Homepagina » Mens en Dier » Longarts David Prins komt op voor Maurice de Hond: ‘Dit past niet in een gezonde democratie’
maurice de hond
Foto: DWDD CC BY 3.0

Longarts David Prins komt op voor Maurice de Hond: ‘Dit past niet in een gezonde democratie’

Het account van Maurice de Hond op LinkedIn is geblokkeerd. Hij merkte vorige week al dat zijn berichten op het sociale medium waren verwijderd. Hij plaatste onder meer links naar artikelen op zijn website waarin hij kritisch is op het coronabeleid van het kabinet. LinkedIn liet in een reactie weten dat het bedrijf alleen met een gebruiker zelf communiceert over acties tegen een account.

Longarts David Prins uit in een bericht op LinkedIn zijn zorgen over de beperking van de vrijheid van meningsuiting en mogelijke censuur. “Volgens sommigen een complot en iets wat in ons land niet zou gebeuren, voor anderen ondertussen een waarheid.”

Hij merkt op dat in de afgelopen maanden al verschillende personen en kanalen zijn verdwenen van social media die een ‘ander geluid’ brachten. Daar komt nu Maurice de Hond bij. Daarnaast werd bekend dat bepaalde wetenschappers niet meer door de media worden uitgenodigd of moeten zwijgen omdat hun geluid niet past bij de boodschap.

Zorgelijke ontwikkeling

Prins spreekt van een zorgelijke ontwikkeling. “Ik geloof dat in een gezonde democratie vrijheid van meningsuiting een groot goed is en dit soort taferelen passen daar niet bij. Ook is het ongezond, want wie bepaalt uiteindelijk welk verhaal wel of niet gehoord mag worden?”

Huisarts Marije Berkelaar voegt toe: “Als je nu nog niet doorhebt dat er dingen niet kloppen, zit je echt in een bubbel.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Youtube, LinkedIn, Facebook zullen dat wel doen in opdracht van De Cabal.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
8 maanden geleden

A former insider who worked at YouTube / Google, Zach Vorhies shares his story about what he uncovered while working for the tech giant.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=haaxr3Z8MJs&feature=emb_logo

salvar
salvar
Reactie op  Andre Schoutsen
8 maanden geleden

hahaha ,
welke democratie?
als hij er al was is hij verdwenen met de komst van het nepvirus.

Rob
Rob
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Nu duidelijk wordt hoe de wereld en dit land in elkaar steekt wordt ook duidelijk dat er in feite nooit een democratie is geweest. Waar heeft het volk ooit iets te zeggen gehad? Het is altijd de politiek geweest die bepaalt. En gezond is het ook nooit geweest. Het is altijd over macht gegaan en dan is er niets gezond. Dan is alles ziek. Hoe kun je die twee dan combineren en praten over een gezonde democratie? Gezondheid gaat over het leven en dat is nooit echt om gezondheid gegaan. En in het werkelijke leven heeft ook iedereen iets te zeggen. maar dan is het geen democratie meer maar dus het leven. Democratie is dan ook weer zo’n misleiding van de top van de macht in de wereld. Het is een politiek misleidend begrip om de macht over het volk te pakken. Het enige wat het volk altijd mocht is stemmen, en wel op degenen die alles bepalen. DAT is wat democratie in feite inhoudt en niets meer dan dat.

het leugentijdperk
het leugentijdperk
8 maanden geleden

Maurice de Hond manipuleert verkiezingscijfers en is m.i. iemand die door de corrupte politici en overheid daarvoor wordt betaald, hij is een soort van Peter Rotting de Vries. Deze man is één van de vele, totaal onbetrouwbare personen en met argusogen te betrachten.

Chao
Chao
Reactie op  het leugentijdperk
8 maanden geleden

@het leugentijdperk

De Hond is een echt vies Vriesje van allesweter en nu zelfs microbioloog die over lijken gaat. Gezien de duimpjes naar beneden, denk dat je daarom redelijk op het juiste spoor zit.

exegese
exegese
Reactie op  het leugentijdperk
8 maanden geleden

@het leugentijdperk, dat klopt maar dat wil nog niet zeggen dat zijn stelling in deze niet klopt. We leven in een tijd waarin…… waarheid en leugen…… goed en slecht….. mooi en lelijk….. zo onontwarbaar met elkaar is verweven met als doel dat niemand meer weet waar aan en waar af. Precies eigenlijk wat jouw pseudoniem “het leugentijdperk” impliceert. De kunst is nu voor ons om de waarheden er uit te filteren en te gebruiken om onze koers te bepalen. Door o.a. onbetrouwbare mensen waarheden te laten verkondigen en vermeend betrouwbare individuen redelijk aannemelijke leugens te laten verkondigen wordt verwarring flink aangezwengeld en dat is hun doel. De nu nog weinigen, die in staat zijn dit te doorzien, moeten dit zo veel mogelijk delen met anderen en hen in vrije geheel wil zien te overtuigen. Dat is de enige en zeer complexe weg uit deze afschuwelijke misère waar de algehele mensheid in beland is. Het leven is een leerschool en de mensheid zit nu in het “examenjaar” . Het is erop of eronder !

het leugentijdperk
het leugentijdperk
Reactie op  exegese
8 maanden geleden

@exegese

Met je eens, met mijn contraire reactie en het niet dwepen met mensen waarvan wij niet weten wat ze motiveert om te doen en te zeggen wat ze doen of zeggen, is het, denk ik, heel verstandig ze op de pijnbank der waarheid te leggen om te zien of ze een dergelijke toets kunnen doorstaan en werkelijk wel zo oprecht en zuiver zijn zoals ze trachten over te komen. De Hond heeft met z’n earosolen uitspraken niets positief bijgedragen aan de leugens omtrent het nep virus en juist daarmee de religie en geloof erin alleen maar verder aangewakkerd. In mijn optiek is hij één van de velen die zich voordoen als onafhankelijke opiniepeilers en onderzoekers, maar dienaren zijn van de zionistische beweging en NWO figuren.

