Homepagina » Buitenland » Syrische ambassadeur: “Ziekenhuis in Syrië verwoest door Amerikaanse gevechtstoestellen, niet door Russische”
Syrische ambassadeur: "Ziekenhuis in Syrië verwoest door Amerikaanse gevechtstoestellen, niet door Russische"

Syrische ambassadeur: “Ziekenhuis in Syrië verwoest door Amerikaanse gevechtstoestellen, niet door Russische”

In het noordwesten van Syrië is bij een luchtaanval een kliniek van Artsen zonder Grenzen in puin gelegd. Er zouden binnen enkele minuten vier raketten zijn ingeslagen.

In een verklaring schrijft het AzG-hoofd in Syrië, Massimiliano Rebaudengo, dat er opzet in het spel lijkt te zijn bij de aanval in Ma’arrat al-Numan. Volgens persagentschap AFP zou het om een Russische luchtaanval gaan.

Het ziekenhuis is volgens de Syrische ambassadeur in Rusland, Riyad Haddad, verwoest door Amerikaanse gevechtsvliegtuigen, niet door Russische. Dat zei hij maandag tegenover de zender Rossiya 24.

Liegen

“De Russische luchtmacht heeft hier niets mee te maken,” zei de ambassadeur op basis van inlichtingen. “Het ziekenhuis is vernietigd door Amerikaanse toestellen. Dat zal blijken uit de informatie die is verzameld.”

Hij zei verder dat de Syrische autoriteiten momenteel geen internationale waarnemers op de plek van de tragedie toelaten. “Een waarnemer die erover spreekt zal hoogstwaarschijnlijk liegen,” zei de diplomaat, toevoegende dat de Syrische overheid hier in het verleden al eerder problemen mee heeft gehad.

De bombardementen op ziekenhuizen en scholen in Syrië hebben volgens de Verenigde Naties al aan zeker 50 mensen het leven gekost. Onder de slachtoffers zijn veel kinderen.

Oorlogspropaganda

Artsen zonder Grenzen liet weten dat er zeven doden zijn en dat er acht medewerkers worden vermist. De Russische luchtmacht voert sinds 30 september op verzoek van de Syrische president Assad luchtaanvallen uit op doelstellingen van terreurgroep IS en het Al-Nusra Front.

Susan Rice, de veiligheidsadviseur van president Obama, veroordeelde de aanvallen ‘in de scherpst mogelijke bewoordingen’. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wees met een beschuldigende vinger naar Rusland.

“Dergelijke beschuldigingen uit de VS zijn een teken van oorlogspropaganda, die al sinds het begin van het conflict in Syrië wordt verspreid,” besloot Haddad.

[AFP]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ben
Ben
5 jaren geleden

Dit verdraaide nieuws verbaasd mij niets en waarom toch?

Ph
Ph
5 jaren geleden

Het zou me niets verbazen, de VS hebben wel vaker ziekenhuizen gebombardeerd, denk maar aan Afghanistan en Irak, of Jemen waar de Saudis ziekenhuizen bombarderen, of Israel in de Gaza……..maar daar kraait dan geen haan naar natuurlijk!!
Natuurlijk de dictator van Turkije niet vergeten, die maar al te graag de Koerden die vechten tegen het ISIS graag in de grond zien liggen.

De westerse propaganda molen draait nu al enkele jaren op volle toeren en het einde is nog niet inzicht, een oorlog met de Russen is zo goed als onafwendbaar en is ook het eigenlijke doel van het Westen.

Cihad
Cihad
Reactie op  Ph
5 jaren geleden

Je hebt het erover dat Turkije de Koerden aan het bombarderen is, die DEAS aan het bevechten zijn !! Ik ben van mening dat je weinig af weet van de situatie in Syrië..

Turkije bombardeert geen Koerden, maar terroristen van de PYD, de Syrische PKK!
In het gebied waar deze terroristen aanvallen verrichten op steden en dorpen, bevinden zich geen aanhangers van isis! (ga maar eens goed onderzoeken!)

In dat gebied wonen Arabieren, Koerden en Turkmenen die tegen asad vechten of gewone burgers zijn…. De pyd is bezig om iedereen, die tegen hun denken zijn, ook Koerden, te dwingen om te vluchten! waar gaan deze mensen heen vluchten?

