Het Complot

Mind Kontrolle Ultra, toen en nu

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 14 april 1945 rolden Amerikaanse tanks de Beierse stad Waischenfeld binnen toen een jongen met een witte vlag verscheen.

Terwijl de troepen werden gestationeerd vertelde de jongen over activiteiten van de Schutzstaffel (SS) in een nabije grot die ook wel Kleines Teufelschloch werd genoemd. Het leger ging op onderzoek uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De ingang van de grot was opgeblazen. In de grot trof het Amerikaanse leger uiteindelijk documenten, persoonsgegevens, memoranda, mappen en officiële papieren aan. De belangrijkste stukken gingen over medische experimenten die werden uitgevoerd door de Onderzoeksvereniging Duits voorouderserfgoed en in de concentratiekampen Natzweiler-Struthof en Dachau.

Gedetailleerd bewijs van menselijke biologische experimenten werd vrijwel direct toegepast tijdens de veroordeling van oorlogscriminelen in de Processen van Neurenberg. De uitgebreide documenten die waren opgesteld door Duitse artsen kwamen daarop in handen van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA. Dr. Luther Wilson Greene (Greenbaum) las de stukken door en vatte ze samen.

Het meeste materiaal beschreef experimenten die werden uitgevoerd op gevangenen in Dachau, waarbij hallucinogenen zoals mescaline werden toegepast. De documenten werden in april 1945 door Amerikaanse troepen ontdekt en vervolgens vier jaar lang bestudeerd door de militaire inlichtingendienst.

Dr. Greene wist enkele van de nazidoktoren die betrokken waren bij deze mind control-experimenten naar de Verenigde Staten te halen middels de door de Rockefellers gefinancierde Operatie Paperclip. Via dit geheime programma werden honderden wetenschappers en doktoren uit nazi-Duitsland na de oorlog overgebracht naar de Verenigde Staten. Dit wordt inmiddels openlijk erkend door de Amerikaanse regering.

De kennis die is opgedaan door nazidoktoren die betrokken waren bij mind control is nooit openlijk erkend, maar wel toegepast door de CIA en het Amerikaanse leger.

Dr. Greene kwam uiteindelijk aan het hoofd te staan van het Chemical Corps Technical Command in Edgewood in de staat Florida. Zijn specialiteit was psycho-chemicaliën. Later werd hij directeur van de afdeling Biologische Oorlogsvoering van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Hij overtuigde het Pentagon wapens te gebruiken die het bewustzijn van de vijand konden aanvallen waardoor zijn of haar persoonlijkheid veranderde.

Mind Kontrolle Ultra

Na de Tweede Wereldoorlog werden vele naziwetenschappers overgebracht naar de Verenigde Staten. Dit werd zogezegd gedaan om te voorkomen dat de geavanceerde technologieën in handen zouden vallen van de Russen.

Onder Dr. Greene en zijn naziwetenschappers financierde de afdeling Biologische Oorlogsvoering van het Amerikaanse ministerie van Defensie experimenten om persoonlijkheden in volwassenen en kinderen te veranderen. CIA-directeur Allen Dulles stond onder Operatie Artisjok toe dat de experimenten werden uitgevoerd op burgers. Terwijl de verschillende mind control-methoden werden verfijnd kregen de projecten nieuwe namen met MK-Ultra als eindproduct.

De precieze omvang van het mind control-project van de CIA is niet bekend omdat Dulles de archieven vernietigde. Maar het was groot. Verschillende onderdelen van het programma vielen in de handen van particuliere aannemers waarvan sommige buiten de Verenigde Staten opereerden. Ze werden gefinancierd door ‘stichtingen’ als de Cornell Sociëteit voor het Onderzoek naar Menselijke Ecologie.

Decennia later

De waarheid begon rond 1980 naar buiten te komen. Zo’n 250 slachtoffers van de experimenten dienden gezamenlijk een aanklacht in tegen de beroemde Dr. Ewen Cameron en het Allen Institute in Montréal. Elk van de slachtoffers kreeg 75.000 euro.

In onderstaande video’s getuigen slachtoffers in maart 1995 tegen Dr. Greene tegenover de presidentiële adviescommissie voor stralingsexperimenten in Washington DC. Veel slachtoffers van mind control-experimenten werden namelijk onbewust ook gebruikt voor stralingsexperimenten.

Psycholoog D. Corydon Hammon sprak op 25 juni 1992 tijdens een conferentie over multipele persoonlijkheidsstoornis (MPS). Zijn toespraak werd al snel bekend als de Greenbaum-speech en zijn verhaal en dat van zijn patiënten resoneerde met enkele van de aanwezige therapeuten die veelal bang waren te spreken over hun eigen ervaringen.

Bron: Viewzone.com

Gerelateerd: Hoe de CIA de bevolking hersenspoelt

Lees ook: Origins and Techniques of Monarch Mind Control

Op woensdag 15 en donderdag 16 februari aanstaande zal tijdens een bijeenkomst in Soest worden gesproken over oplossingen voor mind control en hoe mensen zich er los van kunnen maken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x