Homepagina » Buitenland » Schietpartij Charleston: hoe medicijnmisbruik geweld in Amerika voedt
Schietpartij Charleston: hoe medicijnmisbruik geweld in Amerika voedt

Schietpartij Charleston: hoe medicijnmisbruik geweld in Amerika voedt

Woensdagavond kwamen bij een schietpartij in een kerk in Charleston in de Amerikaanse staat South Carolina negen mensen om het leven. De schutter, Dylann Storm Roof, nam kort plaats op een kerkbank en opende daarna het vuur.

Hoewel we weten dat de dader racistische motieven had, kun je je afvragen of bij dit soort schietpartijen sprake is van een patroon. Dr. Manny Alvarez, medisch adviseur van FoxNews, is van mening dat een ware epidemie van medicijnmisbruik het geweld in Amerika voedt.

Pillenslikker

Roof zou onder meer Xanax (alprazolam) en Suboxone (buprenorfine) slikken. Een klasgenoot noemde hem een ‘pillenslikker’. De Wall Street Journal meldde dat Roof eerder strips Suboxone, een medicijn dat wordt gebruikt bij verslaving aan opiaten, bij zich had, maar daar geen doktersrecept voor had.

Xanax is gelinkt aan vele gevaarlijke bijwerkingen. Het medicijn kan ervoor zorgen dat iemand depressief, agressief en geïrriteerd wordt en moeite heeft met slapen. Als artsen en psychiaters Xanax voorschrijven, zijn ze zich bewust van deze bijwerkingen.

Suboxone wordt gebruikt als krachtige narcotische pijnstiller. In combinatie met Xanax kan er een giftige cocktail ontstaan die tot veel problemen kan leiden. De meeste van deze medicijnen worden op straat verkocht door mensen die ze illegaal hebben verkregen. Mensen die de middelen kopen zijn zich niet bewust van de mogelijke bijwerkingen of het mogelijke gevaar dat ze vormen als ze onder invloed zijn van de medicijnen.

Bioscoopschutter

Laten we eens kijken naar James Holmes, de bioscoopschutter die het vuur opende in een bioscoop in Aurora, Colorado en 12 mensen doodschoot en 70 verwondde. Holmes slikte Zoloft (sertraline) tegen depressie, sociale fobie en obsessieve-compulsieve stoornis en clonazepam tegen angstgevoelens en paniekstoornissen. Zoloft kan suïcidale neigingen veroorzaken en clonazepam heeft ook de nodige bijwerkingen.

Dan Eric Harris, die op 20 april 1999 samen met Dylan Klebold het vuur opende op een middelbare school en 13 klasgenoten om het leven bracht voordat hij zelfmoord pleegde. Harris nam het krachtige antidepressivum Luvox (fluvoxamine).

Eén op de 10 Amerikanen slikt antidepressiva en vele anderen kopen ze illegaal voor recreatief gebruik. Zonder medisch toezicht kunnen deze middelen agressief gedrag versterken en irrationele gedachten voeden.

Farmaceutische bedrijven die de genoemde medicijnen verkopen, zetten ieder jaar ongeveer 2,5 miljard dollar (2,1 miljard euro) apart voor tv-reclames. Door medicijnen in een negatief daglicht te stellen riskeren de media miljoenen aan advertentie-inkomsten mis te lopen.

[FoxNews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mariatje schreef:

  Is de vraag of die schietpartijen spontane acties zijn of toch weer georganiseerd door hogerhand om onrust te zaaien. Dat die medicijnen wat met je doen, behalve wat depressieve gevoelens onderdrukken is wel zeker, alleen hebben ze op iedereen weer een andere werking. Werd zelf suïcidaal toen ik ze slikte.

