Homepagina » Gezondheid » Deze vrouw had nog twee weken te leven, maar wist kanker te bestrijden met gezonde voeding
Deze vrouw had nog twee weken te leven, maar wist kanker te bestrijden met gezonde voeding

Deze vrouw had nog twee weken te leven, maar wist kanker te bestrijden met gezonde voeding

Een vrouw uit Liverpool die vecht tegen kanker zegt dat ze door haar obsessie met voeding een tweede kans heeft gekregen.

Natasha Grindley (37) lijdt aan maagkanker en begon uit wanhoop gezond te eten. “Artsen waren verbaasd dat ik na twee weken nog in leven was,” vertelde ze aan de Liverpool Echo. “Ze dachten niet dat ik een goed leven voor me had. Uit pure wanhoop begonnen mijn man en ik het internet af te speuren op zoek naar een alternatief.”

Natasha eet nu voedsel dat haar immuunsysteem versterkt. Hoewel ze nog steeds kanker heeft, is de ziekte minder erg geworden. “Het gaat heel goed met me,” zei ze. “Ik ben nog wel onder behandeling, maar ze zijn geschokt dat ik er nog ben.”

Alcohol en afhaalmaaltijden

“Dit heeft mijn leven compleet veranderd,” ging ze verder. “Ik at hiervoor heel slecht: dronk veel alcohol en at veel afhaalmaaltijden.”

“Ik besefte niet dat het voedsel me ziek maakte,” legde Natasha uit. “Ik ben een ander mens geworden.”

De vrouw heeft een Facebookpagina opgezet, Heal For Real, waarop ze haar vooruitgang en recepten deelt. Ze werkt ook aan een boek.

Verslaafd aan suiker

Natasha heeft een dochter, Gabriella, en een zoon, Liam, die verslaafd was aan suiker. “Het begon als een project voor mezelf, maar nu nemen steeds meer kankerpatiënten contact met me op,” zei ze.

“Ik voel hoe mijn lichaam geneest,” benadrukte ze. Hoewel de artsen van de privékliniek waar ze wordt behandeld haar pagina niet goedkeuren, zeiden ze wel dat ze ‘positief’ en ‘proactief’ is.

Natasha drinkt onder meer ‘Super C Power Juice’, bestaande uit zes wortelen, twee grote gepelde sinaasappels, een halve theelepel kurkuma, een theelepel verse gember en een hele citroen met schil.

Je kunt Heal For Real hier volgen.

[Liverpool Echo]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Je kan je ook afvragen hoe legitiem die doctor’s analyse was…

reality check
reality check
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Ja…..en het lijkt er op, dat patienten meer op internet kunnen vertrouwen dan op dokters met achterhaalde ideeen/methodes!
PRIMA…….wees pro- active.

exegese
exegese
Reactie op  reality check
5 jaren geleden

Ja inderdaad, hier een zeer hoopgevend filmpje over de “geneeskunde van de toekomst” van een zeer intelligente dokter. Het zou zo maar kunnen dat de kwade bedoelingen van de ziekelijke hang naar totale controle zou kunnen eindigen in ons voordeel en zeer ten nadele van het monopolie van big Pharma.

https://www.henkfransen.nl/video/de-geneeskunde-van-de-toekomst-deel-1/

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
5 jaren geleden

Ik heb eerlijk waar al zoveel topics hier rond zien vliegen over wat zogenaamd tegen kanker werkt.
Speciale noten, specefieke bessen,aparte diëten, geconsetreerde wiet/cannabis olie enz
Ik vind het apart dat er na zoveel topics over middelen tegen kanker nog geen enkel persoon is die daadwerkelijk een middel ertegen heeft.
Doet mij een beetje denken aan die mannetjes die claimen dat ze zero energy hebben ontdekt zonder daar tastbaar bewijs voor te hebben.
En natuurlijk zijn er van die mannetjes hier op deze website die gelijk willen zeggen: Dat laat de elite niet toe! Dan wordt je vermoord! Yeah whatever. Er bestaat gewoon geen cure klaar. Stop met het posten van mogelijke kankerbestrijdende middelen die later een broodje aap verhaal blijken te zijn.
Als cannabis oli zogenaamd zou werken dan was iemand al lang er mee rijk geworden in landen waar dit legaal is. Denk toch na. Laat je niet gek maken door opvul topics. Lijkt de telegraaf wel.

exegese
exegese
Reactie op  Hoaxintelligence
5 jaren geleden

Ik heb zoveel ten onrechte stellingen rond zien vliegen dat chemo en/of bestraling zogenaamd tegen kanker helpen. Zo veel bewijs dat dat niet zo is ! Laat je toch niet gek maken met dat soort onzin. Denk toch na.

