Homepagina » Chemtrails » ‘Monsanto sproeit chemtrails om gigantische spiegel te maken’
Monsanto sproeit chemtrails om gigantische atmosferische spiegel te maken

‘Monsanto sproeit chemtrails om gigantische spiegel te maken’

Tijdens een aflevering van The Joe Rogan Experience sprak de Amerikaanse cabaretier Joe Rogan met zijn collega Roseanne Barr over biologische landbouw.

Het gesprek nam een onverwachte wending toen Barr stelde dat landbouwreus Monsanto aluminium in de atmosfeer sproeit om een gigantische spiegel te creëren.

Chemtrails bestaan uit chemische stoffen die met behulp van vliegtuigen in de atmosfeer worden gebracht. Barr zei dat steeds meer boeren in Hawaï biologische gewassen verbouwen. Deze ontwikkeling wordt echter tegengewerkt door het bedrijf Monsanto, dat aluminium en barium in de lucht sproeit, aldus de comédienne.

Volgens Barr heeft het bedrijf Monsanto toegegeven dat het zonlicht reflecteert. “Ze moeten een grote spiegel creëren,” zei ze. “Want dat is het uiteindelijk, een spiegel.”

Door deeltjes die zonlicht reflecteren en verstrooien in de atmosfeer te injecteren, bereikt minder zonlicht het aardoppervlak. De genetisch gemodificeerde zaden van Monsanto zijn in tegenstelling tot biologische gewassen bestand tegen aluminium.

Metalen hebben een brekingsindex met een zeer grote complexe component, waardoor ze een zeer groot percentage van de elektromagnetische straling weerkaatsen. Vandaar het gebruik van metaaldeeltjes als spiegeloppervlak. In de praktijk reflecteert aluminium 86 procent van het licht.

De podcast is hier te bekijken:

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. op 1 januari zag ik ze ook weer, die strepen en zoveel tegelijk. Zelfs het kleinste stukje blauwe lucht dat nog over was daar waren ze nog druk bezig. Ik kan mijn mond niet meer houden hierover. Zie het gebeuren en vertel het maar wat ik dan over mij heen krijg, vooral van mijn ega, gewoon verschrikkelijk, dat ik hartstikke gek ben, gehersenspoeld etc.etc. Waarom zouden ze dat doen en dat is normaal vliegverkeer. Ik probeer positief te bijven maar het zal moeilijker worden met dit soort zaken. Tranen rollen dan over mijn wangen dat alles zo kapot wordt gemaakt maar vooral omdat veel mensen niet wakker willen worden maar ja, wanneer doen WIJ er iets aan?

  5 likes
 2. [quote name=”svartvatten”]Lijkt nog al broodje aap verhaal ? Ik denk dat je wel heel veel aluminiumdeeltjes moet sproeien voordat het hier donkerder wordt. Schiet ook niet, deeltjes zakken naar beneden door zwaartekracht.[/quote]
  Oplettendheid is niet de sterkste kant van degene die hier denken met een broodje aap verhaal aan te komen.Bijna de gehele bevolking heeft een vitamine d3 te kort .En inderdaad Nu sproeien binnen 6 uur regen.dus komt die troep op de grond.En alle grond wordt op die manier voor de natuurgewassen onklaar gemaakt.Monsanto wilde op deze manier het alleenrecht op hun troep verkrijgen.ten koste van veel mensen levens.Maar een troost Monsanto is voorgoed uitgespeeld. al denken zij van niet.

  2 likes
 3. Een vliegtuig die hoger reikt dan 10 tot 15 km, welke aluminium en baruim spuiten reiken in de stratosfeer. Dit zou door hoogte tot de aerosols worden gerekend. Relatief gezien zal het hieronder snel worden verwijderd door regen en andere neerslag. Maar het materiaal in de stratosfeer wordt veel trager verspreid door het ontbreken van een weersysteem. Grote hoeveelheden van deze fijne stoffen in de stratosfeer kan een wereldomvattend effect hebben. De eruptie van de Mount Pinatubo in 1991 deed over de hele wereld de temperatuur met ongeveer 0,5 ℃ zakken. Niet roepen maar uitzoeken.. dat deed ik in deze ook 😉
  [quote name=”nature”]Vreemd… Ik heb de video niet bekeken, dus misschien geen recht van spreken. Geen zin meer in de viezigheid van Monsanto en aanverwanten.