Juist ja! Naar Turkije, waar een dictator(!) hen met open armen verwelkomt! Zie ook de Koerdische vluchtelingen uit Kobane! Ook allemaal Koerden die hun toevlucht zochten in Turkije, waar zij met open armen zijn ontvangen…. Herinner je je ook nog Halepce? Toen saddam met mosterdgas duizenden Koerden aanviel? Ook toen zijn de Koerden met open armen ontvangen in Turkije!

Turkije heeft niets tegen de Koerden! Integendeel, Koerden en Turken zijn de vingers van een hand! Turkije vecht tegen terreur groeperingen zoals de pkk en de pyd, die zowel Turken als Arabieren en Koerden uitmoorden en uit hun gebied verjagen om zodoende een gebied te creëren waar hoofdzakelijk mensen wonen die pro Asad zijn en denken en handelen zoals deze terreur groepen willen!

Dussss… eerst even goed je huiswerk maken, voordat je Turkije en diens president beschuldigd met iets wat het westen decennia uitvreet!

Ph
Ph
Reactie op  Cihad
5 jaren geleden

Frankrijk eist einde aan Turkse bommen op Koerden in Syrië

De PYD verwerpt de Turkse eis. Saleh Muslim, een van de voormannen van de Koerdische militie, wees er vandaag op dat zijn strijders de luchtmachtbasis Menagh samen met Arabische en Turkmeense bondgenoten hebben veroverd op het extremistische al-Nusra Front. Hij hekelde de Turkse bombardementen op de basis en waarschuwde dat de Turken bij verdere interventie in Syrië “het gehele Syrische volk op hun weg zullen vinden”.

http://www.demorgen.be/buitenland/frankrijk-eist-einde-aan-turkse-bommen-op-koerden-in-syrie-b0384ed1/

Als het over de Syrische Koerden gaat, dan staat de Turkse dictator in rep in roer, maar als het over de Irakese Koerden gaat, dan gaan ze wel even helpen.

Turkije is hypocriet, de Russen en zelfs de Amerikanen helpen de Syrische Koerden tegen onder meer het ISIS, terwijl Turkije die zelfde Koerden dan naderhand gaan bombarderen.

Dus de conclusie is het zelfde, door het bombarderen van die Syrische Koerden krijgt het ISIS vrij spel en speelt Turkije met vuur.

“is er geen gezegde zoals, wie met vuur speelt, moet achteraf ook op de blaren zitten”

Trouwens, de meeste Koerdische partijen zijn in Turkije verboden, als een Koerdische partij zoals het PKK dan voldoende stemmen haalt zodat Erdogan (dictator) zijn partij niet meer de meerderheid heeft, dan gaat die Dictator achteraf weer nieuwe verkiezingen uitvaardigen.
Laat die een paar aanslagen uitvoeren en geeft dan de schuld aan de Koerden, nieuwe verkiezingen en op dat moment zijn er genoeg mensen die weer met de propaganda mee zijn dat de Koerden geen vrede willen, en krijgt de Dictator zijn partij weer de volle meerderheid.
Door die meerderheid kan die Dictator zijn persoonlijke macht weer uitbreiden, media die niet in het gareel lopen worden gesloten, overgenomen door de partij van Erdogan, gaan de voormalige verantwoordelijken achter slot en grendel.

Dus aub, wees wat minder naïef en hypocriet, Turkije heeft net zoals alle landen die oorlog voeren, wel meer dan 1 agenda.
Een Erdogan die zegt we gaan het oude Ottomaanse rijk in ere herstellen, dat zegt al meer dan genoeg, gezien Syrië in der tijd ook deel uit maakte van het oude Ottomaanse.

Trouwens, aan je reactie te lezen ben je een aanhanger van Erdogan, wat doe je dan hier nog???

Cihad
Cihad
Reactie op  Ph
5 jaren geleden

ph, aan jouw reactie kan je ook merken dat jij een aanhanger bent van de terreurorganisatie pkk! wat doe jij hier dan nog??? Ik ben inderdaad een aanhanger van ERDOGAN en van TURKIJE en ik blijf hier om terroristen zoals jou op hun plaats te zetten… Als de Koerden in Turkije echt zo slecht zouden hebben zoals jij beweert, hoe komt het dan dat er zoveel functionarissen van Koerdische komaf op hoge posities zijn terecht gekomen?

De hoogste baas van de inlichtingendienst, de vroegere minister van financiën (bijna 11 jaar !) en tientallen afgezanten van het volk die in verschillende politieke partijen actief zijn, waaronder de AK PARTIJ, zijn allemaal rasechte KOERDEN !!!