  15 likes
  • flardinga schreef:

   Er is toch nog steeds veel racisme onder de blanke bewoners van de VS en onder de politie hebben we toch vooral de laatste tijd kunnen zien dat er soms voor niks gewoon zwarte bewoners om niks geliquideerd werden op straat, het heeft niks te maken (is mijn persoonlijke mening) met medicijngebruik, toen Obama als President gekozen was en ik bedoelde de eerste keer in de geschiedenis als niet blanke President, toen al ontstond er een groep blanke Amerikanen die hem met verzet als President wilde weghebben, de Tea Party ook van de lekkere jongens, het racisme zit nog diep onderin de samenleving en nog niet zo lang geleden was er een echte scheiding in de rassen.
   Lees eens het boek van Kent Nerburn, wolf nor dog, of in het Nederlands Wolf noch hond, het relaas van een oude Indiaanse Elder, een mooi en eerlijk verhaal over de VS en zijn racisme en met veel humor maar hard als het moet, heb al diverse keren contact gehad met de blanke schrijver Nerburn, ik geloof trouwens dat racisme aangeleerd is en niet in ons zelf zit.

   13 likes
   • Bataaf schreef:

    Er is nog steeds veel racisme onder alle bevolkingsgroepen in de VS.Niet alleen de blanke.Dat is naïef, gevaarlijk en ronduit racistisch om zoiets te stellen.Wellicht is dat wat men geacht wordt te denken..Feiten blijven dat er geen knockout games zijn waarbij blanke groeperingen zwarten knockout slaan.Flashmobs waarbij zwarten blanken aanvallen.Hate crimes dus.Echter spreekt de media er niet van als het blanke slachtoffers betreft.Dat is pas racisme!Nee, de blanken moeten vooral schuldgevoel blijven houden en zich laten pakken door alles en iedereen.Mogen geen trots hebben, geen eigen etnisch homogeen land, geen eigen cultuur etc.Dat is wat er ondermeer achter zit.In europa trouwens niet anders.Als we daadwerkelijk gelijke behandeling zouden hebben alle richtingen op kan racisme niet bestaan.En de media spelen een vieze rol in deze.Ook Obama gooit er regelmatig een schepje bovenop.Verwar patriottisme niet met racisme.Gebeurd hier ook met politiek ‘incorrecte’ bewegingen.De term alleen al!Elk beestje moet je bij de naam noemen.Als iemand een ander vermoord los van ras is dat haat, dan is dat slecht en niet een collectieve daad.Waarom wordt dit nu wel weer zo gezien?Dit is geen collectieve daad maar…wit Amerika moet zich weer schamen.Andersom gebeurd dat niet.Nooit.Waar is de gelijke behandeling in deze?Schaamde zwart Amerika zich collectief voor de Beltway sniper attacks (2002) nee, natuurlijk niet!En gelijk hebben ze.
    En nu is het een (naar mijn mening) patsy geweest als Lanza , Tsanaev en Holmes etc.Als dat wat de media portretteert waar zou zijn zou de VS er HEEL anders uitzien.13% van de VS is zwart echter is deze bevolkingsgroep verantwoordelijk voor meer dan 50% van alle moorden in de VS.(FBI rapporten)Elk weekend worden er alleen al in Chicago meerdere moorden gepleegd door zwarten op zwarten.Er is een heel ander probleem gaande, een probleem in de zwarte gemeenschap alwaar Obama trouwens geen [email protected] om geeft en/of mee heeft gedaan in al die jaren.Ook al staat dat los van dit verschrikkelijke incident (want God zij dank is het dat) behalve dan wanneer het om de wapen discussie gaat.Want DAT is de hele issue.Men wil de bevolking van de VS (zwart EN blank) ontwapenen om sneller een dictatuur in te kunnen stellen.(had iemand in die kerk een concealed carry gehad was dit niet gebeurd)De rassen spanningen zijn opnieuw opgevoerd sinds Travon Martin.Dus men is alweer een tijdje bezig met behulp van Al Sharpton en kornuiten, the new black panthers (blanken met wapens intimideren bij de stemhokjes bv) en de nation of islam, de linkse, lees communistische kliek en niet te vergeten logischer wijs de Keniaanse president zelf om de rassen oorlog te instigeren.
    Dit allemaal in de zieke HOOP dat blank en zwart hard tegen hard zullen gaan om maar te verhullen dat de economische situatie nu juist eenheid zou moeten brengen ten einde de corrupte politici en bankiers onderuit te halen.Want DAAR is de gevestigde orde als de dood voor!
    Wie dat niet inziet verdient ECHT heropvoeding in een FEMA kamp.pffff.
    Einde aan de elite, einde aan de banken!
    Vrede voor de mensheid!

