CoronaBuitenland

Arts waarschuwt voor prik: ‘Je speelt Russische roulette, het is verschrikkelijk’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Het kabinet houdt sterk rekening met een nieuwe coronavaccinatieronde ‘vroeg in het najaar’. Minister van Volksgezondheid Kuipers noemt de kans op een nieuwe vaccinatiecampagne ‘reëel’.

Mensen vragen de Amerikaanse arts Richard Urso vaak waarom er niets is gebeurd nadat zij het coronavaccin hebben genomen. Hij antwoordt dan altijd dat je in feite Russische roulette speelt: vijf mensen halen de trekker over en er gebeurt niets, de zesde persoon is de klos.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Zo simpel is het,” zei Urso maandag in de World Council for Health General Assembly. “Er treden altijd problemen op als lichaamsvreemde eiwitten in weefsels terechtkomen waar ze niet thuishoren. Dat is nooit een goede strategie.”

92 procent coronadoden drievoudig gevaccineerd

De arts wees erop dat in Engeland 92 procent van de ‘coronadoden’ drievoudig gevaccineerd was. Verder zei hij dat Engelse kinderen van 10 tot 14 jaar 52 keer meer kans hebben om te sterven na een coronaprik. Dat is gebleken uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS, waar website LifeSiteNews over heeft bericht.

Kinderen van 10 tot 14 jaar hebben een bijna 10 keer zo grote kans om te sterven na hun eerste dosis en een 51,8 keer zo grote kans na de tweede prik.

Volledig verzonnen data

Urso zei dat de Britse gezondheidsdienst NHS behulpzaam is, terwijl de Amerikaanse evenknie van het RIVM, het CDC, ‘alleen maar leugens verkondigt’. De dienst brengt data naar buiten die ‘volledig verzonnen’ zijn, aldus de arts.

Het is verschrikkelijk

En nu worden de prikken in ons land opgedrongen aan kinderen vanaf zes maanden tot 5 jaar oud. “Het is verschrikkelijk,” benadrukte Urso. “Ze beweren dat ze iets goeds doen, maar dat is niet zo.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Collectief weigeren, ongeacht dreigementen en valse beloftes. Ondertussen moet het toch stilaan voor iedereen beginnen te dagen, niet?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha….ik ben Héél errug benieuwd hoeveel volgzame Compleet Hersendode Schapen dit keer weer in de Rij zullen staan voor hun Killer-Booster-Shotje…de Laatste keer was het Plafond al bereikt bij 11,3%….die Prik-Statistieken zijn toch allemaal aan elkaar gelogen & bedrogen…volledig gefingeerd, ongefundeerd & uit de Duim gezogen…

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Voor het wef is moorden heel humaan! Zieke geesten!

Jos
Jos
2 jaren geleden

Duivels

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x