Gezondheid

Deze vrouw had nog twee weken te leven, maar wist kanker te bestrijden met gezonde voeding

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit Liverpool die vecht tegen kanker zegt dat ze door haar obsessie met voeding een tweede kans heeft gekregen.

Natasha Grindley (37) lijdt aan maagkanker en begon uit wanhoop gezond te eten. “Artsen waren verbaasd dat ik na twee weken nog in leven was,” vertelde ze aan de Liverpool Echo. “Ze dachten niet dat ik een goed leven voor me had. Uit pure wanhoop begonnen mijn man en ik het internet af te speuren op zoek naar een alternatief.”

Natasha eet nu voedsel dat haar immuunsysteem versterkt. Hoewel ze nog steeds kanker heeft, is de ziekte minder erg geworden. “Het gaat heel goed met me,” zei ze. “Ik ben nog wel onder behandeling, maar ze zijn geschokt dat ik er nog ben.”

Alcohol en afhaalmaaltijden

“Dit heeft mijn leven compleet veranderd,” ging ze verder. “Ik at hiervoor heel slecht: dronk veel alcohol en at veel afhaalmaaltijden.”

“Ik besefte niet dat het voedsel me ziek maakte,” legde Natasha uit. “Ik ben een ander mens geworden.”

De vrouw heeft een Facebookpagina opgezet, Heal For Real, waarop ze haar vooruitgang en recepten deelt. Ze werkt ook aan een boek.

Verslaafd aan suiker

Natasha heeft een dochter, Gabriella, en een zoon, Liam, die verslaafd was aan suiker. “Het begon als een project voor mezelf, maar nu nemen steeds meer kankerpatiënten contact met me op,” zei ze.

“Ik voel hoe mijn lichaam geneest,” benadrukte ze. Hoewel de artsen van de privékliniek waar ze wordt behandeld haar pagina niet goedkeuren, zeiden ze wel dat ze ‘positief’ en ‘proactief’ is.

Natasha drinkt onder meer ‘Super C Power Juice’, bestaande uit zes wortelen, twee grote gepelde sinaasappels, een halve theelepel kurkuma, een theelepel verse gember en een hele citroen met schil.

Je kunt Heal For Real hier volgen.

[Liverpool Echo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Je kan je ook afvragen hoe legitiem die doctor’s analyse was…

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
6 jaren geleden

Ik heb eerlijk waar al zoveel topics hier rond zien vliegen over wat zogenaamd tegen kanker werkt.
Speciale noten, specefieke bessen,aparte diëten, geconsetreerde wiet/cannabis olie enz
Ik vind het apart dat er na zoveel topics over middelen tegen kanker nog geen enkel persoon is die daadwerkelijk een middel ertegen heeft.
Doet mij een beetje denken aan die mannetjes die claimen dat ze zero energy hebben ontdekt zonder daar tastbaar bewijs voor te hebben.
En natuurlijk zijn er van die mannetjes hier op deze website die gelijk willen zeggen: Dat laat de elite niet toe! Dan wordt je vermoord! Yeah whatever. Er bestaat gewoon geen cure klaar. Stop met het posten van mogelijke kankerbestrijdende middelen die later een broodje aap verhaal blijken te zijn.
Als cannabis oli zogenaamd zou werken dan was iemand al lang er mee rijk geworden in landen waar dit legaal is. Denk toch na. Laat je niet gek maken door opvul topics. Lijkt de telegraaf wel.

only yoU
only yoU
6 jaren geleden

Nawaterstof bicarbonaat en himalayazout
Dan kom je een heel eind!

exegese
exegese
6 jaren geleden

Alcohol en afhaalmaaltijden, dat zijn zo’n beetje de twee hoofdingrediënten waar de onderkant van onze maatschappij, de werkende klasse haar troost in vindt en waar ze uiteindelijk dus ook aan ten onder zal gaan. Gelukkig hebben we steeds een verse instroom van vluchtelingen en oostblokkers die hun ondankbare taak dan maar over moeten nemen. Die kosten minder, zeuren niet, en wie zou anders het werk moeten doen ? Zo doen we iets aan overpopulatie en bij ons blijft alles draaien voor gereduceerde prijs. En zo is er overal aan gedacht behalve aan de minima, maar dat is altijd al zo geweest, toch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x