Homepagina » Gezondheid » Nederlandse overheid, onder invloed van de EU, drijft mensen tot wanhoop
Wanhoop dankzij de overheid en de EU

Nederlandse overheid, onder invloed van de EU, drijft mensen tot wanhoop

“Het moet niet gekker worden!”

Grafiek werkloosheid 2003-2015

Werkloosheid 2003 – 2015 (bron: recruitmentmatters.nl / CBS)

In Nederland heerst een enorme sociale ellende. De werkloosheid stijgt naar recordhoogten, huisuitzettingen zijn aan de orde van de dag, de banken en overheid graaien als losgeslagen blinde bezetenen om zich heen, deurwaarders rennen zich helemaal suf, ziektekostenverzekeringen zijn verplicht gesteld en zijn voor velen onbetaalbaar geworden, het CJIB vermoordt mensen financieel om het laatste beetje geld dat ze nog hebben óók af te pakken, belastingen worden steeds hoger en er is inmiddels sprake van dat het lage BTW-tarief met 15% verhoogd wordt. Mensen worden langzaamaan letterlijk tot wanhoop gedreven.

En elke keer als er weer een ‘maatregel’ genomen wordt, zuchten tienduizenden mensen onder de almaar zwaarder wordende lasten. Uitingen van willekeurige mensen op de sociale media als Facebook en Twitter als “het moet niet gekker worden” zien we steeds vaker, waarna het leventje, met weer een paar spreekwoordelijke kilo’s extra ballast op de schouders erbij, verder gaat. Tot de volgende aankondiging van nog meer ellende. En deze aankondigingen lijken steeds vaker te komen.

Als er één ding is dat de Nederlandse overheid weet, als slaafse uitvoerder van de wensen van de achterliggende corporaties en de EU (want dié ‘besturen’ feitelijk het land), dan is het dat grote veranderingen in hapklare kleinere brokjes door de bevolkingsstrot geduwd moeten worden. Doe het langzaam, dan komen mensen niet massaal in opstand.

De situatie in Nederland wordt voor de meerderheid van de bevolking steeds uitzichtlozer. Tienduizenden mensen zien het niet meer zitten, raken in een depressie, hebben last van een burn-out en weten zich geen raad meer. En de overheid sluit zoals gewoonlijk de ogen. Zij willen niets aan de kunstmatig veroorzaakte bevolkingsellende doen, het lijkt er eerder op dat ze er juist op uit zijn om het te verergeren.

Een triest voorbeeld is dat van Richard, een NineForNews-lezer die ons een tijdje terug al een noodkreet stuurde. NineForNews heeft deze noodkreet toen als lezersbrief geplaatst. Deze is hier te lezen.

Dr. Matthias Rath

Dr. Matthias Rath

Volgens Dr. Matthias Rath, mede-auteur van het boek ‘The Nazi Roots of the Brussels EU’ (klik hier om gratis te downloaden), is onze huidige economische ellende het resultaat van de ‘Nazi-EU’. De Europese Unie, die gebouwd is op de fundamenten van het Nazi-gedachtegoed. Gedachtegoed dat zeker niet het beste met de bevolking voor heeft.

Licht aan de horizon

Vervolgens kunnen we ons de vraag stellen hoe het toch komt dat er ook nog veel mensen zijn die geen ernstige problemen ondervinden van de neo-nazistische EU-praktijken in Nederland anno 2015. Want die zijn er (gelukkig) ook nog.

Het antwoord op die vraag heeft voornamelijk te maken met ‘mindset’, oftewel de mentale instelling die men heeft. Mensen die zich mentaal ‘gewapend’ hebben, blijken veel minder gevoelig te zijn voor de negatieve gang van zaken. Zij anticiperen beter op negatieve situaties en leven een gelukkiger en vrolijker leven.

Michel Lejeune van Trancewerk zegt hierover: “het is je onbewuste overtuiging die bepaalt hoe je met situaties omgaat. De ene persoon ‘breekt’ mentaal sneller dan de ander, omdat we allemaal een andere ‘programmering’ hebben. Gelukkig kan iedereen zich wapenen tegen de huidige economische gang van zaken, waardoor het eenvoudiger wordt om depressiviteit en burn-out buiten de deur te houden of, als je er last van hebt, dit sneller buiten de deur te kunnen zetten.”

