Homepagina » Het Complot » EU is het prototype van de Nieuwe Wereldorde. Nigel Farage waarschuwde hier in 2010 al voor
EU is het prototype van de Nieuwe Wereldorde. Nigel Farage waarschuwde hier in 2010 al voor
Foto: Gage Skidmore Wikimedia Commons

EU is het prototype van de Nieuwe Wereldorde. Nigel Farage waarschuwde hier in 2010 al voor

Nigel Farage, die met zijn nieuwe Brexit Party leidt in de peilingen, wordt in de mainstream media bekritiseerd omdat hij in totaal zes keer te gast is geweest in de show van Alex Jones.

Tijdens interviews met de bekende Amerikaanse complotdenker had Farage het onder meer over de ‘globalisten’ en ‘Nieuwe Wereldorde’.

In één van de interviews zei de politicus dat de mensen die ieder jaar bijeenkomen op de Bilderbergconferentie een wereldregering nastreven, meldt The Guardian.

Wereldoorlog

Ondertussen spannen de banken en politici samen om natiestaten op te heffen, aldus Farage.

De globalisten willen een nieuwe wereldoorlog beginnen in een poging een wereldregering te installeren, zei hij verder.

Hij merkte op dat klimaatverandering één grote zwendel is, bedoeld om deze transnationale overheid erdoor te drukken.

Prototype

In het meest recente interview, dat dateert van april vorig jaar, zei Farage dat de EU ‘het prototype is van de Nieuwe Wereldorde’ en dat ‘globalisten een conflict willen met Rusland zodat we onze nationale soevereiniteit opgeven’.

Over Bilderberg zei hij: “Deze idioten geloven echt dat zij weten wat het beste voor ons is en geloven echt in een wereldregering, maar het zal een ramp worden.”

Al in 2010 waarschuwde Farage dat de Bilderbergers ‘mensen die zich tegen hen keren zouden censureren of zelfs in de gevangenis zouden gooien’.

[The Guardian]


Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Dit zag je van heinde en ver aankomen. De Angelsaksische oligarchen, machtige multinationals en privatenbankiers zijn bezig een Nieuwe Wereld Orde te stichten om de eigen status quo veilig te stellen.
  Hiervoor werden denktanks als de CFR en de Bilderberg opgericht met als doel controle over alles – grondstoffen, landen, mensen. Ze staan te trappellen voor een groot EU leger die ze voor hun strijdwagen willen spannen.

  18 likes
  • Gezinsusk, hoi

   Klopt ja, in feite is die n w o – er al lang!
   Het script voeren ze op met steeds meer fals vlags en patsys, kortom .. nu is israel weer oogpunt, het gaat een heel raar ” songfestval ” worden met een smerige streek

   Billenbergers zijn allemaal afgetrainde, geprogrammeerde lakeien in dienst van
   daarom verdienen ze allemaal zo botergeil veel
   ppff.. wat een wereld leven we in .. zeker weten dat ik hier met deze kliek nooit meer zal reincarneren!
   of… er moet een wonder gebeuren , ik denk dat ze wel aardig peentjes zweten met hun snode plannen en er heel veel haast mee hebben daar ze nu ook de mazelen zelfs al gebruiken..
   de gele hesjes bij pinokkio is volgens mij ook nepperdepep.. om ons in toom te houden

   groet

   7 likes
 2. nietzosimdieamis

  Oke ik ben geen voorstander van politiek,
  maar op de een of andere manier zie ik het probleem van 1 grote regering niet meer zo,
  nu vechten regeringen tegen elkaar en is er contstant onzekerheid, wat als dit oorlogen voorkomt ?

  0 likes
  • nietzosimdieamism,

   De politiek heeft de afgelopen eeuwen altijd zwaar onder invloed gestaan van machtige (elitaire) families – speciaal oligarchen, multinationals, en privatenbankiers. Sommigen hebben zichzelf in de adelstand verheven. Hun systeem gedijt het beste als er oorlogen worden gecreëerd. Een tig aantal landen werden met valse informatie omver geworpen omdat hun grondstoffen te consolideren. Daarvoor hebben ze bij wijze van jou en ik nodig, want je zult hen zelf nooit aan het front zien staan.

   De koers die we uitgaan is een Nieuwe Wereld Orde die hun status quo moet gaan verzilveren. Ze willen het totale monopoly over de wereld en controle. Vervelende eigenschap is dat in deze vorm er steeds meer arme mensen bij komen op aarde. Naast het feit dat de armen armer worden, de rijken alsmaar rijker.

