Homepagina » Mens en Dier » Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’
gates
Foto: G20 Argentina CC BY 2.0

Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’

Tijdens de Global Vaccine Summit is donderdag 8,8 miljard dollar opgehaald voor GAVI, een samenwerkingsverband van onder meer Bill Gates, de WHO en Unicef. Dit samenwerkingsverband wil een grote rol spelen bij de ontwikkeling van een coronavaccin.

Wereldleiders dreunden voorgekauwde teksten op en vertelden hoeveel geld ze in de GAVI-kas zullen storten. Ook onze eigen premier Mark Rutte, die geregeld ontmoetingen heeft met Gates, kwam aan het woord.

Rutte maakte bekend dat de Nederlandse overheid de komende jaren honderden miljoenen – van uw geld – zal overmaken aan GAVI.

Trotse geldschieter

De premier zegt in onderstaande video dat Nederland al sinds het begin ‘een trotse geldschieter’ is van GAVI. Hij stelt dat Covid-19 ‘levensreddende vaccinatiediensten verstoort, wat miljoenen mensenlevens in gevaar brengt’.

“GAVI speelt een sleutelrol in de coronarespons door ervoor te zorgen dat ieder toekomstig vaccin toegankelijk en betaalbaar is,” sprak Rutte. “Ik ben blij te kunnen aankondigen dat Nederland tussen 2021 en 2030 325 miljoen euro beschikbaar zal stellen aan GAVI.”

Nu weten we ook dat Rutte vol inzet op een vaccin van Gates en dat alternatieve behandelingen er niet langer toe doen.

Ja meneer Gates. Natuurlijk meneer Gates. Zoals u wenst:

[Gavi, the Vaccine Alliance]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • vladi schreef:

  ik kan die leugenachtige kop niet meer zien.
  ze lijken allemaal op elkaar.

  van soros tot bill gates,van assher tot rutte,van birx tot kaag,van pelosi tot hillary.
  allemaal dezelfde leugenachtige,psychotische k’tkoppen.

  fff

  106 likes
 • Petrus schreef:

  Wat een ongelofelijke miskleun hebben wij als premier.

  88 likes
 • Casper schreef:

  Ik heb hier gewoon geen woorden meer voor. Hoe ga je nog ontkennen dat hier belangen verstrengeld zijn?? Hoe ga je de censuur verklaren die op doctoren en artsen wordt gedaan die ons allemaal vertellen dat dit vaccin het slechtste idee is ooit!? Hoe komen we hier nog uit? Schapen willen niet van het TV infuus af, en slikken dit als zoete koek. Doodeng deze tijd. Maar hé, we mogen weer naar het restaurant als je tenminste even een appje op je phone zet en al je medische gegevens presenteert. Wordt Nederland nog wakker of geven we ons zonder slag of stoot gewonnen?? Opa en oma hebben voor niks gevochten is wat ik vrees.
  Vooral met je George Floyd bezig zijn mensen! De afleiding van het echte probleem is groot. En TV gekkies kunnen niet anders dan volgen. Om te kotsen gewoon.

  61 likes
 • Arwijn schreef:

  Genocide leid naar de Doodstraf. Veel plezier ermee Rutte.

  54 likes
 • zonderland schreef:

  Ze doen maar wat ze willen doen, ik doe er niet aan mee, geen gif in mijn lijf en van mn kids
  Doe niet mee met die afstand houden betaal contant er is maar 1 ding wat ik moet en dat is naar het toilet en meer niets, niemand verplicht mij wat.
  WIL JE GEEN SLAAF ZIJN GEDRAAG JE DAN NIET ALS EEN SLAAF.

  45 likes
  • jan de jong schreef:

   u heeft groots gelijk, neem u vrijheid terug en zorg ervoor dat we zelf baas zijn over ons eigen leven.
   let op ze zullen u van alles gaan wijs maken om die zooi in u lijf te krijgen van ze en reken maar dat ze
   iedereen bang gaan maken.
   wees sterk en trap er niet in, bill gates heeft niet het goede met de mensheid voor, vaccins zullen gebruikt worden om de
   mensheid uit te roeien of te verzwakken.
   en blijf alle cash betalen, mensen dit is uw vrijheid.

   0 likes
 • Louise schreef:

  Ik kan weinig meer uitbrengen dat Rutte volkomen geschift is en de hell hond naast m ook….
  En eigelijk de mensheid …….😰

  39 likes
 • Rop schreef:

  Voor vele nu de zwarte piet. .Rutte Speelt graag voor sinterklaas..met de belasting centen van de burger

  37 likes
 • Matt schreef:

  En dan vinden jullie het raar dat jullie straks torenhoge ziektekostenverzekeringspremies moeten gaan betalen, die nu al tot de hoogste in de EU bedragen. (straks minimaal €150 p/m.)
  En wat krijg je er voor terug? Een verplicht ziekmakend spuitje!

  Eigenlijk te triestig voor woorden, maar het volk kiest zijn leider, gezien de hoge peilingen.

  36 likes
  • janie schreef:

   Of, ‘Matt’ moeten we misschien vraagtekens zetten bij die ‘hoge peilingen’??.

