Het Complot

De onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We schrijven 1837. Een dienstmeid arriveert in Wenen om in het landhuis van de familie Rothschild te komen werken.

Wanneer de familie ontdekt dat Maria Anna Schicklgruber zwanger is geraakt wordt ze naar huis gestuurd. Daar wordt haar onwettige zoon Alois geboren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De vader van Alois is baron Lionel Nathan Rothschild. Maria Anna, dochter van Theresia Pfeisinger en Johannes Schicklgruber, trouwt vijf jaar later met molenaarsknecht Johann Georg Hiedler. Johann Georg, die in het Derde Rijk officieel voor de grootvader van de Führer doorging, was dan ook niet de biologische vader.

Lionel de Rothschild

De analyse van het DNA van de achterkleinkinderen van Alois bleek identiek aan het DNA-materiaal van Hitlerfamilieleden uit Neder-Oostenrijk. Alois Schicklgruber veranderde zijn naam op 23 november 1876 in het op Hiedler gelijkende Hitler.

Alois trouwde in totaal drie keer. Met Anna Glassl had hij geen kinderen. Vervolgens huwde hij Franziska Matzelsberg. Ze hadden twee kinderen, te weten Alois junior en Angela. Daarna trouwde hij met Klara Pölzl. Met haar had hij liefst zes kinderen: Gustav, Ida, Otto, Adolf, Edmund en Paula. Van de kinderen die Alois Hitler bij Klara Pölzl had zouden alleen Adolf en Paula hun prille jeugd overleven. Alois stierf op 3 januari 1903 in het Gasthaus Wiesinger (foto) in het Oostenrijkse Leonding.

Lionel de Rothschild was in 1836 getrouwd met barones Charlotte von Rothschild, dochter van baron Carl Mayer Rothschild van de bankiersfamilie Rothschild in Napels. Ze hadden onder meer een zoon die ze Leopold noemden.

Evelyn de Rothschild

Leopold de Rothschild trouwde in 1881 met Marie Perugia. Zij hadden onder andere een zoon die luisterde naar de naam Anthony Gustav de Rothschild. In 1926 trouwde hij met Yvonne Cahen d’Anvers. Het koppel kreeg drie kinderen: Renée Louise Marie, Anne Sonja en Evelyn Robert Adrian. Evelyn is daarmee de achterkleinzoon van Lionel de Rothschild.

Deze Evelyn de Rothschild mengde zich al vrij snel in het bankimperium van de dynastie. Hij nam in 1955 het roer over bij NM Rothschild & Sons. In 1982 werd hij voorzitter van Rothschilds Continuation Holdings AG en in 1994 mede-voorzitter van Rothschild Bank AG in Zürich.

Hij was tot 1989 voorzitter van het gerenommeerde weekblad The Economist, tot 1994 was hij directeur van De Beers Consolidated Mines, een groot diamantbedrijf dat vrijwel een wereldmonopolie op diamant bezit, en tot 1995 was hij directeur van IBM in Groot-Brittannië.

Geridderd

Hij was directeur van de grote Britse krant de Daily Telegraph. In 1989 werd hij geridderd door koningin Elizabeth II. Hij is nog altijd haar financieel adviseur.

Toen hij in het jaar 2000 trouwde met de Amerikaanse advocate Lynn Forester werd Evelyn de Rothschild uitgenodigd in het Witte Huis, waar het tweetal een nacht bleef slapen.

De familie van Adolf Hitler speelt, zo blijkt, nog altijd een grote rol in het bankwezen, medialand en de industrie. Bovendien is Evelyn onder meer kind aan huis in Londen en Washington. Zijn familie was ook aanwezig bij de oprichting van de Federal Reserve.

Tot besluit is hij lid van de beruchte Committee of 300. Zijn vermogen wordt door sommigen geschat op 400 biljoen euro.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Mijn Opa zei aan de waterkant als we zaten te vissen:Ze doen precies dat wat Hitler altijd graag wilde.Een wagen voor het volk en die hebben we, een verenigd Europa en die hebben we.Een door hitler bedacht bankensysteem,en die hebben we.En de Amerikanen die hebben de Nazi,s maar voeren nog steeds ‘HUN’plannen uit.Mijn Opa heeft gelijk gekregen tot aan zijn laatste woorden.

itanimulli.com
itanimulli.com
11 jaren geleden

Jullie gaan toch niet wéér die arme Illuminati demoniseren?

...
...
11 jaren geleden

[quote name=”itanimulli.com”]Jullie gaan toch niet wéér die arme Illuminati demoniseren?[/quote]
mag ik vragen waarom de arme illuminati .. of was dat als joke bedoeld ?

SSSDrome
SSSDrome
11 jaren geleden

Heb ze lief, geef ze hun hart terug. ♥

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x