Mens en Dier

Oud-huisarts legt in 11 minuten uit wat ze met je van plan zijn

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal mensen dat sterft aan het coronavirus daalt in rap tempo en toch worden de duimschroeven aangedraaid. In veel landen is de totale sterfte lager dan normaal in deze tijd van het jaar. Als je niet beseft dat er iets heel sinisters gaande is, dan is er iets mis in je bovenkamer, stelt bestsellerauteur en oud-huisarts Vernon Coleman in een nieuwe video op YouTube.

De angst die vol enthousiasme wordt aangewakkerd, heeft niets te maken met een vrij alledaags virus en alles te maken met de ambities van de mensen die een wereldregering en totale controle over ieder aspect van ons leven willen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het testprogramma laat zien dat steeds meer mensen het virus hebben gehad. Bijna iedereen lijkt positief te testen. Dat is niet verrassend omdat sommige tests een positieve uitslag geven als je in de afgelopen 10 jaar de griep hebt gehad of verkouden bent geweest. Je test waarschijnlijk al positief als je ooit eens geniesd hebt in je leven. Eén test gaf een positieve uitslag bij een geit en een papaja.

De test is heel handig voor de mensen die jouw land willen verwoesten zodat de VN het opnieuw kan opbouwen aan de hand van Agenda 21.

En dus worden overal ter wereld steden afgesloten en burgers zonder goede reden gestraft. Als er ook maar iemand binnen de overheid geïnteresseerd was in wetenschap, dan zou diegene weten dat lockdowns niet werken. Dat was ook niet de bedoeling. Ze maakten alles alleen maar erger. Ze veroorzaakten sterfgevallen in verpleeghuizen en blokkeerden immuniteit. De lockdowns maakten mensen depressief en ongezond. Als gevolg hiervan zullen wereldwijd miljoenen mensen onnodig sterven.

En ze verwoesten de economie.

Heilige Graal

Ze beloven ons continu een vaccin, alsof het de Heilige Graal is. Jammer genoeg moet ik constateren dat de voordelen van een vaccin niet opwegen tegen de risico’s.

De meeste artsen weten heel weinig over vaccins en vaccinatie, behalve dan dat het een extreem winstgevende activiteit is. De gemiddelde huisarts kan met gemak duizenden euro’s per jaar verdienen door prikjes te geven. In de praktijk hoeft hij of zij de prikjes niet zelf te geven. Een verpleegkundige of assistent kan dat ook. En die zijn alleen bekend met de propaganda.

Hoeveel mensen weten dat de Britse overheid zoveel geld moet uitbetalen aan ouders van kinderen die zijn beschadigd door vaccins dat ze een vaste vergoeding van 120.000 pond per beschadigd kind hebben ingesteld? In de Verenigde Staten heeft de overheid daarnaast meer dan 4 miljard dollar uitbetaald aan 18.000 individuen die zijn beschadigd door vaccins. Dat is veel geld voor behandelingen die volkomen veilig zouden zijn.

Ze hebben, zoals gepland, kleine bedrijven vernietigd zodat de multinationals bepalen wat we kopen.

Er zijn nog steeds een paar simpele zielen die geloven dat de economie in een paar maanden weer zal opveren. Economische commentatoren verzekeren ons dat er hoop gloort aan de horizon. Die domoren geloven waarschijnlijk nog steeds in de tandenfee, want ze hebben geen idee hoeveel schade er al is aangericht en nog steeds wordt aangericht.

Ik ben ervan overtuigd dat de meeste politici geen idee hebben wat er aan de hand is. Ik ben er ook van overtuigd dat sommige adviseurs precies weten wat er aan de hand is.

We vechten een oorlog uit

We worden gemanipuleerd door de VN, de WHO, het Wereld Economisch Forum, enzovoorts. Hun agenda is lang niet meer zo verborgen. Ze willen de wereld overnemen.

Ik ben ervan overtuigd dat een klein groepje rijke en machtige mensen deze ramp heeft gepland en nog steeds aan de touwtjes trekt om ons huidige leven zo moeilijk mogelijk te maken zodat ze ons kunnen breken. Ze gebruiken oude psychologische trucjes om ons uit te putten.

Het zijn dezelfde mensen die de klimaatgekkies aansturen, die achter de demonstraties en de rellen zitten, het rassenconflict en de pogingen om onze geschiedenis uit te wissen.