Trancewerk heeft veel ervaring met depressie, neerslachtigheid, burn-out en alle gevolgen daarvan. Mede daarom heeft Lejeune drie verschillende hypnosesessies ontwikkeld, waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om definitief af te rekenen met depressie of burn-out.

“Mensen lachen weer en zien het eindelijk weer zitten. Ze krijgen hun positieve gevoel terug en ondernemen weer wat. Hun creativiteit stijgt, waardoor zij oplossingen kunnen zien en bedenken die ze eerst niet zagen. Depressieve gevoelens maken je immers lusteloos en vlak.”, aldus Lejeune.

Trancewerk.nl biedt NineForNews-lezers de komende drie dagen deze zeer effectieve hypnosesessies tegen burn-out en depressiviteit aan van € 49,99 voor slechts € 10,- per stuk:

 • Onmiddellijke stressvermindering
  Met deze hypnosesessie ervaar je onmiddellijke stressvermindering en voel je je direct uitgeruster, sterker en beter. Dit zijn belangrijke aspecten als je niet goed in je vel zit.
 • Kom uit een depressie en voel je snel beter
  Met deze hypnosesessie kun je uit een depressie komen en voel je je snel beter, waardoor je levenslust en -kracht terugkomt en de zon weer in je hart en leven gaat schijnen.
 • Versla overspannenheid of burn-out
  Met deze hypnosesessie versla je overspannenheid of burn-out. Je levenslust komt weer terug en je productiviteit stijgt weer. Je voelt je elke dag sterker worden en alles in het leven gaat steeds meer de goede kant op.

 

Klik op de bovenstaande hypnosesessies voor meer informatie of om direct te bestellen voor slechts 10,- per stuk.Vond je deze informatie goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

53 reacties

 1. Er zijn dan ook steeds meer verwarde mensen welke hun huis opblazen of op creatievere manieren solo acties ondernemen tegen hun onderdrukker, bijvoorbeeld brandstichtingen bij burgemeester van Haarlem welke waarvan de plaatselijke wetshandhavers roeptoeteren dat motorclubs verantwoordelijk zouden zijn etc.

  De media welke een belangrijke of ook wel de belangrijkste sociale rol speelt in een samenleving heeft zich buitenspel gezet als onbetrouwbaar en partner in het politieke kwaad, een ieder filtert nu zijn eigen zienswijze op de hedendaagse gebeurtenissen.
  Private ondernemingen hebben toestemming van de overheid burgers wederrechtelijk rekeningen te sturen zonder ook maar een tegenprestatie te leveren etc.
  Het voelt of wij in de eindtijd leven van goed georganiseerde fatsoenlijke samenleving met een eerlijk rechtssysteem.
  Er is op een breed maatschappelijk vlak inmiddels grote ontevredenheid over het onrecht welke gedicteerd wordt vanuit de politiek, we stevenen af op anarchie.
  Dag in dag uit worden wij gebrainwasht dat we bevoorrecht zouden zijn als Nederlands volk wijzende naar landen welke ontspoort zijn in totale anarchie (meestal door westerse bemoeienis), mijn hoela het is een klein exclusief deel van onze samenbeleving welke de zegeningen van ons rechtsbestel ten deel valt.

  18 likes
  • Dat krijg je ervan als je leeft in een liberale / individualistische wereld. De meerderheid heeft er, via stemgedrag, zelf om gevraagd. (En doet dat nog steeds..)

   26 likes
   • @[email protected] Je bent wel een heel simpele denker als je werkelijk meent dat het liberalisme hier een onderdeel van zou zijn of dat je daar de schuld zou kunnen leggen. Juist het hele EU systeem is het tegenovergestelde van dat wat je zegt. En wat zou er mis zijn met individualisme, wat is er mis dat mensen hun eigen zaken regelen, onderhouden en verdedigen tegen de roofzucht van een nep socialistische en asociale rovende overheid? Duidelijk dat jij er socialistische ideeën op na houdt, die zien ze graag bij de fascisten in de EU, kunnen ze met steun van dergelijk volk onder het mom van nivelleren (roven) de eigen zakken verder blijven vullen. De socialistische EU is de grootste roversbende uit de geschiedenis die met dwang en leugens landen plunderen en in de afgrond storten. Dat heeft met liberalisme en individualisme en al dat soort zaken totaal niets van doen.

    5 likes
   • Heeft weinig te maken met liberalisme aangezien er in NL geen liberaal beleid wordt gevoerd. In een echte liberale samenleving zouden wij veel meer vrijheden genieten, zowel op persoonlijk als op economisch vlak.