    8 likes
    • jenne schreef:

     Helemaal mee eens, er speeld zoveel meer achter de coulisse, en de USA-CIA-ISRAEL-MOSSAD, loopt op zijn laatste beentjes, maar een kat in het nauw maakt rare sprongen, ben bang voor WWIII.

     2 likes
   • snowblast schreef:

    “” ( en ik hoor nooit iemand over oboema de blanke neger die ( zo later bleek ) de broer van Obama is en welke ( oboema dus) al ruim en breed, voordat Obama president werd, bekendheid genoot in ons kikkerlandje
    m.a.w. wij Nederlanders hadden dus eigenlijk al een voorsprong op die amerikanen of klinkt dat misschien te samenzweerderig of zo? ) “”

    “maar uuuuhhh Flardinga, in welke eeuw leef jij eigenlijk? er is n.l. overal en altijd al wel ergens een groeperingen geweest die tegen hun regering of wat dan ook is en een kleurtje heeft daar geen bal mee te maken hoor. trouwens, er bestaat (pak em beet) al zo’n honderd jaar zoiets als een bepaalde organisatie die tegen “kleurlingen” is….. in den beginsel waren ze zelf ook nog niet zo slim en hadden zelfs nogal moeite met lezen en schrijven,,,, vandaar d d dat z z ze z z zo’n vreemde naam hebben g g gekregen…..

    maar als je dan al zo graag met je vingertje “foei” wilt doen?! laten we het dan eens hebben over het racisme wat tegenwoordig onder de “zwarten” ( blacks met alle respect) zelf heerst.

    anywaysz , laat het duidelijk zijn dat het racisme, of we het er nu wel of niet mee eens zijn, nu eenmaal een feit is.
    ik zou het zelf graag anders zien hoor maar ik durf te beweren dat er over 1000 jaar nog steeds zoiets zal zijn wat als racisme kan worden geclassificeerd, dus wen er maar aan

    1 likes
  • Hawks schreef:

   Maar je pakte geen wapen en ging om je heen schieten.

   0 likes
 • Roy schreef:

  Waarom gelooft er nooit iemand dat er mensen op deze aardbol zijn die iets missen in hun bovenkamer en daardoor zulke dingen doen..

  5 likes
  • Faith schreef:

   Hoe naief ben jij nog steeds Roy. Jij weet toch net zo goed als wij weten dat er doelbewust verdeling en haat geschept wordt om tot totale wanorde te komen. Want dar zijn ze doelbewustop uit. En dit is makkelijk te realiseren door psycho’s die nergens voor terug deinzen. Het zal de eerste keer niet zijn dat onschuldige mensen voor dergelijke terreurdaden opdraaien. We hebben hier nl. met psycho’s te maken.
   Nogmaals, doelbewust verdeling en rotzooi schoppen. Vinden ze leuk. Daarom twijfelen we tegenwoordig aan alles wat de msm in de U.S. er uitbraakt. Niet zo heel raar toch als je weet wat ze voor ogen hebben?

   3 likes
   • Faith schreef:

    Volgens de msm ging hij speciaal naar Charleston omdat daar veel blacks wonen (? alleen in Charleston?) en of all churches uitgerekend naar de kerk waar Marten Luther King ooit gespeeched had…. en je denkt dat de ‘dader’, uberhaupt de Amerikaanse jeugd van tegenwoordig met dat bar en bar slechte onderwijs weet wie Marten Luther King is? Hier denkt de gemiddelde 21 jarige dat het een popster is. Volgens mij wordt hier voor de zoveelste x weer een heel vies spelletje gespeeld.

    4 likes
    • Roy schreef:

     “Hoe naief ben jij nog steeds Roy. ”

     Ik hou het op realistisch

     Ook jij weet het blijkbaar niet zo goed wie deze man is, aangezien het Martin Luther King is en niet Marten Luther King.

     “Je bedoelt een selectief groepje mensen? :)”

     Je hebt helemaal gelijk, sorry 😉

     4 likes
     • emka schreef:

      over naïef gesproken.
      ALLES wat MSM’s publiceren is lariekoek, en ALLES wat alternatieve sites publiceren is dé WAARHEID! Op deze manier denken, da’s pas naïef.

