CoronaBinnenland

Ministerie van VWS loog tegen Nederlandse volk: ‘Dit moet voor een tribunaal komen’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

Mensen werden bewogen een experimentele medische behandeling te ondergaan met als beweegreden dat ‘je het doet voor een ander’. Door je te laten vaccineren tegen corona bescherm je ook de mensen om je heen, wordt nog altijd beweerd.

Dat terwijl het RIVM het ministerie van VWS eind 2020 al liet weten dat dit ‘in feite niet klopt’. Het ministerie had de volgende zin bedacht met betrekking tot de communicatie over vaccineren: “Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt uzelf, maar ook uw familie, vrienden, collega’s en de kwetsbare mensen om u heen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Die hele propagandacampagne was desinformatie

Op 21 december 2020 mailde een medewerker van het RIVM naar het ministerie van VWS: “Dat klopt in feite niet. Het vaccin voorkomt dat iemand ziek wordt, maar het is niet bewezen dat het ook verspreiding voorkomt. Wij mogen dit vanuit het RIVM dan ook niet zo zeggen.”

Dus op 21 december 2020 liet een medewerker van het RIVM al weten dat niet bewezen is dat de vaccins transmissie voorkomen.

“Dat betekent: die hele propagandacampagne was desinformatie,” zei jurist Jeroen Pols in gesprek met Willem Engel in het weekoverzicht.

Dit heeft heel veel doden opgeleverd

“Onder de nieuwe regels die eind augustus komen, zouden al die kanalen die dat verspreid hebben – en dat zijn alle oude media geweest – eigenlijk op zwart gezet moeten worden,” vervolgde Pols. Hij verwees hiermee naar de Digital Services Act (DSA).

Engel vindt dat niet ver genoeg gaan. “Dat is wel heel mild. Dit heeft heel veel doden opgeleverd. Dit moet voor een tribunaal komen.”

4.8 209 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
9 maanden geleden

Daar hebben beide heren (alweer) groot gelijk in. Deze “samenleving” in NL kan pas helen als er recht gedaan is over de afgelopen periode (en nog steeds doorgaande leugens)

Join de Discussion
Join de Discussion
9 maanden geleden

https://youtu.be/OkwAoBFaUWY JUDY MIKOVITS allemaal kijken

Paulien
Paulien
9 maanden geleden

Uitzoeken tot op de bodem en iedereen, die eraan heeft meegewerkt aan de tand voelen! Laten ze zich maar publiekelijk verantwoorden en zich diep schamen. want wat zijn dat voor mensen, die dit op hun kerfstok hebben? Wat waren de belangen?

Hugo
Hugo
9 maanden geleden

Inderdaad moeten deze moordenaars voor een tribunaal, met Rutte en de Jonge voorop. Het is nog steeds knap van Jeroen Pols en Willen Engel.. als je ziet wat een bagger deze over hun heen gekregen hebben. En wat ze tegengewerkt zijn door de rechtelijke macht en Justitie en VWS.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x