Homepagina » Mens en Dier » Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’
gates
Foto: G20 Argentina CC BY 2.0

Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’

Tijdens de Global Vaccine Summit is donderdag 8,8 miljard dollar opgehaald voor GAVI, een samenwerkingsverband van onder meer Bill Gates, de WHO en Unicef. Dit samenwerkingsverband wil een grote rol spelen bij de ontwikkeling van een coronavaccin.

Wereldleiders dreunden voorgekauwde teksten op en vertelden hoeveel geld ze in de GAVI-kas zullen storten. Ook onze eigen premier Mark Rutte, die geregeld ontmoetingen heeft met Gates, kwam aan het woord.

Rutte maakte bekend dat de Nederlandse overheid de komende jaren honderden miljoenen – van uw geld – zal overmaken aan GAVI.

Trotse geldschieter

De premier zegt in onderstaande video dat Nederland al sinds het begin ‘een trotse geldschieter’ is van GAVI. Hij stelt dat Covid-19 ‘levensreddende vaccinatiediensten verstoort, wat miljoenen mensenlevens in gevaar brengt’.

“GAVI speelt een sleutelrol in de coronarespons door ervoor te zorgen dat ieder toekomstig vaccin toegankelijk en betaalbaar is,” sprak Rutte. “Ik ben blij te kunnen aankondigen dat Nederland tussen 2021 en 2030 325 miljoen euro beschikbaar zal stellen aan GAVI.”

Nu weten we ook dat Rutte vol inzet op een vaccin van Gates en dat alternatieve behandelingen er niet langer toe doen.

Ja meneer Gates. Natuurlijk meneer Gates. Zoals u wenst:

[Gavi, the Vaccine Alliance]
4 4 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
10 maanden geleden

Wat een ongelofelijke miskleun hebben wij als premier.

peter snijder
peter snijder
Reactie op  Petrus
10 maanden geleden

wat is het toch een zeer gevaarlijke rat.
zo juist lezing gevolgd op you tube,
prima .onderbouwd interview van W.engel over de coronacrisis.
zink, hcq, vitamine c en d en naar buiten.

Mark
Mark
Reactie op  Petrus
10 maanden geleden

@Petrus, denk dat miskleun niet de juiste benaming is voor Rutte.

Wiens brood men eet, diens woord men spreekt

Bill Gates – ( Mark Rutte ) Epically Exposed – (2 Hour Masterpiece)

https://www.youtube.com/watch?v=fl8J2UwwDW8&t=4039s

Arwijn
Arwijn
10 maanden geleden

Genocide leid naar de Doodstraf. Veel plezier ermee Rutte.

P.M.
P.M.
Reactie op  Arwijn
10 maanden geleden

Vandaar Agenda 21/30 . Tegen 2030 moet het gebeurd zijn , de grote opkuis van het gepeupel.
Al de rotzooi die nu gebeurt en de komende jaren tot 2030 halen toch niets meer uit . ( racisme , armoede , honger , oorlog enz….) Nu gooit belgie met geld , vanwaar ze het blijven halen ???? Als iedereen het loodje gelegd heeft , hebben ze miljarden van de spaarboekjes enz….

Willem
Willem
Reactie op  P.M.
10 maanden geleden

Dan is geld niet meer van belang, de huidige betaalmiddelen zijn al lang niks meer waard, ze hebben voor zichzelf allang een nieuw systeem bedacht. En het gaat ze lukken dat zie je aan die smerige grijns van Rutte en de desinteresse.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Arwijn
10 maanden geleden

Ik mag mijn dochters niet meer omhelzen. Daar baal ik zeer van.

Willem
Willem
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden

Dat bepaal je toch zelf, er staat nergens in de wet dat dat niet mag, ook mondkapjes dragen is niet verplicht, is wettelijk niet verplicht. Ze dwingen alles af met geweld en boetes, maar je bepaalt het zelf.

vladi
vladi
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden

gewoon doen.

fff

Athanasia
Athanasia
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden

Waarom niet eigenlijk?

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden

Mag niet ? Waarom niet ? Ben jij ziek of zijn zij ziek ?
Wie houdt jullie tegen ?
Gewoon doen ! Dood ga je toch.