      4 likes
     • days of our lives schreef:

      Een gezond wantrouwen tegen nieuwsvoorziening (en soms voorbarige conclusies) is nooit weg.

      Maar hier is het een soort principiële kwestie geworden. Obscure bronnen die zaken brengen zonder enig bewijs zijn ‘betrouwbaar’, een ‘regulier’ nieuwsmedium die bericht over 9/11 is dat niet.

      Dan krijg je dus mensen die bijv. menen dat de neerstortende Twin Towers hologrammen waren en dat het allemaal nooit echt is gebeurd. Of dat voedselfabrikanten ons dwingen hun gif te eten waardoor we allemaal autistisch worden. Of dat medicatie niet geneest, maar aanzet tot moorden, etc.

      Hoewel dergelijke beweringen vaak op schreeuwerige manier op websites wordt verkondigd, en er altijd wel mensen zijn die zich kunnen vinden in dergelijke spannende ideeën, pratern we nog steeds over een marginale minderheid, die van mening is dat als je maar hard genoeg schreeuwt, je méér gelijk hebt dan mensen die zich op de feiten baseren.

      Aanrader in dezen is het boek “De Twijfelbrigade” van Jan Paul van Soest. Aan de top van dergelijke bewegingen zitten altijd mensen die financieel binnenlopen, terwijl de onderlaag in een kansloze positie identiteit ontleent aan de grootste onzin die je maar kan bedenken.

      Je zou het ‘bijna’ een complot kunnen noemen…

      4 likes
  • days of our lives schreef:

   Je bedoelt een selectief groepje mensen? 🙂
   Gelukkig weet 99,9% van de wereld echt wel dat de mensheid gestoorde individuën voortbrengt die moorden.

   Net als dat veel mensen gebaat zijn bij medicamenteuze behandeling.
   Alleen zal het altijd zo zijn met medicatie, dat niet iedereen te redden valt.

   Dat laatste besef ontbreekt in berichten als deze.

   3 likes
  • densie schreef:

   ze missen het werkelijke kontakt met het HART……gevoel………….geweten…………….

   0 likes
  • jeetje schreef:

   Omdat mensen ook een zesde zintuig hebben

   0 likes
 • nunki schreef:

  Een pillenslikker, cq junk is niet echt een voorbeeld van hoe zaken mis kunnen gaan door medicijngebruik. Dit was gewoon een gestoord mens.

  Het normale gebruik van antidepressiva lijkt op sommige mensen OOK extreem gedrag te veroorzaken. In Amerika zijn er hearings waarin tientallen voorbeelden de revue passeren. (Hearings=soort van parlementaire enquette.)

  Dit soort pillen moet niet zomaar uit de losse pols worden voorgeschreven.

  1 likes
  • EllenB schreef:

   Dat ben ik met je eens.
   Deze zware medicijnen zouden alleen voorgeschreven moeten worden aan klinisch (pathologisch) depressieve mensen.
   Heb zelf vanaf mijn puberteit last gehad van hele zware depressie, en ben daar met hulp van Seroxat vanaf gekomen.
   Moet ze mijn leven lang blijven slikken, maar dat heb ik na vele malen proberen te stoppen, geaccepteerd.
   Tegenwoordig worden ze voorgeschreven, als iedereen die even niet zo lekker in zijn vel zit, of door omstandigheden, depressieve klachten vertoont.
   Daar zijn deze medicijnen echter niet voor bedoeld, en in dat geval zie je ook vaak hele nare bijwerkingen.
   Heb zelf helemaal geen last van bijwerkingen, en dat komt volgens mij, omdat mijn hersenen écht extra serotonine nodig hebben.
   Zo zie ik het in ieder geval.

   4 likes
   • Mariatje schreef:

    Als je ze wil blijven slikken is dat jouw keuze al lijkt dat niet zo te zijn. Zijn ook wel natuurlijke middelen die de neurotransmitters helpen aanmaken. Zo zorgt 5HTP, een vorm van tryptofaan, ervoor dat je eigen lichaam serotonine en melatonine aanmaakt. Mag overigens niet in combinatie met bepaalde antidepressiva. Zo zijn er nog wel meer middelen als magnesium, vitamine B en D, omega3. Een daglichtlamp kan ook helpen. En de voeding aan passen natuurlijk en op emotioneel gebied hulp zoeken.
    Er zijn dus wel alternatieven, alleen is het even zoeken dus is het niet zo simpel als ff een pilletje nemen.