Jij hebt het erover dat Koerdische partijen zoals de pkk(!), naar mijn weten bestaat er geen politieke partij dat pkk heet!!! Jij bedoelt zeker de hdp! Even doorleren!!! De pkk is een TERRORISTISCHE organisatie en vermoord zowel Turken als Koerden!!!

Turkije is een groot en machtig land, met een historie van meer dan 2000 jaar!!! Als landen met een verleden van maar 400 jaar, plannen maken over gebieden waar zij niet eens een band mee hebben, geen grenzen, geen etnische banden, plannen maken om deze gebieden te ontwrichten en zodoende Turkije een hak te willen zetten, dan heeft Turkije meer dan al die landen het meeste recht om ook plannen te maken en te hebben !!!

Ik zal het jou nogmaals duidelijk maken! Aanhangers van de pkk (zoals jij) hebben het erover dat de Koerden hun eigen land moeten hebben! Ik zal je dit zeggen: Koerden hebben een land! Turkije is van de Koerden, de Turken, de Arabieren, de Kosovaren enz enz… Er wonen van alle uithoeken van de ooit zo machtige OSMAANSE RIJK, allerlei mensen met een andere etnische afkomst, iedereen die zich verbonden voelt met de REPUBLIEK TURKIJE en zijn / haar rechten op een normale manier probeert te verkrijgen is EIGENAAR VAN TURKIJE !!! Maar, als er iemand met geweld, iets wilt afpakken van ons! Dan gaan er koppen rollen!!!

Ga eens CANAKKALE bestuderen, ga eens kijken hoe Koerden en Turken daar zij aan zij de westerse agressor hebben bevochten! TURKEN EN KOERDEN ZIJN DE VINGERS VAN EEN HAND !!! pkk, pyd, daes EN AL DIE ANDERE TERREUR ORGANISATIES, of het nou Koerden, Arabieren, Turken of Amerikanen zijn, zijn een vijand van de mensheid en dus een van ons!

ikke
ikke
Reactie op  Cihad
5 jaren geleden

Jou reactie zegt alles over de Turken!
Gewoon lekker daar gaan wonen als het zo een prachtig volk is.
Misschien mag je wel Koerden gaan martelen voor jullie zakken vullende dictator.
Lekker opzouten.

Ph
Ph
Reactie op  Cihad
5 jaren geleden

We gaan niet met modder gooien he, daar heeft niemand iets aan, alleen vind ik dat je wat minder naïef en hypocriet moet zijn!!

Eerst en vooral worden de Koerden in Turkije nog steeds gezien als uitschot, ongeacht jou mening..dat zijn de feiten.
Zelf heb ik jaren met Turken en ook Koerden gewerkt op het veld, dat was geen doen, ze vlogen elkaar constant (letterlijk) naar de keel.

Dus die haat is er nog steeds en zal steeds blijven bestaan, zolang dat Turkije blijft dorpen bombarderen van de Koerden, willekeurig Koerden oppakt en terecht staan…etc…
Nogmaals, de Turken gaan de Koerden in noord Irak (Irak/Koerdistan) wel helpen (ze kopen ook aldaar hun olie) maar als het over de Syrische Koerden gaat of de Turkse Koerden, dan staat Erdogan in rep en roer, dat is namelijk te dicht met zijn voordeur.
Of denk je nu echt dat de terroristische PKK niets te maken heeft met Irak/Koerdistan…..want dan ben je weer naïef, blind voor de feiten.

Het zijn ook deze PKK Koerden die mee helpen vechten tegen het ISIS, gesteund door het voltallige westen (het west is ook hypocriet daar in, want enerzijds staan ze op de lijst van terroristisch (om de Turken te paaien) organisatie, maar anderzijds gaan ze deze groep wel opleiden en bewapenen om tegen het ISIS te vechten)
Het is ook mede dat dankzij de PKK, dat ISIS nu in het nauw gedreven is in Syrië.

Mijn vraag nu naar u gericht, wat heb je het liefste, ISIS die je deur plat loopt, geen onderscheid maakt of je nu moslim bent of christen….of de Koerden, die mee vechten tegen het ISIS.

