CoronaMens en Dier

Opmerkelijke wending in zaak voor rechtbank te Leeuwarden: Bill Gates probeert aansprakelijkheid te ontlopen

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Stichting Recht Oprecht waarschuwt voor de desastreuze gevolgen van het WHO-pandemieverdrag. De stichting is van mening dat dit ‘verdrag’ juridisch nietig is.

Een rechtshandeling is ongeldig wanneer deze in strijd met de wet, de goede zeden of de openbare orde is gepleegd. Een lid van een demissionair kabinet heeft geen mandaat om een dergelijke overeenkomst met de WHO te sluiten. Daarnaast is de WHO een ondemocratische instelling die grotendeels wordt gefinancierd door Bill Gates, aldus Recht Oprecht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“In dat kader kan dus worden geconcludeerd dat de ondertekening van de civiele overeenkomst door een lid van het demissionair kabinet met de WHO eind mei 2024 in strijd zal zijn met de goede zeden en de openbare orde.”

Separate procedure

De stichting Recht Oprecht faciliteert op dit moment een bodemprocedure voor de rechtbank in Leeuwarden tegen onder anderen Bill Gates – de belangrijkste beleidsbepaler van onder meer de WHO – Mark Rutte, Hugo de Jonge, Ernst Kuipers en andere kopstukken.

Op 21 februari hebben alle gedaagden behalve Bill Gates hun schriftelijke reactie op de dagvaarding aan de rechtbank overlegd. Die dag is de advocaat van Gates een separate procedure tegen de eisers gestart, waarbij de miljardair stelt dat de Nederlandse rechter in deze bodemprocedure niet bevoegd is over hem te oordelen.

Nu door Gates een separate procedure is gestart, is de bodemprocedure daardoor opgeschort. De rechtbank zal eerst vonnis moeten wijzen om vervolgens de bodemprocedure te kunnen laten vervolgen, met of zonder Gates, schrijft de stichting in haar nieuwsbrief.

Aansprakelijkheid ontlopen

Zowel Pfizer-directeur Bourla als Gates heeft meerdere malen geprobeerd om de deurwaarders met dagvaarding op afstand te houden. Nu probeert Gates via het procesrecht zijn aansprakelijkheid te ontlopen.

De miljardair wil zijn onbevoegdheidstelling in een nog te plannen mondelinge behandeling voor de rechtbank te Leeuwarden bepleiten. Een mondelinge behandeling is een openbare zitting, waarbij het publiek toegang heeft tot de publieke tribune.

In de regel dient de persoon in kwestie ook zelf aanwezig te zijn. Afwezigheid kan worden opgevat als minachting voor de Nederlandse rechtbank en Nederlandse rechter.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 213 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
2 dagen geleden

sisssssssseerrrrrrrr

Marijke
Marijke
2 dagen geleden

Vluchten kan niet meer! Oppakken die Beesten.

Bertusus
Bertusus
2 dagen geleden

kortom, dit zal nog jaren voortslepen.
die komen echt niet voor het hekje te staan laat staan veroordeeld worden
maar wel een lofwaardige poging

exegese
exegese
2 dagen geleden

Bijna alles wat er in grote lijnen heden ten dage gebeurt druist volledig in tegen de aloude wet- en regelgeving die ooit is bedoelt om de mensen te beschermen tegen al wat ze nu aan het uitvreten zijn, namelijk misbruiken, vermoorden, uitbuiten en waar mogelijk tegenwerken bij alles wat hen welzijn, geluk en gezondheid kan opleveren.
Alle belangrijke wetten worden met voeten getreden met medewerking van de Rechtsorde zelf. Wij zullen zelf op moeten staan in overweldigende getale en dit onrecht uitschakelen voordat het ons uitschakelt.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x