Zo is bij mij een familielid gestorven op 94 jarige leeftijd. Niet door dat nep virus, maar door verdriet dat hij zijn vrouw niet meer mocht zien.

Elise
Elise
Reactie op  Geen schaap
10 maanden geleden

Dit is echt erg. Gecondoleerd. Had al een vermoeden, dat veel bejaarden om andere redenen het loodje leggen. Ben zelf vrijwilligster geweest in een bejaardentehuis. Werkten onderhand meer vrijwilligers, dan personeel. Dus hoeveel mensen zijn er door ondervoeding, eenzaamheid etc. gestorven?
Dit moet echt bestraft gaan worden, want dit valt onder bewust mensen vermoorden. Gaan jullie er nog iets tegen doen? Gerechtelijk?

Lucie
Lucie
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden

Dat moet je gewoon doen………leugens over corona niet meer geloven.
Dit is de seizoensgriep die dit jaar ca 6000 doden veroorzaakte.
Twee jaar terug hadden we ca 10.000 en gingen we niet in Lockdown.

Willem
Willem
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden

Mag wel hoor, dat bepaal je zelf Wolfje

enki
enki
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden

Wolfje gewoon doen. Geef ze de meest stevige knuffel die je kan geven en nog een keer en nog een keer enz. enz.

mikkie
mikkie
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden

jij bent gek! Je doet toch ( in je eigen huis) wat jij wilt!!!

Margie
Margie
Reactie op  wolfje168
10 maanden geleden
Rop
Rop
10 maanden geleden

Voor vele nu de zwarte piet. .Rutte Speelt graag voor sinterklaas..met de belasting centen van de burger

vladi
vladi
10 maanden geleden

ik kan die leugenachtige kop niet meer zien.
ze lijken allemaal op elkaar.

van soros tot bill gates,van assher tot rutte,van birx tot kaag,van pelosi tot hillary.
allemaal dezelfde leugenachtige,psychotische k’tkoppen.

fff

Marjan
Marjan
Reactie op  vladi
10 maanden geleden
Marjan
Marjan
Reactie op  vladi
10 maanden geleden

Er zijn in totaal 4 delen.

frans
frans
Reactie op  vladi
10 maanden geleden

“Vladi” Ze voeden zich allen uit 1 bron! die van de duisternis. de diepe staat.