    5 likes
    • EllenB schreef:

     Wat een hautaine reactie.
     Dacht je dat ik dat niet allemaal geprobeerd heb ?
     Ik heb al gezegd dat ik verschillende malen geprobeerd heb om te stoppen.
     Ben elke keer weer teruggevallen, ondanks het langzaam afbouwen en het gebruik van deze natuurlijke middelen.
     En als ik zeg terugvallen, dan bedoel ik weer in een diep zwart gat donderen.
     Alleen maar in bed kunnen liggen met suicidale gedachten, zonder ook maar ergens toe in staat te zijn.
     Maandenlang zonder enige verbetering, tot ik weer startte met de Seroxat.
     Ooit zelf zwaar depressief geweest ?
     Nee, dat denk ik niet, anders zou je niet zo makkelijk oordelen.
     Ik heb gewoon geen keuze.
     Het is slikken, of teruggaan naar deze hel op aarde.
     Want dat is het.

     6 likes
     • Mariatje schreef:

      Jazeker, diverse zelfmoordpogingen gedaan, paniekaanvallen gehad, sliep nauwelijks, dieper dan diep gezeten, gesprek gehad bij vereniging van vrijwillige euthanasie gehad.
      Nu 20 jaar medicijnvrij. ‘t Is gewoon zo dat als je lijf bepaalde stoffen niet zo goed aanmaakt kan je de natuur een handje helpen. Heb dat ook liever dan allerlei kunstmatigs.

      2 likes
   • helder schreef:

    suboxone is geen anti-depressiemiddel maar wordt gebruikt om opiatengebruik tegen te gaan.

    2 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Wederom een reden om de Amerikaanse volk hun wapens in te leveren…

  1 likes
  • EllenB schreef:

   Dat is precies wat de Globalisten willen.
   Mensen die in staat zijn om zichzelf te verdedigen, zijn namelijk moeilijker te onderdrukken.
   Begrijp me niet verkeerd, want ik heb zelf niks met wapens, maar zoals de situatie nu is in de V.S. kan ik me goed voorstellen, dat ze hun wapens niet in willen leveren.
   Je kunt de V.S niet met Nederland vergelijken.
   Ze hebben daar niet voor niks een second amendment.
   Die is juist ingevoerd, om te voorkomen dat de Elite de macht (weer) over kan nemen.

   Wat deze aanslag betreft: het zou me niks verbazen als dit weer een valse vlag operatie is.
   Kwam het door de medicijnen dat deze jongen is gaan schieten ?
   Zou kunnen, maar dan is hij waarschijnlijk gebruikt door de machthebbers.
   Kan ook zijn dat hij onder mind control stond.
   Dit komt gewoon te goed uit wat betreft de plannen van de Globalisten.
   Ze doen er alles aan om het land te verdelen.
   Zwart tegen blank, is één van de tactieken in hun ‘verdeel en heers’ spelletje.
   Het land wapenvrij maken proberen ze ook al heel lang.
   Nee, dit is mij teveel toeval ineens.
   Obama kwam mij ook net iets te snel met zijn oproep om te ontwapenen.

   9 likes
   • Hawks schreef:

    Ik vind het moeilijk te verdedigen dat vrij wapenbezit gekoppeld is aan het recht op zelfverdediging zolang je niet vast kan stellen welk wapen door wie waarvoor werd gebruikt. Ik denk dat dit pas kan als je een vingerafdruk neemt van een geregistreerd wapen (door middel van de afdruk van een kogel) en dit koppelt aan een gebruiker, zoals ze dat in Zwitserland doen (met wapens die ex militairen in huis hebben). Op die manier kan je makkelijker vaststellen of een wapen echt voor verdediging is gebruikt.

    0 likes
  • m.b schreef:

   Laten we dan ook het Am. leger ontwapenen.

   3 likes
 • m.b schreef:

  Volgens mij moet je eerst een goed kijken of die aanslag daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. In deze wordt al uitgegaan van dat de berichten in de gevestigde media waar zijn. Terug naar de basis.