    Het individualisme waar je aan refereert is mijns inziens eerder een gevolg van socialistisch beleid, aangezien de overheid alles regelt en alle macht en verantwoordelijkheid naar zich toe trekt. Dit zorgt ervoor dat het individu weinig tot geen verantwoordelijkheid meer neemt want de staat regelt alles wel.

    5 likes
   • Beste Rik
    Hoe weet jij dat wat we als verkiezingsuitslag voorgeschoteld krijgen ook de echte uitslag is daar heb ik mijn twijfels over. Vergeet ook niet dat wij een duidelijke mening hadden over Europa en wat daarvan geworden is en waar komt dat door;- het nederlandse volk zit tussen flegmatiek en apatisch ingeklemd en iedereen die zich daaruit probeert te worstelen wordt meedogenloos door de rest weer de krabbenton ingetrokken.
    – men heeft een blind vertrouwen in zijn /haar leiders en autoriteitsfiguren men neemt passief info tot zich i.p.v. actief op zoek te gaan naar de waarheid.
    Ik denk dat een aardig deel van de bevolking het niet zou merken of erg zou vinden als je ze alvast in hun toekomstige doodskist gooit mits je hun laptop ,tv,i-phone ,wat drugs en eten er ook ingooit.

    4 likes
  • Ik hoor hier niemand over het feit dat familie, vrienden kennissen in hun omgeving ook opstandig aan het worden zijn. Wel zodanig dat men in de stemming komt om daadwerkelijk de straat op te gaan.
   Europa kijkt met stijgende verbazing naar het LAFFE gedrag van de Nederlander.
   Die zijn naam eer aan doet; Neder( – ig) lander. Staken ? Nee, geen tijd… Protesteren; alleen als jij ook gaat…. Kan niet hoor; kost mij geld….

   Ik schaam mij voor het feit dat er hier muchos commentaar geleverd wordt, maar dat aan het einde van de rit iedereen op zijn luie gat blijft zitten.
   We wachten geduldig op de belastingherziening op prinsjesdag en daarna is het business as usual…. Wat een zielige vertoning !! Bah !!

   Blijf maar gewoon schrijven dat helpt……..

   18 likes
   • Hier hoe het zo lang stand heeft kunnen houden.

    https://www.youtube.com/watch?t=56&v=26rLYghPDsc

    Hoe ze het er geleidelijk en geruisloos in gesluisd hebben en hoe het komt dat famous people echt denken dat ze bijzonder zijn. Het zijn onnozele slachtoffers van monsters.
    Wat een zieke geesten, ze horen niet op aarde want wat zijn ze laf en gewetenloos.
    Hun tijd is nu echt voorbij.

    6 likes
   • Ik zou nog maar even wachten om hollanders laf te noemen. Holland heeft z’n kerels hoor. Vergis je niet

    1 likes
   • Weet je wat ik doe, Huisheks?
    Ik schrijf en email mijn ongenoegen ook personlijk naar de verantwoordelijke mensen in de regering.
    Mijn advies: OVERSPOEL die lui met wat we ervan vinden.
    Email adressen zijn erg makkelijk op te sporen.

    0 likes
 2. Hoe meer het je aandacht heeft om stress te verminderen, burn out te voorkomen enzovoort, hoe meer het op de voorgrond zal treden.

  Erken dat je stress hebt, kom wat minder in contact met je mede mensen, en laat de stress los. Dat is de enige mantra die je nodig hebt. Doe daarnaast wat aan beweging en een dagelijkse activiteit die je energie levert. Relativeer het leven en laat die negatieven gedachten die ook in dit artikel de boventoon voeren gewoon wegdrijven op een wolkje.

  Cursussen zijn overbodig en maken dat je alleen maar meer bezig bent met het onderwerp.
  Goed voor de alternatieve cursus industrie.

  26 likes
  • Ja, wat minder in contact komen met mensen die die zieke geesten nog voor vol aanzien. Ze zitten vlg. mij in een andere dimensie waar je geen volwaardig op gelijke voet gestemde praat meer mee aan kan gaan. Cursus is overbodig, ze worden langzaam maar zeker wakker. Je komt zowiezo vanzelf met je Hogere Zelf in contact en alleen daar word je wijzer van.