   16 likes
   • Matt schreef:

    Waarom mijn naam tussen aanhalingstekens Janie? Matt is mijn echte naam hoor.
    Als volgend jaar bij jullie verkiezingen zijn zal blijken wie aan het langste eind trekt.
    Wat ik begrijp van velen is dat ze NIET gaan stemmen en dus op die manier de kliek van Rutte een heel gemakkelijke overwinning bezorgen want denk je dat hij zich druk maakt om de niet-stemmers?

    1 likes
 • Kikoe schreef:

  Gelukkig zijn er nog dommeriken die geld aan gates geven. Rutte moest direct opgesloten worden. Misdaad tegen de mensheid.

  36 likes
 • Bewust schreef:

  Geld geven aan Bill derber Gates is betalen aan je eigen ondergang . Die Rutte is de duivel zelf !

  31 likes
 • Ron schreef:

  2 menselijke iq idioten in een stoel. Maar wijs? Daar geloof ik geen barst van.1. Onderzoekers van Johns Hopkins ontdekten dat de kans op een vals-negatief resultaat – wanneer een virus niet wordt gedetecteerd bij een persoon die is geïnfecteerd met COVID-19 – groter is dan 1 op de 5 en soms veel groter.
  De timing van de test bepaalt de nauwkeurigheid, en studies tonen aan dat je voorzichtig moet zijn bij het interpreteren van negatieve testresultaten, vooral als je bent blootgesteld of symptomen hebt die overeenkomen met COVID-19.
  2.In een interview met Jonathan Latham, mede-oprichter en uitvoerend directeur van Bioscience Research Project en redacteur van Independent Science News, bespreekt Latham de mogelijke oorsprong van COVID-19, het gebrek aan beveiliging in laboratoria die onderzoek doen naar virussen, en de vraag of dit soort onderzoek is zelfs noodzakelijk of productief.
  Latham, wiens Ph.D. staat in de virologie, stelt ook de vraag of de betrokken wetenschappers het onderzoek deden, simpelweg omdat ze daarvoor subsidies kregen van de Amerikaanse National Institutes of Health. En, zegt hij, hij zou willen dat de media “iets sceptischer” waren over Dr. Anthony Fauci, die volgens Latham “een behoorlijk record heeft”.
  3.Moderna, de chouchou van Bill Gates, gaat er nog harder tegenaan. Terwijl het genoom van het covid-19 virus pas op 7 januari ontrafeld werd door de Chinezen, had de firma minder dan een week later reeds een kandidaat molecule klaar voor een vaccin. Op 24 februari werden reeds een aantal stalen verstuurd naar Bethesda voor de start van de eerste klinische testen! Begin maart werden begonnen met de recrutering van de eerste 45 testpersonen. De planning was twee (!) dosissen van het vaccin toe te dienen met een maand tussentijd. De kandidaten ontvangen ieder 1.100$ voor hun gewaardeerde medewerking. Het document voor ‘geïnformeerde toestemming’ dat de kandidaten moeten ondertekenen, en dat de risico’s beschrijft dat ze eventueel kunnen lopen tijdens het experiment, werd door Moderna niet vrijgegeven.
  Eric Snijder, moleculair viroloog aan het Leiden University Medical Center vindt het “nuttig” om een vaccin reeds uit te testen op kwetsbare patiënten of zorgverleners nog voor de onderzoeksfase is afgerond. Plots blijken alle morele en deontologische grenzen onbestaande wegens de ‘hoogdringendheid’ van de ontwikkeling van het vaccin.
  4.Sterker nog: de productie van het vaccin OP GROTE SCHAAL wordt reeds aangevat NOG VOOR DE TESTEN QUA VEILIGHEID EN EFFICIËNTIE ZELFS MAAR BEGONNEN ZIJN (zie schema)! Kortom, het verlenen van een licentie op het einde van de rit is niet meer dan een formaliteit, want de productie is dan reeds lang bezig. En de producent gaat uiteraard zijn product niet in de prullenmand gooien na alle gedane investeringen. Geen wonder dat er voor de licentie in het schema van Gates zo weinig tijd is voorzien!
  5.Normaal gezien wordt een vaccin gemaakt op basis van delen van het kapsel van het virus waartegen dan antistoffen moeten worden aangemaakt. Dit keer gaat de voorkeur echter duidelijk naar een mRNA-vaccin, waarbij niet de antigenen van het virus maar het RNA, het erfelijk materiaal zelf, wordt toegediend. Dergelijk vaccin is wellicht sneller te produceren omdat het virus niet moet gekweekt en vermenigvuldigd worden. De bedoeling is dat het lichaam op basis van dit RNA dan zelf de antigenen/virussen gaat produceren waartegen vervolgens antistoffen moeten worden aangemaakt. Het risico van dergelijke procedure is gigantisch, gezien aangetoond is dat dit viraal RNA zich kan gaan inbouwen in onze eigen genetische bagage, ons DNA. Om het gevaar daarvan in te zien is niet al te veel verbeelding nodig. Het covid-vaccin zou het eerste vaccin ooit zijn dat op deze basis werkt, dus 100% experimenteel. DNA-vaccins werken op dezelfde manier maar dan op basis van DNA in plaats van RNA.
  6.Gates beseft zelf dat een vaccin dat werkt bij een jonger publiek niet noodzakelijk efficiënt is bij oudere mensen, terwijl net die het hoogste risico lopen. Om het vaccin efficiënter te maken zal beroep gedaan moeten worden op toegevoegde stoffen: adjuvantia. Dit terwijl we weten dat net deze adjuvantia verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de nevenwerkingen. Maar ook daar ligt Gates niet van wakker. Een andere manier om het doel te bereiken is… iedereen twee dosissen van het vaccin te geven. Dat brengt de totale productie van 7 MILJARD dosissen wereldwijd op 14 MILJARD dosissen, en verdubbelt dus meteen de omzet!
  7.’De boodschap van’ Plague of Corruption ‘is dat we geen dierlijke en menselijke weefsels kunnen mengen. Niet alleen coronavirussen, maar de besmettelijke retrovirussen [worden op deze manier verspreid]. We injecteren veel dierlijk weefsel, foetaal weefsel in mensen en we creëren voortdurend nieuwe virussen, zelfs binnen het individu of de familie, ” zegt ze.
  8.We hebben – en ik heb deze op mijn Instagram geplaatst – minstens 10 andere onderzoeken gevonden die zeggen: ‘Als je het griepvaccin krijgt, heb je veel meer kans op een niet-griepinfectie van de luchtwegen.’ Het risico gaat in sommige van die onderzoeken met ongeveer 600% omhoog. In sommige andere van die onderzoeken, minder dan dat – 200%, 300%, 400%..
  9.De manier waarop vaccins een vergunning krijgen, is dat de FDA mensen een vaccin geeft of de industrie hen de vaccins geeft, en vervolgens een serologische respons [test] uitvoeren om te zien: ‘Heeft u zich in uw bloed antilichamen tegen dat doelvirus ontwikkeld?’ De fretten ontwikkelden zeer sterke antilichamen, dus dachten ze: ‘We hebben de jackpot gewonnen.’ Alle vier deze vaccins … werkten als een zonnetje.
  Toen gebeurde er iets vreselijks. Die fretten werden vervolgens blootgesteld aan het wilde virus en ze stierven allemaal. [Ze ontwikkelden] ontstekingen in al hun organen, hun longen stopten met functioneren en ze stierven.
  Toen herinnerden die wetenschappers zich dat hetzelfde was gebeurd in de jaren zestig toen ze probeerden een RSV-vaccin te ontwikkelen, een ziekte van de bovenste luchtwegen die erg lijkt op coronavirus.
  Destijds testten ze het niet op dieren. Ze gingen rechtstreeks naar menselijke testen. Ze hebben het getest, denk ik aan ongeveer 35 kinderen, en hetzelfde gebeurde. De kinderen ontwikkelden een kampioen antilichaamrespons, robuust, duurzaam. Het zag er perfect uit en toen werden de kinderen blootgesteld aan het wilde virus en werden ze allemaal ziek. Twee van hen stierven. Ze hebben het vaccin verlaten. Het was een grote schande voor FDA en NIH …