Quote uit onderstaande link : “Dr. Hardin Jones, docent aan de universiteit van Californië is, na vele decennia lang de statistieken met betrekking tot het overleven van kanker te hebben geanalyseerd, tot de volgende conclusie gekomen: […] wanneer de patiënten niet worden behandeld, wordt hun toestand niet slechter, of wordt deze zelfs beter.” De verontrustende conclusies van Dr. Jones zijn nooit weerlegd.” (Walter Last, “The Ecologist” vol 28, nr. 2, maart/april 1998).

http://www.curenaturalicancro.nl/artsen-zelf-geen-chemotherapie.html

Rini
Rini
Reactie op  Hoaxintelligence
5 jaren geleden

Als iedereen twee wietplandjes mocht verbouwen in huis,en men maaktezelf hasholie dan zou die vervelende ziekte K de wereld uit zijn.
Beginnen met alles rauw eten en hasholie,SUPER MAAR DAN OOK SUPER GEZOND,EN K VRIJ
🙂 🙂 🙂

Roy
Roy
Reactie op  Rini
5 jaren geleden

@Rini

Je mag in Nederland zelfs 5 wietplanten voor eigen gebruik in huis hebben. Dus ik zou zeggen, begin maar met verbouwen 🙂

ikzelfzelf
ikzelfzelf
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

@roy, wees maar voorzichtig want die regel hebben ze allang weer verkracht.
Het heeft nooit gemogen, maar het werd gedoogd. Gedogen betekent eigenlijk dat ze het “door de vingers zagen” en er dus niets aan werd gedaan, maar het mocht niet.
Maar tegenwoordig kunnen ze je zelfs pakken al heb je maar 1 plant.
De kans is groot dat ze je uit huis zetten, als je een woning huurt via de woningbouw [dat hebben ze in het huurcontract gezet].
In mijn huurcontract staat zelfs dat ik mijn huis uit moet als ik een strafbaar feit betreffende de opiumwet bega.

De politie komt ze zelfs persoonlijk uit je tuin weghakken als je er planten hebt staan en ze zijn er trots op.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/video_politie_sloopt_plantjes.html

exegese
exegese
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Update: Sinds 2013 geldt dat wie 5 planten of minder heeft nooit vervolgd wordt. Door de politie aangetroffen planten worden echter in beslag genomen De politie gaat niet actief op zoek naar planten maar reageert alleen op tips van ´geuroverlast´ of jaloerse buren. Overigens zal er pas juridische duidelijkheid over deze regel bestaan als iemand de inbeslagname aanvecht. Bron: http://www.rijksoverheid.nl...

Het mag dus absoluut niet !

Roy
Roy
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

Je wordt toch niet vervolgd? Wat is het probleem dan? Als jij gewoon thuis in je schuur (daar had ik ze) of weet ik veel waar een paar planten hebt staan en niemand heeft er overlast van of klaagt er over is er niets aan de hand.
Het lijkt mij dat je er verder ook niet over opschept, dus niemand hoeft het verder te weten. En mocht er geklaagd worden, ben je hooguit je planten kwijt en begin je opnieuw. Het is allemaal niet zo spannend..

