Gezondheid

Moeten we bang zijn voor de mazelen? Kinderarts legt in dit interview uit hoe het écht zit

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de mainstream media zijn de laatste maanden allerlei paniekverhalen te lezen over de mazelen. Is de angst terecht?

Volgens kinderarts Bob Sears is mazelen een onschuldige kinderziekte. “In 99,9 procent van de gevallen is er niets aan de hand,” zei hij.

Hij merkte op dat mazelen enkele decennia geleden net zo onschuldig werd geacht als waterpokken. “Het is iets wat bijna iedereen krijgt.”

Bang te maken

In negentig procent van de gevallen gingen mensen niet eens naar de dokter, aldus de kinderarts.

Dr. Sears benadrukte dat de media overdrijven over het aantal sterfgevallen als gevolg van mazelen om mensen bang te maken.

Hij zei dat in de Verenigde Staten gemiddeld één op de 500.000 mensen sterft aan mazelen. “Maar zo’n getal boezemt de mensen geen angst in.”

Niemand

“De media doen dit constant,” zei Sears. “Ze overdrijven om mensen bang te maken.”

Hij zei het vreemd te vinden dat in New York de noodtoestand is afgekondigd vanwege 35 gevallen van mazelen, terwijl er in de VS in de afgelopen 15 jaar niemand is gestorven aan de ziekte.

BMR-prik

In 2003 stierf er voor het laatst een kind aan mazelen, aldus Sears.

Wel zijn er in de afgelopen 15 jaar ruim 100 mensen gestorven door de BMR-prik, blijkt uit cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, zei hij.

Bekijk de video hieronder:

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
3 jaren geleden

In Duitsland word het vaccineren tegen de mazelen verplicht, ouders die hun kind niet laten vaccineren riskeren celstraffen en geld boetes tot 2500 Euro.
Hun kinderen zijn ook niet meer welkom in de scholen en de kinderopvang…….deze morgen op de radio gehoord.

Als je uw kind laat vaccineren tegen mazelen, dan zijn er tijdens zijn kinderjaren 2 tot zelfs 7 inentingen nodig en dan is er nog geen zekerheid.

Als je uw kind op een natuurlijke wijze mazelen laat krijgen en ze genezen (99%) dan zijn ze de rest van hun leven immuun………..als er dan geen lichtje gaat branden met die pro vaccinatie, dan zegt het meer over die mensen dan me eigenlijk lief is, ze zijn dom, oer dom!!

edwin
edwin
3 jaren geleden

Als je je kinderen niet meer laat vaccineren mogen ze niet meer naar de kinderopvang en niet maar naar school, dat scheelt, ik denk niet dat ze niet veel leren voordat ze 10 jaar zijn op school. Alles wat ze eerder zouden moeten leren kunnen ze net zo goed doen in de laatste 2 jaar voordat ze naar de grote school gaan.
Kunnen ze gewoon kind zijn, ik denk dat dat een stuk gezonder voor hun is. Het schijnt dat een kind in wat ze in 6 jaar leren op de lagere school ook kunnen bevatten in 125 uur goed les.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

@Edwin
Maar je zult je eigen kinderen dan niet mogen houden vrees ik.Dus fijn zonder scholing of andere verplichting opgroeien tot hun zesde zit er niet in…Denk ik.
En dat alles onder de naam “ZORG”..
Ben het wel met U eens,zeker dat..

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

je heb marzel als je mazelen mag ontvangen in het boek van beerlandt christiane kan je op blz. 793 van de 7de druk lezen dat jij opzoek kan gaan naar jou waarde als mens..

is dat wat de overheid wel wil, heb daar niet echt vertrouwen in.. is het wanneer jij niet (op de natuurlijke manier) de mazelen weg zal lopen(14 dagen doorstaan van een test).. jou levens weg anders zal lopen, en wel aan en naar de hand van de overheid.. zo ik lees op blz. 793

bewuste, bewustwording onderdrukking door vaccinatie, enz enz..

MvG van,

:adrianus-johannes..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x