  30 likes
 • salvar schreef:

  toch wel handig van D666 om het referendum af te schaffen en nu weet je meteen dat alles en letterlijk alles aan van te voren is bekokstooft.
  de kontlikker (rutte) van de helhond gates had dit eerst aan de burger voor moeten leggen.

  mensen wordt AUB (die het nog niet zijn) wakker.
  de teringlijders gaan over lijken ook over die van jullie.
  je kan al zien dat er al een wereldregering is want niemand in de eerste kamer of tweede kamer doet iets ze er nu alleen nog om dingen door te drukken.

  opstand nu , nu kan het nog.

  30 likes
 • :Andreas-antonius : schreef:

  We worden vanaf onze geboorte al beetje bij beetje geleidelijk aan vermoord.Maar volgens mij mag je jezelf verdedigen als je leven in gevaar is.Dus die revolutie mag er van mij vandaag nog komen.Weg met die moordenaars

  30 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  Hierbij de weblink van Yasmin Verschure waarin zij nader ingaat op de staat van beleg waarin we inmiddels moeten leven in NL.
  https://www.yasminverschure.nl/het-nieuwe-normaal-is-abnormaal/

  De politiestaat NL is niet in de maak, maar bestaat al en functioneert nog krakkemikkig, maar volgens de (r)overheid steeds beter. Dit is natuurlijk ook niet zo moeilijk als je een politieapparaat en leger achter de hand hebt als (r)overheid!!!!

  De (r)overheid dekt zich aan zoveel mogelijk kanten in om de waarheid van haar optreden maar te verbergen. En gaat het niet goedschiks, nou dan maar kwaadschiks! En als je als burger niet wilt luisteren dan worden boetes uitgedeeld. Gemakkelijk toch om zo te regeren?