Rinus
Rinus
Reactie op  Hoaxintelligence
5 jaren geleden

Ik zou je maar eens verdiepen in de alternative genezing, en dan nog eens een keer terug komen om te schrijven! wat je zelf uitkraamt is pure onzin.

only yoU
only yoU
5 jaren geleden

Nawaterstof bicarbonaat en himalayazout
Dan kom je een heel eind!

exegese
exegese
5 jaren geleden

Alcohol en afhaalmaaltijden, dat zijn zo’n beetje de twee hoofdingrediënten waar de onderkant van onze maatschappij, de werkende klasse haar troost in vindt en waar ze uiteindelijk dus ook aan ten onder zal gaan. Gelukkig hebben we steeds een verse instroom van vluchtelingen en oostblokkers die hun ondankbare taak dan maar over moeten nemen. Die kosten minder, zeuren niet, en wie zou anders het werk moeten doen ? Zo doen we iets aan overpopulatie en bij ons blijft alles draaien voor gereduceerde prijs. En zo is er overal aan gedacht behalve aan de minima, maar dat is altijd al zo geweest, toch?

blup
blup
5 jaren geleden

Best erg, dat iemand ‘uit wanhoop’ gezond gaat eten. Niet omdat het gewoon gezonder is, of beter smaakt, of om het beter met haarzelf te laten gaan.

Nee, uit wanhoop.

reality check
reality check
Reactie op  blup
5 jaren geleden

Maakt het uit waarom iemand het roer omgooit?

atomnics
atomnics
5 jaren geleden

Hoe ik mezelf genees is vrij simpel ten eerste vertrouw in jezelf, vertrouw op je lichaam en weet dat je weer herstelt want het lichaam heeft haar eigen manier van genenzen. Ze doet het immers iedere micro seconden word iedere cel in je lichaam veranderd continu op cel niveau gezien.

Bijvoobeeld als jij echt gelooft of voelt dat een heel zak drop het ziekte zal doen genezen. dan is het waarschijnlijk ook zo. Mocht het niet zo zijn dan is er wat anders voor je weggelegd. Het sleutel tot jezelf genezen is het vertrouwen je in jezelf.

De heilige medicijn zit in jezelf je moet er wel wat voor doen het komt er niet zomaar uit het niks aanwaaien. Maar waar een wil is, is een weg en die weg weet iedereen voor zichzelf welke dat is niemand anders kan je dat vertellen wat dat is. Want ieder persoon is uniek en heeft ook dan een unieke proces van genezing.

Axmann
Axmann
5 jaren geleden

Schakel over op de ‘Hildegard-keuken’. Deze heilige heeft in de middeleeuwen supergezonde recepten van God gekregen. Een patiënt, die in een vergevorderd aids-stadium verkeerde, en wiens lijf geen voedsel meer accepteerde, kreeg in een Zwitsers ziekenhuis uitsluitend spelt-pap te eten. Spelt is volgens Hildegard een ‘supervoedsel’ mits het natuurlijk uitsluitend om spelt gaat (dus geen spelt, dat bloot heeft gestaan aan kruisbestuiving (zoals bij Albert Heijn).
Het lijf van de patiënt accepteerde de speltpap. Later kreeg hij steeds meer en uiteindelijk ook speltbrood. Het einde van het verhaal: de aidspatiënt is volkomen genezen.
Natuurlijk wordt dergelijk sensationeel nieuws verzwegen, want de pharmaci verdient niets aan natuurgeneesmiddelen. AAN ALLES: koop boeken over de geneeswijzen van de Heilige Hildegard!

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
5 jaren geleden

@ Axmann

Geloof jij dat een dochter van een 1 of andere graaf back in the days in de middeleeuwen een ontmoeting had gehad van ”God” die haar vervolgens kook recepten had gegeven?
Of hebben ze je gewoon betaald om reclame te maken over die boeken? :p

Brainwashed
Brainwashed
5 jaren geleden

Uit de natuur haal je de remedies. De natuur heeft immers zelf de ziekte gebracht. Je moet alleen weten waar je moet zoeken.

Scepticus
Scepticus
5 jaren geleden

Wacht even:

-Ze heeft nog maagkanker; van genezing is helemaal geen sprake.
-Ze heeft gewoon een reguliere behandeling in het ziekenhuis ondergaan.

Of gezonde voeding ook maar iets heeft toegevoegd is dus totaal niet duidelijk.

x

Check Also

merck

Merck schrapt coronavaccins: doormaken van de infectie beter dan prik

Farmareus Merck is gestopt met de ontwikkeling ...

pastoor

Drutense pastoor past voor ‘chemisch’ coronavaccin: ‘Kans op 20 tot 30 bijwerkingen’

Gezonde mensen hebben geen vaccinatie nodig, zei ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x