   8 likes
  • Je haalt de woorden uit mijn mond…

   3 likes
 3. Volgens Dr. Matthias Rath, mede-auteur van het boek ‘The Nazi Roots of the Brussels EU’, is onze huidige economische ellende het resultaat van de ‘Nazi-EU’. De Europese Unie, die gebouwd is op de fundamenten van het Nazi-gedachtegoed. Gedachtegoed dat zeker niet het beste met de bevolking voor heeft.”
  ———————————————-

  Weer zo’n Nazi basher.
  De protocollen van de wijzen van Zion zijn de echte blauwdruk van de EU.

  De nazi’s wilden eenheid en niet de verdeeldheid die de EU/USA kweekt.
  Het ging de nazi’s erom samen sterk staan en dat is hen toen ook gelukt, anders hadden ze het nooit klaar gekregen met zo weinig mensen zo’n groot gebied te bezetten.

  Kinderbijslag, sociale voorzieningen, dierenbescherming, allemaal dingen die de nazi’s ingevoerd hebben.

  9 likes
  • Kinderbijslag etc. vergeten bij te melden, dat in de 12 jaar Nazi’s er bijna geen mensen over waren, steden, economie waren compleet verwoest, maar dat even ter zake.

   4 likes
   • @ea1, Zo kun je je er makkelijk vanaf maken ja.
    Je moet eens kijken hoe Duitsland eruit zag in de periode ’33/’39 en wat buitenstaanders er toen over zeiden.
    ___________________________

    „Man mag heute darüber sagen, was man will: Deutschland war im Jahre 1936 ein blühendes, glückliches Land. Auf seinem Antlitz lag das Strahlen einer verliebten Frau. Und die Deutschen waren verliebt – verliebt in Hitler… Und sie hatten allen Grund zur Dankbarkeit. Hitler hatte die Arbeitslosigkeit bezwungen und ihnen eine neue wirtschaftliche Blüte gebracht. Er hatte den Deutschen ein neues Bewusstsein ihrer nationalen Kraft und ihrer nationalen Aufgabe vermittelt.“

    – Sefton Delmer, brit. Chefpropagandist während des Zweiten Weltkrieges in seinem Buch „Die Deutschen und ich“ – Hamburg 1961, S. 288
    *

    „Gerade bin ich zurückgekommen von einem Besuch in Deutschland…. Ich habe nun Deutschlands berühmten Führer gesehen, auch die großen Veränderungen, die er verursacht hat. Was immer einer denkt von seinen Methoden – und diese sind bestimmt nicht jene eines parlamentarischen Landes – kann doch kein Zweifel darüber bestehen, dass er eine wunderbare Veränderung im Geist der Menschen, in ihrem Benehmen untereinander, in ihrer sozialen und ökonomischen Selbstdarstellung bewirkt hat… Es ist nicht das Deutschland des ersten Jahrzehnts nach dem Weltkrieg, das zerbrochen, niedergeschlagen, niedergedrückt, mit einem Gefühl von Unvermögen und Furchtsamkeit dahinlebte. Es ist jetzt voll von Hoffnung und Vertrauen und einem erneuten Gefühl von Bestimmung, sein eigenes Leben selbst zu lenken, ohne Einwirkung irgendwelcher Kräfte außerhalb seiner Grenzen. Das erste Mal in Deutschland nach dem Weltkrieg ist generell ein Sinn für Sicherheit unter den Menschen eingezogen. Es ist ein glückliches Deutschland. Ich habe es überall gesehen und kennen gelernt.“

    Lloyd George nach seinem Besuch in Berchtesgaden bei Adolf Hitler im „Daily Express“, 17.09.1936

    *

    „Wenn England einmal so geschlagen daniederliegen sollte wie Deutschland nach dem Weltkrieg, dann wünschte ich mir für England einen Mann wie Adolf Hitler.“

    Winston Churchill, 1938
    https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2012/10/14/zitatensammlung-aus-unverdachtigen-quellen-zur-erinnerung/

    3 likes
    • Lekker Duits ! We leven in NEDERLAND en NIET in DUITSLAND en ook niet IN AMERIKA !
     Als er commentaar geleverd wordt is mij dat PRIMA, maar dan wel in JE MOERSTAAL !!

     1 likes
     • Hier vindt je soms ook comments in het Engels. Wat is er mis met Duits?

      1 likes
     • En als je MOERSTAAL nu Duits of Engels is?

