Homepagina » Het Complot » De onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber
De onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber

De onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber

We schrijven 1837. Een dienstmeid arriveert in Wenen om in het landhuis van de familie Rothschild te komen werken.

Wanneer de familie ontdekt dat Maria Anna Schicklgruber zwanger is geraakt wordt ze naar huis gestuurd. Daar wordt haar onwettige zoon Alois geboren.

De vader van Alois is baron Lionel Nathan Rothschild. Maria Anna, dochter van Theresia Pfeisinger en Johannes Schicklgruber, trouwt vijf jaar later met molenaarsknecht Johann Georg Hiedler. Johann Georg, die in het Derde Rijk officieel voor de grootvader van de Führer doorging, was dan ook niet de biologische vader.

Lionel de Rothschild

De analyse van het DNA van de achterkleinkinderen van Alois bleek identiek aan het DNA-materiaal van Hitlerfamilieleden uit Neder-Oostenrijk. Alois Schicklgruber veranderde zijn naam op 23 november 1876 in het op Hiedler gelijkende Hitler.

Alois trouwde in totaal drie keer. Met Anna Glassl had hij geen kinderen. Vervolgens huwde hij Franziska Matzelsberg. Ze hadden twee kinderen, te weten Alois junior en Angela. Daarna trouwde hij met Klara Pölzl. Met haar had hij liefst zes kinderen: Gustav, Ida, Otto, Adolf, Edmund en Paula. Van de kinderen die Alois Hitler bij Klara Pölzl had zouden alleen Adolf en Paula hun prille jeugd overleven. Alois stierf op 3 januari 1903 in het Gasthaus Wiesinger (foto) in het Oostenrijkse Leonding.

Lionel de Rothschild was in 1836 getrouwd met barones Charlotte von Rothschild, dochter van baron Carl Mayer Rothschild van de bankiersfamilie Rothschild in Napels. Ze hadden onder meer een zoon die ze Leopold noemden.

Evelyn de Rothschild

Leopold de Rothschild trouwde in 1881 met Marie Perugia. Zij hadden onder andere een zoon die luisterde naar de naam Anthony Gustav de Rothschild. In 1926 trouwde hij met Yvonne Cahen d’Anvers. Het koppel kreeg drie kinderen: Renée Louise Marie, Anne Sonja en Evelyn Robert Adrian. Evelyn is daarmee de achterkleinzoon van Lionel de Rothschild.

Deze Evelyn de Rothschild mengde zich al vrij snel in het bankimperium van de dynastie. Hij nam in 1955 het roer over bij NM Rothschild & Sons. In 1982 werd hij voorzitter van Rothschilds Continuation Holdings AG en in 1994 mede-voorzitter van Rothschild Bank AG in Zürich.

Hij was tot 1989 voorzitter van het gerenommeerde weekblad The Economist, tot 1994 was hij directeur van De Beers Consolidated Mines, een groot diamantbedrijf dat vrijwel een wereldmonopolie op diamant bezit, en tot 1995 was hij directeur van IBM in Groot-Brittannië.

Geridderd

Hij was directeur van de grote Britse krant de Daily Telegraph. In 1989 werd hij geridderd door koningin Elizabeth II. Hij is nog altijd haar financieel adviseur.

Toen hij in het jaar 2000 trouwde met de Amerikaanse advocate Lynn Forester werd Evelyn de Rothschild uitgenodigd in het Witte Huis, waar het tweetal een nacht bleef slapen.

De familie van Adolf Hitler speelt, zo blijkt, nog altijd een grote rol in het bankwezen, medialand en de industrie. Bovendien is Evelyn onder meer kind aan huis in Londen en Washington. Zijn familie was ook aanwezig bij de oprichting van de Federal Reserve.

Tot besluit is hij lid van de beruchte Committee of 300. Zijn vermogen wordt door sommigen geschat op 400 biljoen euro.

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Mijn Opa zei aan de waterkant als we zaten te vissen:Ze doen precies dat wat Hitler altijd graag wilde.Een wagen voor het volk en die hebben we, een verenigd Europa en die hebben we.Een door hitler bedacht bankensysteem,en die hebben we.En de Amerikanen die hebben de Nazi,s maar voeren nog steeds ‘HUN’plannen uit.Mijn Opa heeft gelijk gekregen tot aan zijn laatste woorden.

