Corona

Mona Keijzer kritisch over coronakoers: ‘We kunnen niet doorgaan van lockdown naar lockdown’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Mijn opvattingen over het coronabeleid zijn niet veranderd. Ik sta nog steeds volledig achter mijn verklaringen van 27 september jongstleden. Dat schrijft oud-staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) in een verklaring op Twitter waarin ze aangeeft dat ze nu niet toetreedt tot de Kamer.

Keijzer stond voor de verkiezingen op de CDA-lijst, maar gaf in september haar zetel op. Omdat Wopke Hoekstra opnieuw het kabinet in gaat, kon ze kiezen alsnog haar zetel op te eisen. Daar ziet ze dus vanaf.

Vele nadelige effecten

“Maatregelen hameren het virus niet kapot, maar wel vele andere zaken die ons altijd dierbaar zijn geweest,” schrijft ze. “De coronamaatregelen zijn sinds september verzwaard. Naar mijn mening ook nu weer ondoordacht en op onderdelen niet-proportioneel.”

“De ellende die dit veroorzaakt, neemt nog elke dag toe,” benadrukt Keijzer. “We kunnen niet doorgaan van lockdown naar lockdown, met alle schade die wordt toegebracht aan onze samenleving, ondernemers, jongeren en mensen die alleen wonen.”

Het grote geloof in technocratische oplossingen via digitale middelen zoals 2G zal naar mijn mening niet de zo gewenste oplossing geven, maar wel vele nadelige effecten hebben op ons samen leven zoals we dat met elkaar in vrijheid en verbondenheid gebouwd hebben, aldus de ex-staatssecretaris.

Veranderingen ten goede

Hoewel Keijzer niet terugkeert in de Kamer, gaat ze wel een ‘actieve, onafhankelijke rol spelen’ in het publieke debat over corona. “Ik vraag jullie om met mij te werken aan veranderingen ten goede.”

Eind september werd ze ontslagen door premier Rutte nadat ze zich had uitgesproken tegen de bredere invoering van de coronapas. De prominente CDA’er deed twee keer een gooi naar het lijsttrekkerschap, zonder succes.

4.7 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Op zich hulde voor haar maar nu nog het lidmaatschap van het totalitaire CDA opzeggen.

Joost
Joost
10 maanden geleden

Verstandige mensen horen niet naast Willem op het bordes.

Yola
Yola
10 maanden geleden

Goed dat zij niet opgeeft.

Verschrikkelijk vandaag die beëdigde ministers die allemaal zweren of verklaren dat zij rechtstreeks noch onmiddellijk onder welke naam of welk voorwendsel ook, enig gift of gunst hebben gegeven of beloofd.
Ook geen belofte hebben aangenomen of zullen aannemen, trouw zijn aan de Grondwet en de plichten getrouw te zullen vervullen.

Jaja, wat een leugens. Veel van ons zullen dit toch echt niet meer geloven. Trouw aan het WEF zullen ze bedoelen.

Petrus
Petrus
10 maanden geleden

Ze heeft het over een virus wat nog steeds niet geïsoleerd is, dus ze praat als een politica die haar straatje aan het schoonvegen is.
Ze is nog steeds voorstander zeker van CrowdControl, door middel van 5G, want daar hoor ik haar niet over.
Ongeloofwaardig gezwam om maar aardig gevonden te worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x