Homepagina » Buitenaards » NASA-baas: “Buitenaards leven en Area 51 bestaan”
NASA-baas: "Buitenaards leven en Area 51 bestaan"

NASA-baas: “Buitenaards leven en Area 51 bestaan”

Buitenaards leven bestaat, zo heeft NASA-directeur Charles Bolden bevestigd. Hij zei ook dat er, voor zover hij weet, geen aliens verborgen worden gehouden in Area 51.

Bolden vertelde Britse schoolkinderen dat hij ervan overtuigd is dat wetenschappers leven buiten de aarde zullen ontdekken omdat er zoveel planeten zijn die op aarde lijken. Op de vraag van de 10-jarige Carmen Dearing of hij in aliens gelooft zei hij: “Ik geloof dat we op een dag andere levensvormen zullen vinden. Als het niet in ons eigen zonnestelsel is, dan wel in één van de andere zonnestelsels, de miljarden zonnestelsels in het universum.”

“We weten vandaag de dag dat er letterlijk miljoenen andere planeten zijn, waarvan vele erg lijken op onze eigen aarde. Sommigen van ons, velen van ons geloven dat we bewijs voor het bestaan van leven elders in het universum gaan vinden.”

Bolden gaf ook het bestaan van Area 51 toe: “Area 51 bestaat,” zei hij. “Het is niet wat mensen ervan denken. Ik ben er geweest, maar het is een normaal onderzoekscentrum. Ik heb nooit aliens of buitenaardse ruimteschepen gezien toen ik er was.”

NASA-baas: "Buitenaards leven en Area 51 bestaan"

Charles Bolden

“Ik vermoed dat mensen denken dat er aliens zijn vanwege de geheimzinnigheid rond het luchtvaartonderzoek dat daar wordt gedaan,” voegde hij toe.

Maanlandingen

Het bestaan van Area 51 is decennialang geheimgehouden. In 2013 bevestigde de CIA het bestaan van de basis in Nevada, nabij Groom Lake. De installatie werd eerst gebruikt door piloten van de Army Air Corps en later werd het spionagevliegtuig U-2 er ontwikkeld.

Bolden zei dat de NASA van plan is rond het jaar 2030 mensen naar Mars te sturen. Hij kreeg ook de vraag wat hij vindt van complottheoretici die zeggen dat de maanlandingen in scène zijn gezet. “Ik begrijp dat mensen twijfels hebben,” zei hij. “Ik twijfel er zelf niet aan dat we naar de maan zijn geweest.”

[Telegraph]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. ze zouden de gewone burger (zoals jij en ik) dus jan of jantiene met de pet moeten laten rondkijken ook ondergronds met camera graag,dan komen we te weten wat er gaande is, dat gel#l over vliegendeschoteltjes en groene mannetjes wel waar niet waar is dan voor eens en voor altijd opgehelderd,ik geloof niet in verhalen van dit soort mensen die er hebben gewerkt of er iets mee te maken hebben met dat area 51 gedoe, op deze manier kunnen we nog een jaar of 10/20/30 die verhaaaaalen lezen en aanhoren,,er komt geen eind aan .

  12 likes
  • duidelijke taal van iemand die in area51 is geweest en nauw betrokken is bij ruimtevaarttechnologie. Maar helaas helaas….geen aliens. Gewoon onderzoekscentrum met strenge militaire geheimhouding.

   Nou dan moeten we er maar vanuit gaan dat deze man LIEGT. Of ze hebben hem weggehouden van de supergeheime BUITENAARDSE AFDELING in area 51.
   Want ons geloof in aliens is onwrikbaar. Iedereen die iets anders zegt is onwetend, naief, dom of hoort bij de GROTE SAMENZWERING.

   8 likes
   • Ze hebben het zo goed verborgen en geheim gehouden dat geen levend iemand meer weet waar het bewijs ligt! En daarnaast maakt het toch verder niet meer uit.
    Sommigen zullen er voor altijd in geloven, and anderen zullen nooit geloven.
    Het maakt niet uit wat voor een bewijzen of tegenbewijzen worden aangedragen.