      Velen die mijn “MOERSTAAL” schrijven, schrijven voor mij nog steeds in het Spaans….

      1 likes
  • Denk dat ‘de Nazi’s’ een instrument waren van de machthebbers. Je kunt ook zeggen dat ze er onderdeel van uitmaken/uitmaakten. Het resultaat mag er wezen.

   6 likes
 4. Ik ben van alles naar niets gegaan door een aantal ongelukkige omstandigheden zoals de link naar mijn brief hierboven verwijst. Ik ben van alle hulp verstoken doordat al zeven maanden lang mijn aanvraag voor bijstand wordt afgewezen. Ik houd mijzelf in leven door ‘klusjes’. Een tuin schoonmaken voor twee tientjes, een fiets repareren, een maat van mij helpen met een klus aan een auto, en af en toe kan ik voor vijfendertig euro per dag mee met een paar dakdekkers hier van het kamp. Dan waag ik onverzekerd mijn leven driehoog op de nok van een dak ergens in Amsterdam of Den Haag. Mag ik gootjes dichten of voegen hakken etc. En ik heb best hoogtevrees, dus het voelt echt niet prettig daarboven! En ik verkoop de pammetjes die ik van mijn psych krijg aan een junk bij mij in de straat. Ik vreet die sh*t toch niet en hij is er blij mee. Dus bij GGZ blijf ik nog wel even klant. Voor de rest ben ik afhankelijk van de goedheid van de mensen om mij heen.
  Ik heb eigenlijk geen thuis, dit om deurwaarders te ontlopen, en om mijn moeder te ontlasten. Maar ik woon vaak bij mijn moeder en mijn zoontje in.”Mijn zoon slaapt niet op straat zolang er hier een bed voor hem staat”, zegt ze.
  Al met al is mijn leven een complete sh*t laat maar zeggen.
  Ik klop op deuren die worden dicht gesmeten. Ik zit nu al bijna acht maanden zonder enige vorm van inkomen en ik heb een zoontje van negen. Het enige wat ik krijg zijn brieven, in tweevoud aangetekend nog wel! (Weet u ook waar uw belastingcenten naar toe gaan), met nog weer vragen en eisen. En papier kan ik niet eten, en zeker mijn zoontje niet voeden. Ze zeggen keihard tegen mij: ” Verrek maar”. Dus ondertussen is de zoveelste aanvraag al weer onderweg en volgt morgen de volgende dag van bietsen, vragen, bedelen, en misschien, als ik geluk heb een klusje. Ik ben met vijf euro al blij.
  Goh, vroeger maakte ik soms wel vijfhonderd euro! Het kan gek gaan hè?
  Ik heb 25 jaar gewerkt. Alles is weg. Ik hoef op mijn oude dag niets meer te verwachten.
  Deze wereld biedt mij geen vooruitzichten meer. Zij heeft mij niets meer te beiden. En dat is hard, maar ook bevrijdend.
  Om mij niet gek te laten maken en voor de trein te springen, en daar zat ik niet ver van af, rest mij niets anders meer dan voor mij zelf te kiezen. Want dat is alles wat er over is. Een kei harde, maar o zo wijze les.
  Ik heb losgelaten, ben dakloos geworden. Heb alles opgegeven en ben, noodgedwongen weer bij mij zelf terug gekomen. Ha! Wat een pijnlijke bevrijding!
  Ik oefen weer Tai Chi en oefen mijn kung fu. Daar ben ik goed in, en het geeft mij rust en kracht.
  En ik heb besloten om, hoe dan ook mijn passie te volgen.
  Ach, waarom zou ik timmerman moeten zijn.

  8 likes
  • En zet jouw verhaal nu af tegen het gedachtegoed van een @Alfred en @Zack.

   Die vinden dat je vooral voor jezelf moet zorgen (eigen verantwoordelijkheid), jezelf moet ontplooien en dat er sprake is van sociale gelijkheid.

   Je leeft werkelijk volgens die standpunten, je neemt geen uitkering (eigen verantwoording), je werkt al is het zwart (maar je ontplooit jezelf) en er is sociale gelijkheid (naast jouw staan er nog zat op dat dak (of niet eens)). Je bent ook verdraagzaam want je belandt niet in de criminaliteit. Je bent vrij in het maken van je keuzes… en je mag denken wat je wilt….

   Jij leidt dus het even dat @zack @alfred en liberale partijen zo graag zien.