  Het cluppie, dat in Den Haag zit en zegt het Kabinet en Tweede Kamer te zijn zit allang niet meer op de zetel van de bevolking, die haar gekozen heeft, maar volgt een koers, die volledig indruist tegen alles waar een democratie voor staat. Een volledig eigen koers!

  Rutte is een echte volksmisleider = demagoog hetgeen zoals al eens eerder in een Nieuwsbrief geschreven ook in de letters van zijn partij staat geschreven:
  VVD = Volkspartij voor Demagogie.

  Maar wat denk je van de rest van het cluppie?:
  PVDA = Partij Voor Demagogisch Appel
  CDA = Christelijk Demagogisch Appel
  D66 = Demagogen 66

  Kort samengevat een verraderscluppie, dat zolang het kiezersvolk zich stilhoudt, het hoofd boven water probeert te houden en het volk laat verzuipen.

  Wat een zalig gevoel moet dit zijn voor de 150 Kamerleden, die hun eigen ‘IK’ uitsluitend behartigen en de rest van de NL-bevolking laten spartelen om een verdrinkingsdood te voorkomen.

  Ja, Den Haag en vele politieke randfiguren in de provinciale en gemeentelijke politiek jullie zijn bewust bezig de NL-bevolking te slachtofferen, maar jullie staan in de wereld niet alleen, dus verschuil je hier maar achter. Of het jullie zal redden? Ik denk het niet, want het bewustzijn van alle mensen op deze planeet is ten positieve in een stroomversnelling terecht gekomen en zal zorgen voor een passende oplossing voor het vermeende probleem waar jullie simpelweg te laf voor zijn om in eerlijkheid voor te strijden.

  Politiek, het ga jullie goed, maar het ga de wereldbevolking beter (en dat is al gaande!!!)

  Hartegoet van ‘t Brummelheukske,
  Harrie 🙏😂😂😂❤️❤️❤️

  P.S.
  Demagogie (> demagogisch; van het Grieks δημος= “volk” en αγ(ωγ)ειν = “(op)leiden”) is een manier om de luisteraar van een onwaarheid te overtuigen door een beroep te doen op het “gezond verstand” en de “logica” van een persoon.[bron?] Demagogie is iets anders dan het verkondigen van leugens. Iemand die demagogie bedrijft zal niet direct onwaarheden naar voren brengen. Men zal er wel naar streven de luisteraar die er niet op bedacht is zelf naar een bepaalde conclusie te leiden. Zo kan de demagoog diens publiek naar de hand zetten.

  25 likes
 • si naturelle schreef:

  Als Rutte & boevenbende dan zo’n vertrouwen hebben in dat ‘heilige’ vaccin, zouden ze zichzelf zonder schroom moeten aanbieden als testpersonen, opdat het volk getuige mag zijn van alle nare bijwerkingen of ‘adverse reactions’ die dergelijke vaccins hebben…

  19 likes
  • Evert schreef:

   Enkele “schone” vaccins zijn zo gemaakt, dus dat zullen ze rustig doen. Maar er kan ook van alles in vaccins worden gestopt zoals nanochips. En ik lees ook al jaren over machtige psychopaten die 90 % van de mensheid willen elimineren. Wat is makkelijker dan “1 schoon vaccin, 9 vuile vaccins, 1 schoon vaccin, 9 vuile etc..
   En dan het ziek maken of erger toeschrijven aan de tweede of derde golf corona, zodat nog sneller en intensiever moet worden gevaccineerd (zie de spaanse griep van 1918) en dat al helemaal niet mag worden geweigerd.

   16 likes
   • enki schreef:

    Ik denk persoonlijk niet dat ze 90% gaan elimineren, daar zijn we te kostbaar voor. Onze energie is hun voeding. Wel zullen ze ons nog meegaander willen maken, vandaar nu het ozo duidelijke verdeel en heers spelletje. wij ruimen elkaar wel op als je niet in de pas loopt

    5 likes
   • Evert schreef:

    Ze zullen inderdaad niet zomaar 90 % willen elimineren. Ik denk dat het ze vooral gaat om in hun ogen “kansarme en kansloze” mensen, vooral in Azië en Afrika, en in afnemende mate in Zuid-, Midden- en Noord Amerika. Toch een gruwelijk voornemen en vergeet niet dat de rest moet gaan dansen naar het pijpen van de elite.

    0 likes
  • Gea Breuker schreef:

   Dan nodigen ze Hans Klok uit om de grote wisseltruuk uit te voeren vlak voordat de naald in het flesje gaat. En dan nog: er zijn voor de 0.1% veilige vaccins, en onveilige vaccins voor de rest.

   10 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Die paar honderd miljoen is nog daar aan toe maar een totalitaire politiestaat creëren met bloed aan de handen door HCQ (met zink) te verbieden & weigeren om gebouwen zoals verzorgingstehuizen te ventileren vind ik een brug te ver.

  16 likes
 • Laat je niet beïnvloeden (stop de corona dictatuur) schreef:

  En toch vind iedereen het wel best als je ziet dat niet het hele Malieveld vol stond gister. Ik had verwacht dat hier iedereen wel wakker was wel zou komem. Zo neemt de overheid ons helemaal nooit serieus. Dit werkt alleen als mensen massaal komen. Waar zijn jullie nou bang voor dan?