  Maar aluminiumdeeltjes in de lucht om het zonlicht te reflecteren lijkt mij behoorlijke onzin. Blijven die deeltjes dan hoog in de atmosfeer hangen? Bij iedere regenbui komen ze naar de aarde. Ze zijn er om die te vergiftigen en verder met de rest van de vervuiling om de lucht gesloten te houden.
  Ik denk al lang niet meer: vandaag is het bewolkt. Maar: vandaag is het getraild. Want je ziet ze aan de lopende band in actie. Een mooie lucht met wolken is al lang verleden tijd.
  Haal Monsanto en c.s. maar gauw weg.[/quote]

  2 likes
 4. [quote name=”365Y”]Jammer dat hier gemakshalve van vermoedens word uitgegaan als was het een wetenschappelijk feiten verzameling, tot nu toe echter zijn er volstrekt geen harde bewijzen te vinden over vliegtuigen die voor deze doeleinden worden ingezet en is het chemtrail verhaal gewoon een uit de lucht gegrepen internet verschijnsel . Deze berichten zijn keer op keer het bewijs van een behoefte aan een bakerpraatje en is het bediscussiëren ervan gelijk de behoefte te bevredigen om echte verspilde energie op z.g.n. bezorgde manier kwijt te geraken … Ze leren het nooit hier .[/quote]

  O ja ?… En hoe verklaar je dan dat er mensen zijn die letterlijk zien dat er rotzooi uit vliegtuigen gedumpt wordt. Ikzelf heb dit ook gezien met enkele andere getuigen, hier gewoon boven ons kikkerlandje. We zagen een laagvliegende legerkleurig vliegtuig en deze sproeide iets naar buiten. Het was 1 wolk. Hoezo een uit de duim gezogen verhaal? In Amerika is een filmje gemaakt, met verborgen camera, met daarop een piloot die letterlijk toegeeft, dat er zware metalen de lucht in gepompt wordt en… ook hijzelf doet dit… in opdracht van…
  Kan zo snel even de link op YouTube niet vinden, maar misschien weet iemand anders deze link. Misschien dat dit je overtuigt?

  2 likes
 5. [quote name=”365Y”]Jammer dat hier gemakshalve van vermoedens word uitgegaan als was het een wetenschappelijk feiten verzameling, tot nu toe echter zijn er volstrekt geen harde bewijzen te vinden over vliegtuigen die voor deze doeleinden worden ingezet en is het chemtrail verhaal gewoon een uit de lucht gegrepen internet verschijnsel . Deze berichten zijn keer op keer het bewijs van een behoefte aan een bakerpraatje en is het bediscussiëren ervan gelijk de behoefte te bevredigen om echte verspilde energie op z.g.n. bezorgde manier kwijt te geraken … Ze leren het nooit hier .[/quote]

  Goed googelen 365Y. Die wetenschappelijke artikelen zijn er wel degelijk. Als je wilt dan plaats ik er nog een. Heb ook ‘ns even zitten kijken naar wat er in wat andere Europese landen
  gebeurt. In Italie zijn er op diverse locaties testen uitgevoerd met sneeuw en regenwater. Er werd 7 keer zoveel barium en aluminium aangetroffen als wat is toegestaan. In Bergamo is het aantal Alzheimer patienten in 6 jaar toegenomen met 56%. Ra ra hoe kan dat? Gelukkig winden de Italianen er minder doekjes om en plaatsten de bevindingen ook wel eens in de krant. Daar kan ik ook wat linkjes van weergeven, mocht je dat op prijs stellen.