   4 likes
   • Maar ondertussen is deze maatschappij van alle kanten zo dichtgetimmerd dat er van leven nauwelijks sprake is. Het is elke dag weer een survival of the fittest. Voor mij althans.

    6 likes
    • En dat is nu precies wat deze libertariers willen, “Het recht van de sterkste” zal zegevieren net zoals in de natuur.
     SAMENleven bestaat in deze visie niet ook al doen sommigen zich beter voor dan ze zijn.

     3 likes
     • Het recht van de sterkste zegeviert in de natuur maar wij zijn geen wilde dieren en we leven ook niet in de natuur. Hier is sprake van het recht van de lafste, en zal niet gaan zegevieren.

      2 likes
    • Dus eerst wordt alles door de socialisten dichtgetimmerd, en dan laten ze de libertariërs op ons los. Zie daar maar eens in te overleven. Beetje good cop bad cop geval, maar het blijft een cop.
     Al die ideologieën zijn er alleen om ons zand in de ogen te strooien. Het is allemaal één pot nat.
     Ratten zijn het!

     2 likes
  • @Richard..in jou schrijven zullen velen hun leven/situatie herkennen.
   Maar desondanks alle tegenslagen blijf je tóch overeind en vecht je voor je bestaan om jezelf (en familie)overeind te houden en treef je op het rechte pad te blijven. ik vind je een Bikkel , je hebt je hart op de juiste plaats..mijn respekt hoor.
   Het is wereldwijd een Méga chaos, we zitten met elkaar in een tijdperk van UITZUIVERING, de ‘rottigheid’ moet er uit en wij moéten hier allemaal doorheen, maar geloof me Richard..er komen echt andere tjden aan..dus vertrouw niet alles wat je hoord of leest..wij worden vaak ‘bewúst’op het verkeerde been gezet om o.a agressie op te wekken.
   Met een warme groet.

   3 likes
 5. Waar ik me nog steeds aan stoor is dat mensen, die het goede voorbeeld zouden moeten geven en nb belastingvrij! een ton per maand binnengraaien, gewoon doorgaan met geldverkwisting. Wat de te denken van de verbouwing/renovatie van het toekomstig woonverblijf wat > 50 miljoen gaat kosten. Schande! Met dat geld zouden heel wat mensen in nood geholpen kunnen worden.

  8 likes
 6. Het spelletje wordt al jarenlang zo gespeeld, eerst berichten over meevallers!!!

  Eerst hoorde je, Groei, Belastingverlaging, BPM, Wegenbelasting, minder openlijk was de verhoging laag BTW-tarief.

  Toen ze onlangs de economische groei en loonbelasting verlaging aankondigen wist ik al dat het daar niet bij bleef..
  Per saldo ga je er meestal op achteruit, maar eerst wordt er zand in je ogen gestrooid.
  Het zijn gewoon aasgieren.

  Dat er reclame-blok bij kwam aan dit artikel voelde ik ook aankomen voordat ik het las!

  6 likes
 7. Het huidige systeem moet vallen. Al die landen met al die grenzen, cultuur verschillen, religies, onderlinge machtsverhoudingen, de individualiteit van mensen, het concept van ‘eigendom’. Het zit allemaal in ons hoofd en gaat op deze manier het einde van de mensheid betekenen, mocht het zo doorgaan.
  Mensen hebben duidelijk aangegeven dat ze niet van de huidige ‘status quo’ af kunnen stappen.
  Een enorme crisis/oorlog over de gehele wereld is de enige manier om mensen dichterbij elkaar te brengen en een nieuwe leefstijl te laten accepteren. Ook de enige manier voor een groot schalige politieke hervorming. Met het huidige concept van de individuele ‘ego’ en de wijze waarop zoveel dit zo enorm serieus nemen, en daardoor nergens voor open staan, maar wel willen denken ervoor open te staan.

  Het werkt niet meer, en te weinig staan open voor vooruitgang zolang dit niet word op gedrongen. Dus gaat het worden opgedrongen.

  Laat maar komen die ellende, want tot vandaag is angst het enige wat iedereen met elkaar gemeen heeft.

  2 likes
  • Ach, oorlog is ook één van hun instrumenten.
   Trap er niet in. Zij deden het keer op keer.
   Niet nog een keer!