Trouwens, als Turkije wat minder zou vasthouden aan het oude Ottomaanse rijk, dan hadden alle Koerden in Turkije gelijke rechten en plichten, net zoals de Turken.
Als Turkije een Turks Koerdistan zouden erkennen, (net zoals in Irak en Syrië) zich vasthield aan de wapenstilstand, de PKK erkend als politieke partij, dan had die zelfde PKK allang de wapens neergelegd en was dat eeuwen oude probleem voor eens en altijd opgelost.

————————————————————————————
De Turkse president Mustafa Kemal Atatürk vond dat verdrag onaanvaardbaar. Atatürk vond dat de Koerden niet binnen zijn ideaal van een “Turkse natiestaat” pasten. Als gevolg daarvan werden minderheden als Koerden en Armeniërs cultureel en politiek onderdrukt.

In 1994 verbood de Turkse regering de enige Koerdische partij en werden een aantal leden van die partij opgepakt. In die werden drieduizend Koerdische dorpen vernietigd met 2 miljoen vluchtelingen tot gevolg.

http://www.nu.nl/buitenland/2664312/vijf-vragen-turks-koerdische-conflict.html

Waarom bombardeert Turkije de Koerden?

Zo werd Turkije de belangrijkste leverancier van financiële en militaire steun voor de Syrische soennitische, gewapende oppositie, inclusief ISIS en buitenlandse jihadisten, hetgeen Turkije internationaal verwijten opleverde en het land in toenemende mate internationaal isoleerde.

http://www.dewereldmorgen.be/long-read/2015/08/13/waarom-bombardeert-turkije-de-koerden

Ph
Ph
Reactie op  Cihad
5 jaren geleden

We gaan verder in alle openheid een eerlijkheid, want er liggen nog wat dingen zwaar op de maag….laat me duidelijk zijn dat ik geen racistische bedoelingen heb, ik wil graag een eerlijk en open debat…iets waar de meeste politici geen ballen voor hebben!!

Waarom heb je als Turk, geboren en getogen in België/Nederland..eender waar, nog steeds de dubbele nationaliteit???Wetende dat je al de 3de/4de generatie bent!!

Waarom wil je als jonge Turk van 18 jaar (ik zeg niet dat je zo oud bent) niet naar Turkije als je daar dan voor 4 jaar het leger in moet, want dan ben je opeens geen Turk meer!!

Waarom haal je als jonge Turk, je vrouw nog altijd in Turkije?? want meestal zijn gemengde huwelijken nog steeds Taboe…of moeten ze zich bekeren tot de islam (er bestaan natuurlijk uitzonderingen, maar dat is nog steeds uitzonderlijk dan regel)

Waarom vraag je als moslim, dat andere landen zoals Europa zich aanpassen naar de noden van de moslims en niet (niet) andersom.
Want uiteindelijk (daar is politiek naïef in) ga je nooit of te nooit helemaal integreren…vandaar ook dat Racistische partijen als padenstoelen uit de grond reizen en hun leden gestaag blijven toenemen.

Genoeg voor om eens wat na te denken!!

Ikke
Ikke
Reactie op  Cihad
5 jaren geleden

Hey er zijn hier ook al trollen van de Turkse dictator .
De Turken kun je absoluut niet te vertrouwen, ze zijn geldwolven steunen IS , moorden hun eigen volk uit zijn corrupt en massamoordenaars. (zie Macedonië )
En ze misbruiken de steun van de NAVO.
Die dictator uit Turkije met zijn corrupte zoon krijgt zijn lesje nog wel in zijn 612miljoen euro kostende paleis.

Cihad
Cihad
Reactie op  Ikke
5 jaren geleden

Betreffende paleis is van de Republiek Turkije en niet van Erdogan of zijn familie…

De President van het Machtige Nieuwe Turkije, hoort ook in zo een paleis te verblijven!!!

Trouwens! Hoeveel gaat het renoveren van de Koninklijke Paleizen het Nederlandse volk kosten?? :-))

Ph
Ph
Reactie op  Ikke
5 jaren geleden

Het multicultureel beleid heeft in Europa door heel de lijn gefaald, daar is niet alleen de politiek verantwoordelijk voor, maar ook iedere immigrant.

Als het van mij zou afhangen, dan gaat iedere immigrant, van eender waar dat die komt, terug naar land van herkomst.
Dan heb ik het niet over de oorlog vluchtelingen, deze mensen moeten opgevangen en geholpen worden, maar iedere gelukszoeker (nog steeds de meerderheid) die zou ik alvast resoluut terug sturen.

