Buitenland

Parlementslid: “Geheimzinnige Bilderberggroep spant samen tegen Britse kiezers”

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het feit dat buitenlandse leiders zich bemoeien met het EU-referendum bewijst dat de geheimzinnige Bilderberggroep ‘samenspant’ tegen de Britse kiezers. Dat stelt een Brits parlementslid, zo schrijft de Belfast Telegraph.

De internationale groep – bestaande uit politici, zakenmagnaten en wetenschappers – houdt ieder jaar achter gesloten deuren een conferentie. Volgens één theorie wordt de groep geleid door een ras mensachtige wezens dat afstamt van hagedissen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tory-parlementslid Philip Hollobone meent dat de groep het referendum probeert te beïnvloeden. De eurosceptische minister Chris Grayling waarschuwde buitenlandse leiders zich niet te bemoeien met de volksraadpleging.

Koningin

“Onze koningin zou geen mening moeten hebben over belangrijke aangelegenheden zoals het EU-referendum,” zei Hollobone. “Het is onacceptabel dat leden van het parlement buitenlandse leiders aanmoedigen om te reageren op het EU-referendum.”

“Laat dit niet duidelijk zien dat de internationale Bilderberggroep samenspant tegen het Britse volk?” vroeg hij zich af. Hij deed zijn uitspraken nadat The Sun de volledige voorpagina had ingeruimd voor de mededeling dat de vorstin voor een vertrek van Groot-Brittannië uit de EU is, de zogeheten Brexit.

Volgens het tabloid had Elizabeth tijdens een lunch op Windsor Castle, vijf jaar geleden, tegenover toenmalig vicepremier Nick Clegg haar onvrede uitgesproken over de federalistische koers van de EU. De krant baseerde zich op een anonieme ‘hooggeplaatste’ bron. De eurogezinde Clegg zei zich hier niets van een eurosceptische tirade te kunnen herinneren en ook het paleis ontkende het ten stelligste.

Obama

De Amerikaanse president Barack Obama gaat volgende maand naar Londen om de Britten ervan te overtuigen in de EU te blijven, meldt de krant The Independent op gezag van bronnen in Downing Street.

Voorstanders van een Brexit zijn woedend over het vooruitzicht dat Obama zich met de campagne gaat bemoeien. Parlementslid Peter Bone zei: “Waarom zou president Obama Groot-Brittannië vertellen of we een deel van een Europese superstaat moeten zijn of een onafhankelijke natie? Hij moet zijn commentaar en zijn ideeën voor zichzelf houden.”

Zowel minister van Financiën George Osborne als oud-staatssecretaris van Financiën Ed Balls hebben in het verleden deelgenomen aan de Bilderbergconferentie.

[Belfast Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

De wereld wordt wakker, de conspiracy theories bleken voor een groot deel waarheden te bevatten, en nu is het volk toe aan het uitstoten van de leugenaars en misbruikers!

exegese
exegese
8 jaren geleden

Langzaam maar zeker slaat de paniek toe. Wereldwijd !

Wim
Wim
8 jaren geleden

Die Obama bemoeit ook met iedereen. Ik had gemerkt dat hij opkomt voor zijn eigen ras en probeert de Anglo ras te laten boeten voor hun lange geschiedenis van onderdrukking en slavernij.

mario
mario
8 jaren geleden

ja Obama waar bemoei je je mee blijf in je eigen verrotte land en laat ons hier in de eu zelf puin ruimen.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x