Het Complot

“Mossad juichte bij 9/11-moordaanslagen.” Deze professor heeft feiten die iedereen zou moeten weten

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Ierland vond onlangs een controversiële conferentie plaats over onder andere complottheorieën rond 9/11. Dat schrijft de Algemeiner Journal.

Tijdens de bijeenkomst zetten academici uit diverse landen, waaronder Israël, vraagtekens bij het bestaansrecht van de Joodse staat.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Amerikaans-Joodse emeritus hoogleraar Joel Koval, auteur van het boek Overcoming Zionism, stelde tijdens een vraag-en-antwoordsessie:

“Er zijn zoveel feiten die niet bekend zijn, en die vervolgens vergeten zijn. Wist u dat de vijf schilders die op 9/11 aan de andere kant van de rivier stonden te juichen terwijl de torens in brand stonden, Mossad-agenten waren?”

Untermensch
Emeritus hoogleraar doet veel stof opwaaien met controversiële uitspraken over 9/11
Joel Kovel (Wikicommons)

“Zij werden gearresteerd en verdwenen vervolgens van de aardbodem,” aldus Koval tijdens de conferentie op de University College Cork.

De Palestijnse academicus dr. Ghada Kharmi gebruikte even later het woord ‘untermensch’ om de behandeling van Palestijnen door Israël te beschrijven.

Eén van de twee pro-Israëlische sprekers die waren uitgenodigd voor de conferentie trok zich terug nadat was gebleken dat de speciale VN-rapporteur voor de mensenrechten Richard Falk ook zou spreken.

Spervuur van kritiek

Falk schreef mee aan het recente rapport van de Economische en Sociale Commissie voor West-Azië van de VN waarin Israël een apartheidsregime wordt genoemd.

De conferentie zou in eerste instantie worden georganiseerd door de Universiteit van Southampton, maar na een spervuur van kritiek trok de universiteit de uitnodiging in.

[Algemeiner]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakker
wakker
6 jaren geleden

Dit soort berichten lees je zó vaak! De gebouwen zijn overduidelijk al wéken voor de explosie voorzien van explosieven om het geheel als een kaartenhuis in elkaar te laten storten. Daar zijn experts voor nodig en niets anders. Mensen zijn overduidelijk gemanipuleerd door de massamedia. Ook jij?

Eelke Piers
Eelke Piers
6 jaren geleden

Als de Almachtige de joden in heel de wereld laat vermoorden en pesten om ze dan aan de haren terug te brengen naar het land van hun vaderen, wie zal dat tegenhouden

pleiadian
pleiadian
6 jaren geleden

Volgens mij waren er in diverse landen in het midden oosten mensen die juichend de straat op gingen…

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Er werd en wordt veel gesproken over een nieuwe wereld orde, de 9/11 inside job is of was daar een onderdeel van. Maar het lijkt er verdacht veel op dat het geheel der dingen er opeens anders uitgaan zien en de nieuwe wereld orde een oude wereld orde is geworden ooit opgezet door een stinkende club karkassen van heel vevelende rovende en moordende bejaarden. De nwo is over tijd en datum, bedank daarvoor de Russen die behoorlijk tegengas (hebben) (ge)geven en laten zien dat de oude wereld orde stervende is en mensen zich niet langer laten pakken door de demonen die ze heeft opgeroepen. Het zal nog niet over zijn, maar een nieuwe wereld orde wordt het 100% zeker niet.

De joden zijn overigens helemaal geen joden, het is een club van mensen die zeggen “joods” te zijn, maar hebben door slavische en Oost-blok vermixing niks met het jodendom van doen. Gansters en maffia zijn het die een systeem hanteren van onderdrukking, oorlog, macht en geld en bodig moet worden aangepakt. Het verstoppen achter een joodsmasker moet weg

Mensen beschuldigen van antisemitisme, discriminatie, xenofoob, racisme, tot aan complotdenkers en Aluhoedjes. Bespelen en beinvloeden van de opnie via de gecontroleerde media. False flags en leugens omtrent aanslagen en mensen wegzetten als dictator tot aan het controleren van poltici en installeren van marionetten in EU landen enz….Alles een strategische manier van aanpak om kritiek en de openbaring van waarheden op afstand te houden en de macht te vergroten. Het nep joodsemaskers werkt daarbij prima om ieder weldenkend mens de mond te snoeren.

Neem geen blad meer voor je mond en spreek je uit, keer je af van leugens en schaam je niet om te zeggen wat je denkt en vindt, de waarheid zal dan alleen maar aan kracht winnen en de wereld worden bevrijdt.

https://youtu.be/XSJS58Zz600
https://youtu.be/5B7ijMjc2Js

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x