   3 likes
  • En mag ik vragen wat voor verheffende oplossingen de vorige 2 wereldoorlogen ons gebracht hebben ,behalve de verkeerde/echt foute mensen nog rijker gemaakt te hebben, veel ellende ,pijn en dood veroorzaakt te hebben en last but not least ons alleen maar dichter gebracht te hebben bij het eindspel, volgens hun draaiboek. Oorlog is uiteindelijk slechts een bladwijzer in hun draaiboek zo van… dit implementeren we daarna, wanneer mensen druk bezig zijn met overleven.Alleen mensen die geen notie hebben van de geschiedenis komen met dit soort schijt en schijn oplossingen.

   0 likes
   • Alleen mensen die geen notie hebben van de photonbelt maken zich zorgen. En mensen die door stilstand/negativiteit/aan het verleden klevend, de shift niet kunnen ervaren.

    1 likes
 8. Depopulatie: via straling/wifi(verzwakking van immuunsystemen) en onderdrukkingssysteem. Plus veranderingen aan klimaat(droogte/overstromingen) zorgt voor ruimte overlevenden. Nou dan kom je wel aan 10 miljoen mensen/overlevenden in 2025(Nederland). Heb net het filmpje gezien op world unity. Is dit het bewijs van een massief ontvolkingsplan? Oh ja, keek even welke gebieden er onder NAP liggen? Noord en Zuid Holland, Flevoland en omstreken. Dat zijn ongeveer al 7 miljoen mensen. 17 -7 = 10. Denk dat agenda 21 toch meer met natuurverschijnselen te maken heeft. Amerika krijgt met veel doden te maken. Nu weten waarom ze daar FEMA kampen hebben gebouwd. De natuur is heftig daar.(platen,andreas enz.) Als er een poolshift komt naar het westen opschuift, dan breekt daar de hel uit. Een pool vangt zonnestraling op, op een gebied volop lava enz.
  Maar we kunnen wel nu al beter gaan samenleven/werken/delen enz. Beter kwaliteit, dan kwantiteit.

  2 likes
  • Jahoor, daar is Elise weer! Laten we er nog eens een portie negativiteit overheen gooien en niet kijken naar alle positieve ontwikkelingen die ook gaande zijn.

   Eerst was het december 2012, sinds kort was het september 2015 en nu wordt het weer 2025? En altijd is het “dood en verderf” en vele ANGSTEN en complotten die gaande zijn.

   Het Aquarius Tijdperk is aan het ontstaan (de komende 150 jaar ongeveer) en de ontwikkeling ervan IS niet gestoeld zijn op ANGST en OORLOG. Daarom zul je ook zien dat het af gaat nemen.

   Maar zoals bij iedere grote verandering worden de tegenstellingen nog even goed uitgespeeld het komende decennium maar dit zal niet de impact hebben die jij steeds verondersteld. Richt je op de positieve uitkomsten, daar heeft iedereen wat aan. Jouw gedachtepatronen vertragen alleen maar de nieuwe trillingen.

   SAMENwerken en EERLIJK delen is uiteraard een goed idee. NU en in de toekomst. (Maar niet opgebouwd vanuit ANGST).

   2 likes
   • Helemaal met je eens.
    Angst en oorlog zijn oude instrumenten die hebben afgedaan.
    Zij zijn keer op keer beproeft en hebben bewezen niet het antwoord te zijn op het wel en wee van ons mensen. Ook wel vrede genoemd.

    1 likes
   • Beste Rik en Richard
    Het noemen van de feiten die onze realiteit bepalen, kun je een kleur geven naargelang jouw waarde oordeel anderzijds mag het natuurlijk niet zo zijn dat als die realiteit negatief is en daarbij appelleert aan jouw plakplaatje van angst dat het als zodanig niet gehoord mag worden, want dat riekt een beetje naar plakplaatjes dictatuur.Geloof me er zijn ook mensen die zich ergeren aan de tenenkrommende theorieen van mensen die een half vol glas menen te zien daar waar hij leeg op tafel staat, vaak ook zonder maar enigszins te benoemen wat er zo positief is l.Weer eens een stuk new-age geleuter ach neem toch nog eens een hap uit de appel en slaap honderd jaar .

    0 likes
 9. Het leven is een les, de wereld een school, een klaslokaal, je kan je eigen leraar uitzoeken, maar niet de lessen.

  2 likes
 10. Het is gewoon de oude Romeinse didactuur die heerst.

