Buitenland

‘Mensheid staat aan begin van nieuw tijdperk’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Hoogste leider van Iran, grootayatollah Ali Khamanei, zei dat de opstanden in het Midden-Oosten onderdeel vormen van de strijd tegen de zionistische autocratie in de wereld.

Hij voegde toe dat de ontwaking bij de VS, Israël en het Westen voor een gevoel van zwakte en verslagenheid zorgt dat met de dag zal groeien.

De voorzitter van de Islamitische Revolutionaire Raad zei dat de mensheid op een belangrijk kruispunt staat en binnenkort een ‘grootse ontwikkeling’ zal meemaken.

Nieuw tijdperk

“De mensheid heeft alle materiële en ideologische scholen zoals het marxisme, seculier-nationalisme en de liberale democratie achter zich gelaten en bevindt zich aan het begin van een nieuw tijdperk,” zei Khamenei.

De grootayatollah drong er bij de jongeren op aan te voorkomen dat de Verenigde Staten en Israël hun revoluties zullen proberen te kapen en te laten ontsporen. Eenheid in de regio is volgens hem erg belangrijk.

Sleutelrol

Ondanks de sociale, historische en geografische verschillen zijn de moslimlanden allen tegen de satanische Amerikaanse en Israëlische dominantie, benadrukte hij.

Grootayatollah Khamenei deed zijn uitspraken tijdens een bijeenkomst van buitenlandse gasten die aanwezig waren bij de Islamitische Ontwakings- en Jongerenconferentie in de Iraanse hoofdstad Teheran. Het tweedaagse evenement begon op zondag en trok zo’n 1.500 mensen uit 73 verschillende landen.

De conferentie richtte zich vooral op de sleutelrol van de jongeren bij de golf van islamitisch ontwaken die door het Midden-Oosten en Noord-Afrika gaat.

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x