Buitenland

Partij Nigel Farage populairder dan ooit

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De steun voor de Britse Onafhankelijkheidspartij van Nigel Farage is gestegen naar een nieuw record van 15 procent van de kiezers, tegen 4,5 procent vorig jaar.

De partij vindt dat de Britten het recht hebben om zichzelf te mogen besturen. Nu worden ze geregeerd door ‘ongekozen bureaucraten in Brussel’.

De partij is bijna twee keer zo populair als de Liberaal-Democraten, die in een peiling van Opinium bleven steken op 8 procent. De Labour Party kan rekenen op 39 procent van de stemmen. De Conservative Party staat met 29 procent op de tweede plaats.

Referendum

Tussen 21 en 27 december interviewde de opiniepeiler 1965 Britse volwassenen. Gisteren zei Nigel Farage dat 2012 voor de partij een opvallend jaar is geweest.

In de Britse politiek ging het altijd om Labour en de Tories, maar nu komt daar ook de Onafhankelijkheidspartij van Farage bij.

Intussen is de Britse premier David Cameron bereid kiezers in een historisch referendum de mogelijkheid te bieden het Britse lidmaatschap van de Europese Unie af te wijzen.

Romeinse Rijk

Boris Johnson, de burgemeester van Londen die door velen wordt getipt als de toekomstige leider van de Conservatieven, bestempelde de euro onlangs als een ‘rampzalig’ project.

Johnson produceerde eerder de documentairereeks The Dream of Rome waarin hij de Europese Unie vergelijkt met het Romeinse Rijk.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roy
roy
9 jaren geleden

Nigel Farage for president!

jeroen
jeroen
9 jaren geleden

[quote name=”roy”]Nigel Farage for president![/quote]

Als er toch een NWO komt dan maar Nigel als president! Dan komt het wel goed 🙂

Arno
Arno
9 jaren geleden

Nigel, bravo!!!

dymphna
dymphna
9 jaren geleden

[quote name=”roy”]Nigel Farage for president![/quote]
Als ik je nog mer plussen kon geve; kreeg je die direct van me.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x