Mens en Dier

Gideon van Meijeren doet uiterste poging om Kamer wakker te schudden: ‘Zet alstublieft uw oogkleppen af’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot niet zo heel lang geleden heeft het kabinet keer op keer beloofd dat er nooit zoiets als een vaccinatieplicht zou komen, dat er geen vaccinatiepaspoorten zouden komen, dat vaccineren altijd vrijwillig zou zijn, dat er nooit voordelen voor gevaccineerden zouden komen, merkte Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) op.

“Nu heeft de fractievoorzitter van Forum voor Democratie, Thierry Baudet, op 15 maart dit jaar in een interview gezegd: ‘Ik constateer dat als wij niet de verkiezingen winnen, iedereen een digitaal vaccinatiepaspoort krijgt. Dat gaat betekenen dat je niet mee kunt doen aan een heleboel maatschappelijke dingen als je je niet laat vaccineren’. Zoals gewoonlijk werd hij direct beticht van het verspreiden van complottheorieën en desinformatie,” zei Van Meijeren.

“Dit past in een patroon dat we al sinds de aanvang van dit coronaschandaal zien. Het kabinet verspreidt desinformatie en aantoonbare leugens. Forum voor Democratie spreekt gefundeerde zorgen uit die keer op keer uit blijken te komen,” voegde hij toe.

Probeer eens meer dan één stap vooruit te denken

“Daarom richt ik mij nu tot de Kamerleden die hier daadwerkelijk met de beste bedoelingen zitten, die niet zien wat er daadwerkelijk schuilgaat achter dit beleid en die nog veronderstellen dat dit daadwerkelijk iets met volksgezondheid te maken heeft. Zet alstublieft uw oogkleppen af,” zei Van Meijeren.

“Probeer eens meer dan één stap vooruit te denken. Zet andere meningen niet gemakzuchtig weg als desinformatie om er maar niet op in te hoeven gaan. Voorkom alstublieft dat Forum voor Democratie de komende tijd ook gelijk krijgt in alle andere gefundeerde verwachtingen en zorgen die wij uitspreken.”

Microchip in ons lijf

Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks) beweerde bij de interruptiemicrofoon dat Forum voor Democratie op dit punt ‘geen gelijk heeft’. “Laten we debatten wel even gewoon op de feiten voeren. Ik wil er dus bezwaar tegen maken dat dit ons wordt verweten.”

Ook Jan Paternotte (D66) voelde zich aangesproken. Hij vroeg Van Meijeren of we straks allemaal een microchip in ons lijf hebben waarmee de overheid ons leven bestuurt. “Vindt hij dat geen complottheorie?”

Ik kijk uit naar het debat over enige tijd

Van Meijeren: “Ik heb onder meer op de website van het World Economic Forum een zeer interessant artikel gelezen over wat zij ‘the internet of bodies’ noemen, als opvolger van the internet of things. Daarin wordt beschreven dat er sensoren in het menselijk lichaam kunnen worden geplaatst die weleens noodzakelijk zouden kunnen zijn om op tijd te constateren of er sprake is van een corona-infectie.”

“Ik kijk uit naar het debat over enige tijd, waarin wij helaas ook op dit punt moeten constateren dat wij dichter bij de waarheid zaten dan de verspreider van desinformatie, de heer Paternotte,” zei hij.

4.7 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
7 maanden geleden

Bravo Gideon voor je niet aflatende pogingen om je naïeve (denk zelf eerder dat er sprake is van kwaadaardige) mede Tweede Kamerleden wakker te schudden.

Helaas… al jullie pogingen (ook Thierry en Pepijn) ten spijt. Er MOET en zal gehoorzaamd worden aan die graftak van het World Economic Forum, te weten Klaus Schwab.

Ik vind het wél hoopgevend, dat er nu toch wel wat commotie ontstaat in de Tweede Kamer. Forum voor Democratie staat er niet meer alleen voor.

Christen Unie begint zich nu ook wel zorgen te maken (heeft waarschijnlijk te maken met hun achterban) of het wel zo’n strak plan is om mee te heulen met de vijanden van het Nederlandse volk.

Je kunt het toch ook bijna niet verkopen als zogenaamde christelijke partij om hier in mee te gaan?

In ieder geval: op dit moment is het allemaal nog zeker niet in kannen en kruiken.

Trouwens…. ik vind zélf dat plan om dan eeuwig te gaan testen, een heel slecht plan.

Schijnbaar zijn er maar weinig mensen, die NIET de gevaren zien van wat er met die wattenstaafjes allemaal je neus in gaat.

Ik WEL!

wolfje168
wolfje168
7 maanden geleden

De slappe hap kleeft angstig aan het pluche.

Tom
Tom
7 maanden geleden

Vergeefse oproep, het is allang beslist dat het 2G voorstel wordt aangenomen. Al een tijdje in Duitsland en wij volgen altijd Duitsland.

H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Rutte voert een opdracht uit, die hij kost wat kost gaat volbrengen.
Niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
De politie heeft de lange lat al opgepoetst.
De brandweer heeft de waterkanonnen al paraat staan.
De krijgsmacht is altijd paraat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x