  2 likes
 6. van daar de bosbranden als je met een vergroot glas op nogal gedroogd gras schijnt gaat het ook spontaan branden .En waarom zou het niet kunnen dat het voor die reptielen bestemt is om hier beter te leven ? wij weten zelf ook niks lomp gehouden namelijk en Monsanto tja dat is een reptiel .Ik geloof het wel er gebeuren zo veel dingen die niet te verklaren zijn …. ook de aarde opwarming is gelogen en door wie die wij moeten kunnen vertrouwen … Nee het word kouder en steeds minder zon dus waarom kan dit de waarheid niet zijn het zijn gewoon de gevallen engelen of demonen of wat dat nog ik geloof wel dat hier zeker een belang in zit voor het geen wat wij nooit te zien krijgen en dat is de aller machtigste elite voorst zijn het allemaal popen die zijn in bezit nemen letterlijk en of figuurlijk .Maar dat er meer is geloof ik wel hoe het zit weet ik niet .

  1 likes
 7. Vreemd… Ik heb de video niet bekeken, dus misschien geen recht van spreken. Geen zin meer in de viezigheid van Monsanto en aanverwanten.

  Maar aluminiumdeeltjes in de lucht om het zonlicht te reflecteren lijkt mij behoorlijke onzin. Blijven die deeltjes dan hoog in de atmosfeer hangen? Bij iedere regenbui komen ze naar de aarde. Ze zijn er om die te vergiftigen en verder met de rest van de vervuiling om de lucht gesloten te houden.
  Ik denk al lang niet meer: vandaag is het bewolkt. Maar: vandaag is het getraild. Want je ziet ze aan de lopende band in actie. Een mooie lucht met wolken is al lang verleden tijd.
  Haal Monsanto en c.s. maar gauw weg.

  0 likes
 8. Lijkt nog al broodje aap verhaal ? Ik denk dat je wel heel veel aluminiumdeeltjes moet sproeien voordat het hier donkerder wordt. Schiet ook niet, deeltjes zakken naar beneden door zwaartekracht.

  0 likes
 9. De meeste passagiersvliegtuigen vliegen altijd tussen de 7 en 13 km hoogte. De Concorde (sinds 2003 niet meer in de lucht) vloog echter altijd op een hoogte van maar liefst 18 kilometer. Dit vliegtuig kon zo hoog vliegen omdat het heel snel kon stijgen.

  Oke voorgaand bericht gaat niet helemaal op. Wel is het zo dat het mogelijk is om het te doen.

  0 likes
 10. Aluminium is een van de lichtste metalen.
  Misschien dat men er daarom bewust voor heeft gekozen.

  0 likes
 11. Wat ik vooral vreemd vind is waarom deze uitzending hier wordt geplaatst en niet de tv show van Joe Rogan waar dus het hele chemtrail verhaal als onzin wordt bestempeld, aangezien er geen enkel bewijs is dat dit gebeurt en alles is gebaseerd op aannames. Bij ons was het 1 januari overigens mooi blaauw met wat wolken. Ook wel weer jammer dat de mensen die geloven dat dit hele gebeuren eerst maar eens bewezen moet worden (deze bewijzen zijn er nog niet namenlijk) als slapend worden weggeschreven.. Ik zou ons vooral realistisch noemen..

  0 likes
 12. [quote name=”Janka”]op 1 januari zag ik ze ook weer, die strepen en zoveel tegelijk. Zelfs het kleinste stukje blauwe lucht dat nog over was daar waren ze nog druk bezig. Ik kan mijn mond niet meer houden hierover. Zie het gebeuren en vertel het maar wat ik dan over mij heen krijg, vooral van mijn ega, gewoon verschrikkelijk, dat ik hartstikke gek ben, gehersenspoeld etc.etc. Waarom zouden ze dat doen en dat is normaal vliegverkeer. Ik probeer positief te bijven maar het zal moeilijker worden met dit soort zaken. Tranen rollen dan over mijn wangen dat alles zo kapot wordt gemaakt maar vooral omdat veel mensen niet wakker willen worden maar ja, wanneer doen WIJ er iets aan?[/quote]
  Helemaal herkenbaar. Ik ben ermee opgehouden. Ik heb mijn best gedaan maar ik ben het nu zat, al die meewarige gezichten. Iedereen moet het zelf maar uitzoeken. Helaas. Soms (eigenlijk vaak) had ik eerder het gevoel dat het tegenwerkte.
  Sterkte.