  1 likes
 2. Jullie gaan toch niet wéér die arme Illuminati demoniseren?

  1 likes
 3. Mooi dan klopt mijn bewering die ik al vele jaren bezig toch. De fascisten zijn er nog steeds ze hebben alleen een ander masker opgedaan.

  1 likes
 4. wie in hemels name was adolf hitler en waarmee was die man toch bezig? – dat vragen wij duitsers en andere betrokkenen zich nu al minstens 70 jaar lang af. man-o-man, hier kan ik wel uren over speculeren en filosoferen… heb ooit eens na koniginnedag in amsterdam een hitler-biografie liggende op een raamkozijn gevonden, gelezen en herinner me dat hij volgens het boek zijn jodenwaan is opgelopen door het feit dat een joodse arts zijn moeder niet kon genezen waardoor ze dood ging. hij had trouwens een verschrikkelijke kindertijd met die in het artikel genoemde alois.
  al met al wat maakt het uit of adolf hitler 1945 doodging of nog ergens stiekem verder leeft? sommige mensen begrijpen de dood als een straf en wensen hem toe aan de hele boze en gemene schurken. ik begrijp dat dood niet bestaat. het lichaam gaat stuk en transformeert dan, de ziel gaat op reis, de geest wordt opgenomen in het grote archief – niets gaat dood – alles leeft – en groeit – en transformeert – eeuwig ~

  1 likes
 5. [quote name=”itanimulli.com”]Jullie gaan toch niet wéér die arme Illuminati demoniseren?[/quote]
  mag ik vragen waarom de arme illuminati .. of was dat als joke bedoeld ?

  0 likes
 6. Heb ze lief, geef ze hun hart terug. ♥

  0 likes
 7. 1 biljoen is 1.000 miljard haha wth… Ze hebben eigenlijk al de halve wereld gekocht als je het zo bekijkt, of meer.

  0 likes
 8. hitler haatte joden. de rothschilds zijn toch joden. i’m missing the connection here? deze 2 staan lijnrecht tegenover elkaar.

  0 likes
 9. [quote name=”Hunting Wolf”]Mijn Opa zei aan de waterkant als we zaten te vissen:Ze doen precies dat wat Hitler altijd graag wilde.Een wagen voor het volk en die hebben we, een verenigd Europa en die hebben we.Een door hitler bedacht bankensysteem,en die hebben we.En de Amerikanen die hebben de Nazi,s maar voeren nog steeds ‘HUN’plannen uit.Mijn Opa heeft gelijk gekregen tot aan zijn laatste woorden.[/quote]

  Maar een volk, wat bestaat uit talloze rassen en nationaliteiten hebben Hitler en de nazi’s nooit gewild. Je opa had dus niet helemaal gelijk, hunting wolf!

  0 likes
 10. [quote name=”vreemd”]hitler haatte joden. de rothschilds zijn toch joden. i’m missing the connection here? deze 2 staan lijnrecht tegenover elkaar.[/quote]

  Dat was schijn, net als bij iedere oorlog. Hij was zelf joods.

  0 likes
 11. Hunting Wolf je mag er van mij ook de farmaceuten aan toevoegen!

  0 likes
 12. [quote name=”Westbound”][quote name=”Hunting Wolf”]Mijn Opa zei aan de waterkant als we zaten te vissen:Ze doen precies dat wat Hitler altijd graag wilde.Een wagen voor het volk en die hebben we, een verenigd Europa en die hebben we.Een door hitler bedacht bankensysteem,en die hebben we.En de Amerikanen die hebben de Nazi,s maar voeren nog steeds ‘HUN’plannen uit.Mijn Opa heeft gelijk gekregen tot aan zijn laatste woorden.[/quote]

  Maar een volk, wat bestaat uit talloze rassen en nationaliteiten hebben Hitler en de nazi’s nooit gewild. Je opa had dus niet helemaal gelijk, hunting wolf![/quote]
  Je weet al wel hoe met deze mensen wordt omgegaan he??Wel dat gaat nog erger worden!!