Ron
Ron
10 maanden geleden

2 menselijke iq idioten in een stoel. Maar wijs? Daar geloof ik geen barst van.1. Onderzoekers van Johns Hopkins ontdekten dat de kans op een vals-negatief resultaat – wanneer een virus niet wordt gedetecteerd bij een persoon die is geïnfecteerd met COVID-19 – groter is dan 1 op de 5 en soms veel groter.
De timing van de test bepaalt de nauwkeurigheid, en studies tonen aan dat je voorzichtig moet zijn bij het interpreteren van negatieve testresultaten, vooral als je bent blootgesteld of symptomen hebt die overeenkomen met COVID-19.
2.In een interview met Jonathan Latham, mede-oprichter en uitvoerend directeur van Bioscience Research Project en redacteur van Independent Science News, bespreekt Latham de mogelijke oorsprong van COVID-19, het gebrek aan beveiliging in laboratoria die onderzoek doen naar virussen, en de vraag of dit soort onderzoek is zelfs noodzakelijk of productief.
Latham, wiens Ph.D. staat in de virologie, stelt ook de vraag of de betrokken wetenschappers het onderzoek deden, simpelweg omdat ze daarvoor subsidies kregen van de Amerikaanse National Institutes of Health. En, zegt hij, hij zou willen dat de media “iets sceptischer” waren over Dr. Anthony Fauci, die volgens Latham “een behoorlijk record heeft”.
3.Moderna, de chouchou van Bill Gates, gaat er nog harder tegenaan. Terwijl het genoom van het covid-19 virus pas op 7 januari ontrafeld werd door de Chinezen, had de firma minder dan een week later reeds een kandidaat molecule klaar voor een vaccin. Op 24 februari werden reeds een aantal stalen verstuurd naar Bethesda voor de start van de eerste klinische testen! Begin maart werden begonnen met de recrutering van de eerste 45 testpersonen. De planning was twee (!) dosissen van het vaccin toe te dienen met een maand tussentijd. De kandidaten ontvangen ieder 1.100$ voor hun gewaardeerde medewerking. Het document voor ‘geïnformeerde toestemming’ dat de kandidaten moeten ondertekenen, en dat de risico’s beschrijft dat ze eventueel kunnen lopen tijdens het experiment, werd door Moderna niet vrijgegeven.
Eric Snijder, moleculair viroloog aan het Leiden University Medical Center vindt het “nuttig” om een vaccin reeds uit te testen op kwetsbare patiënten of zorgverleners nog voor de onderzoeksfase is afgerond. Plots blijken alle morele en deontologische grenzen onbestaande wegens de ‘hoogdringendheid’ van de ontwikkeling van het vaccin.
4.Sterker nog: de productie van het vaccin OP GROTE SCHAAL wordt reeds aangevat NOG VOOR DE TESTEN QUA VEILIGHEID EN EFFICIËNTIE ZELFS MAAR BEGONNEN ZIJN (zie schema)! Kortom, het verlenen van een licentie op het einde van de rit is niet meer dan een formaliteit, want de productie is dan reeds lang bezig. En de producent gaat uiteraard zijn product niet in de prullenmand gooien na alle gedane investeringen. Geen wonder dat er voor de licentie in het schema van Gates zo weinig tijd is voorzien!
5.Normaal gezien wordt een vaccin gemaakt op basis van delen van het kapsel van het virus waartegen dan antistoffen moeten worden aangemaakt. Dit keer gaat de voorkeur echter duidelijk naar een mRNA-vaccin, waarbij niet de antigenen van het virus maar het RNA, het erfelijk materiaal zelf, wordt toegediend. Dergelijk vaccin is wellicht sneller te produceren omdat het virus niet moet gekweekt en vermenigvuldigd worden. De bedoeling is dat het lichaam op basis van dit RNA dan zelf de antigenen/virussen gaat produceren waartegen vervolgens antistoffen moeten worden aangemaakt. Het risico van dergelijke procedure is gigantisch, gezien aangetoond is dat dit viraal RNA zich kan gaan inbouwen in onze eigen genetische bagage, ons DNA. Om het gevaar daarvan in te zien is niet al te veel verbeelding nodig. Het covid-vaccin zou het eerste vaccin ooit zijn dat op deze basis werkt, dus 100% experimenteel. DNA-vaccins werken op dezelfde manier maar dan op basis van DNA in plaats van RNA.
6.Gates beseft zelf dat een vaccin dat werkt bij een jonger publiek niet noodzakelijk efficiënt is bij oudere mensen, terwijl net die het hoogste risico lopen. Om het vaccin efficiënter te maken zal beroep gedaan moeten worden op toegevoegde stoffen: adjuvantia. Dit terwijl we weten dat net deze adjuvantia verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de nevenwerkingen. Maar ook daar ligt Gates niet van wakker. Een andere manier om het doel te bereiken is… iedereen twee dosissen van het vaccin te geven. Dat brengt de totale productie van 7 MILJARD dosissen wereldwijd op 14 MILJARD dosissen, en verdubbelt dus meteen de omzet!
7.’De boodschap van’ Plague of Corruption ‘is dat we geen dierlijke en menselijke weefsels kunnen mengen. Niet alleen coronavirussen, maar de besmettelijke retrovirussen [worden op deze manier verspreid]. We injecteren veel dierlijk weefsel, foetaal weefsel in mensen en we creëren voortdurend nieuwe virussen, zelfs binnen het individu of de familie, ” zegt ze.
8.We hebben – en ik heb deze op mijn Instagram geplaatst – minstens 10 andere onderzoeken gevonden die zeggen: ‘Als je het griepvaccin krijgt, heb je veel meer kans op een niet-griepinfectie van de luchtwegen.’ Het risico gaat in sommige van die onderzoeken met ongeveer 600% omhoog. In sommige andere van die onderzoeken, minder dan dat – 200%, 300%, 400%..
9.De manier waarop vaccins een vergunning krijgen, is dat de FDA mensen een vaccin geeft of de industrie hen de vaccins geeft, en vervolgens een serologische respons [test] uitvoeren om te zien: ‘Heeft u zich in uw bloed antilichamen tegen dat doelvirus ontwikkeld?’ De fretten ontwikkelden zeer sterke antilichamen, dus dachten ze: ‘We hebben de jackpot gewonnen.’ Alle vier deze vaccins … werkten als een zonnetje.
Toen gebeurde er iets vreselijks. Die fretten werden vervolgens blootgesteld aan het wilde virus en ze stierven allemaal. [Ze ontwikkelden] ontstekingen in al hun organen, hun longen stopten met functioneren en ze stierven.
Toen herinnerden die wetenschappers zich dat hetzelfde was gebeurd in de jaren zestig toen ze probeerden een RSV-vaccin te ontwikkelen, een ziekte van de bovenste luchtwegen die erg lijkt op coronavirus.
Destijds testten ze het niet op dieren. Ze gingen rechtstreeks naar menselijke testen. Ze hebben het getest, denk ik aan ongeveer 35 kinderen, en hetzelfde gebeurde. De kinderen ontwikkelden een kampioen antilichaamrespons, robuust, duurzaam. Het zag er perfect uit en toen werden de kinderen blootgesteld aan het wilde virus en werden ze allemaal ziek. Twee van hen stierven. Ze hebben het vaccin verlaten. Het was een grote schande voor FDA en NIH …

