Buitenaards

De mensheid is nooit alleen geweest op aarde. UFO-expert Erich von Däniken blikt na 50 jaar terug

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1968 publiceerde schrijver Erich von Däniken zijn beroemde boek Waren de goden kosmonauten? waarvan inmiddels 16 miljoen exemplaren zijn verkocht.

In het boek theoretiseert hij dat veel bouwwerken op aarde – waaronder de Egyptische piramides, Stonehenge, de moai op Paaseiland, de Nazcalijnen in Peru en vreemde karrensporen op Malta en in Australië – zijn achtergelaten door buitenaardse wezens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Op oude rotstekeningen van over de hele wereld zag hij astronauten met helmen, ruimtevoertuigen en complexe machines waar mensen in die tijd nog niet over beschikten.

Openlijk

Volgend jaar komt er een speciale jubileumeditie van het boek uit, om het 50-jarige bestaan ervan te vieren. De editie bevat onder meer een nieuw voor- en nawoord.

“De tijden zijn veranderd,” zegt Von Däniken in een interview met nieuwssite SYFY WIRE.

“Hoewel velen niet in UFO’s geloven, accepteren veel beroemdheden de feiten over UFO’s en praten ze hier zelfs openlijk over,” vervolgt hij.

Nooit alleen

Hij hoopt dat mensen die het boek hebben gelezen zullen beseffen dat de mensheid nooit alleen is geweest en dat we de nazaten zijn van een buitenaardse ruimtefamilie.

“In de toekomst zal duidelijk worden dat de reden waarom we zoveel religies hebben te maken heeft met het verre verleden en buitenaardsen,” zegt hij.

Vijftig jaar na dato staat Von Däniken nog altijd achter de uitspraken die hij in zijn boek heeft gedaan.

Absoluut bevestigd

“De algemene theorie over buitenaardse bezoekers is ondertussen absoluut bevestigd en bewijsbaar,” aldus de schrijver.

Hij erkent dat in eerdere boeken enkele fouten stonden. “Maar dit is de manier waarop de wetenschap werkt,” besluit hij.

[SYFY WIRE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
6 jaren geleden

Ufo-expert: iemand die veel weet van vliegende dingen waar hij niets vanaf weet? Als hij er wel wat vanaf weet is het geen ufo meer denk ik zo.

Louis Gieling
Louis Gieling
6 jaren geleden

Ben bang dat je ze een beetje ziet vliegen Eric.

Santander
Santander
6 jaren geleden

Als er nu geïsoleerde primitieve volkeren zouden leven, zouden ze onze vliegtuigen, helicopters, bulldozers, schepen enz. ook op rotsen tekenen. Maar we zijn geen Aliens. Die tekeningen van vroeger en die gebouwen kunnen best het werk zijn van menselijke beschavingen die een hoge technische pijl hadden bereikt maar intussen zijn vergaan. De resten van hun beschaving is nog her en der te vinden.

Marcel Koningen
Marcel Koningen
6 jaren geleden

Oppenheimer heeft indertijd gewaarschuwd dat als grootste excuus voor bewapening en dreiging buitenaardsen gebruikt zouden worden.De afstanden zijn te groot ,de straling te gevaarlijk en de kans op biobesmetting te bedreigend.Met daarbovenop de dreiging dat je ruimteschip wordt vernietigd door een botsing met ruimtepuin of ijsklonten ,boven 10% lichtsnelheid.Er is een mogelijkheid die onderzoekt wordt, om meerder kleine ruimte verkenners te laten reizen met behulp van een door een laser straal voortbewogen ruimte zeil.Met een snelheid van misschien wel 20% Lichtsnelheid dat schiet tenminste op en kost geen levens en hoeft niet terug.Als men dan een mini computer ontwerpt die via Quantum Entanglement 1 en 0 kan communiceren kunnen we als iets in het heelal het vind een wetenschappelijk praatje houden,elementen alfabet of zo.Het enigste wat zou kunnen als aardse bezoeker is een robot meet apparaat die autonoom wat gegevens verzameld, die ongelofelijk lang onderweg geweest is.Voor grondstoffen diefstal van ons hoeven we ook al niet bang te zijn het heelal zit vol met steriele veilige planeten ,kometen e.d.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x