Op die manier komt het sociaal stelsel niet onder druk te staan, waardoor er bespaard moet worden, blijven de eigen mensen ook niet in de kou staan en kunnen de echte vluchtelingen ook beter geholpen worden.

Ik zou ook geen ghettos creëren zoals het politiek beleid nu wel doet, denk maar aan bepaalde dorpen die voornamelijk bestaan uit immigranten, waardoor ook het radicalisme de kop op steekt (met alle gevolgen vandien)

Ik zou ook de dubbele nationaliteit afpakken, want de ene keer zijn ze van het land van herkomst, de andere keer zijn ze weer van het land waar ze zich bevinden….hangt er van af hoe het ze uitkomt.

Op die manier krijgt het radicalisme geen kans, krijgen racistische partijen ook geen kans, kunnen we spreken over een echt integratie beleid en is iedereen weer te vrede.
Alleen 1 groot probleem, geen enkele politieke partij (buiten de racistische partijen) hebben daar de ballen voor.

Paul
Paul
5 jaren geleden

Het lijkt mij ook aannemelijker dat dit een “false flag” van de VS is.

De Franse tv liet onlangs beelden van een Russisch bombardement zien en beweerde dat het een Amerikaanse actie was.
https://www.youtube.com/watch?v=mTMqAC8-9BI

Dnnnoz
Dnnnoz
5 jaren geleden

Omdat alle betrokken partijen dansen naar de pijpen van Israël.

Het is een vreemde tijd.
De nationaal socialisten (nazi’s) van nu (zoals Wilders) hebben een grote liefde voor joden.

Al die ophef in Europa over tekeningen van moslims, terwijl bij justitie strafzaken zijn voor tekeningen over joden.

Terreur plegers, bankier, politieke groepen, allemaal verschuilen ze zich achter een religie die hen beschermt.
En dat is niet vreemd gezien religieuzen nog altijd meer rechten en vrijheid kennen in het westen.

Ik heb niks tegen joden, maar tegen alle georganiseerde religies. Waaronder ook atheïsme en democratie.

Paul
Paul
Reactie op  Dnnnoz
5 jaren geleden

Zionist Wilders te vergelijken met het nationaal socialisme kan echt niet hoor!

STATE of MIND END C(R)ISIS
STATE of MIND END C(R)ISIS
5 jaren geleden

Wel GeDiend tegen over Wel VerDiend

GeFeliciteerd door weinigen GeCiteerd, Financiële Balans versus Kosmische Balans, K(now) How or Don’t Know How, Monetary Moon Cult or “No Cult at All”

“Recht Staat”, Recht tegen over: The Rule of “Law Under Col(our)”, Rule of Law or No Rule at ALL
http://i.imgur.com/rvJ1sbc.jpg
The (Differ)ence Be Tween Bill Cosby, Clinton and Bill, ” Gates Hell”
https://www.youtube.com/watch?v=q0qD2K2RWkc
I Am NOT Black, You Are NOT White

Top Punt van eMANcipatie
“…Hillary Clinton’s running for president of the U.S., claiming to be an advocate for women and that’s true – unless you’re one of those women unlucky enough to have been sexually assaulted by her husband… they are in the hundreds. These women have been sexually assaulted by Bill and then it is Hillary Clinton, as I establish in my book, who hires the heavy-handed private detectives to then threaten those women, to intimidate them into silence, so they don’t get in the way of the Clinton’s rise to power and wealth. Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2016/02/15/rt-2-15-16-sophie-co-hillary-is-used-to-beating-kicking-and-abusing-her-own-husband-former-nixon-adviser

koeriertje
koeriertje
5 jaren geleden

Wat jammer dat u elkaar zo tegen spreekt en er van alles bij sleept om uw gelijk te halen .Ook op de vele onderwerpen zie ik zoveel tegen strijdige reactie,s en als iemand het niet met een uitspraak eens is wordt er bijna op de man gespeeld. Dat is heel jammer en ook onzuiver voor een juiste berichtgeving.Heel vaak had ik redenen genoeg om te reageren maar de wijze waarop sommige panelleden op elkaar reageert deed mij aarzelen om te reageren. Natuurlijk mag je een andere mening hebben accoord maar doe dit dan wel met respect voor elkaar en vang elkaar niet op woorden.