  0 likes
 13. Het is een lange zit, maar deze bijna 3 uur durende podcast is echt de moeite waard. Er komen tal van onderwerpen aanbod…afwisselend tussen serieus, discussie en humor. Zo ook de discussie over chemtrails die maar een fractie van de podcast is. Belangrijker vind ik de boodschap die uitgedragen wordt. Wil je weten welke boodschap. Luister dan naar de podcast.

  0 likes
 14. [quote name=”nature”]Vreemd… Ik heb de video niet bekeken, dus misschien geen recht van spreken. Geen zin meer in de viezigheid van Monsanto en aanverwanten.

  Maar aluminiumdeeltjes in de lucht om het zonlicht te reflecteren lijkt mij behoorlijke onzin. Blijven die deeltjes dan hoog in de atmosfeer hangen? Bij iedere regenbui komen ze naar de aarde. Ze zijn er om die te vergiftigen en verder met de rest van de vervuiling om de lucht gesloten te houden.
  Ik denk al lang niet meer: vandaag is het bewolkt. Maar: vandaag is het getraild. Want je ziet ze aan de lopende band in actie. Een mooie lucht met wolken is al lang verleden tijd.
  Haal Monsanto en c.s. maar gauw weg.[/quote]
  Mij is onlangs opgevallen dat de (regen-)wolken onder de trails door gaan. Ze worden dan niet weggeregend.

  0 likes
 15. [quote name=”John”]Wat ik vooral vreemd vind is waarom deze uitzending hier wordt geplaatst en niet de tv show van Joe Rogan waar dus het hele chemtrail verhaal als onzin wordt bestempeld, aangezien er geen enkel bewijs is dat dit gebeurt en alles is gebaseerd op aannames. Bij ons was het 1 januari overigens…. ….maar eens bewezen moet worden (deze bewijzen zijn er nog niet namenlijk) als slapend worden weggeschreven.. Ik zou ons vooral realistisch noemen..[/quote]

  Mja, dat gedoe met ‘wakker worden’ etc. wordt ook een beetje vervelend. Toch vind ik het altijd ook een beetje makkelijk om dit hele verhaal terzijde te schuiven met de woorden ‘het is nooit bewezen’. In dit soort zaken, neem bijv. ook 9/11, is het bewijs en/of verklaring van wat er precies wel gebeurt of heeft plaatsgevonden nooit beschikbaar, aangezien dit alleen bekend is bij mensen die afweten van het ‘complot’ en dit komt dus niet naar buiten. Vervolgens zie je dat er meerdere verschillende verklaringen worden ‘bedacht’, maar niemand weet het zeker. Maar waar het volgens mij om gaat is dat je in dit soort situaties (9/11, chemtrails etc.) zaken ziet gebeuren/voltrekken die eigenlijk niet goed te verklaren zijn, of dan iig alleen door een enorme aanschakeling van de meest bizarre toevalligheden. Waar het mij dus om gaat is niet zozeer wat de oorzaken en het doel zijn van wat je ziet gebeuren, want dat weten alleen direct betrokken en die doen net of er niets aan de hand is. Waar het mij wel om gaat is hetgeen ik zie of hoor een groot aantal vraagtekens oproept en keer op keer blijkt dat instanties en/of personen die iedereen willen doen geloven dat er niets aan de hand is, nooit in staat blijken al die vraagtekens van mij duidelijk en onweerlegbaar te weerleggen. Maw: wat wij steeds boven ons hoofd zien klopt niet en niemand heeft mij kunnen overtuigen dat het wel klopt. En ik hecht het meeste waarde aan ‘mijn’ vraagtekens.

