Homepagina » UFO » Buitenaardsen zien ons als beschaving die hulp nodig heeft. Ruimtewetenschapper openhartig in De Reünie
Buitenaardsen zien ons als beschaving die hulp nodig heeft. Ruimtewetenschapper openhartig in De Reünie

Buitenaardsen zien ons als beschaving die hulp nodig heeft. Ruimtewetenschapper openhartig in De Reünie

UFO’s en wetenschap moet samengaan, maar men wil dat niet. Dat zegt lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren. “Men wil het niet in de mainstream science.”

Volgens dr.ir Vermeeren weten we van heel veel getuigen dat het wel in het geheim gebeurt. “Er wordt absoluut onderzoek naar gedaan. Al heel lang.”

En met heel veel resultaten die ze niet met ons willen delen, voegt hij toe.

10 tot 12 bollen

De getuigenissen van astronauten die hebben gezegd dat er objecten met hen meevlogen naar de maan ziet Vermeeren als het beste bewijs voor het bestaan van UFO’s.

In het tv-programma De Reünie vertelt hij dat hij al meerdere keren zelf een UFO heeft gezien. Een paar jaar geleden zag hij in zijn achtertuin zo’n 10 tot 12 bollen ontstaan in de lucht.

“Die gingen heel hard door de lucht en wisselden van plaats,” licht hij toe. “Dat kan niet. En ineens waren ze foetsie, weg.”

Daar zijn ze

“Daar zijn ze, zijn de legendarische woorden die ik toen sprak,” vervolgt hij.

Presentator Ajouad El Miloudi vraagt Vermeeren of hij zou instappen op het moment dat er een UFO in zijn achtertuin zou landen. “Onmiddellijk,” klinkt het.

“Ik zou oneindig veel vragen hebben over wie ze zijn en wat ze hier komen doen,” zegt hij.

Zaadje geplant

Vermeeren denkt dat buitenaardsen ons zien als een beschaving die hulp nodig heeft. “Omdat wij onze planeet compleet aan het verwoesten zijn.”

Hij wist El Miloudi uiteindelijk niet te overtuigen, maar presentatrice Anita Witzier liet weten dat bij haar het zaadje geplant is.

Bekijk de aflevering hier terug.

[KRO-NCRV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maarten V
Maarten V
4 jaren geleden

Waarom zouden ze ons helpen? De mensheid is erg verdeelt en staat in sommige gebieden op springen door religieuze, economische en politieke geschillen. Indien de buitenaardsen al in zoverre zijn geslaagd in harmonie te leven met de kosmos zouden ze beter de mensheid links laten liggen want hun eigen samenlevingen zullen misschien in gevaar vormen door de onbetrouwbare mensheid.

Oké. Niet de gehele mensheid is vergiftigd door hun ego en het racisme (etc…). Maar hoe ga je selectief te werk gaan? Dit landje of dat groepje mensen mag meedoen aan hun “Interstellaire Unie” (knipoogje naar de EU) en dat andere niet?

En welk groepje heeft vanuit, ons standpunt het meeste recht om te mogen deelnemen? De wapenfreaks van Amerika? De religieuze fanatisme in in sommige andere landen (en ook uiteraard in de Amerikaanse samenleving). De rechtse aanhangers? De linkse aanhangers van de samenleving? Centrum misschien? De populisten? De extreme denkers? De softe denkers?

Ik geloof in buitenaards leven, en als ze ons al duizenden jaren hebben bezocht (wat ik niet weet), denk ik dat ze tot de conclusie zijn gekomen dat het een onmogelijke taak is om orde te scheppen in het kluwen van het mensdom.

Ons op de achtergrond blijven observeren? Of zullen ze gewoon de stekker uit trekken en ons langzaam onze eigen weg laten gaan: uitsterven. Misschien hebben ze al ons dna al lang in de ijskast gestoken om elders opnieuw te beginnen met de poging om een nieuw beter en stabieler ras te ontwikkelen die ooit deel mag maken in hun “buitenaardse” samenleving.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

In het geheim gaan ufo’s en wetenschap wel samen.

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

De buitenaardsen hoeven ons niet te helpen hoor. We zijn goed in staat onszelf uit te laten sterven en net zoals na de dino´s komt de aarde er dan wel weer bovenop en is de mensheid foetsie.

stefan
stefan
4 jaren geleden

als ze slim zijn moeten ze ons niet helpen en onze leiders helemaal niet. En als ze dat wel doen hoe ga je dan iemand selecteren ? op zijn denk vermogen of wat dan ook?

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

18
0
We lezen graag je reactie!x