UFO

Duitse Bondsdag probeert UFO-studies uit alle macht geheim te houden

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al twee jaar probeert Frank Reitemeyer de Duitse Bondsdag te dwingen alle geheime UFO-studies vrij te geven voor het grote publiek.

Reitemeyer loopt tegen een bureaucratische muur op. Enige tijd geleden meldde Niburu dat de rechter in Berlijn het Duitse parlement had opgedragen inzicht te geven in de geheime stukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In meer dan 20 landen krijgt Reitemeyer toegang tot overheidsstukken over onbekende vliegende objecten: in Frankrijk, Groot-Brittannië, zelfs in Peru en Chili. In Duitsland blijkt dat een stuk lastiger.

Inzage

Overheidswetenschappers onder leiding van Gitta Connemann (CDU) publiceerden in 2009 twee studies, getiteld ‘De zoektocht naar buitenaards leven en de uitvoering van VN-resolutie A/33/426 over de waarneming van ongeïdentificeerde vliegende objecten en buitenaardse levensvormen’ en ‘De manier waarop de Europese Unie omgaat met het onderwerp ongeïdentificeerde vliegende objecten’.

Het Duitse parlement houdt beide studies geheim, maar de rechtbank oordeelde dat het voor burgers mogelijk moet zijn inzage te krijgen in de stukken. De primaire taak van het parlement is het uitoefenen van controle op de uitvoerende macht. Daar vallen deze studies niet onder, luidde het vonnis.

Transparant

Na de uitspraak begon zelfs de Duitse Federale Commissaris voor Databescherming Peter Schaar zich met de kwestie te bemoeien. In het parlement moeten beslissingen zo transparant mogelijk zijn. Dit betekent ook dat het onderzoek van experts, dat wordt gefinancierd met belastinggeld, beschikbaar moet komen voor het publiek, aldus Schaar.

Het bestuur van de Bondsdag ging tegen de uitspraak in beroep. Er werd een internationaal advocatenkantoor ingehuurd dat normaal gesproken beroemdheden vertegenwoordigt. Kosten noch moeite werden gespaard om de UFO-studies geheim te houden. Reitemeyer begint zich hardop af te vragen of we nog wel in een democratische rechtsstaat leven.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Corrupties, censuur bij de vleet; je zou toch….

rogier
rogier
10 jaren geleden

Natuurlijk is dat moeilijk…de nasi’s hadden al de eerste vliegende schotel’s voordat ze naar amerika vluchtten

Odette
Odette
10 jaren geleden

[quote name=”rogier”]Natuurlijk is dat moeilijk…de nasi’s hadden al de eerste vliegende schotel’s voordat ze naar amerika vluchtten[/quote]

Eerste Nasi schotel? nr. 142. Sambal bij?
Leuk zulke type foutjes 🙂

Hans
Hans
10 jaren geleden

Een vriend van mij werkte in de jaren 70 bij de luchtmacht bewaking op vliegbasis Deelen alwaar in de kerstnacht van 1976 een indrukwekkende ufo waarneming plaatsvond.
Een dag later werd hij op het matje geroepen samen met ander personeel dat die nacht getuige was geweest van deze gebeurtenis.
Meteen werd hem verzocht om alles te ontkennen, mocht de pers er ooit naar vragen.
Die zelfde week lande er op Deelen een F-27 troopship met regeringsfunctionarissen uit Den Haag om verhaal te halen over wat er die bewuste nacht gebeurt was…. dus, zo zie je maar weer… ze zijn wel degelijk over alles op de hoogte….

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x