  Wakker zijn is 1, iets doen eraan is een 2e.

  Bla Bla Bla volk. 😒

  Mijn strijd gaat door, al sta ik alleen!!

  10 likes
  • enki schreef:

   Ik sta naast je

   7 likes
   • Laat je niet beïnvloeden (stop de corona dictatuur) schreef:

    Volgende keer maar eens kennismaken dan. Altijd leuk om gelijkgestemden te spreken.

    6 likes
   • Laat je niet beïnvloeden (stop de corona dictatuur) schreef:

    Volgende keer maar eens kennismaken dan. Altijd leuk om gelijkgestemden te spreken.

    Het doet me echt pijn dat vele roepen maar er niets aan doen. Zeer triest. Ik maak me echt zorgen. En ben ook een vader. Het is mijn plicht.

    6 likes
    • enki schreef:

     Ook ik ben vader (begeleider) van twee spruiten. Het is zeker een plicht. Als ik soms naar die twee kijk denk ik wat heb ik gedaan. Des al niet te min ben ik van mening dat zij net zoals ik gekozen heb deel te nemen aan dit leven en deze periode. Het enige wat we kunnen doen is ze zo goed mogelijk begeleiden met eerlijkheid en ze zelf laten onderzoeken in alles voor zover ze dat al kunnen.

     We kunnen altijd afspreken wat mij betreft

     6 likes
     • Laat je niet beïnvloeden (stop de corona dictatuur) schreef:

      Volgende week zaterdag ben ik weer op het Malieveld te vinden. Zou leuk zijn.

      1 likes
    • Vrijheid schreef:

     Hallo,

     Ik worstel ook in mijn eentje. Kinderen verklaren mij voor gek en neem er afstand van. Kan het niet meer opbrengen te praten met mensen die het niet willen zien noch horen.
     Kunnen we niet met een groep mensen samenkomen om met elkaar te praten. Gelijkgestemden zijn er niet zoveel in deze donkere tijden.

     6 likes
     • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit schreef:

      Lijkt me leuk als we met een groep van 9fornews op het Malieveld zijn. Kan je ook aanstaande zaterdag?

      2 likes
    • Elise schreef:

     Kom mij maar halen. Ik bedoel dit positief. Heb geen vervoer en geld. En mondkapje ga ik echt niet dragen.

     4 likes
     • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit schreef:

      Waar kom je vandaan?

      1 likes
 • Elise schreef:

  Ik zei het toch: COVID 19 is een project. Duurt tot 2030. Agenda21/30.
  Co=in naam van. VID= romeinse god Viduus(hij die lichaam en ziel scheidt bij de dood). 19 = atoomnummer 19= kalium.
  Kunstmatige kalium wordt gebruikt als geleiding middel bij frequentie sturing. De schermen bij de kassa’s zijn om frequentie verstrooiing te voorkomen. Evenals die 1,5 meter. Zo kan persoonlijke data niet door elkaar worden gegooid.
  Alles heeft te maken met 5g/ruimtemissies/satellieten enz.
  Het bedrijfsleven bepaalt dus hoe wij moeten gaan leven. Dat moet stoppen.
  Het is god/natuur die bepaalt over leven en dood. NIET een systeem/pc, die jou compleet gaat sturen.
  Dit gebeuren is al eeuwenoud bedacht. Zie zeven zegels. Het valt onder een tijdperk verandering(zie pomoborobol vaticaan/1 aarde/1 technische,ijzeren aarde).
  We/ze praten altijd over milieuvervuiling.Technologie/data/internet/satellieten enz. is de grootste vervuiling ooit. Alle luchtlagen/aardelagen wordt hiermee vervuilt.
  Maar goed, ik ben maar een simpele huisvrouw met kids, die dealt met ziekte/armoede, die ook nog in de bijstand zit(ben je bij voorbaat al een crimineel), dus die zou wel gek zijn.
  Iedereen moet de vraag stellen: Waarom al die technologie? Ik wil hier nou eens een eerlijk antwoordt op!
  En als het echt iets is bv. voor aardveranderingen/magnetische velden etc, dan kan ik dat nog begrijpen, maar dan hoef je de mens niet vol te gooien met vaccinaties en eventueel een onderhuidse chip/mensen te verdelen/volgen met camera’s enz. Dit kan anders.

  9 likes
  • Sjazon schreef:

   Weet je het antwoord niet? Het antwoord is: er worden nu meer en meer zielen geboren die vroeger in een technologisch gestuurde samenleving hebben geleefd. Ze voelden zich daarbij prettig en willen alles via de technologie in de hand kunnen houden. Alles wat ze niet in de hand kunnen houden – zoals de natuur en natuurverschijnselen – vinden ze vreselijk. Daarom moet alle natuur en ingeboren natuur van de mens ook kapot.
   Ken je de naam van het huidige tijdperk? Kaliyuga. Tijdperk van de machines.