Frans Martens
Frans Martens
Reactie op  Ron
10 maanden geleden

Hallo Ron, waar kan ik de studies vinden? Bij voorbaat dank

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
10 maanden geleden

Hierbij de weblink van Yasmin Verschure waarin zij nader ingaat op de staat van beleg waarin we inmiddels moeten leven in NL.
https://www.yasminverschure.nl/het-nieuwe-normaal-is-abnormaal/

De politiestaat NL is niet in de maak, maar bestaat al en functioneert nog krakkemikkig, maar volgens de (r)overheid steeds beter. Dit is natuurlijk ook niet zo moeilijk als je een politieapparaat en leger achter de hand hebt als (r)overheid!!!!

De (r)overheid dekt zich aan zoveel mogelijk kanten in om de waarheid van haar optreden maar te verbergen. En gaat het niet goedschiks, nou dan maar kwaadschiks! En als je als burger niet wilt luisteren dan worden boetes uitgedeeld. Gemakkelijk toch om zo te regeren?

Het cluppie, dat in Den Haag zit en zegt het Kabinet en Tweede Kamer te zijn zit allang niet meer op de zetel van de bevolking, die haar gekozen heeft, maar volgt een koers, die volledig indruist tegen alles waar een democratie voor staat. Een volledig eigen koers!

Rutte is een echte volksmisleider = demagoog hetgeen zoals al eens eerder in een Nieuwsbrief geschreven ook in de letters van zijn partij staat geschreven:
VVD = Volkspartij voor Demagogie.

Maar wat denk je van de rest van het cluppie?:
PVDA = Partij Voor Demagogisch Appel
CDA = Christelijk Demagogisch Appel
D66 = Demagogen 66

Kort samengevat een verraderscluppie, dat zolang het kiezersvolk zich stilhoudt, het hoofd boven water probeert te houden en het volk laat verzuipen.

Wat een zalig gevoel moet dit zijn voor de 150 Kamerleden, die hun eigen ‘IK’ uitsluitend behartigen en de rest van de NL-bevolking laten spartelen om een verdrinkingsdood te voorkomen.

Ja, Den Haag en vele politieke randfiguren in de provinciale en gemeentelijke politiek jullie zijn bewust bezig de NL-bevolking te slachtofferen, maar jullie staan in de wereld niet alleen, dus verschuil je hier maar achter. Of het jullie zal redden? Ik denk het niet, want het bewustzijn van alle mensen op deze planeet is ten positieve in een stroomversnelling terecht gekomen en zal zorgen voor een passende oplossing voor het vermeende probleem waar jullie simpelweg te laf voor zijn om in eerlijkheid voor te strijden.

Politiek, het ga jullie goed, maar het ga de wereldbevolking beter (en dat is al gaande!!!)

Hartegoet van ‘t Brummelheukske,
Harrie 🙏😂😂😂❤️❤️❤️

P.S.
Demagogie (> demagogisch; van het Grieks δημος= “volk” en αγ(ωγ)ειν = “(op)leiden”) is een manier om de luisteraar van een onwaarheid te overtuigen door een beroep te doen op het “gezond verstand” en de “logica” van een persoon.[bron?] Demagogie is iets anders dan het verkondigen van leugens. Iemand die demagogie bedrijft zal niet direct onwaarheden naar voren brengen. Men zal er wel naar streven de luisteraar die er niet op bedacht is zelf naar een bepaalde conclusie te leiden. Zo kan de demagoog diens publiek naar de hand zetten.

ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Die paar honderd miljoen is nog daar aan toe maar een totalitaire politiestaat creëren met bloed aan de handen door HCQ (met zink) te verbieden & weigeren om gebouwen zoals verzorgingstehuizen te ventileren vind ik een brug te ver.

vladi
vladi
Reactie op  ProAsfalt
10 maanden geleden

dus een seriemoordenaar mag niemand doden maar wel half kapot slaan?
doe ff normaal.

fff

Louise
Louise
10 maanden geleden

Ik kan weinig meer uitbrengen dat Rutte volkomen geschift is en de hell hond naast m ook….
En eigelijk de mensheid …….😰

si naturelle
si naturelle
10 maanden geleden

Als Rutte & boevenbende dan zo’n vertrouwen hebben in dat ‘heilige’ vaccin, zouden ze zichzelf zonder schroom moeten aanbieden als testpersonen, opdat het volk getuige mag zijn van alle nare bijwerkingen of ‘adverse reactions’ die dergelijke vaccins hebben…

Evert
Evert
Reactie op  si naturelle
10 maanden geleden

Enkele “schone” vaccins zijn zo gemaakt, dus dat zullen ze rustig doen. Maar er kan ook van alles in vaccins worden gestopt zoals nanochips. En ik lees ook al jaren over machtige psychopaten die 90 % van de mensheid willen elimineren. Wat is makkelijker dan “1 schoon vaccin, 9 vuile vaccins, 1 schoon vaccin, 9 vuile etc..
En dan het ziek maken of erger toeschrijven aan de tweede of derde golf corona, zodat nog sneller en intensiever moet worden gevaccineerd (zie de spaanse griep van 1918) en dat al helemaal niet mag worden geweigerd.

enki
enki
Reactie op  Evert
10 maanden geleden

Ik denk persoonlijk niet dat ze 90% gaan elimineren, daar zijn we te kostbaar voor. Onze energie is hun voeding. Wel zullen ze ons nog meegaander willen maken, vandaar nu het ozo duidelijke verdeel en heers spelletje. wij ruimen elkaar wel op als je niet in de pas loopt

Evert
Evert
Reactie op  Evert
10 maanden geleden

Ze zullen inderdaad niet zomaar 90 % willen elimineren. Ik denk dat het ze vooral gaat om in hun ogen “kansarme en kansloze” mensen, vooral in Azië en Afrika, en in afnemende mate in Zuid-, Midden- en Noord Amerika. Toch een gruwelijk voornemen en vergeet niet dat de rest moet gaan dansen naar het pijpen van de elite.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  si naturelle
10 maanden geleden

Dan nodigen ze Hans Klok uit om de grote wisseltruuk uit te voeren vlak voordat de naald in het flesje gaat. En dan nog: er zijn voor de 0.1% veilige vaccins, en onveilige vaccins voor de rest.

Casper
Casper
10 maanden geleden

Ik heb hier gewoon geen woorden meer voor. Hoe ga je nog ontkennen dat hier belangen verstrengeld zijn?? Hoe ga je de censuur verklaren die op doctoren en artsen wordt gedaan die ons allemaal vertellen dat dit vaccin het slechtste idee is ooit!? Hoe komen we hier nog uit? Schapen willen niet van het TV infuus af, en slikken dit als zoete koek. Doodeng deze tijd. Maar hé, we mogen weer naar het restaurant als je tenminste even een appje op je phone zet en al je medische gegevens presenteert. Wordt Nederland nog wakker of geven we ons zonder slag of stoot gewonnen?? Opa en oma hebben voor niks gevochten is wat ik vrees.
Vooral met je George Floyd bezig zijn mensen! De afleiding van het echte probleem is groot. En TV gekkies kunnen niet anders dan volgen. Om te kotsen gewoon.

x

Check Also

versoepeling

Kritiek op ‘nepversoepelingen’: ‘Dit is ordinair machtsmisbruik’

Het kabinet zou van plan zijn met ...

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x