Gezondheid

“Cannabis kan kanker genezen!”

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Monique Posthumus is ervan overtuigd dat cannabis kanker kan bestrijden. Ze werd in april geconfronteerd met de diagnose darmkanker. Haar artsen gaven haar een levensverwachting van twee jaar.

De tumoren zijn echter voor het grootste deel verdwenen en de behandelend oncoloog staat voor een raadsel. Een maand na de diagnose besloot Posthumus, werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs, de ziekte te lijf te gaan met chemotherapie. Ze werd er zo ziek van dat ze de behandeling staakte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Posthumus verdiepte zich in alternatieve behandelingen en stuitte op een behandeling met medicinale cannabis. Ze besloot wietolie te proberen, waarop een aantal tumoren begon te krimpen.

Chemotherapie

De moeder van twee kinderen stelt dat chemotherapie in een aantoonbaar groot aantal gevallen nauwelijks effect heeft. Een chemokuur is doorgaans wel schadelijk voor gezonde cellen.

Ze vindt dat over de successen van cannabis bij onder meer kanker veel te weinig bekend is. Haar ervaringen en bevindingen heeft ze opgeschreven op haar website cannabisenkanker.weebly.com.

Ze benadrukt dat nooit is aangetoond in welke omstandigheden en bij welk soort patiënt cannabis heilzaam kan zijn. Daarom pleit Posthumus voor meer onderzoek naar medicinale cannabis.

[Tubantia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
9 jaren geleden

Iedereen zou moeten weten wat cannabis kan doen daarna kun je nog kiezen voor chemokuren, bestraling en weet ik wat voor moordende rotzooi nog meer !

Ferry
Ferry
9 jaren geleden

Ik ben geen kenner ter zake maar geef haar toch het voordeel van de twijfel, indien het verhaal echt medisch bewezen is dan stel ik mij de vraag waarom men al die jaren mensen deze behandeling ontzegt.

Een minpunt is dat de farmaceutische lobby er niet zo gelukkig zullen om financiële reden dan.
Enfin ik hoop dat we hier meer nuttige info mogen van verwachten want voor vele families zou dit wel goed nieuws zijn vermoed ik.

Arnout
Arnout
9 jaren geleden

Iemand al een gouden slagzin bedacht? 😉

Ik dacht zelf aan
Genees jezelf met cannabisolie
en heb op je gezondheid een eigen monopolie

Hendrik
Hendrik
9 jaren geleden

Deze man is al vele jaren bekend met cannabisolie.
.http://phoenixtears.ca/

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x