Teun
Teun
8 maanden geleden

In de (Nederlandse) media wordt dan wel weer melding gemaakt van vliegende objecten. Ik ben benieuwd wat ons in het najaar te wachten staat…….

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

LS…

Niets nieuws onder de zon ! Sinds mensenheugenis zien de mensen ze vliegen ! En dat is niet ironisch bedoeld ! Grote kans is wel dat het spektakel in het najaar nep zal zijn !
We zien wel !

Mikkel
Mikkel
8 maanden geleden

Ook deze mensen die dit ondervinden/ondergaan, komen maar niet tot de kern van de zaak: De democratie bestaat niet en we zitten in een wereldwijde machtsgreep via de coronahoax.

salvar
salvar
8 maanden geleden

nergens op reageren.
1). geen muilkorf
2). geen vaccinatie.
3). geen 1,5 meter.
4). gewoon een hand geven.
5). gewoon weer leven.
als iedereen dit doet wil ik de reactie uit het leger der psychopaten wel eens zien?
wat moeten ze dan doen de hele bevolking opsluiten of een bekeuring geven die je natuurlijk niet aanpakt.
geen ID of paspoort bij je en als ze vragen wie ben je dan zeg je:
voornaam : jan met de korte achternaam.
achternaam l*lhannes.
woonplaats l*llestad.
land van de zotte.

we nemen je mee hoor?
oke doe maar.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

goed zo salvar

jij heb hem door.. 10 punten goed zo nu nog meer met ze instelling
en weet eerst art 27c SV en dan is er nog art. 285b SR

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
8 maanden geleden

Artikel 19 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Eenieder heeft recht op vrijheid van meningen en meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid om zonder inmenging een mening te koesteren en om door alle middelen en ongeacht grenzen, inlichtingen en denkbeelden op te sporen, te ontvangen en door te geven.

lees ook de preambule die behoort bij de mensen rechten.. dit om ter begrijpen dat het een recht is van jou niet van een vereniging of samenkomst dat zit weer heel anders in elkaar..

art.19 heeft geen beperkingen als zij over jou mening gaan dit in een krant of op media plaatsen is wat anders als jij zelf die krant uitgeeft of eigenaar ben van dat medium..
ingewikkeld ja maar lees wat art. 19 inhoud.. het is jou recht op art 19 niet zo ik eerde schrijf van een vereniging demonstratie of samenkomst..
jij mag met een protest bord in een BLM demonstratie gerust gaan lopen met de tekst ik hou van witte mensen.. dat is je recht..

Philip
Philip
Reactie op  :adrianus-johannes..
8 maanden geleden

Recht van vrijmeningsuiting bestaat niet, de grondwet is al meermaals aangepast..dat geld voor de meeste landen zo.
Hierdoor zijn er al een hele hoop wetten en regels aangepast, zelfs zonder een absolute meerderheid in het parlement.
De politiek doet zelfs aan discriminatie, maar door hun wetten die ze aanpassen/veranderen naar gelieven, noemt dat dan positive discriminatie en dan is het dus toegelaten.

Er werden de afgelopen maanden meer rechten afgepakt onder het mom van nationale veiligheid/gezondheid dan de afgelopen jaren samen.

Dus neen er is geen recht van dit en of dat, zij beslissen (1%) en de rest (99%) moet/MOET in de pas lopen.
Doe je dat niet dan ben je een gevaar voor je zelf en je medemens.
Doe je dat niet dan ben je een complot theorist.
Doe je dat niet dan ben je extreem rechts.
Doe je dat niet dan ben je extreem links.
Doe je dan niet dan ben je een gestoorde gek.
Doe je dat niet dan ben je een racist.
doe je dat niet dan ben je een terrorist.

Vul de rest zelf maar aan!!

Het is volgen of vervolgd worden.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
Reactie op  Philip
8 maanden geleden

philip

open staat ook nog de derde mogelijkheid strijden voor je recht..
volgen is niet vanzelfsprekend het zegt iets over die volgzame mens..
vervolgd worden en opgelegde doen is ook volgen vervolgd worden en 25 jaar in een cel gaan zitten om je recht te laten zien is strijden.. rot maar zo is het weinigen begrijpen dit.. vele zullen het nooit doen..

graag andersg
graag andersg
8 maanden geleden

Iedereen opsluit,dat alleen Bil en Rockefeller overblojven

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

YT, Google, FB, Link, inderdaad werkzaam voor Deep State en zeker voor Soros.

Maarten
Maarten
8 maanden geleden

Zoals George Carlin al ze: Rechten die je zo afgenomen kunnen worden, zijn geen rechten, maar privileges

x

Check Also

longarts

Longarts waarschuwt: coronapatiënten sterven door verkeerde behandeling!

Een Roemeense longarts heeft opzien gebaard door ...

mars

Vrijheidsmars Police for Freedom: in Baarn is vandaag geschiedenis geschreven

De hele wereld is zaterdag getuige geweest ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x