Chemtrails

‘Monsanto sproeit chemtrails om gigantische spiegel te maken’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een aflevering van The Joe Rogan Experience sprak de Amerikaanse cabaretier Joe Rogan met zijn collega Roseanne Barr over biologische landbouw.

Het gesprek nam een onverwachte wending toen Barr stelde dat landbouwreus Monsanto aluminium in de atmosfeer sproeit om een gigantische spiegel te creëren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Chemtrails bestaan uit chemische stoffen die met behulp van vliegtuigen in de atmosfeer worden gebracht. Barr zei dat steeds meer boeren in Hawaï biologische gewassen verbouwen. Deze ontwikkeling wordt echter tegengewerkt door het bedrijf Monsanto, dat aluminium en barium in de lucht sproeit, aldus de comédienne.

Volgens Barr heeft het bedrijf Monsanto toegegeven dat het zonlicht reflecteert. “Ze moeten een grote spiegel creëren,” zei ze. “Want dat is het uiteindelijk, een spiegel.”

Door deeltjes die zonlicht reflecteren en verstrooien in de atmosfeer te injecteren, bereikt minder zonlicht het aardoppervlak. De genetisch gemodificeerde zaden van Monsanto zijn in tegenstelling tot biologische gewassen bestand tegen aluminium.

Metalen hebben een brekingsindex met een zeer grote complexe component, waardoor ze een zeer groot percentage van de elektromagnetische straling weerkaatsen. Vandaar het gebruik van metaaldeeltjes als spiegeloppervlak. In de praktijk reflecteert aluminium 86 procent van het licht.

De podcast is hier te bekijken:

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nature
nature
10 jaren geleden

Vreemd… Ik heb de video niet bekeken, dus misschien geen recht van spreken. Geen zin meer in de viezigheid van Monsanto en aanverwanten.

Maar aluminiumdeeltjes in de lucht om het zonlicht te reflecteren lijkt mij behoorlijke onzin. Blijven die deeltjes dan hoog in de atmosfeer hangen? Bij iedere regenbui komen ze naar de aarde. Ze zijn er om die te vergiftigen en verder met de rest van de vervuiling om de lucht gesloten te houden.
Ik denk al lang niet meer: vandaag is het bewolkt. Maar: vandaag is het getraild. Want je ziet ze aan de lopende band in actie. Een mooie lucht met wolken is al lang verleden tijd.
Haal Monsanto en c.s. maar gauw weg.

svartvatten
svartvatten
10 jaren geleden

Lijkt nog al broodje aap verhaal ? Ik denk dat je wel heel veel aluminiumdeeltjes moet sproeien voordat het hier donkerder wordt. Schiet ook niet, deeltjes zakken naar beneden door zwaartekracht.

cathy
cathy
10 jaren geleden

van daar de bosbranden als je met een vergroot glas op nogal gedroogd gras schijnt gaat het ook spontaan branden .En waarom zou het niet kunnen dat het voor die reptielen bestemt is om hier beter te leven ? wij weten zelf ook niks lomp gehouden namelijk en Monsanto tja dat is een reptiel .Ik geloof het wel er gebeuren zo veel dingen die niet te verklaren zijn …. ook de aarde opwarming is gelogen en door wie die wij moeten kunnen vertrouwen … Nee het word kouder en steeds minder zon dus waarom kan dit de waarheid niet zijn het zijn gewoon de gevallen engelen of demonen of wat dat nog ik geloof wel dat hier zeker een belang in zit voor het geen wat wij nooit te zien krijgen en dat is de aller machtigste elite voorst zijn het allemaal popen die zijn in bezit nemen letterlijk en of figuurlijk .Maar dat er meer is geloof ik wel hoe het zit weet ik niet .

Janka
Janka
10 jaren geleden

op 1 januari zag ik ze ook weer, die strepen en zoveel tegelijk. Zelfs het kleinste stukje blauwe lucht dat nog over was daar waren ze nog druk bezig. Ik kan mijn mond niet meer houden hierover. Zie het gebeuren en vertel het maar wat ik dan over mij heen krijg, vooral van mijn ega, gewoon verschrikkelijk, dat ik hartstikke gek ben, gehersenspoeld etc.etc. Waarom zouden ze dat doen en dat is normaal vliegverkeer. Ik probeer positief te bijven maar het zal moeilijker worden met dit soort zaken. Tranen rollen dan over mijn wangen dat alles zo kapot wordt gemaakt maar vooral omdat veel mensen niet wakker willen worden maar ja, wanneer doen WIJ er iets aan?

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x