Homepagina » UFO » Buitenaardsen zien ons als beschaving die hulp nodig heeft. Ruimtewetenschapper openhartig in De Reünie
Buitenaardsen zien ons als beschaving die hulp nodig heeft. Ruimtewetenschapper openhartig in De Reünie

Buitenaardsen zien ons als beschaving die hulp nodig heeft. Ruimtewetenschapper openhartig in De Reünie

UFO’s en wetenschap moet samengaan, maar men wil dat niet. Dat zegt lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren. “Men wil het niet in de mainstream science.”

Volgens dr.ir Vermeeren weten we van heel veel getuigen dat het wel in het geheim gebeurt. “Er wordt absoluut onderzoek naar gedaan. Al heel lang.”

En met heel veel resultaten die ze niet met ons willen delen, voegt hij toe.

10 tot 12 bollen

De getuigenissen van astronauten die hebben gezegd dat er objecten met hen meevlogen naar de maan ziet Vermeeren als het beste bewijs voor het bestaan van UFO’s.

In het tv-programma De Reünie vertelt hij dat hij al meerdere keren zelf een UFO heeft gezien. Een paar jaar geleden zag hij in zijn achtertuin zo’n 10 tot 12 bollen ontstaan in de lucht.

“Die gingen heel hard door de lucht en wisselden van plaats,” licht hij toe. “Dat kan niet. En ineens waren ze foetsie, weg.”

Daar zijn ze

“Daar zijn ze, zijn de legendarische woorden die ik toen sprak,” vervolgt hij.

Presentator Ajouad El Miloudi vraagt Vermeeren of hij zou instappen op het moment dat er een UFO in zijn achtertuin zou landen. “Onmiddellijk,” klinkt het.

“Ik zou oneindig veel vragen hebben over wie ze zijn en wat ze hier komen doen,” zegt hij.

Zaadje geplant

Vermeeren denkt dat buitenaardsen ons zien als een beschaving die hulp nodig heeft. “Omdat wij onze planeet compleet aan het verwoesten zijn.”

Hij wist El Miloudi uiteindelijk niet te overtuigen, maar presentatrice Anita Witzier liet weten dat bij haar het zaadje geplant is.

Bekijk de aflevering hier terug.

[KRO-NCRV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. De buitenaardsen hoeven ons niet te helpen hoor. We zijn goed in staat onszelf uit te laten sterven en net zoals na de dino´s komt de aarde er dan wel weer bovenop en is de mensheid foetsie.

  28 likes
 2. Waarom zouden ze ons helpen? De mensheid is erg verdeelt en staat in sommige gebieden op springen door religieuze, economische en politieke geschillen. Indien de buitenaardsen al in zoverre zijn geslaagd in harmonie te leven met de kosmos zouden ze beter de mensheid links laten liggen want hun eigen samenlevingen zullen misschien in gevaar vormen door de onbetrouwbare mensheid.

  Oké. Niet de gehele mensheid is vergiftigd door hun ego en het racisme (etc…). Maar hoe ga je selectief te werk gaan? Dit landje of dat groepje mensen mag meedoen aan hun “Interstellaire Unie” (knipoogje naar de EU) en dat andere niet?

  En welk groepje heeft vanuit, ons standpunt het meeste recht om te mogen deelnemen? De wapenfreaks van Amerika? De religieuze fanatisme in in sommige andere landen (en ook uiteraard in de Amerikaanse samenleving). De rechtse aanhangers? De linkse aanhangers van de samenleving? Centrum misschien? De populisten? De extreme denkers? De softe denkers?

  Ik geloof in buitenaards leven, en als ze ons al duizenden jaren hebben bezocht (wat ik niet weet), denk ik dat ze tot de conclusie zijn gekomen dat het een onmogelijke taak is om orde te scheppen in het kluwen van het mensdom.

  Ons op de achtergrond blijven observeren? Of zullen ze gewoon de stekker uit trekken en ons langzaam onze eigen weg laten gaan: uitsterven. Misschien hebben ze al ons dna al lang in de ijskast gestoken om elders opnieuw te beginnen met de poging om een nieuw beter en stabieler ras te ontwikkelen die ooit deel mag maken in hun “buitenaardse” samenleving.