   0 likes
 • enki schreef:

  Er komt een tijd meneertje… dat jij jezelf moet verantwoorden!

  7 likes
 • Sjaakie van den Hoek schreef:

  Aan alle Nederlanders,

  Er is iets vreselijks mis met ons land. Hoe komt het toch, dat er steeds grotere verschillen zijn in ons land, waar de rijken rijker worden en er steeds meer armoede en daklozen zijn. Wij,het kabinet hebben alles gedaan om dit te vergroten, door het U aan alle kanten financieel zo moeilijk mogelijk te maken. Een hoera-tje voor het huidige kabinet.

  Verreweg de meeste van ons zijn blij, de multinationals te bevoordelen miljarden te kunnen wegsluizen via ons land. We hebben het beste voor met de rijken der aarde, dus laten wij U gewoon veel belasting betalen. Maar we maken ons wel zorgen dat het volk in onmin geraakt. Dus eigenlijk zouden we wat blijer zijn om Uw vrijheid en privacy nog verder in te perken.

  Ook Uw gezondheid interesseert ons niet zo en proberen we de Big Pharma zo veel mogelijk te beschermen om Uw zakken nog wat verder leeg te kloppen. Dat er doden door hun pilletjes vallen en psychiatrische patiënten is dan jammer. Natuurlijke geneeswijzen moet in de ban. Stel je voor dat de burger ontdekt op natuurlijke wijze te kunnen genezen.

  Daarnaast hebben we gezorgd voor een massale immigratie van vluchtelingen naar europa en zo nog meer krapte op de huizenmarkt te bezorgen. Dat U dan langer moet wachten, is Uw probleem want deze zielige vluchtelingen moeten eerst geholpen worden. Mensen die zich niet willen aanpassen en onrust veroorzaken, proberen we zo veel mogelijk buiten de media te houden. Prachtig dit toneel van ons en de MSN.

  Gulukkig is de onderste steen van de MH17 niet boven gekomen en proberen wij de schuldigen nog steeds te vinden. We hebben U een prachtige 3D simulatie voorgeschoteld die eigenlijk niet veel zeggend is, maar dat is puur om U aan het lijntje te houden. Ja, weet U, we geven gewoon de Russen/Poetin de schuld en U trap er helemaal in. Haha. En dat terwijl we allang weten wie er achter de MH17 ramp zat. Maar ja, we hadden het Oekraïne referendum in het zicht dus moesten we zoveel mogelijk verbloemen. O ja, daar had ik trouwens maling aan.

  De Russen zijn veel te vriendelijk dus moeten we ze zoveel mogelijk demoniseren en overal de schuld van geven zonder dit te kunnen staven.
  Wij, de eu,navo en de vs hebben altijd gelijk zonder enige twijfel. Wij doen dit allemaal om U te beschermen tegen de vervelende Russen.
  Dus sturen we Nederlandse troepen naar de Pools/Russische grens voor een zogenaamde oefening. Een false vlaggetje zou een enorme uitkomst bieden. Dan kunnen wij in Uw belang een wereld oorlog beginnen en de wapen industrie en de rijken wat spekken.

  Ook de klimaatverandering door de mens is voor ons een prachtig middel om U wat extra geld af te troggelen. En ook dat is in Uw belang. Dat ons hele zonnestelsel daar last van heeft, hoeft U niet te weten. We schotelen U mooie doemscenario´s voor om U over de streep te trekken. In samenwerking met gekochte wetenschappers van het IPCC en journalisten om het nog wat aan te dikken.
  Die 1000 euro die ik had beloofd was een foutje van mijn zijde, maar uiteindelijk heeft U de rekening betaald door allerlei bezuinigingen.
  Mijn dank hiervoor.

  Vooralsnog hoop ik dat U ziet dat de VVD/CDA en de D666 coalitie prachtig werk heeft verricht in opdracht van onze meesters en uiteindelijk hoop ik en de VVD dat wij graag op deze voet verder gaan. De tijd begint zo langzamerhand te dringen nu we naar de verkiezingen gaan. Ik weet zeker, dat we dan hele mooie tijden tegemoet gaan, om de ingeslagen weg door te gaan. Daar waar ik zeg “pleur op volk”, wij zijn ook maar lakeien die hun taak uitoefenen en toch niet luisteren naar Uw wil.
  Tot ziens bij de verkiezingen in maart en laat Uw stem vooral weer naar de vvd gaan.
  Indien U niet op ons stemt, laat Uw stem dan naar de PVV en de FvD gaan.

  Hoogachtend,
  Uw minister president.

