Great ResetMens en Dier

Filmpje: Yuval Noah Harari schetst huiveringwekkend toekomstbeeld bij World Economic Forum

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!

Het enige wat je nodig hebt om miljoenen mensen te hacken, is hun data. Mensen hacken, betekent dat je meer over ze weet dan ze over zichzelf weten. Dat zei futuroloog Yuval Noah Harari in 2020 bij het World Economic Forum.

Denk daarbij aan medische aandoeningen, mentale zwaktes, dingen die je vijf of 20 jaar geleden hebt gedaan en al lang weer bent vergeten. Dit is iets waar we nog nooit eerder mee zijn geconfronteerd, zei Harari tegen toenmalig hoofdredacteur van Reuters Stephen Adler. “Dat lukte zelfs de KGB niet.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Totalitaire regimes

Als we toestaan dat deze data in handen komen van slechts enkele bedrijven of overheden, is het resultaat het einde van de democratie en vrije markt, en de creatie van nieuwe totalitaire regimes of surveillanceregimes, waarschuwde hij.

Ze kunnen je met behulp van deze data manipuleren en voorspellen wat je gaat doen, vervolgde Harari. We zijn al getuige van de opkomst van surveillanceregimes, bijvoorbeeld in China, maar ook in mijn thuisland Israël, zei hij.

Proefkonijnen

De bezette gebieden zijn eigenlijk een groot laboratorium met 2,5 miljoen proefkonijnen. Het laat zien hoe je de bevolking met heel weinig soldaten kunt monitoren en onder controle kunt houden. Het is verbazingwekkend hoe weinig soldaten je nodig hebt om miljoenen mensen onder controle te houden als je beschikt over hun data, benadrukte Harari.

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
10 maanden geleden

De zoveelste griezel! Nooit zal ik eraan meewerken.

Eugeen
Eugeen
10 maanden geleden

Inderdaad wat Y.H zegt, nu komt het aan ons aan om onze data voor onszelf te houden, en desnoods afstand te doen van de ‘geïndustrialiseerde ziekelijk wereld en een eigen, niet door de industrie verkankerde samenleving te gaan maken. Weg met de Ruttes, de De Jonges, de Decroo’s etc.. Mensen die deel uit van deze WEF- waanzin zijn 100% vrij om dit te doen, ik ben niet bereid!

Anneke
Anneke
10 maanden geleden

”Het is verbazingwekkend hoe weinig soldaten je nodig hebt om miljoenen mensen (schapen) onder controle te houden als je beschikt over hun data, benadrukte Harari.”

Om een kudde schapen onder controle te houden heb je ook genoeg aan één of twee border collies.

Dobby
Dobby
10 maanden geleden

Allemaal het mobieltje weggooien en we zijn klaar, niet alleen wij, zij zijn dan ook meteen klaar.
Helaas een utopie….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x