   De Nieuwe Wereld Orde die zij voor ogen hebben is mijn NWO niet. Dan zal ten eerste de VN moeten worden opgeheven want het is corrupt tot op het bot. Veel aangesloten VN organisaties waaronder het internationale Rode Kruis en UNHCR deden in het verleden dienst om wapens landen binnen te smokkelen. Veelal in samenwerking met inlichtingendiensten als de CIA om een land te ontwrichten tot ze bestempeld konden worden als een groot gevaar voor de wereld. Leden van de VN veiligheidsraad werden omgekocht om groen licht te krijgen om oorlog tegen het gecreëerde gevaar te voeren en de grondstoffen te bemachtigen.

   In zijn boek ‘War Is a Racket’ schrijft Major Generaal Smedley D. Butler’; “I spent 33 years and four months in active military service and during that period I spent most of my time as a high class muscle man for Big Business, for Wall Street and the bankers. In short, I was a racketeer, a gangster for capitalism.”

   Butler was destijds de meest gedecoreerde militair van het Amerikaanse leger. Hij vocht voor het Amerikaanse bedrijfsleven met name in Centraal Amerika waaronder de bananenoorlog. Ook dat was destijds Big Business en eigenlijk is er niks veranderd. En of er hier en daar een paar slachtoffers meer vallen? Of des te meer vluchtelingenstromen bijkomen? Who Cares? Daarvoor kan jij en ik weer een steentje bijdragen door op één of meerdere aangesloten VN organisaties geld te doneren waaronder het internationale Rode Kruis of UNHCR. (PS. Er werken een hoop mensen bij deze organisaties met goede bedoelingen, maar de fratsen waar ik over schrijf gebeuren op het hoogste niveau inclusief handjeklap, en achterkamertjespolitiek) Kortom, tot op het bot corrupt.

   Welke kant moet het dan wel uit?
   Ik denk ten eerste aan een nieuw op te richten supranationaal instituut die er voor zorg draagt dat alle landen 1 stem krijgen. Er voor zorg draagt dat alle landen hun militaire macht inleveren aan dit instituut. Er voor zorg draagt dat alle Denktanks als de CFR, het Brookings en Tavistock institute, Bilderberg etc.., die onder meer opgericht zijn om geopolitiek te expanderen door oorlogen uit te lokken worden ontmanteld. Het zelfde geld voor alle Main Stream Media die geallieerd is aan deze Denktanks. Inlichtingendiensten als de CIA moeten worden opgeheven. Verder zullen alle machtige privatenbedrijven eigendom worden van dit supranationaal instituut. De rijkdom aan grondstoffen in de wereld zal voortaan in juiste proporties over alle landen worden verdeeld.

   Zo maar een paar stappen waarvan ik denk dat het een goed begin is. In ieder geval een stuk menselijker dan het draconische verdeel en heers principe waar de wereld door het huidige systeem in verzeild is geraakt. Een valse wereld die draait om winstbejag en leed van anderen.

   8 likes
   • Ik denk, dat dit ook ooit gaat gebeuren. Maar eerst moeten er heel veel mensen opgeruimd gaan worden.(zie georgia guidestones)
    Het doel van de NWO is, dat er een aantal super hightech steden gebouwd moeten worden(soort Atlantis/Lumerie) en dat kost bergen grondstoffen. Om dit dus te realiseren moeten er een hoop mensen weg.

    0 likes
  • wie ben jij?

   2 likes
  • Ha nietzosimdieamis,

   Waarom denk jij dat die regeringen het allemaal oneens zijn met elkaar?
   Dat komt omdat we allemaal verschillend zijn qua opvattingen dus een regering gaat nooit werken voor de hele unie. We moeten gewoon Souverein blijven en elkaar accepteren in wat we doen.
   Op die manier blijft Nederland Nederland en Duitsland Duitsland etc. en zeker geen Europaland!!!

   1 likes
 3. Iedereen die alleen heerschappij wil zal bedrogen uitkomen.
  Kijk maar naar Cesar, Napoleon, Hitler allemaal figuren die min of meer ook een nieuwe wereldorde wilden.
  Maar dat betekent opstand! gaat m gewoon niet worden. en een oorlog met Rusland? iedereen die dat ooit in zijn hoofd heeft gehaald kent de uitkomst.

  5 likes
 4. Bas van Stapelberg

  In 1980 werd er al voor gewaarschuwd. Het project NWO schijnt trouwens voor de eerste Wereldoorlog in de steigers gezet te zijn door de weekend stenenleggers. Bizar dat de elite de macht heeft om ieder democratische regering en organisaties in te palmen. Heel eng. Maar we staan machteloos tegen deze schoften.

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Vorige maand vond in Kuala Lumpur een ...

3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse 'klimaatpaus' Frans Timmermans

3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans

Klimaatalarmist pur sang Frans Timmermans wordt de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.