  5 likes
  • Shadow1100 schreef:

   Leugens van Mark – Pineucchio – Rutte:
   (hij liegt en hij naait je)

   “GEEN cent meer naar Griekenland”;
   “in Nederland bestaat geen armoede”;
   “alle werkende Nederlanders krijgen €. 1000,-“;
   “er wordt niet getornd aan de hypotheekrenteaftrek”;
   “onderste steen MH17 ramp komt boven”;
   “over kilometerheffing kan niet gesproken worden”;
   “GEEN proefverlof voor Volkert van de Graaf”;
   “dit ís onze topprioriteit!” (nr. 1, 2, 3, 4 en 5);
   “Iedereen gaat er op vooruit”;
   “windmolens draaien niet op subsidie”;
   “Unilever komt naar Rotterdam”.
   “Ik respecteer de uitslag van het Oekraïne referendum”.
   “Ik had ze zelf in elkaar willen slaan”.
   “Ik heb geen mediatraining gehad”.
   “Ik heb geen herinnering aan de dividendbelasting”.
   “Ik heb geen herinnering aan 70 burgerdoden in Syrië”.
   “Ik heb geen herinnering aan de Teeven-deal”.
   “Ik heb geen herinnering aan affaire Zijlstra”.
   “Ik wijs er op dat we dit jaar voor 23 miljard euro in de economie pompen”.
   “Na uren op een receptie (NAVO) heb je ook weleens een zwakker roddelmoment. Er gebeurde niks. Het ging echt nergens over”.
   “NIETS extra méér naar de €U”.
   -het ondertekenen suïcidale immigratiepact van Marrakesh;
   -toch instemmen met de inkomensafhankelijke zorgpremie;
   -tekorten in de pensioenpotten voor de toekomstige betalingen;
   -van 130 naar 100 km/h;
   “Nederland is goed voorbereid en toegerust voor corona”.
   “Kinderen zijn lopen nauwelijks risico op besmetting van corona”;
   -afwachtende houding cov-19;
   -GEEN extra corona-€Uro’s naar Italië en Spanje;
   -Zwarte Piet moet verdwijnen (was: Zwarte Piet is nu eenmaal zwart);
   -100derden miljoenen euro’s naar Bill Gates.

   Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven.’ (A. Hitler)

   3 likes
 • GeVanK schreef:

  Ik zeg het maar weer voor de duizendste keer:

  Ik ben van mening dat Covid-19 GEEN corona virus is. Het is een exosome. Een exosome wordt aangemaakt door ons eigen imuunsysteem. Voornamelijk bij mensen die griep of longproblemen hebben.
  Dr. Andrew Kaufman legt het helder uit: https://www.bitchute.com/video/VK7gYYJ7iSwv/

  Het probleem is dat Youtube/FB/Twitter alle video’s en info verwijderd die deze informatie naar buiten brengt.

  5 likes
  • Athanasia schreef:

   Wel eens gehoord van Bitchute.com?? dat is de nieuwe i-net vrijplaats!!Als je op y-tube een video tegenkomt waarvan je denkt erg interessante info zou er morgen best wel eens af kunnen zijngooi het in een map en zet de exacte naam van de video als je die namelijk hebt kun je het meestal nog ergens terugvinden, als de video verdwijnt en je hebt dat niet gedaan heb je een leegvenster en een y-tube verwijsnummer inde balk waar je niks aan hebt. Zo doe ik het en 9 van de 10 keer vind je de info terug soms op schrift, maar je hebt dan de info.

   0 likes
 • Mark schreef:

  Rutte zal ook in de toekomst net als Bill Monsanto wel sponsoren .

  https://www.youtube.com/watch?v=fL_n290hwjk

  4 likes
  • Loes in de Pels schreef:

   Het is toch van de zotte dat ze het volk met een uitgestreken gezicht een niet werkend (want niet medisch) mondkapje opleggen.
   Deze maatregelen dienen er alleen maar toe om het volk dociel te krijgen.
   Beste mensen het mondkapje is niets anders dan een muilkorf.

   Zou Rutte thuis in de spiegel nog naar zichzelf kunnen kijken of zou hij deze afgedekt hebben? Misschien als hij nu eens uit de kast zou komen, hij minder chantabel zou zijn.

   2 likes
 • Karel V schreef:

  De juiste boodschap zou zijn geweest dat het Ruttekop spijt dat onder zijn verantwoordelijkheid Nederland verwoest is voor een dreiging die 30 keer minder erg bleek dan gedacht. Dat alle knevelwetten worden ingetrokken en de valse volksmenners verbannen worden naar Rottum. Dat er verkiezingen komen en referenda om te bepalen hoe het nu verder moet.

  4 likes
 • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit schreef:

  Ik vraag me echt wel meer dan tien keer per dag af.
  Hoe is het mogelijk dat vele dit gewoonweg niet
  zien of doorhebben. Blijf me verbazen, het kan me
  echt bezighouden. Sta je op een Malieveld met een
  Paar honderd man. We zijn in oorlog, onze vrijheden
  zijn afgenomen. 😡 Krijgen we niet vanzelf terug.
  1,5 meter ligt bijna vast. Vinden jullie dit best?

  Maar het vuurtje in mezelf wakkert aan ✊
  Aanstaande zaterdag sta ik er weer!

  4 likes
 • Sjaakie van den Hoek schreef:

  U weet het wel, die grote graaier die gemakkelijk andermans geld weg geef.

  3 likes
 • mikkie schreef:

  Wolfje…jij bent gek! Je doet toch ( in je eigen huis) wat jij wilt!!!

