Het Complot

Politiek leider: “Al Qaida en Osama bin Laden waren niet verantwoordelijk voor aanslagen op 9/11”

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan heeft tijdens een toespraak aan de Tennessee State University in Nashville gezegd dat de Amerikaanse overheid op 9/11 doelbewust het volk heeft misleid en de aanslagen heeft gebruikt om een oorlog te starten in het Midden-Oosten.

De 82-jarige Farrakhan, leider van de Nation of Islam, sprak zaterdagavond duizenden mensen toe tijdens de Black United International Leadership Conference.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De flamboyante Farrakhan zei dat Al Qaida en Osama bin Laden niet verantwoordelijk waren voor de terroristische aanslagen op 11 september 2001 in New York en Washington en dat de Amerikaanse overheid misbruik heeft gemaakt van de tragedie.

Niet genoeg brandstof

“Amerika wilde een reden hebben om een oorlog te kunnen starten,” zei Farrakhan. “Oorlogen zijn lucratief. Het is de waarheid die ons vrij zal maken, niet de leugens van een misleidende overheid. De overheid is satan.”

Hij vertelde de menigte op zaterdag dat de vliegtuigen die in het World Trade Center waren gevlogen niet genoeg brandstof bij zich hadden om de stalen constructie van de wolkenkrabbers te kunnen doen smelten.

Kaarsrecht

Hij zei dat de torens kaarsrecht naar beneden vielen, wat volgens hem betekent dat ze niet zijn ingestort door toedoen van de vliegtuigen. Hij zei ook dat de piloten uit het Midden-Oosten niet genoeg vliegtraining hadden om de aanslagen te kunnen plegen.

Hij claimde dat 2500 wetenschappers het oneens zijn met de conclusie van de overheid dat enkele Arabieren de daders waren.

“Ze wilden een regimeverandering in Libië, in Syrië, in Somalië,” zei hij over de regering. “Na de aanslagen was het volk woest. ‘Moslims zitten erachter’. En dus nam de haat tegen moslims en de islam toe. Maar de meesten van jullie weten niets over het boosaardige Amerikaanse buitenlandbeleid. Jullie doen geen onderzoek naar wereldgebeurtenissen. Jullie denken alleen maar aan blowen en seks!”

[The Tennessean]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Alleen de Christus van de Nieuwe Tijd kan nu nog de waarheid van 9/11 openbaar maken.

Loki
Loki
8 jaren geleden

Je hoort er niets over maar er zijn een aantal zaken geopenbaard dat Saoedi Arabië er bij betrokken zou zijn. Toen dit naar buiten kwam heeft S-A meteen de stelling ingenomen met een bedreiging aan het adres van de VS. Chantage door S-A wordt gepleegd om de beerput dit te houden.
Maar is al aangetoond dat van de 19 zogenaamde terroristen, 15 Saoediërs (ex-) CIA agenten zouden zijn.
Dat geeft je toch wel even te denken.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
8 jaren geleden

Deze Louis Farrakhan is zelf een duivel met ze anti-blanken propaganda.

Heel die IS en mikmak is bedoelt om Europa en en zijn volken te vernietigen, als anti-blanken predikant werkt hij daar hard aan mee.
Hij is moslim maar gebruikt de bijbel.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x