Great ResetBinnenland

‘Het is opmerkelijk dat World Economic Forum in deze meer macht heeft dan Kamer’

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Waarom willen ze zo graag een CBDC? Nou, zodat je het gedrag van mensen kunt sturen met rente, ontdekte financieel journalist Arno Wellens. Daarom krijgen we de variant waarbij je moet inloggen met je digitale identiteit, zonder privacy, licht hij toe.

De data die dat oplevert, zijn ook verhandelbaar en dat is een doel op zich.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Er wordt beweerd dat de CBDC, de digitale euro, er ook zonder een digital ID kan komen. Wellens wijst erop dat de data niet gedeeld kunnen worden zonder unique identifier voor alle Europeanen. “Daarom gaat de QR ook niet weg.”

Je mag daar zeker vraagtekens bij zetten

Wellens wijst er verder op dat de Europese digitale identiteit en daarmee de CBDC eerder zijn getoetst aan de Duitse grondwet en niet mogen. “Daarop zou het nog stuk kunnen lopen,” merkt hij op.

Waarom wil men dit nog meer? De CBDC in combinatie met de digitale identiteit zorgt voor meer winst bij het World Economic Forum aangesloten bedrijfsleven. Nederland en Klaus Schwab willen het, de Kamer is tegen, maar dat maakt niet meer uit, aldus Wellens.

“Ze doen [bij het WEF] geen satanische rituelen, maar het is opmerkelijk dat het WEF in deze meer macht heeft dan de Kamer. Je mag daar zeker vraagtekens bij zetten. De AIVD vindt je dan staatsgevaarlijk, maar deze lobby is wel heel machtig.”

Moet cash wel verdwijnen

Dat verklaart volgens de journalist waarom al deze dingen gebeuren. “Niemand vraagt om een CBDC naast cash en bankpas. Het voegt niks toe. Maar de belangen van een bepaalde lobby worden gediend, vandaar.”

Hij benadrukt dat het afhangt van de Duitsers of de CBDC en Europese digitale identiteit er gaan komen. En als ze die gaan inrichten op de manier waarop ze dat van plan zijn, moet cash wel verdwijnen.

4.9 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Das Viertes Euro-Reich wil die QR-Digits-Euro zodat ze hun kudde compleet Hersendode Slaven 24/7/365 kunnen controleren, waar ze hun geld aan uitgeven en als je Basisinkomen Euro-Digits aan het einde van de maand nog niet op zijn, verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Sparen kunt u in de nabije toekomst dus wel vergeten. Als u niet onderdanig uw Satanische Puppetmasters gehoorzaamd dan wordt u onherroepelijk uitgespuugd door “Het Sociale-Krediet-Systeem” uw QR-Code-Bankpasje uitgezet en bent u vanaf dat moment een volledig berooide onverzekerde kansloze paria die mag sterven in de goot. Waar de fok hebben we die digitale euro eigenlijk voor nodig?! Das Viertes Euro-Reich heeft met hun Wag-the-Dog proxy-oorlog In Oekraïnistan opzettelijk Economische Zelfmoord gepleegd zodat hun kudde Hersendode Goyim zal veranderen in een volgzame kudde Slaafse Bottomfeeders die elke maand weer hongerig vol smart zullen zitten te wachten op hun broodnodige maandelijkse Basisinkomen & Digi-Kindertoeslagen, een hongerige hond is een gehoorzame hond en zal zijn baasje blijven volgen…Boycot is en blijft de meest vreedzame vorm van verzet, als niemand met die CBDC meedoet is er helemaal niets, geld is namelijk gebaseerd op “Trust” als er dus geen vertrouwen is in CBDC is het ook niks waard…

Dree
Dree
11 maanden geleden

Arno you are a hero!

hoogtijd
hoogtijd
11 maanden geleden

Wij zijn aan het DUIVELSE WEF OVERGELEVERD. SLAPENDEN WORD WAKKER, STA OP. WIJ MOETEN ONS “GAAF, RIJK”LANDJE REDDEN VAN DE TOTALE ONDERGANG.
OPSTAND , REVOLUTIE. EERST WAREN DE BOEREN AAN DE BEURT. NU KRIJGEN DE HUIZENBEZITTERS DE KLAP. HET IS ONGEKEND, ONMENSELIJK, DUIVELS WAAR DIE DE SNUIVERT NU WEER MEE BEZIG IS. HIJ KAN HET NIET LATEN DE MENSEN IN HET SLIJK TE LATEN VERDWIJNEN. DIE MAN IS ECHT, SERIEUS VAN DE DUIVEL BEZETEN. MAG HIJ ZICH NOG EEN CHRISTEN (cdaER) NOEMEN? NEE, WANT DIT IS ZO ONCHRISTELIJK ALS DE PEST.

Marion
Marion
11 maanden geleden

Nederland en Schwab willen dit? Nee Rutte en Schwab willen dit. Nederland NIET. Het is onrechtmatig en illegaal.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x