CoronaBuitenland

Jan liep gehoorschade op door het Pfizer-vaccin: ‘Ik werd aangekeken alsof ik een complotdenker was’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Jan uit het Belgische Kaulille werkt in een woonzorgcentrum. In juni 2021 nam hij het coronavaccin, zoals dat van hem verwacht werd. Enkele uren na de Pfizer-prik kreeg Jan last van oorsuizen, een aandoening die de kwaliteit van zijn leven zwaar beïnvloedt. Een jaar later heeft hij er nog steeds last van. De geneeskunde heeft geen oplossing.

De eerste prik zorgde ervoor dat Jan zich ‘heel high’ in zijn hoofd voelde, alsof hij drugs gebruikt had. Het effect verdween pas na een week. Enige tijd later haalde hij ook de tweede injectie. Negen uur later kreeg hij plots gehoorproblemen.

Dat hoor ik dag en nacht

Het is volgens hem te vergelijken met het geluid van de ruis of het sneeuwbeeld op een televisie. “Dat hoor ik dag en nacht. Vooral als het stil is, hoor je dat heel sterk,” zegt hij in een video.

Na onderzoek is er gehoorschade vastgesteld bij Jan, die naar buiten treedt in de hoop dat het stilzwijgen rond deze bijwerkingen doorbroken wordt. Toen hij binnen zijn familie sprak over zijn bijwerkingen werd hij aangekeken alsof hij een complotdenker was. “Maar dat is helemaal niet zo.”

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
2 maanden geleden

Truth will OUT !

J j
J j
2 maanden geleden

Moet je ook wel een malloot zijn, om nog een tweede prik te halen, als je al last had van de eerste.

Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
2 maanden geleden

En al zou je een complot denker zijn. So what. Overhyped woord van de niet geinformeerde die bewust liever blind blijft. Jij hoort misschien minder nu, zij, de schapen zijn oost Indisch doof

Gianni Versast ie
Gianni Versast ie
2 maanden geleden

Iemand heeft schade en een andere werd uitgemaakt voor wappie. Iemand waarschuwt nog steeds en een andere neemt het. Wat een wereld…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x