Gezondheid

Nederlandse overheid, onder invloed van de EU, drijft mensen tot wanhoop

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Het moet niet gekker worden!”

Grafiek werkloosheid 2003-2015
Werkloosheid 2003 – 2015 (bron: recruitmentmatters.nl / CBS)

In Nederland heerst een enorme sociale ellende. De werkloosheid stijgt naar recordhoogten, huisuitzettingen zijn aan de orde van de dag, de banken en overheid graaien als losgeslagen blinde bezetenen om zich heen, deurwaarders rennen zich helemaal suf, ziektekostenverzekeringen zijn verplicht gesteld en zijn voor velen onbetaalbaar geworden, het CJIB vermoordt mensen financieel om het laatste beetje geld dat ze nog hebben óók af te pakken, belastingen worden steeds hoger en er is inmiddels sprake van dat het lage BTW-tarief met 15% verhoogd wordt. Mensen worden langzaamaan letterlijk tot wanhoop gedreven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

En elke keer als er weer een ‘maatregel’ genomen wordt, zuchten tienduizenden mensen onder de almaar zwaarder wordende lasten. Uitingen van willekeurige mensen op de sociale media als Facebook en Twitter als “het moet niet gekker worden” zien we steeds vaker, waarna het leventje, met weer een paar spreekwoordelijke kilo’s extra ballast op de schouders erbij, verder gaat. Tot de volgende aankondiging van nog meer ellende. En deze aankondigingen lijken steeds vaker te komen.

Als er één ding is dat de Nederlandse overheid weet, als slaafse uitvoerder van de wensen van de achterliggende corporaties en de EU (want dié ‘besturen’ feitelijk het land), dan is het dat grote veranderingen in hapklare kleinere brokjes door de bevolkingsstrot geduwd moeten worden. Doe het langzaam, dan komen mensen niet massaal in opstand.

De situatie in Nederland wordt voor de meerderheid van de bevolking steeds uitzichtlozer. Tienduizenden mensen zien het niet meer zitten, raken in een depressie, hebben last van een burn-out en weten zich geen raad meer. En de overheid sluit zoals gewoonlijk de ogen. Zij willen niets aan de kunstmatig veroorzaakte bevolkingsellende doen, het lijkt er eerder op dat ze er juist op uit zijn om het te verergeren.

Een triest voorbeeld is dat van Richard, een NineForNews-lezer die ons een tijdje terug al een noodkreet stuurde. NineForNews heeft deze noodkreet toen als lezersbrief geplaatst. Deze is hier te lezen.

Dr. Matthias Rath
Dr. Matthias Rath

Volgens Dr. Matthias Rath, mede-auteur van het boek ‘The Nazi Roots of the Brussels EU’ (klik hier om gratis te downloaden), is onze huidige economische ellende het resultaat van de ‘Nazi-EU’. De Europese Unie, die gebouwd is op de fundamenten van het Nazi-gedachtegoed. Gedachtegoed dat zeker niet het beste met de bevolking voor heeft.

Licht aan de horizon

Vervolgens kunnen we ons de vraag stellen hoe het toch komt dat er ook nog veel mensen zijn die geen ernstige problemen ondervinden van de neo-nazistische EU-praktijken in Nederland anno 2015. Want die zijn er (gelukkig) ook nog.

Het antwoord op die vraag heeft voornamelijk te maken met ‘mindset’, oftewel de mentale instelling die men heeft. Mensen die zich mentaal ‘gewapend’ hebben, blijken veel minder gevoelig te zijn voor de negatieve gang van zaken. Zij anticiperen beter op negatieve situaties en leven een gelukkiger en vrolijker leven.

Michel Lejeune van Trancewerk zegt hierover: “het is je onbewuste overtuiging die bepaalt hoe je met situaties omgaat. De ene persoon ‘breekt’ mentaal sneller dan de ander, omdat we allemaal een andere ‘programmering’ hebben. Gelukkig kan iedereen zich wapenen tegen de huidige economische gang van zaken, waardoor het eenvoudiger wordt om depressiviteit en burn-out buiten de deur te houden of, als je er last van hebt, dit sneller buiten de deur te kunnen zetten.”

Trancewerk heeft veel ervaring met depressie, neerslachtigheid, burn-out en alle gevolgen daarvan. Mede daarom heeft Lejeune drie verschillende hypnosesessies ontwikkeld, waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om definitief af te rekenen met depressie of burn-out.

“Mensen lachen weer en zien het eindelijk weer zitten. Ze krijgen hun positieve gevoel terug en ondernemen weer wat. Hun creativiteit stijgt, waardoor zij oplossingen kunnen zien en bedenken die ze eerst niet zagen. Depressieve gevoelens maken je immers lusteloos en vlak.”, aldus Lejeune.

