Homepagina » Het Complot » De onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber
De onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber

De onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber

We schrijven 1837. Een dienstmeid arriveert in Wenen om in het landhuis van de familie Rothschild te komen werken.

Wanneer de familie ontdekt dat Maria Anna Schicklgruber zwanger is geraakt wordt ze naar huis gestuurd. Daar wordt haar onwettige zoon Alois geboren.

De vader van Alois is baron Lionel Nathan Rothschild. Maria Anna, dochter van Theresia Pfeisinger en Johannes Schicklgruber, trouwt vijf jaar later met molenaarsknecht Johann Georg Hiedler. Johann Georg, die in het Derde Rijk officieel voor de grootvader van de Führer doorging, was dan ook niet de biologische vader.

Lionel de Rothschild

De analyse van het DNA van de achterkleinkinderen van Alois bleek identiek aan het DNA-materiaal van Hitlerfamilieleden uit Neder-Oostenrijk. Alois Schicklgruber veranderde zijn naam op 23 november 1876 in het op Hiedler gelijkende Hitler.

Alois trouwde in totaal drie keer. Met Anna Glassl had hij geen kinderen. Vervolgens huwde hij Franziska Matzelsberg. Ze hadden twee kinderen, te weten Alois junior en Angela. Daarna trouwde hij met Klara Pölzl. Met haar had hij liefst zes kinderen: Gustav, Ida, Otto, Adolf, Edmund en Paula. Van de kinderen die Alois Hitler bij Klara Pölzl had zouden alleen Adolf en Paula hun prille jeugd overleven. Alois stierf op 3 januari 1903 in het Gasthaus Wiesinger (foto) in het Oostenrijkse Leonding.

Lionel de Rothschild was in 1836 getrouwd met barones Charlotte von Rothschild, dochter van baron Carl Mayer Rothschild van de bankiersfamilie Rothschild in Napels. Ze hadden onder meer een zoon die ze Leopold noemden.

Evelyn de Rothschild

Leopold de Rothschild trouwde in 1881 met Marie Perugia. Zij hadden onder andere een zoon die luisterde naar de naam Anthony Gustav de Rothschild. In 1926 trouwde hij met Yvonne Cahen d’Anvers. Het koppel kreeg drie kinderen: Renée Louise Marie, Anne Sonja en Evelyn Robert Adrian. Evelyn is daarmee de achterkleinzoon van Lionel de Rothschild.

Deze Evelyn de Rothschild mengde zich al vrij snel in het bankimperium van de dynastie. Hij nam in 1955 het roer over bij NM Rothschild & Sons. In 1982 werd hij voorzitter van Rothschilds Continuation Holdings AG en in 1994 mede-voorzitter van Rothschild Bank AG in Zürich.

Hij was tot 1989 voorzitter van het gerenommeerde weekblad The Economist, tot 1994 was hij directeur van De Beers Consolidated Mines, een groot diamantbedrijf dat vrijwel een wereldmonopolie op diamant bezit, en tot 1995 was hij directeur van IBM in Groot-Brittannië.

Geridderd

Hij was directeur van de grote Britse krant de Daily Telegraph. In 1989 werd hij geridderd door koningin Elizabeth II. Hij is nog altijd haar financieel adviseur.

Toen hij in het jaar 2000 trouwde met de Amerikaanse advocate Lynn Forester werd Evelyn de Rothschild uitgenodigd in het Witte Huis, waar het tweetal een nacht bleef slapen.

De familie van Adolf Hitler speelt, zo blijkt, nog altijd een grote rol in het bankwezen, medialand en de industrie. Bovendien is Evelyn onder meer kind aan huis in Londen en Washington. Zijn familie was ook aanwezig bij de oprichting van de Federal Reserve.

Tot besluit is hij lid van de beruchte Committee of 300. Zijn vermogen wordt door sommigen geschat op 400 biljoen euro.

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
8 jaren geleden

Mijn Opa zei aan de waterkant als we zaten te vissen:Ze doen precies dat wat Hitler altijd graag wilde.Een wagen voor het volk en die hebben we, een verenigd Europa en die hebben we.Een door hitler bedacht bankensysteem,en die hebben we.En de Amerikanen die hebben de Nazi,s maar voeren nog steeds ‘HUN’plannen uit.Mijn Opa heeft gelijk gekregen tot aan zijn laatste woorden.

itanimulli.com
itanimulli.com
8 jaren geleden

Jullie gaan toch niet wéér die arme Illuminati demoniseren?

...
...
8 jaren geleden

[quote name=”itanimulli.com”]Jullie gaan toch niet wéér die arme Illuminati demoniseren?[/quote]
mag ik vragen waarom de arme illuminati .. of was dat als joke bedoeld ?

SSSDrome
SSSDrome
8 jaren geleden

Heb ze lief, geef ze hun hart terug. ♥

Xander
Xander
8 jaren geleden

1 biljoen is 1.000 miljard haha wth… Ze hebben eigenlijk al de halve wereld gekocht als je het zo bekijkt, of meer.

vreemd
vreemd
8 jaren geleden

hitler haatte joden. de rothschilds zijn toch joden. i’m missing the connection here? deze 2 staan lijnrecht tegenover elkaar.

Westbound
Westbound
8 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Mijn Opa zei aan de waterkant als we zaten te vissen:Ze doen precies dat wat Hitler altijd graag wilde.Een wagen voor het volk en die hebben we, een verenigd Europa en die hebben we.Een door hitler bedacht bankensysteem,en die hebben we.En de Amerikanen die hebben de Nazi,s maar voeren nog steeds ‘HUN’plannen uit.Mijn Opa heeft gelijk gekregen tot aan zijn laatste woorden.[/quote]

Maar een volk, wat bestaat uit talloze rassen en nationaliteiten hebben Hitler en de nazi’s nooit gewild. Je opa had dus niet helemaal gelijk, hunting wolf!

Peter ♥
Peter ♥
8 jaren geleden

Mooi dan klopt mijn bewering die ik al vele jaren bezig toch. De fascisten zijn er nog steeds ze hebben alleen een ander masker opgedaan.

Abel
Abel
8 jaren geleden

[quote name=”vreemd”]hitler haatte joden. de rothschilds zijn toch joden. i’m missing the connection here? deze 2 staan lijnrecht tegenover elkaar.[/quote]

Dat was schijn, net als bij iedere oorlog. Hij was zelf joods.

suggestief
suggestief
8 jaren geleden

Hunting Wolf je mag er van mij ook de farmaceuten aan toevoegen!

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kgb-agent

‘Profetie van KGB-agent wordt voor onze ogen vervuld’

Mensen hebben een zwakheid: we kunnen gemakkelijk ...

rutte

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x