Buitenaards

‘NASA bewerkt foto’s om te verdoezelen dat we niet alleen zijn’

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donna Hare had toegang tot geheime informatie toen ze werkzaam was voor Philco-Ford, een bedrijf dat vanaf de jaren zestig werd ingehuurd door de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA.

Hare heeft onder ede verklaard dat ze een foto onder ogen kreeg waarop duidelijk een ongeïdentificeerd vliegend object was te zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Haar collega legde uit dat het zijn taak was om dergelijk bewijs van UFO’s weg te poetsen alvorens de foto’s werden gepubliceerd.

Hare hoorde bovendien van enkele werknemers van het Johnson Space Center in Houston dat een aantal astronauten buitenaardse schepen had gezien. Toen sommigen van hen zich hierover wilden uitspreken, werden ze bedreigd.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Ik vraag me af of buitenaardsen óók water en zuurstof nodig hebben. Het feit dat WIJ het nodig hebben om te kunnen leven, wil nog niet zeggen dat dit tevens voor HEN geldt. Overigens is onze planeet misschien veel te heet of te koud voor hen.

days of our lives
days of our lives
10 jaren geleden

[quote name=”Westbound”]Ik vraag me af of buitenaardsen óók water en zuurstof nodig hebben. Het feit dat WIJ het nodig hebben om te kunnen leven, wil nog niet zeggen dat dit tevens voor HEN geldt. Overigens is onze planeet misschien veel te heet of te koud voor hen.[/quote]

Klopt, en een paar procent meer of minder zuurstof in de Aardse atmosfeer is voor ons dodelijk. Als buitenaardsen hier goed kunnen gedijen, moeten zij van planeten komen waar de omstandigheden exact hetzelfde zijn als hier. Die kans is nog veel kleiner dan dat ze de Aarde bezocht hebben.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

De waarheid is in de buurt,In de vorm van Ison. Moederschip van de g.f met meerdere vessels. Wat nasa doet is angst zaaien.De Transformatie van aarde,s atmosfeer en energie is al voelbaar ! en zal tussen kerstmis en nieuw jaar voor een ieder voelbaar zijn.En discloser zal ook in die periode gebeuren.(bron Zorra hollow earth)van 14 december 2013.

Jonathan Archer
Jonathan Archer
10 jaren geleden

[quote name=”Westbound”]Ik vraag me af of buitenaardsen óók water en zuurstof nodig hebben. Het feit dat WIJ het nodig hebben om te kunnen leven, wil nog niet zeggen dat dit tevens voor HEN geldt. Overigens is onze planeet misschien veel te heet of te koud voor hen.[/quote]

Er zullen ongetwijfeld genoeg rassen zijn die ook water en zuurstof nodig zijn voor overleving.. Maar houdt 1 ding goed in de gaten; dat wij het nodig hebben is geen garantie voor leven buiten de Aarde (of beter gezegd buiten Tiamat (de naam van onze planeet).

NASA zegt dat water en zuurstof essentieel zijn voor leven. Maar dit is natuurlijk onzin. Want zoals ik net al aangaf, dat wij het nodig hebben is geen garantie voor leven buiten onze planeet. NASA en de overheden/regeringen houden ons dom. Trap daar niet in.

Ik heb wel eens het volgende gehoord; “Als de overheden, regeringen, instanties (die bui de overheden horen) A zeggen, dan bedoelen ze B. Ze zeggen alleen A om mensen onder de duim te houden.” En sorry mensen hier geloof ik heilig in…

Maar de waarheid komt voor iedereen binnenkort wel aan het licht.. De elite heeft in principe al verloren.

In de Bijbel staat (ik meende in het laatste boek, De Openbaring); “De zachtmoedigen zullen de aarde Be-erven.”

Namesté

H-em

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x