Ph
Ph
Reactie op  koeriertje
5 jaren geleden

Ik weet niet of je mijn reacties daar ook mee bedoelt, maar geloof het of niet, ik probeer eigenlijk nooit op de man te spelen.
Al wat ik persoonlijk probeer te doen, is een algemeen beeld scheppen over de ene of andere toestand/situatie.
Daarin probeer ik me zoveel mogelijk neutraal als objectief op te stellen, want uiteindelijk spelen alle landen die daar in zitten, zowel de pro’s als de contra’s, een gevaarlijk spel, waarin persoonlijke en landelijke belangen voorop staan.

Maar ik ben het wel meer dan behoorlijk beu, dat zelfs hedendaags er nog veel mensen zijn, inclusief politiek, die maar blijven rond de pot draaien of hun kop in het zand steken!!

Roy
Roy
5 jaren geleden

Laten we eerst de bewijzen afwachten voordat er schuldige aangewezen worden…
Maar blijkbaar komt dat er aan “Dat zal blijken uit de informatie die is verzameld.”
Ik ben benieuwd, tot dan maar even afwachten..

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Follow the money/systeem. De ene dag ben je een vriend en de andere dag ben je de vijand.(via hegeliaanse dialectiek) Het hele gebeuren staat beschreven in de bijbel. Deze oorlog/klimaatveranderingen/technologie. Je niet meer weet wie wie is en waar die voor staat. Staat er ook in.
Dus de agenda is/wordt gestuurd. Ik ga dus ook niet meer zeggen/denken wie er nu fout of goed is.
Wat ik wel weet vanuit oudheid is dat vorsten/machthebbers al eeuwenlang rechterhanden(personen) hebben. De richteren/rechters. Hoge raden. Of te wel hoogpriesters/meesters. Zij bepalen al eeuwenlang de agenda’s. In verschillende tijdperken. En volgens mij werken die gewoon samen(wereld).
christelijk/katholiek geloof heeft bv. de paus. Alle geloven/richting hebben een leider. Landen hebben vorsten of een machthebber via politiek. Vrijmetselarij hebben grootmeesters. Zelfs criminele organisaties hebben lijntjes naar boven.
Hoe breng je die samen? Via pc/data/technologie/corporatie/geld. Wil je als land/groep enz. niet meedoen, dan word je afgestraft. De middelen zijn: Door gestuurde opstand/sancties/oorlog/centrale banken/technologie/zelfs massale ontslagen/ Klimaat wapens via satellieten enz.
Alle lijnen lopen dus naar boven van de piramide. Geld komt niet meer terug naar het midden en alles droogt op. Als je bekend met mythologie dat heb je een bovenwereld(hemel/top) Een middenwereld(al het levende/middenstand) En een onderwereld(diep in aarde/criminelen).
De middenwereld wordt dus opgeruimd.(middenstand is al bijna weg) De wereld waarin wij leven. Daarna wordt de onderwereld opgeruimd.(aardbevingen) De winnaar is de bovenwereld.(hemel) Nadat ze daar ook flinke strijdt tegen elkaar geleverd hebben. Macht volgend tijdperk. De goden/ouderlingen/hoogpriesters onderling. De winnaar: diegene die de Guidestones heeft neergezet. Heeft Noord Amerika eigenlijk al een echte piramide/verborgen berg? Zo niet kan dat wel eens de oorzaak zijn dat het machtcentrum daar ligt.
De mensheid/al het levende wordt bedreigd. Ik kijk dus naar het grotere plaatje. Het enige wat je kunt doen is er in je eigen omgeving nog iets probeert van te maken. Mensen wakker maken wat er nu echt aan de hand is en dat wifi echt slecht is voor al het levende en dat het een controle middel/wapen is. Er komt een dag dat je een geluid hoort waar je knetter van wordt. Dat gebeurt via de wifi golven/apparaten. Dus bij deze: Doe iets aan de zendmasten. Zet je apparaten uit. Ook dat geluid staat beschreven in de bijbel. Je hoeft dus niet te geloven, maar je moet weten wat er kan gebeuren en ook daar is dus een oplossing voor.(denk aan technologie) Misschien zijn we er dan niet meer. Maak een boekje en schrijf alles op en geef het door. Een soort van testament.

x

Check Also

guterres

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft ...

reset

Grote Reset? Niet zo snel, zegt Poetin in belangrijkste politieke speech van de afgelopen 6 jaar

Twee weken geleden vond een virtuele bijeenkomst ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x