  5 likes
  • Hawks schreef:

   Ik denk dat de nabestaanden hier wel bij kunnen helpen…

   2 likes
   • days of our lives schreef:

    Nabestaanden zullen erg verdrietig worden van berichten als deze.

    Ik kan van sommige complottheorieën (maanlanding-hoax, Area 51 etc.) nog wel de humor inzien. Maar als het over de rug gaat van mensenlevens of bedoeld is om ongefundeerde haat/wantrouwen te creëren, vind ik verkondigers van dit soort berichten van een zeer bedenkelijk (afkeurenswaardig) niveau. Je zou ze bijna toewensen dat het hen zelf een keer overkomt, maar dan verlaag je je tot hun niveau en daar pas ik voor.

    5 likes
  • Mariatje schreef:

   Vraag ik me ook af bij dat soort gebeurtenissen.

   0 likes
 • indianen schreef:

  wat denken de noordamerikaanse indianen
  hoe minder blanken en hoe minder zwarten hoe beter

  4 likes
 • Hawks schreef:

  Vreemd on medicijnen de schuld te geven. Volgens mij hebben bijna vrij verkrijgbare wapens en kogels de mensen gedood, en niet de medicijnen.

  3 likes
  • m.b schreef:

   Mensen doden mensen. Wapens worden bediend.

   2 likes
  • EllenB schreef:

   Dat is hetzelfde als na een dodelijk auto-ongeluk zeggen, dat je alle auto’s af moet schaffen.

   0 likes
   • Frans schreef:

    Je zult maar op tijd bij je verkeersongeluk zijn.
    Het gros komt te laat aan. Vandaar niet al te veel ongelukken.

    In de medicatie zitten toegevoegde stoffen die wel degelijk aansturen
    op gevaarlijk gedrag. In de vaccinaties zitten nu toch ook bijstoffen
    die ziekten veroorzaken en aangrijpen op de hormoonhuishouding.

    De gezondheidszorg is eigendom van de farmacie.

    1 likes
  • kb schreef:

   Nou ik heb me vrij verkrijgbare kogels en wapen op de tafel gezet en er zijn geen doden gevallen… ik denk dat je bedoeld “onder invloed van de medicijnen” een farma zombie, dat dat dodelijk is.

   0 likes
 • helder schreef:

  de jongen ziet er niet uit als een drugsgebruiker, viel mij op. Ik kan mij niet voorstellen dat een 21-jarige zo racisctisch is, negen mensen neerknalt en dan de doodstraf tegemoet wil zien. Of hij moet zwaar gestoord zijn maar dan had zijn omgeving hiervan op de hoogte moeten zijn. Door suboxone gaat iemand niet 9 mensen neerknallen. Dit valt niet onder bijwerkingen want dan hadden meer mensen die dit middel gebruiken daar last van gehad. Het strookt gewoon niet. En trouwens, (ex) heroine gebruikers (want daarvoor wordt suboxone voor gebruikt,men kan dan niet meer gebruiken) hebben doorgaans wel wat anders aan hun hoofd dan extreem rascist te zijn en dit soort wilde ideen) Vreemd vreemd en vreemd

  2 likes
  • maria schreef:

   Plan was om ook zelfmoord te plegen. Kogels waren op.
   In Amerika zijn heel veel van die groepen die zo rassistisch zijn.
   Je zou die jonge kinderen moeten horen gewoon griezelig.
   Jullie in holland hebben geen idee hoe hier soms word gesproken.

   1 likes
  • EllenB schreef:

   Inderdaad !
   Hij had zelfs zwarte vrienden op Facebook.
   Dat is op zijn minst vreemd te noemen als je zo zwaar racistisch bent.
   Kortom: ik geloof geen klap van dit hele verhaal.

   0 likes
 • jenne schreef:

  Dit zijn onderdelen, van het grote spel, om tussen de Amerikaanse burgers een wig te drijven, om uiteindelijk tot een ingrijpen van de staat in het land zelf te rechtvaardigen.
  Amerika is bankroet, het moment naderd, grote onrust, opstanden, kijk hoe er van een politie macht, een binnenlands leger is gemaakt.
  De vrije verkoop van wapens is vast gelegd in de grond wet, van mensen met hele vooruit ziende blikken, en de millitairen gaan zeker samen met de burgers het moment gekomen.
  Lees “washingtonsblog.com”, kun je ook meteen lezen dat de WWIII er aan zit te komen !