    4 likes
 2. Wij van WC eend zijn verplicht WC eend te adviseren.

  19 likes
 3. Dat was vast wel even zweten voor de NASA-baas, om al die kritische vragen van 10 jarige kinderen te ontwijken.

  10 likes
 4. “” “Ik twijfel er zelf niet aan dat we naar de maan zijn geweest.””

  Daar gaat zijn geloofwaardigheid.
  de rest van zijn verhaal zal net zo geloofwaardig zijn.

  8 likes
 5. waarom zou deze man liegen ? Waarom zou hij de waarheid niet vertellen. Ik geloof deze man.

  7 likes
 6. Nou, wat ben ik hier weer wijzer van (door) geworden…..next!

  5 likes
 7. deze man zegt wat iedereen al weet.

  4 likes
 8. Het zou mij niet verbazen als in afzienbare tijd de buitenaardsen zich bekend gaan maken of bekend worden gemaakt. Het zal een schok zijn voor het denken van de mens. Dus misschien is dit de manier om hun bekend te maken, verhaaltje hier, geruchtje daar, filmpje, etc. Want een schok zal het zijn maar wees altijd je eigen baas, laat je niet door hun imponeren.

  0 likes
  • Waarom is het een schok als je weet dat ze al bestaan?

   2 likes
   • Omdat geen dag dan meer zo zal zijn zoals vandaag, het fundament zal hierdoor onder je voeten uit geschopt worden, het besef van de onomkeerbare aanwezigheid van de buitenaardsen zal alles veranderen, het denken, het religieuze besef, ons hele wereldbeeld.

    1 likes
 9. maar komaan zeg, nog de titel nog de tekst hebben enige betekenisvolle inhoud,
  op de schaal van richter zitten jullie in de polder…
  en waarom krijg ik steeds maar de vraag om mij te registreren als ik dat maanden gelden al heb gedaan en nooit die pdf kreeg

  2 likes
 10. Whahaha wat een kerel!

  Hij had beter niks kunnen zeggen””
  Was ie geloofwaardiger haha

  Wat een stuk stront

  1 likes
 11. Laat daar wetenschappelijk bewijs voor zijn en niet dat ze alles in de doofpot stoppen.

  1 likes
 12. Deze informatie van Charles Bolden heeft totaal geen toegevoegde waarde. Gewoon de mening van iemand. Aangezien buitenaards leven zich nooit openbaar manifesteert, zal hun bestaan altijd wel een welles-nietes discussie blijven…. tot aan het einde der tijden.

  1 likes
 13. De mensheid heft zelf het antwoord al gevonden. De NASA loopt voornamelijk de mensheid te imponeren met zaken die niet bestaan. We worden ook daar belazerd dus. Ook weer van de belastingcenten van het volk. Waar dat geld dan wel aan opgaat kun je wel raden als je met hufters te maken hebt. Voeballuhh, tietuh… Drank, dope en lekkere wijven. Veel verder dan dit komen die destructieve 3D types niet.

  1 likes
 14. Bold van Bolden

  0 likes
 15. Tuurlijk joh !!! We zijn op de maan geweest.
  Maar voor we naar mars kunnen moeten we toch echt een manier zien te vinden om de “Van Allen” belts veilig en gezond te kunnen passeren. Want dat is de grootste obstakel die we moeten nemen om naar de maan en de andere planeten te kunnen reizen.
  Met andere woorden ten tijde van de maanlandingen wisten we hoe we de “Van Allen” belts moesten passeren maar zijn die kennis nu kwijt en moeten die hervinden.
  Logisch toch??????

  0 likes
 16. new atheist world order

  De standaard ‘Never A Straight Answer’ opmerkingen zijn opeens niet meer van toepassing?

  0 likes
 17. Eerlijk gezecht dat ik niet kan zeggen dat aliens niet bestaan
  Wat ik wel kan zeggen is dat ufos die waargenomen zijn in meeste gevallen ombemand zijn.
  Maar de aliens die er hebben gezeten die komen van de achterkant van de maan

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...