar maar terug.
In geval (2) bedoelen de politici, dat ze niet meer willen zien dat zodra ergens een referendum over wordt gehouden de uitslag per definitie tégen de politiek ingaat; dat mist nooit. Dit noemen ze dan “verwarring”, ze bedoelen “echte democratie”, de wil van het volk.
En zo trappen heel veel mensen hier telkens weer in en laten ze zich keer op keer gigantisch bij de neus nemen, een heel leven lang, steeds maar weer. En telkens maar weer hopen op een andere uitkomst. Waanzin, dat is wat het is.
STOP DAAR MEE !

Denker
Denker
3 jaren geleden

Laat weer eens zien hoever we in de kont van Amerika zijn gekropen. Las vandaag over de nieuwe superraketen van de Russen, hoop dat deze gegevens de Amerikaanse en Israëlische agressors gaan doen beseffen dat ook zij heel veel te verliezen hebben, en dat wij in Europa onafhankelijk moeten zijn.Er kan alleen maar een eind aan deze oorlog komen als de waanzin gestopt word van diegene die denken dat ieder ander land aan hen moet gehoorzamen.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

De M.S.M. is de P.R. van the deep state, niet meer en niet minder. Het is hun werktuig, het werktuig van het grootste en machtigste misdaadsyndicaat, the powers that be ! Als je dat goed in je oren knoopt kijk je heel anders naar het journaal, als je er al ooit naar kijkt. Als ik een krant opensla kan mijn lach amper houden als ik de totale onzin weer aanschouw, hoe in en in triest het ook is.

Weg met ons
Weg met ons
Reactie op  eksegese
3 jaren geleden

@eksegese

Het meest opvallende in de berichtgeving van de mainstream is dat men telkens weer iets impliceert of doet alsof iets reeds is bewezen. Het lijkt een modeverschijnsel, want overal duikt tegenwoordig dezelfde shit op.

Hoogst waarschijnlijk dat Rusland…, men vermoedt dat Rusland…, het kan niet anders dan Rusland…., het is bijna zeker dat Rusland…., binnenkort komen er nieuwe bewijzen dat Rusland…., alle aanwijzingen gaan richting Rusland….., men denkt dat Rusland…, experts zeggen dat Rusland…., mogelijk dat Rusland…. enzovoort….

eksegese
eksegese
Reactie op  Weg met ons
3 jaren geleden

Klopt precies @weg met ons, ze weten precies dat al wat ze zeggen niet klopt en dat alles geplande manipulatie is. Ze hebben geen spaan bewijs, alleen geplande roddels.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  eksegese
3 jaren geleden

@eksegese

Lol, roddels…Precies dat is de MSM geworden: roddels, achterklap, manipulatie en ouwe wijve praat.

Oude wijve praat, doet me trouwens denken aan Zbigniew Brzezinski . Als je dergelijke mensen in video’s achterlijk hoort praten met krakende rot stem en daarbij vooral hoort oorloghitsen en over mensenlevens praten alsof ze een vlieg dooddrukken en wetende dat de man allang tot stof is vergaan, dan vraag ik me altijd weer af wat dergelijke geesten beweegt om tot het bittere eind hun ziel te verkopen…

Dat wetende, daarom draai ik nooit mijn rug toe en weet hoe gevaarlijk mensen in het huidige corrupte systeem al helemaal kunnen zijn. En de MSM is de afvalbak van de Bilderberg/NWO.

Max Schaeffer
Max Schaeffer
3 jaren geleden

Ik sta volledig achter de inhoud van dit artikel. De tragedie is dat het beleid en de mediaoorlog tegen de Syrische regering het leven heeft gekost aan duizenden mensen. Nederland is hier feitelijk medeverantwoordelijk voor door kritiekloos en zonder feitencheck standpunten van anderen over te nemen. Internationale politiek heeft een verschrikkelijk lelijk gezicht; zoveel is duidelijk.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Echt een geweldig filmpje over hoe Peter R de Vries ook de media vervuilt met zijn geklets :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=283&v=hWIvUTmuNIw

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
Defixiones
Defixiones
3 jaren geleden

De US, de EU en Israël zijn als de dood dat er vrede uitbreekt in het Midden-Oosten

Pjotr
Pjotr
3 jaren geleden

Het is deels ook domheid. Een dag of tien geleden
toonde het achtuurjournaal een kaart waar Syrië alleen verdeeld was in een Syrisch en een Koerdisch deel. Heb ze nog een recente kaart gemaild. Nooit meer ïets gehoord.

Pjotr
Pjotr
3 jaren geleden

Die nepkaart met bijbehorend nepnieuwscommentaar was op 19 februari.

Nehemia
Nehemia
3 jaren geleden

Onze mainstreammedia is er eentje die kan wedijveren met het Noord Koreaans staatsjournaal. Die voortdurende demonisatie van Assad, Viktor Oran, Nigel Farage Poetin en Trump lijkt niet op te houden. De nieuwsvoorziening (ook op Europees niveau) wordt volledig gedicteerd door de Deep State. De transatlantische aanvoer van panklare Pentagon persberichten worden hier zonder vragen overgenomen en uitgekotst over de massa. Manipulatie op ongekende schaal. Het is ronduit schaamteloos met welke desinformatie ze telkens weer op de proppen komen. Het dondert bijna niet meer welke krant of tijdschrift je leest want op een aantal geopolitieke agendapunten orakelen ze allemaal dezelfde mantra’s. Het maakt me droevig dat ze de mensen en masse zo kunnen belazeren en neutraliteit enkel nog bij de alternatieve media te vinden is. Als je geen globalist bent, wordt je vogelvrij verklaard door de powers that be.

x

Check Also

gevallen

Ruim 10.000 sterfgevallen gemeld bij EMA na coronaprik, Nederland bijna koploper

Bij de Europese database van rapporten over ...

audit

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x