  17 likes
  • Goh, van welke planeet kom jij? *sarcasme*

   1. Het is een klein clubje psychopaten die alle ellende bewust creëren (volgens Hitler de Joden, volgens David Icke buitenaardse reptielen).
   2. Bevat je eens met de string-theorie, multidimensionaal reizen schijnt toch echt mogelijk te zijn.
   3. Stap eens van dat aangeprate negatieve zelfbeeld af!

   4 likes
   • U bent vast één van de uitverkorenen voor de galactische samenleving. 😉

    Het is niet echt een negatief beeld wat ik heb. Ik vind het eerder een realistisch beeld. Uiteraard vanuit mijn perceptie.

    Waarom tonen de buitenaardsen zich niet gewoon officieel aan de mensheid? Waarom doen ze het, indien ze contact leggen, via de weg van de geheime diensten (het clubje “psychopaten” zoals je ze noemt), bijvoorbeeld via de Amerikaanse Militaire geheime dienst, dat wat negatieve denkers (complottheoretici) beweren?

    Overigens. Ik geloof wel in buitenaards leven! Ik ben er zeker van dat elders, ver weg, intelligent leven is die mogelijk verder staan dan wij. En, indien ze ons bezoeken (wat ik dus niet weet, u dus wel), dan zijn ze niet noodzakelijk van kwade wil (ter vergelijken met wij die de dieren in onze dierentuinen en in de wildreservaten proberen te beschermen).

    Sarcasme zit een beetje mijn aard. Sorry voor dit ongelukkig karaktertrekje van mij.

    4 likes
    • Ik denk ook dat buitenaards leven zeer waarschijnlijk is. Indien ze ons bezocht hebben en/of in de gaten houden, betekent het automatisch dat ze (zeer) hoog ontwikkelingsniveau hebben, zeker in vergelijking tot ons. En indien dit het geval is, zijn ze vanzelfsprekend niet van kwade wil. Vraag is dan (zoals u stelt): “Waarom tonen de buitenaardsen zich niet gewoon officieel aan de mensheid?” Wel, zoals ik het zie zijn er 3 mogelijke antwoorden. Ten eerste: misschien vindt men het ongepast om in te grijpen in een andere beschaving. Een tweede mogelijkheid is dat men al ingrijpt, zonder dat wij het doorhebben. Wellicht zou de mensheid al niet meer bestaan hebben zonder dit ingrijpen. Een derde mogelijkheid is dat ze het alsnog gaan doen, voordat het een keer ECHT te laat is.

     1 likes
 3. Opvallend dat ze niks aan Coen vroegen over 9/11.
  Blijkbaar toch een beetje te beschamend voor de NPO.

  9 likes
 4. In het geheim gaan ufo’s en wetenschap wel samen.

  8 likes
 5. We moeten ons verlangen aliens te ontmoeten eerst kenbaar maken door een buitenaardse ambassade hier op aarde te bouwen(rael.org).

  6 likes
  • Real.nl gaat ervan uit dat er maar een ras in aanmerking komen en dat is de joden, vandaar dat ze de ambasade in Jerusalem willen.

   Als we klaar zouden zijn voor een Ambassade dan zou dat op neutrale grond moeten zijn. Antarctica is volgens mij de Plek. Maar dan zou het niet enkel voor de elites bereikbaar moeten zijn maar voor iedereen.
   Wat weer niet verstandig is omdat we dan de natuur daar stuk maken zoals we alles stuk maken.

   1 likes
 6. Waarom overkomt mij dat nou nooit, een UFO waarnemen?

  5 likes
  • Je kunt je idd afvragen waarom Coen Vermeeren wél UFO’s gezien heeft.
   Want als de aliens zich willen verbergen moet je je juist niet aan Coen Vermeeren tonen, maar ze gingen recht boven zijn tuin rondvliegen op het moment dat hij buiten stond.
   En als de aliens zich NIET willen verbergen en zich aan Coen Vermeeren tonen, waarom dan alleen een beetje boven zijn hoofd rondgevlogen zonder boodschap achter te laten of hem eens lekker te ontvoeren?

