CoronaMens en Dier

‘Met een freudiaanse verspreking bevestigt Bill Gates dat hij er een andere agenda op nahoudt’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Miljardair Bill Gates schept op over hoeveel geld hij heeft verdiend aan de corona-uitbraak. Dat zei viroloog en vaccinoloog Robert Malone tijdens een interview met WND. Hij wees erop dat Gates allerlei strategische investeringen heeft gedaan. Hij kocht onder andere een belang in BioNTech, dat samen met Pfizer een coronavaccin ontwikkelde.

Op de één of andere manier wist Gates dat zoiets zou gebeuren, aldus Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccinatietechnologie. “Hij heeft hier veel geld aan verdiend,” zei hij tegen Art Moore.

Jammer genoeg

Volgens Malone maakte Bill Gates een freudiaanse verspreking toen hij zei dat omikron ‘jammer genoeg’ een natuurlijk vaccin is dat vrijwel de hele wereld heeft gevaccineerd en mucosale immuniteit biedt.

We kregen een kijkje in zijn hoofd. Wat we zien is een man die zegt dat hij de mensheid wil helpen, maar die er een andere agenda op nahoudt, zei Malone. “Ik voorspelde dit al en nu bevestigt Bill Gates het op zijn eigen interessante manier. Het onthult zijn eigen, persoonlijke agenda. Het was een fascinerende uitspraak.”

Volgende coronagolf

Gates waarschuwde onlangs in een interview met de Financial Times dat een volgende coronagolf allerminst is uitgesloten en dat er – als we een beetje pech hebben – ook weer stevige maatregelen nodig zijn.

4.8 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Gates en zijn trawanten hebben een nieuw door mensenhanden gemaakt virus klaarliggen om in het vroege najaar op ons los te laten en de spuitdwang verder door te drijven. Hij heeft dit reeds expliciet aangekondigd in een interview op youtube…

Mar
Mar
10 maanden geleden

Die man moet zijn mond gaan spoelen. Met groene zeep. Akelig mannetje

Jeroen
Jeroen
10 maanden geleden

Als mensen hadden OPGELET had men al meer “Wappie-praat” gewoon bevestigd kunnen zien worden door de belanghebbenden. Niet alleen Gates, maar ook diverse politieke leiders en “zogenaam onafhankelijke virologen”.

Maar ja, op ’t moment dat je ze erop wijst komt men weer aanzetten dat je taalfouten maakt of andere onzinnige (irrelevante) dingen, omdat men weet dat je goed zit, maar toegeven dat ze daarmee zelf foutzitten… ze vallen liever dood.

Jaco
Jaco
10 maanden geleden

Lullo moet oprotten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x