Trancewerk.nl biedt NineForNews-lezers de komende drie dagen deze zeer effectieve hypnosesessies tegen burn-out en depressiviteit aan van € 49,99 voor slechts € 10,- per stuk:

  • Onmiddellijke stressvermindering
    Met deze hypnosesessie ervaar je onmiddellijke stressvermindering en voel je je direct uitgeruster, sterker en beter. Dit zijn belangrijke aspecten als je niet goed in je vel zit.
  • Kom uit een depressie en voel je snel beter
    Met deze hypnosesessie kun je uit een depressie komen en voel je je snel beter, waardoor je levenslust en -kracht terugkomt en de zon weer in je hart en leven gaat schijnen.
  • Versla overspannenheid of burn-out
    Met deze hypnosesessie versla je overspannenheid of burn-out. Je levenslust komt weer terug en je productiviteit stijgt weer. Je voelt je elke dag sterker worden en alles in het leven gaat steeds meer de goede kant op.

 

Klik op de bovenstaande hypnosesessies voor meer informatie of om direct te bestellen voor slechts 10,- per stuk.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
9 jaren geleden

Volgens Dr. Matthias Rath, mede-auteur van het boek ‘The Nazi Roots of the Brussels EU’, is onze huidige economische ellende het resultaat van de ‘Nazi-EU’. De Europese Unie, die gebouwd is op de fundamenten van het Nazi-gedachtegoed. Gedachtegoed dat zeker niet het beste met de bevolking voor heeft.”
———————————————-

Weer zo’n Nazi basher.
De protocollen van de wijzen van Zion zijn de echte blauwdruk van de EU.

De nazi’s wilden eenheid en niet de verdeeldheid die de EU/USA kweekt.
Het ging de nazi’s erom samen sterk staan en dat is hen toen ook gelukt, anders hadden ze het nooit klaar gekregen met zo weinig mensen zo’n groot gebied te bezetten.

Kinderbijslag, sociale voorzieningen, dierenbescherming, allemaal dingen die de nazi’s ingevoerd hebben.

Silber eye
Silber eye
9 jaren geleden

Er zijn dan ook steeds meer verwarde mensen welke hun huis opblazen of op creatievere manieren solo acties ondernemen tegen hun onderdrukker, bijvoorbeeld brandstichtingen bij burgemeester van Haarlem welke waarvan de plaatselijke wetshandhavers roeptoeteren dat motorclubs verantwoordelijk zouden zijn etc.

De media welke een belangrijke of ook wel de belangrijkste sociale rol speelt in een samenleving heeft zich buitenspel gezet als onbetrouwbaar en partner in het politieke kwaad, een ieder filtert nu zijn eigen zienswijze op de hedendaagse gebeurtenissen.
Private ondernemingen hebben toestemming van de overheid burgers wederrechtelijk rekeningen te sturen zonder ook maar een tegenprestatie te leveren etc.
Het voelt of wij in de eindtijd leven van goed georganiseerde fatsoenlijke samenleving met een eerlijk rechtssysteem.
Er is op een breed maatschappelijk vlak inmiddels grote ontevredenheid over het onrecht welke gedicteerd wordt vanuit de politiek, we stevenen af op anarchie.
Dag in dag uit worden wij gebrainwasht dat we bevoorrecht zouden zijn als Nederlands volk wijzende naar landen welke ontspoort zijn in totale anarchie (meestal door westerse bemoeienis), mijn hoela het is een klein exclusief deel van onze samenbeleving welke de zegeningen van ons rechtsbestel ten deel valt.

rik
rik
9 jaren geleden

Hoe meer het je aandacht heeft om stress te verminderen, burn out te voorkomen enzovoort, hoe meer het op de voorgrond zal treden.

Erken dat je stress hebt, kom wat minder in contact met je mede mensen, en laat de stress los. Dat is de enige mantra die je nodig hebt. Doe daarnaast wat aan beweging en een dagelijkse activiteit die je energie levert. Relativeer het leven en laat die negatieven gedachten die ook in dit artikel de boventoon voeren gewoon wegdrijven op een wolkje.

Cursussen zijn overbodig en maken dat je alleen maar meer bezig bent met het onderwerp.
Goed voor de alternatieve cursus industrie.

Henk
Henk
9 jaren geleden

Het spelletje wordt al jarenlang zo gespeeld, eerst berichten over meevallers!!!

Eerst hoorde je, Groei, Belastingverlaging, BPM, Wegenbelasting, minder openlijk was de verhoging laag BTW-tarief.

Toen ze onlangs de economische groei en loonbelasting verlaging aankondigen wist ik al dat het daar niet bij bleef..
Per saldo ga je er meestal op achteruit, maar eerst wordt er zand in je ogen gestrooid.
Het zijn gewoon aasgieren.

Dat er reclame-blok bij kwam aan dit artikel voelde ik ook aankomen voordat ik het las!

Back to top button