Buitenaards

NASA-baas: “Buitenaards leven en Area 51 bestaan”

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Buitenaards leven bestaat, zo heeft NASA-directeur Charles Bolden bevestigd. Hij zei ook dat er, voor zover hij weet, geen aliens verborgen worden gehouden in Area 51.

Bolden vertelde Britse schoolkinderen dat hij ervan overtuigd is dat wetenschappers leven buiten de aarde zullen ontdekken omdat er zoveel planeten zijn die op aarde lijken. Op de vraag van de 10-jarige Carmen Dearing of hij in aliens gelooft zei hij: “Ik geloof dat we op een dag andere levensvormen zullen vinden. Als het niet in ons eigen zonnestelsel is, dan wel in één van de andere zonnestelsels, de miljarden zonnestelsels in het universum.”

“We weten vandaag de dag dat er letterlijk miljoenen andere planeten zijn, waarvan vele erg lijken op onze eigen aarde. Sommigen van ons, velen van ons geloven dat we bewijs voor het bestaan van leven elders in het universum gaan vinden.”

Bolden gaf ook het bestaan van Area 51 toe: “Area 51 bestaat,” zei hij. “Het is niet wat mensen ervan denken. Ik ben er geweest, maar het is een normaal onderzoekscentrum. Ik heb nooit aliens of buitenaardse ruimteschepen gezien toen ik er was.”

NASA-baas: "Buitenaards leven en Area 51 bestaan"
Charles Bolden

“Ik vermoed dat mensen denken dat er aliens zijn vanwege de geheimzinnigheid rond het luchtvaartonderzoek dat daar wordt gedaan,” voegde hij toe.

Maanlandingen

Het bestaan van Area 51 is decennialang geheimgehouden. In 2013 bevestigde de CIA het bestaan van de basis in Nevada, nabij Groom Lake. De installatie werd eerst gebruikt door piloten van de Army Air Corps en later werd het spionagevliegtuig U-2 er ontwikkeld.

Bolden zei dat de NASA van plan is rond het jaar 2030 mensen naar Mars te sturen. Hij kreeg ook de vraag wat hij vindt van complottheoretici die zeggen dat de maanlandingen in scène zijn gezet. “Ik begrijp dat mensen twijfels hebben,” zei hij. “Ik twijfel er zelf niet aan dat we naar de maan zijn geweest.”

[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

ze zouden de gewone burger (zoals jij en ik) dus jan of jantiene met de pet moeten laten rondkijken ook ondergronds met camera graag,dan komen we te weten wat er gaande is, dat gel#l over vliegendeschoteltjes en groene mannetjes wel waar niet waar is dan voor eens en voor altijd opgehelderd,ik geloof niet in verhalen van dit soort mensen die er hebben gewerkt of er iets mee te maken hebben met dat area 51 gedoe, op deze manier kunnen we nog een jaar of 10/20/30 die verhaaaaalen lezen en aanhoren,,er komt geen eind aan .

Faith
Faith
8 jaren geleden

Wij van WC eend zijn verplicht WC eend te adviseren.

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

Dat was vast wel even zweten voor de NASA-baas, om al die kritische vragen van 10 jarige kinderen te ontwijken.

JansTerZeijle
JansTerZeijle
8 jaren geleden

“” “Ik twijfel er zelf niet aan dat we naar de maan zijn geweest.””

Daar gaat zijn geloofwaardigheid.
de rest van zijn verhaal zal net zo geloofwaardig zijn.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x