  4 likes
 11. De profetie zegt, dat klei en ijzer niet kan mengen of aan mekaar hechte. Het is verdoemd te mislukken.

  3 likes
 12. En welke Robin hood gaat er iets aan doen ? Wanneer komt de bevolking op straat of in opstand ? Dit kan toch niemand blijven slikken

  3 likes
 13. Ach, het is allemaal redelijk eenvoudig, de huidige economie kan nooit zo blijven bestaan. De zorgverzekering gaat enorm stijgen, verzekeringen ect gaan ook stijgen met de aangekondigde btw verhoging en uiteindelijk ontploft de zeepbel. De huidige “criminelen” in Den Haag kijken alleen naar hun eigen straatje. Wij kunnen helaas alleen maar toekijken, niemand doet wat want een eenling heeft geen macht. Welke reactie er ook komt op dit bericht, u neemt toch geen actie.

  2 likes
 14. “In Nederland heerst een enorme sociale ellende. De werkloosheid stijgt naar recordhoogten, huisuitzettingen zijn aan de orde van de dag, de banken en overheid graaien als losgeslagen blinde bezetenen om zich heen, deurwaarders rennen zich helemaal suf, ziektekostenverzekeringen zijn verplicht gesteld en zijn voor velen onbetaalbaar geworden, het CJIB vermoordt mensen financieel om het laatste beetje geld dat ze nog hebben óók af te pakken, belastingen worden steeds hoger en er is inmiddels sprake van dat het lage BTW-tarief met 15% verhoogd wordt. Mensen worden langzaamaan letterlijk tot wanhoop gedreven.”

  *Diepe zucht* Behoorlijk herkenbaar voor mijn situatie, ik werk me een slag in de rondte, net genoeg om de huur/verzekering/gas-elektra-water mee te betalen, luiers en poedermelk voor de kleine moet ook nog gehaald worden, en zo ben ik aan ‘t begin van de maand al aan het eind van me geld 😉

  Werkeloos ben ik “gelukkig” niet, maar ik heb wel sterk het gevoel dat het in mijn situatie op financieel vlak niet veel zou uitmaken (of sterker nog: gewoon helemaal niks zou uitmaken). De ziektekostenverzekering is voor mij zeker onbetaalbaar geworden, en daarnaast betaal je alsnog voor zowat alles (dus naast de verzekering alsnog betalen voor zaken waarvan je d’r van uit gaat dat je daarvoor verzekerd bent). Het CJIB heb ik gelukkig niks mee te maken, heb me auto moeten verkopen omdat de verzekering gewoon absurd duur was (voor een suzuki alto.. en nee, dat is geen superzware dure auto ofzo :D). Deurwaarders en huisuitzettingen, ik heb er tot op nu nog niet mee te maken gehad.. maar naar mijn gevoel zal dat slechts een kwestie van tijd zijn.

  Als je zo’n beetje volgt hoe ze het in de 2e kamer aanpakken is het vooral zo dat “we” allemaal moeten inleveren, behalve de 2e kamerleden uiteraard, en de rijkere.. die moeten vooral rijker kunnen blijven worden.

  De rest van het artikel lees ik vooral als reclame voor de diensten van trancewerk. Want ondanks dat ik me in financieel opzicht behoorlijk genaaid voel worden (vooral door de wetten en regels van dit land, en de absurde prijzen die je o.a. voor zorgverzekeringen neerlegt), moet ik wel zeggen dat ik aan de andere kant wel blij ben dat ik als starter op deze markt (in een tijd van crisis) i.i.g. een baan heb. Voor mij alvast géén trance of hypnose 🙂

  1 likes
  • GS88
   wat een druk op je! en dan met een kleintje……..
   Moed houden ajb.
   Email je ongenoegen maar naar de betreffende lui in de regering. Doe ik ook.
   Adressen zijn online makkelijk te vinden.

   0 likes
 15. Wie wil er les?

  1 likes
 16. En alles verloopt volgens Plan maar soms schreeuwt het ego zo hard, terwijl alles op z’n plek is

  1 likes
 17. @Richard, YEP!! 🙂

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Nederland ook uit de EU? Dit bizarre beleid is de druppel

Over enkele weken zal Groot-Brittannië de eerste ...

europarlementariërs

Europarlementariërs eisen debat over bruut politiegeweld tegen Franse gele hesjes: ‘Rechtsstaat is kapot!’

Poolse Europarlementariërs hebben na het brute politieoptreden ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.