  0 likes
 16. Joe Rogan Experience is meestal interessant. Kijk ook eens die met GSP (George Saint Pierre)

  0 likes
 17. Jammer dat hier gemakshalve van vermoedens word uitgegaan als was het een wetenschappelijk feiten verzameling, tot nu toe echter zijn er volstrekt geen harde bewijzen te vinden over vliegtuigen die voor deze doeleinden worden ingezet en is het chemtrail verhaal gewoon een uit de lucht gegrepen internet verschijnsel . Deze berichten zijn keer op keer het bewijs van een behoefte aan een bakerpraatje en is het bediscussiëren ervan gelijk de behoefte te bevredigen om echte verspilde energie op z.g.n. bezorgde manier kwijt te geraken … Ze leren het nooit hier .

  0 likes
 18. Een detail uit een Amerikaanse studie waarbij een hoog gehalte zilver, barium en strontium werd aangetroffen in de geweien van herten en in de bodem van de velden waarop de beesten graasden:

  High levels of Silver (Ag), Barium (Ba) and Strontium (Sr) and low levels of copper (Cu) have been measured in the antlers, soils and pastures of the deer that are thriving in the chronic wasting disease (CWD) cluster zones in North America in relation to the areas where CWD and other transmissible spongiform encephalopathies (TSEs) have not been reported. The elevations of Ag, Ba and Sr were thought to originate from both natural geochemical and artificial pollutant sources–stemming from the common practise of aerial spraying with ‘cloud seeding’ Ag or Ba crystal nuclei for rain making in these drought prone areas of North America, the atmospheric spraying with Ba based aerosols for enhancing/refracting radar and radio signal communications as well as the spreading of waste Ba drilling mud from the local oil/gas well industry across pastureland.

  Bron: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15236778

  0 likes
 19. [quote name=”Peter II”][quote name=”365Y”]Jammer dat hier gemakshalve van vermoedens word uitgegaan als was het een wetenschappelijk feiten verzameling, tot nu toe echter zijn er volstrekt geen harde bewijzen te vinden ..[/quote]

  O ja ?… En hoe verklaar je dan dat er mensen zijn die letterlijk zien dat er rotzooi uit vliegtuigen gedumpt wordt. Ikzelf heb dit ook gezien met enkele andere getuigen, hier gewoon boven ons kikkerlandje. We zagen een laagvliegende legerkleurig vliegtuig en deze sproeide iets naar buiten. Het was 1 wolk. Hoezo een uit de duim gezogen verhaal? In Amerika is een filmje gemaakt, met verborgen camera, met daarop een piloot die letterlijk toegeeft, dat er zware metalen de lucht in gepompt wordt en… ook hijzelf doet dit… in opdracht van…
  Kan zo snel even de link op YouTube niet vinden, maar misschien weet iemand anders deze link. Misschien dat dit je overtuigt?[/quote]

  Even – american pilot admit chemtrails – googlen . In bijna alle gevallen gaat het hier om speciaal toegeruste of in opdracht van, militaire belangen (waarschijnlijk om radar systemen te ontregelen) Dat het sproeien schadelijk voor de mens is zal voor het groter plaatje naar ik mag aannemen slechts bijzaak zijn als het om oorlog gaat … Verder worden vliegtuigen ingezet om wolken eerder tot druppels te binden om ze eerder te ontladen om elders droog te houden, maar dat systeem word niet vaak gebruikt.

  het klopt dat de burger luchtvaart vaak ook sporen van condens laat zien maar vaak dan wel ineens massaal, en dat heeft dan niet iets met sproei opdrachten maar (meer) te maken met de verziekte lucht samenstelling aldaar op die hoogten waar consumenten, en de uitstoot van industrie, oorzaak aan hebben. En omdat de natuur steeds minder vitaliteit bezit om deze schadelijkheden terug te dringen/op te nemen/af te breken, zullen deze verschijnselen steeds vaker in onze gezondheid en welbevinden te merken zijn.

