Mens en Dier

Mona Keijzer: we hameren niet het virus kapot, maar wel vele andere zaken die ons altijd lief geweest zijn

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die mij goed kennen of waar ik mee heb samengewerkt, weten dat ik al geruime tijd grote twijfels heb bij het logische karakter, de effectiviteit en proportionaliteit van de maatregelen ter bestrijding van Covid-19, schrijft Mona Keijzer, die afgelopen weekend door Rutte werd ontslagen als staatssecretaris, in een verklaring op social media.

“Met de besluitvorming van afgelopen augustus en september is voor mij de grens qua logica en uitlegbaarheid bereikt. Daarbovenop kan ik het coronabeleid niet meer rijmen met mijn politieke inspiratiebronnen en de Grondwet,” vervolgt Keijzer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Maatregelen zijn wat haar betreft niet meer nodig. “De meeste mensen die Covid krijgen, hebben geen tot lichte klachten.” Ze vindt bovendien dat vaccineren een vrije keuze moet blijven.

De ellende als gevolg van de coronamaatregelen is niet te onderschatten

“Inmiddels keert zowel het beleid als de vraag of iemand wel of niet gevaccineerd of getest is en de (voor de meeste mensen onnodige) angst voor Covid-19 zich tegen ons,” benadrukt Keijzer. “De tegenstellingen in de samenleving groeien met de Covid-bestrijding als een niet te onderschatten voedingsbodem. Voor mij is die prijs te hoog.”

“De genomen kabinetsmaatregelen in augustus en september leiden tot onlogische situaties die niet meer uit te leggen zijn,” stelt de ontslagen staatssecretaris. “De ellende als gevolg van de coronamaatregelen van de afgelopen 1,5 jaar voor bijvoorbeeld alleenstaanden en jongeren is niet te onderschatten.”

Ik kan het beleid niet meer rijmen met mijn verstand en mijn geweten

“Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (dat na zes maanden verloopt) is onnodig en niet proportioneel,” schrijft Keijzer.

Ze waarschuwt: “De ervaring heeft geleerd dat het nemen van beperkende maatregelen makkelijker is dan deze weer opheffen. Daar hebben we vele voorbeelden van gezien.”

Op de huidige weg doorgaan, is volgens haar geen optie. “We hameren namelijk niet het virus kapot, maar wel vele andere zaken die ons altijd lief geweest zijn. Ik kan het beleid niet meer rijmen met mijn verstand en mijn geweten,” zegt Keijzer, die haar Kamerzetel opgeeft.

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tina de transgevaccineerde :)
Tina de transgevaccineerde :)
2 jaren geleden

Zij is echt wakker geworden , k hoop dat er nog velen in raptempo mogen volgen !!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Geachte Mona Keijzer,

Mede u & de rest van de Nazi-Collaborateurs van Uw Haagse Misdaad-Syndicaat & alle Nederlandse MSM-MK-Ultra-Gehersenspoelde Angstige Hersenloze Schapen zijn met het gretig Omarmen van de Lockdowns, Sperrzeit, Mondluiers, de Test-Samenleving, het COVID-1984-QR-VacciNazi-Paspoort & het laten injecteren van de Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi direct Schuldig aan de Huidige beschamende & weerzinwekkende gang van zaken hier in Nederland…Door de Lafhartige instelling van U, Uw Landverradende Collega’s & al die andere Hersenloze Collaborateurs zijn wij de Ongevaccineerden gedegradeerd tot “Untermenschen” en zitten we nu opgescheept met allerlei Autocratische Dictatoriale Totalitaire Maatregelen in Führer Rüttler’s Dystopische Racistische Vacci-Nazi-Apartheidsstaat…De Geschiedenis herhaalt zich keer op keer..We hebben dit keer wéér geheel vrijwillig een Enorme hoeveelheid NSB’ers aan de Nazis geleverd net als in ‘40/‘45…wtf…Bedankt! Hersenloze Gevaccineerde Schapen…mede dankzij jullie Tomeloze, niet aflatende inzet is Nederland inmiddels VOLKOMEN naar de Klote…Führer Rüttler heeft daardoor samen met zijn Haagse Mafia-Organisatie een Staatsgreep kunnen plegen om zo “Definitief” de Macht te kunnen grijpen…Het zou prettig zijn als Defensie nu hard ingrijpt en een einde maakt aan deze complete Ongrondwettelijke & Staatsrechtelijke wanvertoning…

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Keijser 18 maanden ben he stil kon achtereenvolgens de uitschakeling grondrechten, mondkap, avondklok, vaxxdwang op zowel volwassen en kinderen aanzien. En nu val je over de logica dat de corona ausweiss niet overal verlang wordt. Daarnaast heb je een disputabele reputatie op het 5g dossier waarvan je toegaf dat het voor crowdcontrol is. Speel je nu een dubbelspel? Zijn jij een je ex Junta team genoten bezig met een klimaat te scheppen voor de coronaversie van de reichtagsbrand in 1933? Om zodoende een militaire dictatuur te vestigen ipv de huidige totalitaire politiestaat? Pas op mensen, vraag je af waarom de MSM dit ineens wel groot brengt. Mona en rutte zijn slechts pionnen in het schaakspel van de satanische elite.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 jaren geleden

Het ‘Opdat wij niet vergeten’ is voor veel mensen een loze kreet. In mijn directe omgeving hebben met name veel ouderen werkelijk geen flauw idee. Tragisch. Dat de woorden van deze ex Staatssecretaris en hetgeen haar overkomt, velen (alsnog) de ogen mogen openen en tot handelen beweegt.

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x