  3 likes
 • Straalmans schreef:

  Rutte geeft niks uit eigen zak. Je hebt hem gekozen om jouw geld uit te geven. Dat doet hij. Zeg je dan niet, Rutte bedankt?
  Oh, je gaat weer stemmen? Mooi. Dan gaat hij het dubbele uitgeven. Dan zeg je, Rutte dubbel bedankt!

  3 likes
 • jack kerst schreef:

  wordt er plotseling overal geld bij gedrukt net als in de USA.

  1 likes
 • Qvic schreef:

  Je moet het in een heel ander aspect dit zien. Onze zogenaamde volksvertegenwoordigers hebben onder ede verklaart dat zij enkel de kroon zullen vertegenwoordigen toen het kabinet Rutte 3 ontstond. Dus niet meer de gewone bevolking, al blijft die illusie hardnekkig bestaan. Dit geldt tevens voor alle overheidsambtenaren. Die kroon bestaat uit het koningspaar, dat alleen van gratie god koning is. Daar we weten dat god enkel nog fictief bestaat. Dus met andere woorden wie geeft het koningspaar het recht om koning te spelen in Nederland. Daarom moet de bevolking in de illusie blijven leven, dat we in een koninkrijk wonen. Dit gebeurt door middel van indoctrinatie van wieg tot graf. En daarmee uit voortvloeiend over welk recht spreekt het kabinet Rutte 3, als het gaat over de bevolking van Nederland. Iedere autochtone Nederlander die enkel een Nederlandspaspoort heeft, is eigenlijk een soeverein vrij persoon. Laat dit eerst goed tot je doordringen. Alle belastingen betaal je eigenlijk vrijwillig aan de overheid. De overheid kun je als een soort maffiakartel zien, omdat zij ook met geweld jou komen opzoeken als jij niet betaald en als je niet onderdanig genoeg bent aan hen. Maar ook dat het afgedwongen belastinggeld door het kabinet naar eigen inzicht uitgegeven wordt. Dat is hun goed recht, waant jou salaris van je baas of klanten gaan toch ook niet bepalen waar jij je geld aan uitgeeft of wel dan.

  1 likes
 • PREDATOR schreef:

  Dat ie nog leeft??Mensen worden steeds gefrustreerder..
  maar nog net niet genoeg.Dat ie maar uitkijkt..die flap..

  1 likes
 • Sjaakie van den Hoek schreef:

  Moet je die rotte NSBer rot kop nou eens zien op die foto.

  1 likes
 • […] We kunnen uit onderstaand artikel precies zien hoe de Minister-president van ons Nederland over vaccinaties denkt en met wie hij “zaken” doet. Rutte heeft namelijk, ondanks de stijgende armoede, honderden miljoenen aan de vaccingroep van Bill Gates, GAVI, gegeven, die een samenwerkingsverband is van onder meer Bill Gates, de WHO en Unicef. https://www.ninefornews.nl […]

 • Illuminaat schreef:

  Natuurlijk is het belangrijk dat er een vaccin of geneesmiddel komt tegen deze virus en de mutaties ervan.
  Nu sterven er vnl mensen met een ziekte of een zwakke weerstand, maar wat als straks ook mensen gaan sterven die bepaalde erfelijke niet-dodelijke kwalen hebben. Dan is het toch fijn dat er een middel is die ze daartegen beschermt.
  Dat meneer Gates allerlei robotjes in zo’n vaccin zou willen stoppen kan best zijn, maar daar hebben we een instantie voor die de medicijnen keurt, goed keurt of afkeurt.
  Dus wees blij dat er straks een vaccin beschikbaar is ipv steeds maar te bedenken dat het tegen je gebruikt kan worden. Een mes kan ook tegen je gebruikt worden. Dagelijks worden mensen doodgestoken. Moeten we nu stoppen met de verkoop van messen? Zou meneer Gates niet een slechte robotje kunnen stoppen in die vitaminetabletten die je slikt? Want ook dat zou hij kunnen als hij jou echt in de tang wil hebben. Hij heeft mogelijkheden zat, zou hij je kwaad willen doen. Dus nodeloze wantrouwen is een slechte zaak.

  0 likes
 • Smeigelaar schreef:

  Poetin heeft Gates en heel zijn microsoft bende eruit gegegooid. Geen vaccinaties. Geen microsoft meer in Rusland. Hetzellde geld voor Soros en Rockefeller. Persona non grata noemt men dat.

  0 likes
 • Josephus Christianus Veraart schreef:

  Die RUTTE is knettergek opruimen Z.S.M

  0 likes
 • […] Eén van die organisaties is GAVI, waar Nederland tussen 2021 en 2030 325 miljoen euro aan zal doneren, zo liet premier Rutte onlangs weten in een videoboodschap. […]

 • x

  Check Also

  coronadoden

  38 coronadoden in één dag, maar niet heus: ‘Schandalig dit’

  Vandaag schreven de media dat er 38 ...

  hydroxychloroquine

  ‘Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven! Eindelijk’

  “Goed nieuws van het NHG. Hydroxychloroquine mag ...

  >