Mens en Dier

Longarts David Prins komt op voor Maurice de Hond: ‘Dit past niet in een gezonde democratie’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het account van Maurice de Hond op LinkedIn is geblokkeerd. Hij merkte vorige week al dat zijn berichten op het sociale medium waren verwijderd. Hij plaatste onder meer links naar artikelen op zijn website waarin hij kritisch is op het coronabeleid van het kabinet. LinkedIn liet in een reactie weten dat het bedrijf alleen met een gebruiker zelf communiceert over acties tegen een account.

Longarts David Prins uit in een bericht op LinkedIn zijn zorgen over de beperking van de vrijheid van meningsuiting en mogelijke censuur. “Volgens sommigen een complot en iets wat in ons land niet zou gebeuren, voor anderen ondertussen een waarheid.”

Hij merkt op dat in de afgelopen maanden al verschillende personen en kanalen zijn verdwenen van social media die een ‘ander geluid’ brachten. Daar komt nu Maurice de Hond bij. Daarnaast werd bekend dat bepaalde wetenschappers niet meer door de media worden uitgenodigd of moeten zwijgen omdat hun geluid niet past bij de boodschap.

Zorgelijke ontwikkeling

Prins spreekt van een zorgelijke ontwikkeling. “Ik geloof dat in een gezonde democratie vrijheid van meningsuiting een groot goed is en dit soort taferelen passen daar niet bij. Ook is het ongezond, want wie bepaalt uiteindelijk welk verhaal wel of niet gehoord mag worden?”

Huisarts Marije Berkelaar voegt toe: “Als je nu nog niet doorhebt dat er dingen niet kloppen, zit je echt in een bubbel.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Youtube, LinkedIn, Facebook zullen dat wel doen in opdracht van De Cabal.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden

A former insider who worked at YouTube / Google, Zach Vorhies shares his story about what he uncovered while working for the tech giant.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=haaxr3Z8MJs&feature=emb_logo

het leugentijdperk
het leugentijdperk
1 jaar geleden

Maurice de Hond manipuleert verkiezingscijfers en is m.i. iemand die door de corrupte politici en overheid daarvoor wordt betaald, hij is een soort van Peter Rotting de Vries. Deze man is één van de vele, totaal onbetrouwbare personen en met argusogen te betrachten.

Teun
Teun
1 jaar geleden

In de (Nederlandse) media wordt dan wel weer melding gemaakt van vliegende objecten. Ik ben benieuwd wat ons in het najaar te wachten staat…….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x