  0 likes
 20. [quote name=”Peter II”][quote name=”365Y”]Jammer dat hier gemakshalve van vermoedens word uitgegaan als was het een wetenschappelijk feiten verzameling, tot nu toe echter zijn er volstrekt geen harde bewijzen te vinden over vliegtuigen die voor deze doeleinden worden ingezet en is het chemtrail verhaal gewoon een uit de lucht gegrepen internet verschijnsel . Deze berichten zijn keer op keer het bewijs van een behoefte aan een bakerpraatje en is het bediscussiëren ervan gelijk de behoefte te bevredigen om echte verspilde energie op z.g.n. bezorgde manier kwijt te geraken … Ze leren het nooit hier .[/quote]

  O ja ?… En hoe verklaar je dan dat er mensen zijn die letterlijk zien dat er rotzooi uit vliegtuigen gedumpt wordt. Ikzelf heb dit ook gezien met enkele andere getuigen, hier gewoon boven ons kikkerlandje. We zagen een laagvliegende legerkleurig vliegtuig en deze sproeide iets naar buiten. Het was 1 wolk. Hoezo een uit de duim gezogen verhaal? In Amerika is een filmje gemaakt, met verborgen camera, met daarop een piloot die letterlijk toegeeft, dat er zware metalen de lucht in gepompt wordt en… ook hijzelf doet dit. i.o.v.
  Kan zo snel even de link op YouTube niet vinden, maar misschien weet iemand anders deze link. Misschien dat dit je overtuigt?[/quote]

  Je bedoelt waarschijnlijk dit filmpje

  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI

  hier de bron van het desbetreffende filmpje. Het filmpje is gemaakt om te laten zien hoe makkelijk mensen te overtuigen zijn, een hoax filmpje dus.

  http://www.youtube.com/user/USAFFEKC10A#p/a/u/0/t22wy4c-A-A

  [quote name=”[email protected]”]Maar waar het volgens mij om gaat is dat je in dit soort situaties (9/11, chemtrails etc.) zaken ziet gebeuren/voltrekken die eigenlijk niet goed te verklaren zijn, of dan iig alleen door een enorme aanschakeling van de meest bizarre toevalligheden.[/quote]

  Alles wat betreft chemtrails is heel goed en duidelijk te verklaren.

  0 likes
 21. Gisteren, afgelopen zondag dus reed ik vanuit Brabant richting het oosten des lands, ik keek in de lucht en zag eindelijk eens een blauwe lucht met de “echte” wolken. Er vlogen gezegd 2 vliegtuigen, de normale. De strepen die hieruit kwamen verdwenen direct weer dus niet zoals anders met strepen die blijven hangen en zich uitbreiden!! Wat een heerlijk gevoel was dit en zo rustgevend. Zouden ze rust houden op zondag dacht ik nog? Mijn ega die ik er nu ook weer op wees bleef nu aardig rustig en zei: nu je het zegt is het aardig rustig in de lucht en ik zie nu dat deze strepen direct wegtrekken!! Normaal als ik erover begon kreeg ik heel veel rotzooi over me heen van hem. Wie weet, misschien krijgt hij het nu eindelijk eens door??

  0 likes
 22. [quote name=”John”] Alles wat betreft chemtrails is heel goed en duidelijk te verklaren.[/quote]

  Okee…
  Ik denk, dat je gewoon iets te snel tevreden bent.
  Heb al vele verklaringen en uitleg voorbij zien komen, maar nog nooit overtuigend genoeg om feiten als dat dit fenomeen voor midden jaren ’90 niet voorkwam en het de ene dag wel en de andere dag niet voorkomt, of het nu winter, lente, zomer of herfst is, te kunnen verklaren.

  Maar ik laat me HEEL graag overtuigen, zeker op dit onderwerp. 🙂
  So, be my guest!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kamerlid

Kamerlid Tony van Dijck pleit voor Nexit: ‘We willen eruit, weg van de EU’

Geen cent extra naar Brussel, zo riep ...

ronald plasterk

Ronald Plasterk legt in 1 meesterlijke tweet uit waarom we niets hebben aan windmolens

De discussie rondom het klimaat heeft alle ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.