  0 likes
 13. #7 Westbound:De Fema kampen worden in gereedheid gebracht.Wat zou de reden kunnen zijn??De rest van Hitler zijn plannetjes uitvoeren met rassen die men wil laten verdwijnen??Reken maar dat mijn Opa zijn gelijk hierin nog krijgt, als het om rassen en bevolkingsgroepen gaat,die Hitler al niet wilde.Zelfs in Nederland scheeuwt men al tegen de morrokaan etc.

  0 likes
 14. [quote name=”Abel”]Dat was schijn, net als bij iedere oorlog. Hij was zelf joods.[/quote]
  Waar is dit na te lezen?
  Uit de stukken kan ik alleen opmaken dat zijn vader nadrukkelijk als niet joods wordt beschreven, en van de moeder is geen woord over het joods zijn.

  “Alleszins is Alois Hitler een echte Hitler en geen bastaard of de zoon van een jood. Onderzoek van het Y-chromosoom maakt het mogelijk om te bewijzen dat personen tot dezelfde mannelijke/vaderlijke lijn behoren, met andere woorden dat ze afstammen van een gemeenschappelijke voorvader. De analyse van het DNA van de achterkleinkinderen van Alois Hitler bleek identiek met het DNA-materiaal van Hitlerfamilieleden uit Neder-Oostenrijk. Daarmee is dus onomstotelijk bewezen dat Alois Hitler dezelfde mannelijke gemeenschappelijke voorvader heeft als de nu nog levende verwanten Hüttler in het Waldviertel. Met andere woorden: daarmee is aangetoond dat Alois Hitler geen bastaard was.”

  0 likes
 15. maar dit stukje zegt toch helemaal niets.. er staat nergens dat het dna van de rothschilds matcht met dat van de Hitlers ofzo. in de eerste zin wordt gezegd dat de dienstmeid zwanger wordt van een rotschild en daar wordt dan verder op doorgeborduurd, zonder bewijs!

  0 likes
 16. hoi allemaal het klopt dat hitler een zus nog heeft paulien een tijdje terug hebben ze nog en intervieuw van haar genomen maar ze wilde niet over haar broer hitler praten en jood zijn krijg je van je moeder als die jodin is en niet van de vader lijn hitler is na de oorlog naar indoneschie gegaan via het vatikaan en is door een vrouwelijke pilote daar naar toe gevlogen hitler heeft daar een andere naam aangenomen en is daar ook getrouwd angela merkel zou een dochter van hitler zijn deze angela is geadopteert door een duitse familie het verbrande lijk bij de bunker was niet hitler er is iemand anders verbrand het schijnt ook dat de amerikanen wisten waar hitler was het is allemaal een cuver up story dat hitler verbrand lag bij de bunker hitler wilde gewoon een ararisch ras kweken blonde vrouwen moesten heel veel kinderen baren van mannen die ook blond waren en blauwe ogen hadden.

  0 likes
 17. #9 Abel: Hij was niet Joods.Hitler werd in zijn jeugd geweigerd bij een Joodse organisatie, waar hij een goede vriendin had.Vermoedelijk heeft Hitler dit als een traumatische gebeurtenis ervaren, waardoor hij waarschijnlijk een Jodenhaat heeft opgelopen.#13 Eden legt het je haarfijn uit,iets wat een groen duimpje waard is.

  0 likes
 18. Bronnen vermelding ?
  Dit lijkt mij een artikel van zie je wel de joden controleren de wereld.
  Volgens wiki:

  Als mogelijke vader van Alois komt ook de broer van Johann Georg in aanmerking, namelijk Johann Nepomuk Hüttler die in Spital Nr.36 woonde en waar Alois Hitler werd grootgebracht.[1] Alleszins is Alois Hitler een echte Hitler en geen bastaard of de zoon van een jood.

  Gevaarlijke theorien.

  0 likes
 19. Wat is nou de nieuwswaarde van een bericht als deze? Oude koeien zijn het.

  0 likes
 20. “Zijn vermogen wordt geschat op 400 biljoen euro”. Dat is heel knap aangezien er op de gehele planeet in alle landen samen ongeveer 70 biljoen euro aan geld bestaat. Indicatief voor de juistheid van de rest van het artikel, dunkt me. Wat een gezwam.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...