Great ResetMens en Dier

Filmpje: Van Meijeren leest Paternotte de les: dit is geen complot, het staat op de website van het WEF

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

D66-fractievoorzitter Jan Paternotte confronteerde Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren met uitspraken die FVD-voorman Baudet heeft gedaan over het coronabeleid.

Baudet schreef op Twitter: “Je gaat een traject in van eeuwigdurende cycli: uitbraak van een nieuwe variant, lockdown, nieuwe vaccinaties, nieuwe uitbraak, et cetera. Je behoort te begrijpen dat het doel van overheden wereldwijd nooit is geweest om terug te keren naar het oude normaal, maar om een ‘nieuw normaal’ in te gaan waarin eerst via ‘vaccinaties’, lockdowns en social distancing, en daarna via een app op je telefoon, een eye-scanner in je auto, betaling via vingerafdrukken en uiteindelijk via een microchip in je lijf de controle over het hele leven wordt gepakt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Sensoren

“De heer Baudet zei: dat is wat er op dit moment aan het gebeuren is. Is dat ook volgens de heer Van Meijeren wat er op dit moment aan het gebeuren is, dat we straks allemaal een microchip in ons lijf hebben waarmee de overheid ons leven bestuurt? En vindt hij dat geen complottheorie?” vroeg Paternotte aan Van Meijeren.

“Ik heb onder meer op de website van het World Economic Forum een zeer interessant artikel gelezen over wat zij ‘the internet of bodies’ noemen, als opvolger van the internet of things. Daarin wordt beschreven dat er sensoren in het menselijk lichaam kunnen worden geplaatst die weleens noodzakelijk zouden kunnen zijn om op tijd te constateren of er sprake is van een corona-infectie,” reageerde Van Meijeren.

Verspreider van desinformatie

“Dus ja, ik maak me ernstige zorgen over de punten die de heer Paternotte zojuist noemde. Ik kijk uit naar het debat over enige tijd, waarin wij helaas ook op dit punt moeten constateren dat wij dichter bij de waarheid zaten dan de verspreider van desinformatie, de heer Paternotte,” vervolgde hij.

5 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan R
jan R
1 jaar geleden

het zijn geen complotten het worden steeds meer feiten die een voor een uitkomen

Ron
Ron
1 jaar geleden

Jantje weet het wel,alleen hij heeft volgens mij nog niet door dat hij dat ook zal overkomen.
Jantje jij bent ook maar een pion van Rutte en Rutte laat straks heel het kartel vallen .
En Rutte, Kaag en hoekstra maken het af en dan steek Klaus Schwab hun een mes in hun rug.
Want Rutte, Kaag en hoekstra zijn ook maar pionnen. En dat gebeurt met alle wereldleiders.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Die Paternotte en zijn hele D66 club zijn waanzinnige, die gestopt moeten worden, hoe is niet belangrijk als ze maar gestopt gaan worden. Deze landverraders beweging D66 moeten we met ons allen slopen, te beginnen 15 maart 2023…. nooit geen D66 meer en wat mij betreft nooit geen VVD en CDA meer. Wat hebben deze partijen een misdadig beleid gevoerd, zij zijn verantwoordelijk voor de machtsovername van de EU en het ongekozen WEF zooitje van Heil KlauSSchwab.

jessie nameles
jessie nameles
1 jaar geleden

flapoor dumbo zegt ook dat deze eik doodgaat door stikstof en staat een beuk aan te staren met een boswachter ,en dat is de expert?? zoals appie wisky, marion en bruls en NATUURLIJK het R I V M

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x