Gezondheid

De schokkende waarheid over huidkanker, wat ze je niet vertellen over de zon (deel 2)

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Is alles wat ons wordt verteld een dikke vette leugen? Daar lijkt het wel op. Terwijl ze continu waarschuwen om uit de zon te blijven om huidkanker te voorkomen, vertellen ze niet dat zonlicht misschien wel de belangrijkste voedingsstof voor het menselijk lichaam is.

Door zonlicht te mijden kan je kans om vroegtijdig te overlijden verdubbelen en heb je meer kans op andere kankersoorten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zonlicht is ook belangrijk voor je mentale gezondheid, vermindert de kans op borstkanker, is van essentieel belang voor je cardiovasculaire gezondheid en verlengt je leven.

Bekijk het filmpje:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geld

Vanwaar dan al die bangmakerij? Het antwoord: geld.

Er is een geraffineerde pr-campagne gelanceerd door de industrie, waarbij de zon wordt gedemoniseerd en mensen bang worden gemaakt voor huidkanker.

Het resultaat is een gigantische salesfunnel, waarbij gezonde individuen hun huid laten onderzoeken op potentiële kankers.

Oorlog tegen de zon

De medische industrie verdient grof geld aan de angst voor kanker en de oorlog tegen zonlicht is daar een onderdeel van.

Nu weet je waarom ze willen dat je bang bent voor de zon.

Lees hier meer over deze oorlog tegen de zon.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Suus
Suus
15 dagen geleden

En daarom willen ze dat we smeren, smeren en liefst elke 30 minuten smeren.
Dan krijgen we minder zon op onze huid. En veel meer kans op huidkanker door gebrek aan zonlicht. Geniet lekker van de zon, maar voorkom verbranden, want dat is nooit goed.

apyr
apyr
15 dagen geleden

Hoe meer chemische troep men op de huid smeert hoe eerder men huidkanker krijgt, ben 72 jaar nooit gesmeerd in mijn jong jaren altijd bij de boer op het land gewerkt schoffelen en soms kruipend onkruid wieden als de zon scheen altijd in de blote bast en nergens last van

Puntje puntje.........
Puntje puntje.........
15 dagen geleden

Mensen worden nu meegaander met de plannen van kill gates! Weg met die “gevaarlijke” zon. Ze willen allemaal zo graag over de rand springen!

Coobs
Coobs
15 dagen geleden

Het is niet alleen een salesfunnel voor de medische maar ook voor de cosmetische industrie. Er wordt zeer veel geld omgezet met al die factoren die je op je huid moet smeren om huidkanker te vermijden. Geloof mij dat al die crèmes huidkanker bevorderen. Het is al decennia lang geleden onderzocht en bewezen dat olijfolie helpt huidkanker te voorkomen en genezen. Veel Fransen en met name boeren die altijd buiten zijn smeren zich al van oudsher in met olijfolie bij felle zon. Ik doe het sinds een paar jaar en heb er veel plezier van, minder droge huid en geen allergische reacties meer!

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x