  3 likes
  • jeetje schreef:

   Aangezien we het tijdperk in zijn gegaan van de waterman lijkt het erop dat culturen en religies gaan verdwijnen. Als men ze in liefde loslaat hoeft men dit niet op een harde maniet te leren. Go with the Flow

   0 likes
 • Truthseeker schreef:

  Dit geval lijkt veel te veel op Sandy hoax. Waarschijnlijk bestaat die dylann niet eens in het echt met zijn gephotoshopte vlaggetjes op zijn jas. En dat pillenverhaal is er ook weer bij verzonnen door de msm.

  2 likes
 • ferrimassi schreef:

  De amerikaanse media heeft dit grotendeels veroorzaakt. Sinds obama’s tweede termijn gaat het alleen nog maar over ras.. De afro-amerikaan word consequent neergezet als slachtoffer. Terwijl de statistieken toch een heel ander plaatje schilderen. voeg daar pillen en wapens aan toe en je krijgt dit soort horrors. Dat land is goed ziek, vooral de sensatiemedia.

  2 likes
 • m.b schreef:

  Tevens is iemand een verdachte, geen schuldige, totdat de jury/rechter hebben gesproken. Maar ook die zitten er wel ‘ns naast.

  1 likes
 • Elise49 schreef:

  Ouders moeten alerter op hun kinderen/jong volwassenen worden. Stuur ze naar de juiste zingeving. Blijf vragen naar de dagelijkse gebeurtenissen. Laat ze niet alleen naar de dokter gaan enz.
  Het systeem waarin wij leven is ver over de mensheid heengegaan. De media schets constant een perfect plaatje hoe je moet leven en dan lijkt het of je een mislukking bent. Daarnaast laat de media zien hoeveel ellende er is.(daar verdient men aan) Vooral kinderen zijn daar vatbaar voor. Leer ze hoe het systeem werkt(dat het vooral commercieel/technisch is) en zorg ervoor dat ze er mogen zijn. Dat je met kleine stapjes vooruit ook heel trots op jezelf mag zijn en dat het zo bij de meeste mensen gaat. Lukt iets niet, dan begin je gewoon overnieuw of kies je voor iets anders. Als ouder moet je je kind altijd serieus nemen en het kind opvangen als het erom vraagt.(dat laatste schiet er vaak doorheen door het drukke, snelle veranderde systeem)
  De omgeving mag ook wel alerter worden op kinderen die zich verloren voelen. Een beetje aandacht/aanspraak doet vaak wonderen. Hallo zeggen geeft al een gevoel dat je er mag zijn, ook tegen een kind. Neem een huisdier die bij je past en geef het kind een verantwoordelijkheid ten opzichte van het dier. Die wisselwerking helpt genezend. Zoek eerst natuurlijke oplossingen en houdt medicijnen(drugs/chemisch) zoveel mogelijk buiten de deur! Laat je niet leven, leef zelf.

  1 likes
 • Logiter schreef:

  Als je een brandje in huis hebt,kun je blussen door de oorzaak weg te nemen,of jezelf omdraaien en een andere kant op kijken ,handje pillen en drankjes erin waardoor je huis toch nog affikt.
  Deze jongen is zo’n huis die affikt

  0 likes
 • x

  Check Also

  Er is iets mis met de manier waarop wij leven. Waarom je depressief of angstig bent (en wat je eraan kunt doen)

  Er is iets mis met de manier waarop wij leven. Waarom je depressief of angstig bent (en wat je eraan kunt doen)

  Johann Hari slikte 14 jaar lang antidepressiva. ...

  Magnesium werkt net zo goed tegen depressie als medicijnen. Lees de uitkomsten van dit bemoedigende onderzoek

  Magnesium werkt net zo goed tegen depressie als medicijnen. Lees de uitkomsten van dit bemoedigende onderzoek

  Depressie begint een groot probleem te worden. ...

  >