Gezondheid

“Cannabis kan kanker genezen!”

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Monique Posthumus is ervan overtuigd dat cannabis kanker kan bestrijden. Ze werd in april geconfronteerd met de diagnose darmkanker. Haar artsen gaven haar een levensverwachting van twee jaar.

De tumoren zijn echter voor het grootste deel verdwenen en de behandelend oncoloog staat voor een raadsel. Een maand na de diagnose besloot Posthumus, werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs, de ziekte te lijf te gaan met chemotherapie. Ze werd er zo ziek van dat ze de behandeling staakte.

Posthumus verdiepte zich in alternatieve behandelingen en stuitte op een behandeling met medicinale cannabis. Ze besloot wietolie te proberen, waarop een aantal tumoren begon te krimpen.

Chemotherapie

De moeder van twee kinderen stelt dat chemotherapie in een aantoonbaar groot aantal gevallen nauwelijks effect heeft. Een chemokuur is doorgaans wel schadelijk voor gezonde cellen.

Ze vindt dat over de successen van cannabis bij onder meer kanker veel te weinig bekend is. Haar ervaringen en bevindingen heeft ze opgeschreven op haar website cannabisenkanker.weebly.com.

Ze benadrukt dat nooit is aangetoond in welke omstandigheden en bij welk soort patiënt cannabis heilzaam kan zijn. Daarom pleit Posthumus voor meer onderzoek naar medicinale cannabis.

[Tubantia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
8 jaren geleden

Iedereen zou moeten weten wat cannabis kan doen daarna kun je nog kiezen voor chemokuren, bestraling en weet ik wat voor moordende rotzooi nog meer !

Ferry
Ferry
8 jaren geleden

Ik ben geen kenner ter zake maar geef haar toch het voordeel van de twijfel, indien het verhaal echt medisch bewezen is dan stel ik mij de vraag waarom men al die jaren mensen deze behandeling ontzegt.

Een minpunt is dat de farmaceutische lobby er niet zo gelukkig zullen om financiële reden dan.
Enfin ik hoop dat we hier meer nuttige info mogen van verwachten want voor vele families zou dit wel goed nieuws zijn vermoed ik.

Arnout
Arnout
8 jaren geleden

Iemand al een gouden slagzin bedacht? 😉

Ik dacht zelf aan
Genees jezelf met cannabisolie
en heb op je gezondheid een eigen monopolie

Hendrik
Hendrik
8 jaren geleden

Deze man is al vele jaren bekend met cannabisolie.
.http://phoenixtears.ca/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x