Mens en Dier

Professor Capel stopt met maken van filmpjes: dit is wellicht de belangrijkste boodschap die hij ooit gaf

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jaar geleden werd aan het begin van de zogenaamde ‘pandemie’ meteen iedere medicatie die heel goed werkt verboden. Er werd alleen nog maar gesproken over het vaccin, dat de redding zou zijn, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een video op YouTube.

Het is geen vaccin, benadrukt Capel. Wat is het dan wel? Hij verwijst daarbij naar een bericht in de Staatscourant van oktober 2020 over het ‘tijdelijk deels buiten toepassing verklaren van het Besluit genetisch gemodificeerde organismen milieubeheer 2013 en het intrekken van de Tijdelijke regeling afwijkende behandeling vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding Covid-19’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Daar mag je niet eens over praten

“Het vaccin is geen vaccin, maar genetisch modificeren,” zegt Capel. “Nu wordt dus al sinds enkele maanden de genetische code in jouw lichaam ingebracht voor het eiwit wat de grootste problemen geeft: het spike-eiwit. Daar mag je niet eens over praten.”

Hij merkt op dat het hele discussieprobleem is verschoven van volksgezondheid, van een virus, van ziekte naar het ontnemen van jouw eigen vrijheid. “Wij mogen helemaal niets meer, behalve als… En dan krijg je het paspoort, de QR-code, de streepjescode, oftewel Big Data.”

Het hele vaccinatieprogramma is untouchable

Je kunt nog niet eens naar een wc in het Feyenoord-stadion zonder prikkie. Alles wordt geregistreerd, zegt Capel. En waar komt het grote geld uit? Google, Facebook, Big Pharma. Dat terwijl medicatie, met bijvoorbeeld ivermectine, fantastisch werkt, aldus de emeritus hoogleraar. In Indiase deelstaten waar ivermectine profylactisch wordt aangeraden, is geen of bijna geen corona.

Capel zegt geen filmpjes meer te maken omdat het hele vaccinatieprogramma untouchable is. “De vrijheden die zijn afgenomen, basale vrijheden, moeten betaald worden met een vaccinatie die niets met die vrijheden te maken heeft. En daardoor is het ontzettend moeilijk te praten over een vaccinatie die geen vaccinatie is. Je kunt nergens meer over praten.”

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Jammer, want zijn filmpjes/ colleges waren bijzonder leerzaam.

Dubito
Dubito
2 jaren geleden

Meneer Capel, als u dit leest: bedankt voor al uw fantastische, belangwekkende en soms humoristische bijdragen gedurende het afgelopen jaar. Ik kan niet zeggen ‘houd moed’, want dat zou duiden op een vals optimisme mijnerzijds. Die moed heeft mij inmiddels ook verlaten. Wat ik kon doen deed ik: de filmpjes zoveel mogelijk delen. De reacties hebben mij doen besluiten daarmee te stoppen. Ook ik keer verslagen terug van mijn expeditie naar de bierkaai.

Het ga u goed, en misschien toch nog eens tot ziens, via welk illegaal, ondergronds kanaal dan ook. Houd u veilig!

Elise
Elise
2 jaren geleden

Hoeft ook niet meer. Senaat VS heeft de deur geopend. Ik bedank deze professor voor zijn inzet. Eigenlijk alle mensen die zich verzet hebben en daarmee ook onszelf/en deze site. En alle andere alternatieve sites natuurlijk ook.
Nu is het afwachten wat er nu gaat gebeuren.

rc...
rc...
2 jaren geleden

En waar we helemaal NIET over mogen praten is BESTAAN virussen wel?

nog steeds is het virus SARS-COV-2 NIET geisoleerd.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x