   2 likes
 7. Ik denk dat die man zelf Hulp nodig heeft..dat we de planeet verwoesten is ook onzin die weet zich wel te redden het is namelijk Een intelligente organisme
  het is ons mensen zelf die hulp nodig heeft om zichzelf niet te verwoesten om te verwachten dat deze komt van een intelligente wezen vanuit de ruimte is een gewoon te kort schieten van ons eigen vermogens , we hebben een god en meerdere goden gehad dat is niet gelukt het werd complete religie oorlogen en nog, democratie communisme of wat dat ook mag wezen ze zijn altijd geënt op dualiteit en als we nu gaat hopen op een ruimten mannetje die de mensheid moet redden gaan we gewoon dezelfde kant op van de religie ook dat word weer dan een duveltje zolang de mens zijn dualistische neiging niet onder controle heeft zal dat ook eens zijn ondergang kunnen zijn ..
  het dualisme bestaat uit geloof in Iets dat Iets word dan weer aanbeden en het aanbedene word door ander gezien als een Gevaar en boosheid afgunst jaloersheid IK Mijn en Wij .. heeft dan een verwoestend effect ,nee hoor verwacht geen hulp van aliens of wat het ook mag zijn ,de mensheid is gewoon een los geslagen projectiel een kogel die zichzelf gewoon om zeep helpt met dualisme..

  5 likes
 8. hetgeen de aliens moeten doen, is de regeringen op aarde en de corrupte politiekers en alles wat daar aanhangt verwijderen zodat de gewone mens, die het wel goed meent kan verderleven zonder deze criminele zooi die alles verkloot voor de rest en enkel aan zichzelf denkt ten koste van de ganse planeet!!!
  planeten genoeg waar ze deze bende kunnen droppen, liefst eentje met gigantisch vraatzuchtige monsters erop…

  4 likes
 9. als ze slim zijn moeten ze ons niet helpen en onze leiders helemaal niet. En als ze dat wel doen hoe ga je dan iemand selecteren ? op zijn denk vermogen of wat dan ook?

  3 likes
 10. Ik ben tevreden over wat ik daar lees van dat “zaadje” …………

  3 likes
 11. In de Indiase geschriften staat vermeld dat onze aarde voor de 28ste keer opnieuw bevolkt is en dat dit volgens vastgestelde cycli gebeurt. , Als dit waar is lijkt het me sterk dat deze Aliens ons 28 cycli lang (honderden miljarden jaren) aan het volgen zijn. De mens ontstaat op de aarde, vergaart enorme kennis en blaast zichzelf dan op en alles begint weer opnieuw.

  2 likes
  • Ik denk dat we telkens zover komen dat we andere beschavingen bedreigen. We kunnen niet eens elkaar lief hebben laat staan “mensen” uit andere planeten die waarschijnlijk nog verder weg staan dan ons.
   De Mens is een geweldig fobische wezen die al snel over zou gaan tot aanval..

   Ik denk dat een pre-emptive strike dan telkens de mensheid weer in het duister gooit.

   1 likes
 12. De aarde wordt per dag door duizenden objecten geraakt ,het is dus makkelijk om opnames te maken van objecten die vlak bij aarde rond vliegen.Oppenheimer heeft indertijd gewaarschuwd dat als grootste excuus voor bewapening en dreiging buitenaardsen gebruikt zouden worden.De afstanden zijn te groot ,de straling te gevaarlijk en de kans op biobesmetting te bedreigend.Met daarbovenop de dreiging dat je ruimteschip wordt vernietigd door een botsing met ruimtepuin of ijsklonten ,boven 10% lichtsnelheid.Er is een mogelijkheid die onderzoekt wordt, om meerder kleine ruimte verkenners te laten reizen met behulp van een door een laser straal voortbewogen ruimte zeil.Met een snelheid van misschien wel 20% Lichtsnelheid dat schiet tenminste op en kost geen levens en hoeft niet terug.Als men dan een mini computer ontwerpt die via Quantum Entanglement 1 en 0 kan communiceren kunnen we als iets in het heelal het vind een wetenschappelijk praatje houden,elementen alfabet of zo.Het enigste wat zou kunnen is als aardse bezoeker is een robot meet apparaat die autonoom wat gegevens verzameld, die ongelofelijk lang onderweg geweest is.Voor grondstoffen diefstal van ons hoeven we ook al niet bang te zijn het heelal zit vol met steriele veilige planeten ,kometen e.d.
  Die Coen toch,lol met kerst.
  P.S.Het waren bacterieen die men net buiten de aarde ontdekt heeft Coen die moeten nog evolutie doormaken voordat ze ruimteschepen gaan maken.Voorlopig doen die dat nog old school liftend op ruimte objecten en zwevend.Ho,Ho,Ho Rudolf red noze rendeer here we go!

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...