CoronaBinnenland

VVD-afdeling keert zich af van coronapas: ‘Goed dat Rutte door eigen collega’s tot orde wordt geroepen’

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!

De petitie van voormalig CDA-staatssecretaris Mona Keijzer voor onmiddellijke afschaffing van het coronatoegangsbewijs heeft in enkele dagen bijna 400.000 handtekeningen gekregen. De oproep aan het kabinet-Rutte ging vrijdag in de lucht. Zaterdagavond ging de teller over de 300.000. Het was zo druk dat de website soms vastliep.

In een manifest pleit een brede coalitie van prominenten voor het heropenen van de samenleving zonder coronapas. “Wij roepen de regering en het parlement op om het coronatoegangsbewijs per direct af te schaffen,” schrijven ze.

Nu de rest van de VVD nog

Ze krijgen ook steun uit onverwachte hoek. De landelijke VVD staat achter de coronapas, maar dat geldt niet voor alle lokale fracties. VVD West Betuwe steunt het manifest. “De verplichte QR-codes hebben met de komst van de omikronvariant geen enkel effect meer. De QR-codes zorgen voor een tweedeling die onacceptabel is. Nederland moet andere landen als Denemarken volgen!” schrijft de fractie.

VVD West Betuwe krijgt veel positieve reacties. “De vaccinatiedrang en -dwang van Rutte 3 en Rutte 4 heeft de samenleving tot op het bot verdeeld. Gezinnen, families, vrienden en collega’s zijn uit elkaar gedreven. Nu ook bij de VVD. Goed dat Rutte door eigen collega’s tot de orde wordt geroepen want ze hebben volkomen gelijk,” reageert Europarlementariër Rob Roos.

Columnist Marianne Zwagerman voegt toe: “Nu de rest van de VVD nog.” Ed twittert: “Niet alleen Flipje komt uit de Betuwe, maar ook verstandige VVD’ers.”

Dappere stap

De Haarlemse oud-wethouder Michel Rog, die opstapte nadat hij zich openlijk had uitgesproken tegen de invoering van de coronapas, zegt: “Fantastisch dat jullie je ook uitspreken!”

De Vierde Golf, één van de medeondertekenaars van het manifest, schrijft: “Wat ’n fijne dappere stap van deze VVD-afdeling. Welkom! Welke organisaties zouden vandaag ook ’t lef moeten hebben om over hun schaduw heen te stappen?”

De petitie kan hier worden ondertekend.

4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marie
Marie
4 maanden geleden

Tja.. de gemeenteraadsverkiezingen komen er aan op 16 maart.
Om niet helemaal onderuit te gaan met een leider als Rat Rutte
gaan de plaatselijke VVD politici zich nu afzetten tegen deze rat.

Jackpot
Jackpot
4 maanden geleden

De verkiezingen komen er aan. Ineens draait de VVD weer. Ze hebben haast. Ze voelen de druk van het gepeupel.

Nietzsche
Nietzsche
4 maanden geleden

Te laat, het gaat niet alleen om de pas, Nederland staat al 12 jaar in de uitverkoop.

Quibus
Quibus
4 maanden geleden

Dit is een van de vele Politieke stuntje, lees in de Telegraaf hoe de oorlog Rusland – Oekraïne reeds een voldongen USA – UK – Nato feit is, de MEDIA is onze ergste vijand, en al heel hhel lang !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

151
0
We lezen graag je reactie!x