Natuur en Milieu

Enorme waterhoos voor de kust van Sotsji, Rusland (video)

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Getuigen hebben vastgelegd hoe een enorme waterhoos zich voor de kust van de Russische stad Sotsji verplaatst.

Het is de belangrijkste Russische badplaats en wordt ook wel de ‘Russische rivièra’ genoemd. De stad ligt aan de Zwarte Zee in de Noordelijke Kaukasus.

De waterhoos scheert dicht langs enkele boten voordat de trechtervormige slurf het land bereikt en de stad trakteert op zware regen en hagel. De waterhoos heeft voor zover bekend nergens tot schade geleid.

Waterhozen komen vooral in de tweede helft van de zomer en het najaar voor, wanneer het relatief warme zeewater de vorming van buien bevordert. Die buien ontstaan vooral uit de poolstreken afkomstige lucht waarbij grote temperatuurverschillen optreden tussen het zeewater en de lucht daarboven.

Landhozen

Voor de Nederlandse kust en boven het IJsselmeer worden jaarlijks een tiental waterhozen gezien. Waarschijnlijk komen er in werkelijkheid meer voor, maar niet alle hozen worden opgemerkt. Op 17 augustus 1953 zijn boven het IJsselmeer in anderhalf uur tijd 18 waterhozen waargenomen.

Soms kan boven land, op grote afstand van open water, een type hoos gevormd worden dat op dezelfde manier ontstaat als een waterhoos. Dergelijke hozen worden ook wel landhozen genoemd.

Bron: YouTube/RussiaToday

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
10 jaren geleden

de goden zijn aan het stofzuigen .

eppo
eppo
10 jaren geleden

LoL , ja dat is wat ze je willen gaan doen geloven. En dat is ook wat de buibel zegt, De Opname ! .. helaas is het door de Illimunati gerceèrt en genoemt HAARP systeem…

Van der Velden
Van der Velden
10 jaren geleden

[quote name=”eppo”]LoL , ja dat is wat ze je willen gaan doen geloven. En dat is ook wat de buibel zegt, De Opname ! .. helaas is het door de Illimunati gerceèrt en genoemt HAARP systeem…[/quote]

Oooooh dus dit is door mensen gemaakt? Ik dacht dat het een natuurverschijnsel was dat al miljoenen jaren bestond..
Is mijn magnetronmaaltijd dan ook door de Illuminati gemaakt?

lonsdave
lonsdave
9 jaren geleden

niet al slecht weer gemaakt door de illimunati he … er wordt geoenginering toegepast maar we weten niet op welke schaal… we kunnen niet elke wolkje, regen , onweer , aardbeving , …. aan chemtrails en haarp de schuld geven

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x