Buitenland

“Pokémon Go is een CIA-complot”

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Satanisch, een CIA-complot en een potentiële bedreiging van de nationale veiligheid. Na dergelijke kwalificaties in de media heeft de Russische waakhond voor consumentenrechten zich gestort op de effecten van Pokémon Go. De organisatie heeft psychologen om advies gevraagd om de mogelijke schadelijke effecten van de mobiele game te onderzoeken.

Het Russische persagentschap Interfax meldde woensdag dat horden Moskovieten de parken, boulevards en stegen van hun stad met Pokémon Go in de hand doorkruisen. Bezorgde bewoners bellen om de haverklap de politie om melding te maken van onbekenden die onverwacht bij hun thuis opduiken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Advies

De waakhond voor de consumentenrechten, een overheidsinstantie, verlangt op korte termijn een advies van de psychologen.

In Saoedi-Arabië zijn drie jonge mannen opgepakt, omdat veiligheidsfunctionarissen zagen dat ze nabij een vliegveld op jacht waren naar Pokémon. De spelers wacht mogelijk een zware straf, want in het land is het spelen van Pokémon verboden.

Afgeleid

In de Amerikaanse stad Baltimore is een jonge automobilist op een politieauto geknald terwijl hij Pokémon Go aan het spelen was. Het ongeluk werd gefilmd door de bodycam van een agent. De man gaf meteen toe dat hij was afgeleid door het spelletje, waarmee spelers virtuele Pokémons op de openbare weg kunnen vangen.

Op de beelden is te zien hoe hij uitstapt, het scherm van zijn telefoon toont en zegt: “Dit krijg je ervan als je dit idiote spelletje speelt.”

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dru79
Dru79
7 jaren geleden

Die game laat maar weer is zien hoe dom en volgzaam het merendeel van het menselijk ras is …

emka
emka
7 jaren geleden

Och, is Vladimir een beetje boos, dat mensen lol hebben?

Sven
Sven
7 jaren geleden

Het is niet verboden om wat plezier te hebben. Je kunt ook echt overal wat achter zoeken. Dit spel is gezond voor jong en oud. Als je geen mensen wilt zien dan ga je op de maan wonen…

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Allemaal een gebrek aan VERLICHTING is dat Pokémon Go-spelletje.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x