Buitenland

“Pokémon Go is een CIA-complot”

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Satanisch, een CIA-complot en een potentiële bedreiging van de nationale veiligheid. Na dergelijke kwalificaties in de media heeft de Russische waakhond voor consumentenrechten zich gestort op de effecten van Pokémon Go. De organisatie heeft psychologen om advies gevraagd om de mogelijke schadelijke effecten van de mobiele game te onderzoeken.

Het Russische persagentschap Interfax meldde woensdag dat horden Moskovieten de parken, boulevards en stegen van hun stad met Pokémon Go in de hand doorkruisen. Bezorgde bewoners bellen om de haverklap de politie om melding te maken van onbekenden die onverwacht bij hun thuis opduiken.

Advies

De waakhond voor de consumentenrechten, een overheidsinstantie, verlangt op korte termijn een advies van de psychologen.

In Saoedi-Arabië zijn drie jonge mannen opgepakt, omdat veiligheidsfunctionarissen zagen dat ze nabij een vliegveld op jacht waren naar Pokémon. De spelers wacht mogelijk een zware straf, want in het land is het spelen van Pokémon verboden.

Afgeleid

In de Amerikaanse stad Baltimore is een jonge automobilist op een politieauto geknald terwijl hij Pokémon Go aan het spelen was. Het ongeluk werd gefilmd door de bodycam van een agent. De man gaf meteen toe dat hij was afgeleid door het spelletje, waarmee spelers virtuele Pokémons op de openbare weg kunnen vangen.

Op de beelden is te zien hoe hij uitstapt, het scherm van zijn telefoon toont en zegt: “Dit krijg je ervan als je dit idiote spelletje speelt.”

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dru79
Dru79
6 jaren geleden

Die game laat maar weer is zien hoe dom en volgzaam het merendeel van het menselijk ras is …

emka
emka
6 jaren geleden

Och, is Vladimir een beetje boos, dat mensen lol hebben?

Sven
Sven
6 jaren geleden

Het is niet verboden om wat plezier te hebben. Je kunt ook echt overal wat achter zoeken. Dit spel is gezond voor jong en oud. Als je geen mensen wilt zien dan ga je op de maan wonen…

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Allemaal een gebrek aan VERLICHTING is dat Pokémon Go-spelletje.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x