Wat we volgens de oud-huisarts eerst moeten doen, is de tactieken en strategieën leren begrijpen van de mensen achter de VN, de WHO en andere ‘slechte organisaties’. We moeten weten wie zij zijn en wat zij proberen te doen.

Want laten we niet vergeten: we vechten een oorlog uit.

Bekijk de video van dr. Vernon Coleman hieronder:

[Vernon Coleman]

4.5 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Er is niet veel angst voor dat virus, ja bij altijd bange mensen, maar de angst lift in die absurd hoge en onterechte boetes plus gevangenisstraf door onze Gestapo

jtprf
jtprf
3 jaren geleden

Tja, dat weten de meesten wakkeren al. Maar toch goed dat zo’n mens als Coleman
er iets over zegt in openbaar. Als het een bewoner ergens uit dorp met een
lts achtergrond verteld, word het eerder afgedaan als een stumpert. Blijk-
baar moet je een bepaalde titel behaald hebben, een emeritus hoogleraar
zijn, om meer aandacht op je te trekken.
Maar goed, het was en ik zeg het nog eens door de usa die per sé de controle wil.
In ieder geval dat groepje wat daar de “hoofdzetel” bezet. Men bestuurd de wereld
er mee.
De meest bizarre verbanden haalt men aan. Britse weteschappers hadden
in Limburg varband met corona en luchtvervuiling aangetoond. In Frankrijk zou dan
bij een dragende moeder het ongeborene kind corona infectie hebben. Laat me niet lachen.
Hoe onnozel wil je de zaak doordrijven?
En als dan hier bepaald iemand met een regelmatige verwijzing komt naar…
dan zeg ik, dat nu juist die het onheil wat nu is bestreden had willen doen.
De bepaalde J zit mijns inziens achter dat hele globale machtspel. Van oudsher
zijn die conflicten. En nog zitten ze aan de top.
Geen vaccinatie!! Laat je niet bedonderen!

Tony
Tony
3 jaren geleden

Het probleem in deze wereld is dat er te weinig wakkere mensen zijn en er ook veel mensen zijn die wat te verliezen hebben. Het in stand houden van een “goed leven” zonder zorgen, en dus niet de waarheid onder ogen te zien, is alles bepalend.

Dat Bill Gates en het WHO de belangen van de farmaceutische industrie behartigen, en daar alles voor over hebben, is niet voor te stellen.

Dit gaat heel ver. Ik noem het mensen bewust ziek maken, dan daar nog eens veel geld aan te verdienen en zodra deze zieke mensen zijn afgeschreven is er weer genoeg geld verdient en zo wordt de wereldbevolking langzaam om zeep geholpen.

Alles wat er gebeurt gaat maar een richting uit, namelijk de verkeerde.

De testen zijn er alleen maar voor om de regeringen angst aan te jagen en een situatie voor te spiegelen die eigenlijk helemaal niet bestaat. Die situatie wordt dus bewust in stand gehouden om het ultieme doel te bereiken. Controle en uitroeiing van de mensheid.

Vaccins helpen of werken niet. Waarom: ze zijn allemaal toxisch van oorsprong. Iedereen weet dat een vergif niet gezond is en aluminium de hersenen aantast. De mensen bij het WHO met aanvoerder Bill weten dat ook. En daar gaat het het in deze crisis om: mensen bewust ziek maken en het gezondheidssysteem ontregelen. Maar dan wel over de ruggen van gewone mensen.

Zoals ik al eerder schreef: het wordt tijd dat deze criminelen zich voor de Wereldrechtbank moeten verantwoorden. Dan wordt het nog druk, want dan komen ook alle regeringsleiders die zowel Bill als het WHO (en dus de farmaceutische industrie) steunen aan de beurt om verantwoording af te leggen.

Gelukkig is het voor Rutte, mensen van het RIVM en Hugo niet zo ver, dan zijn zij eerder aan de beurt en worden zij misschien ook weer eerder vrijgelaten.

Gaston
Gaston
3 jaren geleden

Het doel is om de bevolking te kneden richting islam. Geen handen geven, islam. 1,5 meter afstand = onderwerpen aan het gezag, islam, letterlijk. Gezichtsmaskers, straks alvast ingebouwd in vrouwenkleding, lijkt erg veel op een niqaab. En zo hebben alle andere maatregelen een trend richting islam.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x