Corona

Mona Keijzer kritisch over coronakoers: ‘We kunnen niet doorgaan van lockdown naar lockdown’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Mijn opvattingen over het coronabeleid zijn niet veranderd. Ik sta nog steeds volledig achter mijn verklaringen van 27 september jongstleden. Dat schrijft oud-staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) in een verklaring op Twitter waarin ze aangeeft dat ze nu niet toetreedt tot de Kamer.

Keijzer stond voor de verkiezingen op de CDA-lijst, maar gaf in september haar zetel op. Omdat Wopke Hoekstra opnieuw het kabinet in gaat, kon ze kiezen alsnog haar zetel op te eisen. Daar ziet ze dus vanaf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Vele nadelige effecten

“Maatregelen hameren het virus niet kapot, maar wel vele andere zaken die ons altijd dierbaar zijn geweest,” schrijft ze. “De coronamaatregelen zijn sinds september verzwaard. Naar mijn mening ook nu weer ondoordacht en op onderdelen niet-proportioneel.”

“De ellende die dit veroorzaakt, neemt nog elke dag toe,” benadrukt Keijzer. “We kunnen niet doorgaan van lockdown naar lockdown, met alle schade die wordt toegebracht aan onze samenleving, ondernemers, jongeren en mensen die alleen wonen.”

Het grote geloof in technocratische oplossingen via digitale middelen zoals 2G zal naar mijn mening niet de zo gewenste oplossing geven, maar wel vele nadelige effecten hebben op ons samen leven zoals we dat met elkaar in vrijheid en verbondenheid gebouwd hebben, aldus de ex-staatssecretaris.

Veranderingen ten goede

Hoewel Keijzer niet terugkeert in de Kamer, gaat ze wel een ‘actieve, onafhankelijke rol spelen’ in het publieke debat over corona. “Ik vraag jullie om met mij te werken aan veranderingen ten goede.”

Eind september werd ze ontslagen door premier Rutte nadat ze zich had uitgesproken tegen de bredere invoering van de coronapas. De prominente CDA’er deed twee keer een gooi naar het lijsttrekkerschap, zonder succes.

4.7 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Op zich hulde voor haar maar nu nog het lidmaatschap van het totalitaire CDA opzeggen.

Joost
Joost
2 jaren geleden

Verstandige mensen horen niet naast Willem op het bordes.

Yola
Yola
2 jaren geleden

Goed dat zij niet opgeeft.

Verschrikkelijk vandaag die beëdigde ministers die allemaal zweren of verklaren dat zij rechtstreeks noch onmiddellijk onder welke naam of welk voorwendsel ook, enig gift of gunst hebben gegeven of beloofd.
Ook geen belofte hebben aangenomen of zullen aannemen, trouw zijn aan de Grondwet en de plichten getrouw te zullen vervullen.

Jaja, wat een leugens. Veel van ons zullen dit toch echt niet meer geloven. Trouw aan het WEF zullen ze bedoelen.

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Ze heeft het over een virus wat nog steeds niet geïsoleerd is, dus ze praat als een politica die haar straatje aan het schoonvegen is.
Ze is nog steeds voorstander zeker van CrowdControl, door middel van 5G, want daar hoor ik haar niet over.
Ongeloofwaardig gezwam om maar aardig gevonden te worden.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x